نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree294Likes

موضوع: پیراشکی و پیتزا با نان قیفی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 42
صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۵
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    3
    باران67, mina14, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    748
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9437
    پسند کرده
    9731

    ویترین مدال ها

    این قیف ها رو من با خمیر معرکه درست کردم.رو مال هم زرده تخم مرغ و کمی زعفرونه

    نام: 20141001_124218.jpg نمایش: 4097 اندازه: 95.0 کیلو بایت
    باران67, **mahdis**, mina14 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    939
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1157
    پسند شده
    20272
    پسند کرده
    17479
    پیتزا پیراشکی
    از خمیری که از نانوایی واسه پیتزا گرفته بودم مونده بود
    گوشت چرخ کرده - کالباس - فلفل دلمه ای و قارچ گذاشتم توش
    نام: 20141015_194620.jpg نمایش: 2242 اندازه: 56.1 کیلو بایت
    ....
     
    **mahdis**, mina14, مامان غزل و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    مریم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    432
    پسند کرده
    76
    اینم از اولین پیتزا قیفی من البته برمی گرده به یک سال و نیم پیش

    نام: new8.jpg نمایش: 2326 اندازه: 94.3 کیلو بایت
    باران67, amir mami, mina14 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فندقی آواتار ها
    PANI
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    771
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    3362
    پسند کرده
    2364
    نام: پیتزا قیفی.jpg نمایش: 3625 اندازه: 110.3 کیلو بایت
    باران67, **mahdis**, amir mami و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تصور کنيد اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتي بر دنيا حاکم مي*شد. (ناپلئون بناپارت)

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    شریفی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    8
    باعرض سلام ببخشید من مبتدی هستم قیفها را داخل فر می گذاریم یا می توان آنها را جدا کرد؟ متشکرم

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr banoo آواتار ها
    مهر بانو
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    204
    میزان امتیاز
    338
    پسند شده
    3515
    پسند کرده
    5830

    ویترین مدال ها

    سلام.این نون باید با قیفش بره توی فر. و بعد از پخت کمی که خنک شد از قیف جدا شه.
    خورشت کرفس
     
    باران67, عهد و amitiday(فرشته) این نوشته را پسندیده.
    حوا که بغض می کند،حتی اگر خدا هم اجازه برداشتن سیب سرخ را بدهد،بازهم تنها آغوش آدم آرامش می کند...........

  9. #32
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86512
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    پیتزا قیفی

    و اما کوله باری از تجربه پیتزا قیفی:
    راستش این تاپیک رو که خوندم یه بغل سوال داشتم
    اینکه خمیر به نون نمیچسبه؟آیا چرب کردن نمیخواد؟
    نوار ها رو چند سانتی برش بزنیم؟از پایین بپیچیم یا از بالا؟
    اصلا خمیرمون باید بلند پهن بشه یا اشکال نداره نوارا کوتاه باشه و دور قیف بیپچیم دنباله هم تا یکیش تموم میشه..
    تو فر بایستن یا بخوابن؟ و............

    من چندین بار این پیتزا رو درست کردم و هر بار پروژه یه جوری شکست میخورد تا بالاخره موفق شدم
    و نتیجه این تجربیات رو عرض میکنم خدمتتون

    اولین بار با خمیر نون پیتزا بهجت خانم خمیر درست کردم.
    با وردنه خمیر رو به قطر 2-3 میلیمتر پهن کردم .
    دقت کنین که خمیر رو به صورت مستطیلی بلند پهن کنین تا برا برش راحت باشین
    چون در حین کار متوجه شدم نوار ها کوتاه که باشن کم میان موقع پیچیدن دور قیف و اگه بخواییم یه نوار خمیر دیگه سرش کنیم کار زیبا نمیشه
    خمیر رو به نوار های 2 سانتی متری برش زدم
    از بالای قیف شروع کردم به پیچیدن
    و قیف ها رو ایستاده گذاشتم داخل فر
    20 دقیقه بعد اماده شده بودن(چک کنین اگه پخته شده بودن بردارین)
    تا اینجای کار همه چی خوب بود ولی........
    وقتی خنک شدن و خواستم جداشون کنم از 12 تا فقط دو تاش سالم موندن
    همه شون چسبیده بودن به قیف و اصلا جدا نمیشدن

    اما من ناامید نشدم
    بار دوم با دستوری که مریم گلی عزیز گذاشته بودن درست کردم و اینجا بود که خمیر خوشمزه تیلا جان رو کشف کردم
    پیراشکی و پیتزا با نان قیفی

    خمیرش خیلی خوب و خوشمزه س و از همه مهمتر ساخته شده برا پیتزا قیفی
    خمیر رو طبق توضیحات بالا برش نواری زدم و دور قیف پیچیدم
    نون ها رو ایستاده گذاشتم داخل فر....

    ده دقیقه بعد دیدم کل خمیر از بالا سر خورده و همه شون افتاده کف سینی فر

    باز ناامید نشدم
    دفه بعدی نون ها رو خوابیده گذاشتم داخل فر
    نتیجه:
    اون جاهایی که خمیر رو نازک کرده بودم پاره شده بود و باز کنده شده بودن و لی 80 در صد سالم بودن

    باز تست کردمو ممنون از راهنمایی های مریم گلی عزیز
    نتیجه:
    -خمیر پیراشکی تیلا جون رو درست کنین چون با این خمیر مشکل چسبیدن نون به قیف رو ندارین
    ولی این خمیر هم قلق خاص خودشو داره مثلا خیلی جمع میشه
    -اون رو به صورت نوار های بلند برش بزنین به صورتی که هر نوار برا 1 قیف بره
    -خمیر رو نازک نکنین و گر نه پاره میشه داخل فر
    -نوار های خمیر رو دو سانتی بگیرین تا ظاهر قیفتون زیبا بشه
    -نوارها رو از بالا به سمت پایین بپیچین و حین کار مواظب باشین خمیر جاییش کشیده و نازک نشه چون اینجور بشه داخل فر پاره میشه
    -قیف ها رو روی کاغذ روغنی داخل سینی فر بگذارین به صورت خوابیده
    اگر ایستاده بذارین سر میخورن پایین
    و حتما روی کاغذ روغنی بذارین تا بتونین بعد به راحتی جداش کنین و نونتون در اثر چسبیدن به سینی فر نشکنه
    -روی قیف ها اخر کار رومال زرده و شیر و وانیل بزنین و کنجد بپاشین
    نون رو داخل فر با دمای 180 بگذارین و بعد از 15 دقیقه تست کنین.اگه پخته شده بود بردارین
    وقتی سرد شدن نون ها به راحتی جدا میشن و شما کلی قیف خوشمزه دارین
    **
    با مواد پیتزا به صورت دلخواه قیف ها رو پر کنین
    یه نکته ای اینکه داخل موادتون پنیر پیتزا بزنین چون اگه پنیر پیتزا فقط رو سطح رویی قیف بریزین اون گاز های اخر هیچ اثری از پنیر داخلش نیست.

    قیف های پر شده رو باز داخل فر بگذارین.به محض اب شدن پنیر قیف ها رو بردارین
    مواد داخل قیف باید کاملا پخته باشن و در واقع اینجا هم مثل پیتزا با کراست نان فقط مواد رو در حد اب شدن پنیر داخل فر میگذاریم
    پس دقت کنین مواد خام داخلش نریزین به امید پخته شدن در فر


    نام: پیتزا قیفی (9).jpg نمایش: 3855 اندازه: 106.6 کیلو بایت

    فایل پیوست 127208
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۹/۱۸ در ساعت ۰۱:۱۵ قبل از ظهر
    نایاب 90, ستین, Behjat و 44 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما