نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7224Likes

موضوع: انواع کوکو

نمایش نتایج: از 657 به 664 از 1655
صفحه 83 از 207 نخستنخست ... 738081828384858693 ... آخرینآخرین
  1. #657
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کوکو

    کوکوی بادمجون


    بادمجون رو سرخ کردم و روغن اضافیش رو گرفتم بعد از ساطوری کردن با سه عدد تخم مرغ زده شده و ادویه مخلوط کردم و داخل ماهیتابه ریختم .


    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #658
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: انواع کوکو

    کوکوسبزی که دستورشوتوص68گذاشتم
    انواع کوکو

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۹ در ساعت ۰۸:۵۰ بعد از ظهر
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  4. #659
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: انواع کوکو

    دوستان شما چه جوري كوكو را سرخ ميكنين كه دو طرفش براق و سرخ شده بشه و ترد؟؟!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #660
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    arianlady آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    86
    پسند کرده
    11

    Re: انواع کوکو

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    دوستان شما چه جوري كوكو را سرخ ميكنين كه دو طرفش براق و سرخ شده بشه و ترد؟؟!!

    من طرف اولشو که سرخ میکنم درب تابه را می بندم تا مغز پخت بشه و خودشو ببنده اما برای طرف دوم وقت کوکورا برگردوندم دیگه دربشو نمی زارم تا ترد بشه علت براق بودنش هم بستگی به میزان روغنش داره
    امام رضا-ع:
    خداوند، پر حرفي و تلف کردن ثروت و اظهار نياز کردن
    زياد از همنوعان را دشمن مي دارد.

  6. #661
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: انواع کوکو

    نقل قول نوشته اصلی توسط arianlady
    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    دوستان شما چه جوري كوكو را سرخ ميكنين كه دو طرفش براق و سرخ شده بشه و ترد؟؟!!

    من طرف اولشو که سرخ میکنم درب تابه را می بندم تا مغز پخت بشه و خودشو ببنده اما برای طرف دوم وقت کوکورا برگردوندم دیگه دربشو نمی زارم تا ترد بشه علت براق بودنش هم بستگی به میزان روغنش داره
    خودم خجالت ميكشم از پرسيدن اين سوالا!!!
    اما چه كنم كه ...
    وقتي كه ميخواين طرف دومش را سرخ كنين.چه جوري روغن ميريزين؟سرده و جذب كوكو ميشه كه!!
    اخه مادرشوهرم با مقدار خيلي خيلي كمي روغن و كمي اب كوكو درست ميكنه محشر!!! نازك و ترد و اوووووم!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #662
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    arianlady آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    86
    پسند کرده
    11

    Re: انواع کوکو

    fafa جان معمولا برای طرف دوم روغن لازم نیست مگر اینکه تابه تون تفلون نباشه واگر میخواین حسابی ترد بشه از وسطاای پخت طرف اول می تونین دربشو بردارین تا برشته تر بشه ضمنا موادراهم کمتر بریزین تا نازکتر دربیاد.
    امام رضا-ع:
    خداوند، پر حرفي و تلف کردن ثروت و اظهار نياز کردن
    زياد از همنوعان را دشمن مي دارد.

  8. #663
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: انواع کوکو

    نقل قول نوشته اصلی توسط arianlady
    fafa جان معمولا برای طرف دوم روغن لازم نیست مگر اینکه تابه تون تفلون نباشه واگر میخواین حسابی ترد بشه از وسطاای پخت طرف اول می تونین دربشو بردارین تا برشته تر بشه ضمنا موادراهم کمتر بریزین تا نازکتر دربیاد.
    عزيزم من منظورم دو طرف سرخ و براق و ترد بود ها!!! من هميشه كم ميريزم مواد را .ولي طرف دوم كه سرخ ميكنم كمرنگتر ميشه.انگار تو فر درست شده نه رو گاز!!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  9. #664
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: انواع کوکو

    کوکوی ذرت و کدوسبز


    موادلازم برای 5 نفر:
    کدو سبز کوچک دو عدد
    تخم مرغ دو عدد
    سینه مرغ خرد شده یک عدد
    ذرت پخته شده 200 گرم
    آرد 30 گرم
    پیازچه خرد شده چهار ساقه
    نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
    شیر 5قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم.سفیده را آنقدر میزنیم تا پف کرده و کاملا خشک و سفید شود.زرده را کمی زده ،سپس ذرت و آرد را می افزائیم .پس از مخلوط شدن شیر،سینه مرغ،کدو رنده شده را فزوده و مخلوط میکنیم .پیازچه ،نمک و فلفل را اضافه کرده و در آخر سفیده را می افزاییم و به صورت دورانی هم میزنیم.از مایه به اندازه های کوچک قالب زده و سرخ میکنیم

    منبع:مجله آشپزی خانواده سبز
    من برای درست کردن این کوکو مرغو پختم و خرد کردم
    همینطور به دلیل پیازچه نداشتگی پیاز رنده شده ریختم
    بهتره برای درست کردنش حتما ار قالب استفاده بشه چون مایه این کوکو یه کمی شله
    خوشمزه بود و ما دوست داشتیم
    somayeh-b این نوشته را پسندیده.

صفحه 83 از 207 نخستنخست ... 738081828384858693 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما