نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7202Likes

موضوع: انواع کوکو

نمایش نتایج: از 745 به 752 از 1653
صفحه 94 از 207 نخستنخست ... 8491929394959697104 ... آخرینآخرین
  1. #745
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: انواع کوکو

    کدو حلوایی سرشار از آنتی*اكسیدان*هاست، به همین دلیل از تخریب دیواره عروق كه در اثر تجمع LDL (کلسترول بد) شكل می*گیرد ، جلوگیری می کند و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری*های قلبی را كم می نماید.

    برای پخت این کوکو، از فر نیز می*توان استفاده کرد؛ به این ترتیب که تابه*ای با دسته فلزی یا ظرف مخصوص فر انتخاب کرده و در طبقه اول فر که حرارت آن پیش از این روی 180 درجه سانتی*گراد تنظیم شده است، به مدت 45 دقیقه قرار دهید


    فصل پاییز فصل سبزی های پرخاصیتی همچون کدو حلوایی است کوکوی کدو حلوایی، یکی از غذاهای متنوعی است که می توان در این فصل آن را درست می*شود.


    باتوجه به اینکه غذاهایی که با این سبزی پخته می*شود، طعم شیرین دارد، اگر شما هم از جمله دوستداران غذاهای شیرین هستید، حتما پخت این غذا را امتحان کنید. این کوکو بسیار لذیذ و خوشمزه است.


    مواد لازم
    کدو حلوایی : یک و نیم کیلوگرم
    پیاز : 3 عدد متوسط
    شکر : یک قاشق سوپ*خوری
    زعفران ساییده*شده : یک قاشق چای*خوری سرپر
    آرد سفید : یک قاشق سوپ*خوری
    نمک و فلفل : به مقدار لازم
    روغن مایع سرخ*کردنی : به مقدار لازم برای سرخ*کردن
    تخم*مرغ : 4 عدد

    طرز تهیه
    ابتدا پیازها را پوست کنده و پس از شستن، با رنده درشت، رنده کرده و کنار بگذارید.


    سپس در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و پیازهای رنده*شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا پیاز تفت داده شود.


    کدو حلوایی را شسته و پوست آن را با چاقو بکنید، سپس شروع به رنده*کردن کنید.


    نکته: *برای آنکه رنده* کردن کدو راحت*تر انجام شود، ابتدا آن را به تکه*های درشت بریده و سپس رنده کنید. در ضمن برای رنده*کردن، بهتر است از رنده درشت استفاده کنید.


    حالا کدوی رنده*شده را به پیاز اضافه کنید و مرتب مخلوط کدو و پیاز را هم بزنید تا در روغن تفت داده شده و آب آن کشیده شود.


    در این موقع، زعفران ساییده* شده و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و مواد را هم*بزنید.


    بعد از آنکه آب اضافی مخلوط تمام شد، شعله را خاموش کنید و مخلوط را بگذارید تا کاملا سرد شود.


    تخم*مرغ*ها را در ظرف دیگری شکسته و با چنگال، خوب هم*بزنید .


    سپس به آن آرد اضافه بکنید و به هم*زدن ادامه دهید.


    پس از آن، تخم*مرغ*ها را روی مخلوط کدو و پیاز ریخته و با هم خوب مخلوط کنید. حالا دیگر مایه کوکو آماده شده است.


    در یک تابه گود حدود نصف پیمانه روغن بریزید و روی شعله اجاق*گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید و در تابه را بگذارید تا کوکو بپزد.


    بعد از گذشت حدود یک ربع، در تابه را بردارید و اجازه دهید تا آب اضافی آن بخار شود. برای این منظور، بهتر است چند سوراخ کوچک روی کوکو ایجاد کنید تا کوکو بهتر سرخ شود (علامت سرخ*شدن کوکو، تغییر رنگ*دادن دور آن است).


    بعد از اینکه دور کوکو تغییر رنگ پیدا کرد، سینی گردی - کمی بزرگ*تر از دهانه تابه - را روی آن بگذارید و کوکو را برگردانید؛ سپس کوکو را با همان روش، داخل همان تابه یا تابه دیگری به همان اندازه منتقل کنید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود؛ با این روش، کوکو به صورت درسته و مانند ته*چین برمی*گردد.

    نکته : اگر کوکو را در تابه دیگری برمی*گردانید، ریختن کمی روغن در تابه را از یاد نبرید.

    با توجه به اینکه برگرداندن کوکو به صورت درسته – آن هم در دو مرحله – کار چندان راحتی نیست، شما می*توانید مانند بعضی از کوکوهای دیگر، آن را به صورت مثلثی یا هر شکل دیگری برش زده و هرکدام از برش*ها را به صورت جداگانه برگردانده و سرخ کنید.


    زمان لازم برای پخت این غذا، حدود یک ساعت است که در یک ربع آخر بهتر است از شعله پخش*کن استفاده کنید تا کوکو نسوزد.

    توجه: *قبل از اینکه مایه را داخل تابه بریزید، حتما از داغ*بودن روغن اطمینان پیدا کنید تا کوکو به صورت درسته برگردانده شود.
    روش دیگر :
    برای پخت این کوکو، از فر نیز می*توان استفاده کرد؛ به این ترتیب که تابه*ای با دسته فلزی یا ظرف مخصوص فر انتخاب کرده و در طبقه اول فر که حرارت آن پیش از این روی 180 درجه سانتی*گراد تنظیم شده است، به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

    پس از این مدت، شعله بالای فر را روشن کنید و بگذارید سطح کوکو نیز طلایی*رنگ شود. به این ترتیب، بدون استفاده از سینی، هر دو سطح کوکو سرخ شده و طلایی متمایل به قهوه*ای می*شود. بنابراین آن را می*توانید در همان ظرف سرو کرده یا در ظرف دیگری قرارداده و پس از تزئین، از مهمانان*تان پذیرایی کنید.
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  2. بانک بند ناف
  3. #746
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    710

    Re: انواع کوکو

    کوکوی دو رنگ با دستور هیون جون شوهر من کوکو سبزی دوست نداره منم با این روش درست کردم خیلی خوشش اومد ممنونم از اموزشتون

    http://mamisite.com/forum/appetizer/topic807-16.html


  4. #747
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1374
    پسند کرده
    1339

    Re: انواع کوکو



    کوکوی بادمجان در قالب فلفل دلمه ایی
    بادمجانها را ریر خرد کرده و یک پیاز را هم ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می دیم و سپس بادمجانها را هم افزوده و خوب تفت می دهیم و مرتب با پشت قاشق هم آنها را له می کنیم سپس فلفل دلمه ایی ریز شده و هویج رنده شده را اضافه کرده و تفت می دهیم و در آخر گوجه های ریز شده را هم اضافه کرده و کمی نمک و زردچوبه و فلفل قرمز هم افزوده و می زاریم با آب گوجه ها پخته بشه و آب گوجه ها چیده بشه و وقتی به این مرحله رسید از روی حرارت برداشته تا خنک شود .
    4 تا تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل و دارچین زده تا یکدست شود و وقتی مطمئن شدیم مواد خنک شده تخم مرغ را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم و روغن را در ماهیتابه داغ کرده و از فلفل دلمه ایی حلقه شده به عنوان قالب استفاده می کنیم و از مواد درون آنها ریخته و بعد سرخ شدن یک طرف آنها را برگردانده تا طرف دیگر هم سرخ شود.

    این کوکو را می توان به صورت یک دست در ماهیتابه ریخت و درب آن را گذاشت تا هم قسمت زیرین سرخ شود و قسمت رویی هم پخته می شود و احتیاجی به برگرداندن ندارد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #748
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1374
    پسند کرده
    1339

    Re: انواع کوکو



    کوکوی نخود

    نخود پخته 2 لیوان + تخم مرغ 3 عدد + سیب زمینی آبپز 1 عدد + پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد+نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین
    تمام مواد را در میکسر ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا دکدست بشود سپس از مواد به اندازه ی یک قاشق غذاخوری در روغن داغ شده می ریزم تا سرخ شود و بعد برگردانده تا طرف دیگر آن هم سرخ شود .
    در آخر با گوجه و جعفری و خیار شور و سس کچاب نوش جان می کنیم.

  6. #749
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    767
    پسند شده
    46916
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کوکو

    کوکوی هویج

    هویج رنده شده خام حدود 750 گرم (آخه چشمی ریختم )+آرد سفید 1 ق س+پودر گردو یا گردی خرد شده حدود 3 ق س+تخم مرغ (من 5 تا زدم )
    کف ماهیتابه نچسب صافش میکنیم با پشت قاشق و حرارت خییییییلی کم تا هم پخته و هم سرخ بشه.
    آخر کار شیره (1پ شکر+نصف پ گلاب+نصف پ آب+زعفران که با حرارت کم گذاشتیم تا شکرش آب شده )میریزیم روی کوکو و ماهیتابه رو تکون میدیم تا آب شیره گرفته بشه تقریبا و تمام

    قیمه احتمالا :-x
     

  7. #750
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,224
    میزان امتیاز
    237
    پسند شده
    11716
    پسند کرده
    9391

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کوکو

    کوکوی بادمجان
    بادمجونها رو کبابی کردم با 2 حبه سیر و چند تا پیازچه میکس و 2 عدد تخم مرغ و 1ق غ ارد و کمی جعفری اضافه کردم و درون نون باگت سرخ شدند.

    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #751
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,881
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47450
    پسند کرده
    49505

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کوکو

    کوکوی سبزی: سیزی+ گردوی خرد شده+ زرشک+ تخم مرغ+ آرد + زردچوبه+ نمک و فلفل
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  9. #752
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    261
    میزان امتیاز
    43
    پسند شده
    645
    پسند کرده
    401

    Re: انواع کوکو

    کوکوی دو طبقه :



    طبقه اول :کوکوسبزی (تخم مرغ،سبزی کوکو ،زرشک گردو با کمی ادویه و نمک) و طبقه دوم: کوکو سیب زمینی (تخم مرغ،سیب زمینی خام رنده شده با زردچوبه آویشن و نمک)...اول مایه کوکو سبزی رو تو تابه ریختم و روش مایه کوکو سیب زمینی رو و زمان دادم تا کاملا با در بسته بپزدو بعد برگردوندم و باز هم زمان دادم تا طرف دیگه هم کاملا برشته بشه...بعد یکی درمیون در ظرف کشیدم و اطرافش رو با مرغ مزه دار شده مکعبی خرد شده و تفت داده شده،گوجه فرنگی و لیمو پر کردم
    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد

صفحه 94 از 207 نخستنخست ... 8491929394959697104 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما