نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree156Likes

موضوع: انواع پیتزا بال - big bite (چیز بایت و ...)

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 29
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1417
    پسند کرده
    99

    Re: ايده هاي زيبا براي پيتزاهاي خانگي:

    من بازم پيتزا درست كردم
    :)

    اينم با اضافه يخمير بالايي بود
    ...
     
    m1361, niyaz2002 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    پیتزای مدل چیزبایت شف طیبه عزیز منتها با خمیر جادویی دریای عزیز درست کردم ...خیلی خیلی خوشمزه شد فقط من ظرفم کوچیک بود روی پیتزا حلقه ی گوجه و پیاز هم گذاشتم برا اولین بار توی پیتزاهای ایتالیایی خورده بودم خوشم اومد

    اینم لینک دستور http://www.cheftayebeh.ir/2010/07/blog-post_26.html عزیزم

    m1361, باران67 و niyaz2002 این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    leylii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    نوشته ها
    476
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    11

    re: انواع پیتزا

    http://www.cheftayebeh.ir/2010/07/blog-post_26.html
    دستور اصلی از شف بود..ولی خمیر کم اومد به خاطر اینکه به گلوله های زیادی نیاز بود
    ولی خیلی خوب بود که گلوله ها پر از پنیر صبحانه بود
    m1361, باران67, niyaz2002 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    با فنجانی چای هم میتوان مست شد
    اگر
    کسی که باید باشد "باشد"

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سارای همین روزها آواتار ها
    سارا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۶
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    569
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    3768
    پسند کرده
    3376

    re: انواع پیتزا

    بچه ها من یجایی(شایدم همینجا) دیدم که مواد پیتزا رو توی قیفای آماده ی بستنی ریخته بودن و گذاشته بودن تو فر.کسی امتحان کرده؟بنظرتون نمیسوزه؟حدس من اینه که باید فر رو داغ کرد بعد خاموشش کرد و قیف ها رو گذاشت توش تا پنیر آب بشه فقط.بنظرتو جواب میده؟وقت خمیربازی ندارم اصلا.
    خُنُک آن دم که نشینیم در ایوان من و تو
    به دو نقش و به دو صورت، به یکی جان، من و تو

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8566
    پسند کرده
    12549
    این پیتزا رو من از ایده پیتزا بیگ بایت شف طیبه عزیز درست کردم که البته الان که خوب فکر میکنم میبینم فقط پیچیدنش شبیه شف طیبه هست






    نمیدونم تو صفحات تاپیک هست یا نه برای همین اول دستورشو عینا کپی میکنم بعد تغیرات خودمو مینویسم





    من يه دونه عكس از يكي از پيتزاهاي "پيتزا هات" ديدم و درجا عاشقش شدم. البته از اونجايي كه من همه چيز رو تو ورژن دو نفره درست ميكنم به جاي 12 تا چيكن و شريمپ بال از 7 تا شريمپ بال استفاده كردم. و چون رسپي نداشت خودم ورژن خودمو خلق كردم . ديگه پيتزا هم رسپي ميخواد آخه؟!










    شما ميتونيد از هر مدل كوفته يا كتلت يا شامي كه دوست داريد استفاده كنيد. من چون عاشق ميگو هستم شريپ بال خودم رو درست كردم كه خيلي هم ساده است. كافيه با 150 گرم ميگو شروع كنيم. و البته تجربه ثابت كرده كه بهتره ميگوهامون زياد يخش باز نشده باشه. اينطوري ديگه بو نميده (نه اينكه اصلا من با بوي ميگو مشكلي داشته باشم... بيشتر واسه خاطر شما ميگم)












    و يك عدد سيب زميني خيلي گنده ( يا دو تا متوسط) رو 9 دقيقه توي مايكروفر ميذاريم تا كبابي شه . اينطوري آبش كامل خشك ميشه و نيازي به اضافه كردن آرد سوخاري نداريم. ولي اگه آبپزش كنيد مجبور ميشيد آرد سوخاري هم توش بريزيد تا سفت شه. يه راه ديگه اش اينه كه سيب زميني رو با چنگال سوراخ سوراخ كرده و توي فويل بذاريم و روش كمي روغن زيتون بريزيم و فويل رو خوب بپيچيم و بذاريم توي فر به مدت شصت دقيقه . و اگه سيب زمينيمون بزرگه زمان پخت بالا ميره.










    ميگوي ميكس شده و سيب زميني مش شده و يك عدد تخم مرغ و يك قاشق چاي خوري ادويه كاري و نمك و فلفل رو خميريش ميكنيم











    براي اينكه همه يك سايز داشته باشن بهتره از آيس كريم اسكوپ استفاده كنيم








    و توي دست گردش ميكنيم.










    و توي آرد سوخاري ميغلتونيمش .







    من دوست نداشتم كالريش رو زياد بالا ببرم. شما ميتونيد از سيستم برد استيشن استفاده كنيد. يعني آرد و تخم مرغ و آرد سوخاري... به همون شيوه تونا بالز. اصلا ميتونيد به جاي شريمپ بالز ؛ تونا بالز درست كنيد.










    توي حمام روغن سرخشون ميكنيم. و روي دستمال كاغذي آشپزخونه ميذاريمشون تا روغنش گرفته شه.









    از اين خمير پيتزا مقداري توي يخچال داشتم و از همون استفاده كردم. شما ميتونيد از اين رسپي استفاده كنيد. ميدونيد كه من كراست نازك دوست دارم. شما مجبور نيستيد اينقدر نازك بگيريدش.









    توپها رو روي خمير ميچينيم.









    بين توپها پنير قرار ميديم. هر پنيري. من گودا استفاده كردم








    و خمير رو روي پنير برميگردونيم و فشارش ميديم كه به خمير زيرش بچسبه









    به طوري كه خمير نيمه پاييني توپها رو بپوشونه








    توي پيتزا رو هم با هرچي دوست داريد پر كنيد. من از گودا و چدار و متزارلا استفاده كردم و روش هم فلفل دلمه اي و زيتون








    فر رو از نيم ساعت قبل روي بالاترين درجه قرار ميديم و پيتزا رو توي طبقه وسط فر ميذاريم.







    براي اينكه روي خميرتون طلايي شه ميتونيد با برس روش زرده تخم مرغ بماليد









    و بعد از ربع ساعت تا 20 دقيقه پيتزاي شما آماده است.








    كراست من چون نازكه حسابي كرانچي شده








    شيوه خوردنش هم كه مشخصه. هر اسلايش شامل يه دونه شريمپ بال ميشه! پيتزاش حسابي بيگ بايته!!!







    و البته ميتونيد واسه خوشگلتر شدنش روي كار رو هم با مايونز تزئين كنيد. روشش رو توي اكنمياكي گفته بودم


    (و بالاخره غذاهايي كه توي ماه رمضون درست كرده بودم در اينجا به پايان ميرسه! مردم تا تونستم به مغزم فشار بيارم كه رسپيهاشون يادم نره! زندگي واسه ما پيرزنا روز به روز سخت تر و سخت تر ميشه!)


    پيتزا خوري خوش


    حالا تغییرات من

    به جای شریپ بال من سیب زمینیو پختم با تخم مرغ زرد چوبه نمک فلفل ورز دادم بینش مایع گوشتی که توضیح میدمو با پنیر پیتزا گذاشتم و گردش کردم. پودر سوخاری و کنجد رو مخلوط کردم .سیب زمینیمو توی تخم مرغ بعد تو پودر سوخاری زدم بعد سرخ کردم.

    برای مایه پیتزا چون سوسیس کالباس خونه ما تحریمه از گوشت چرخکرده پیاز داغ نخود فرنگی کمی ذرت و پنیر پارمسان استفاده کردم و خیلی کم رب گوجه.

    خمیرش هم که خمیر معرکه هست. خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )
    m1361 و (ziba) این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Donya007 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    229
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    676
    پسند کرده
    723

    ویترین مدال ها

    این هم پیتزا با ایده از پیتزا هات، با خمیر معرکه،
    من مواد رو قبل از پخت تفت میدم...
    برای دورش هم پنیر چدار یا گودا،بریدم گوله کردم..
    پیشنهاد: حتما گلوله هارو ببندید که پنیر ازش نریزه بیرون..
    گلوله هلتونو کوچولو درست کنید که خودش بعد پف 3برابر میشه!!
    هرچی مواد رو پیتزا رنگی تر باشه جلوه اش بیشتر میشه
    نووووووووووش جان :)
    نام: IMG_3565.jpg نمایش: 881 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    m1361, باران67 و niyaz2002 این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6749
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    انواع پیتزا بال - big bite

    ایده از نِت






    samaneohz, m1361, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2228
    پسند کرده
    2694
    منم اتفاقا یک ماه پیش توی ایستگاه مترو دیدم مدل پیتزایی رو که سارای همین روزا نیگه. توی نون بستنی های معمولی بود ولی بزرگش. داخلشم مواد پیتزا.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما