نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree59Likes

موضوع: بقچه مرغ (گوشت و ...)

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 24
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    فاطمه جون حالا چرا آب میپاشی؟!

    فاطمه مامی نیکو نوشته:
    نوشین جون اینجا دیدم که روی پیتزا ها و خیلی خمیرای دیگه این کارو میکنن...به نظرم حالت براقی بهش میده :)) یه جورایی هم توی مغز پخت شدن خمیر کمک میکنه :))

    bahargol نوشته است:

    برای براق شدن روی کلوچه ا خمیرها..اگر زرده تخم مرغ را با خامه مخلوط کنید و بزنید روی خمیر براق میشه
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    بقچه ی مرغ با خمیر هانی کو ( بقچه مرغ (گوشت و ...) )
    بقیه ی مواد و خمیر هم شد اون پیراشکی ها
    فقط چند لحظه ازش غافل شدم که اینجوری جزغاله شدن بعضیاشون:((

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۰ در ساعت ۰۹:۴۶ بعد از ظهر

  4. #11
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    907
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    39
    پسند شده
    2769
    پسند کرده
    2130

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    بقچه پلو






    مواد لازم برای خمیر
    آرد سفید 250 گرم
    کره 150 گرم
    نمک 1 ق چ
    مواد لازم برای داخل
    گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ 250 گرم
    زرشک و سبزی معطر 2 ق غ
    مغز گردوی ریز شده
    برنج آبکش 1 استکان
    نمک وفلفل و ادویه
    رب گوجه فرنگی 1 ق غ
    پیاز تف داده 1 عدد
    سیر 2 حبه

    آرد و نمک را در کاسه ای الک کرده و کره سرد مکعبی را به آن اضافه می کنیم وبا سر انگشت مخلوط می کنیم تا بصورت خورده نان در بیاید .بعد آب سرد 3 تا 4 ق غ اضافه می کنیم تا خمیر شود ... این خمیر باید نرم ولطیف باشد ولی زیاد شل نشود ... بعد خمیر را به قطر 2 میلیمتر باز می کنیم و به شکل مربع برش می زنیم و از مواد داخل آن کذاشته و به شک بقچه می پیچیم . رو خمیر زرده مخلوط با شیر می زنیم و و با خمیر که به شکل برگ برش زده ایم تزیین می کنیم و دوباره زرده می زنیم ، و درسینی فر چیده به مدت 20 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار می دهیم

    و اما تجربه من : به نظر من چون خمیر این غذا خیلی شکننده و بیسکوییتی بود بهتره که مواد داخل برنج کمتر داشته باشه چون خیلی خشک تر به نظر می یاد ولی زیاد هم آبدار نباشه که خمیر رو خیس می کنه
    sh_capr و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    شهرزاد جون این خمیر شبیه خمیرهای تارته که خیلی ترد و البته خوشمزه اند . اگه توی قالب های کیک یز.دی با لبه های طرح دار درستشون کنی خیلی خوشگلتر و راحت تر میشه باهاش کار کرد . سرو و خوردنش هم راحت تر ه .

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    من این کلوچه ها رو با پودر خمیر پیتزای هانیکو درست کردم و بسی راضی بودم.(شد بقچه مرغ شیرازی ).با نصف این مواد و یک بسته خمیر پیتزای هانیکو 10 تا قالب مافین و یه رولت درست کردم


    بقچه مرغ:(6 نفر)

    محلول زعفران 1 ق چایخوری
    روغن زیتون به میزان لازم
    رب گوجه 2 ق سوپخوری
    سیر 2 حبه
    پنیر خامه ای 1 ق سوپخوری
    ماست 2/1 پیمانه
    پیاز یک عدد
    سینه مرغ 1 عدد خمیر پیتزا یا پیراشکی به میزان لازم
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    نمک و فلفل به میزان لازم

    زعفران نمک فلفل روغن زیتون رب سیر پنیر ماست و پیاز را در مخلوط کن بریزید تا کاملا مخلوط شود
    سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده (حبه ای) به مدت 2 ساعت در این مایع بخوابانید(لالایی یادتون نره!!)
    خمیر را با وردنه باز کرده به شکل گرد قالب بزنید به طوری که داخل قالب مافین را پر کند
    وسط ظرف مافین خمیر و سپس مواد مرغ را ریخته و خمیر را مانند بقچه ببندید
    روی خمیر را زرده تخم مرغ بمالید
    قالب ها را درون یک سینی در فر 175 درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید
    برای طلایی شدن روی بقچه ها از گریل استفاده کنید
    نوش جان
    در دستور بالا که نجما جون گذاشتن منظور از روغن زیتون به مقدار لازم یعنی چقدر ؟ کدوم خمیر برای این دستور خوب میشه ؟ ممنون دوستان گلم

  7. #14
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    منم با هانیکو درستش کردم . راضی بودم .
    روغن هم دو قاشق غذا خوری ریختم . اونقدری حساس نیست .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    بقچه مرغ با دستور نجما جون . من دفعه بعد مواد توشو عوض میکنم چون زیاد از موادش استقبال نشد ولی مدل خیلی شیکی داره و سروش هم راحته . به نظر من دوستانی هم که میخوان از همین مواد استفاده کنن بهتره مرغا رو تا حد زیادی از مایع مرینیتش پاک کنن .

  9. #16
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1087
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    بقچه پا مرغ یا پای مرغ در کیسه :)



    مواد لازم



    طرز تهیه









    مرغ ها رو نمک و فلفل زده و روی حرارت کم سرخ کنید...





    سیب زمینی رو با کره مخلوط کرده و قارچ و پیاز رو بهش اضافه کنید














    mitra40 و راضیه.ن این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما