نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree727Likes

موضوع: شیرینی های بدون فر

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 111
صفحه 1 از 14 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,497
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی های بدون فر

    شیرینی پنجره ای
    مواد لازم:
    آرد سفید=یک استکان معمولی(75 گرم)
    نشاسته=یک استکان معمولی(75 گرم)
    تخم مرغ=5 عدد
    گلاب=3 تا 4 قاشق سوپخوری
    طرز تهیه:
    نشاسته را در ظرفی می ریزیم و گلاب را بتدریج داخل نشاسته می نماییم و بهم می زنیم تا نشاسته خمیر گردد ولی زیاد نباید شل شود بعد تخم مرغها را داخل نشاسته می شکنیم و بهم می زنیم و آرد را در آن می ریزیم و تمام مواد را مخلوط می کنیم و مایه را از صافی رد می کنیم. روغن فراوان را داغ می کنیم قالب مخصوص نان پنجره ای را در روغن می گذاریم تا گرم شود(نکته حساس در مورد این شیرینی میزان گرمی قالب است که باید نه زیاد داغ باشد و نه زیاد سرد و این مشکل با تجربه ای اندک حل می شود)قالب را در مایه می زنیم به اندازه ای که مایه تا سر قالب برسد و روی قالب را نگیرد بعد قالب را بلافاصله داخل روغن می زنیم و آنرا تکان می دهیم تا نان از قالب جدا شود. حرارت را ملایم می کنیم یک طرف نان که کمی برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز برشته شود باید نانها خشک شود ولی رنگ آنها زیاد تغییر نکند بعد نانها را وارونه در صافی می چینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود وقتی کاملا سرد شد دو طرف نان را کمی خاک قند که با کمی هل کوبیده مخلوط کرده ایم می پاشیم و در ظرفی می چینیم و روی آنرا کمی پسته چرخ کرده می ریزیم. نکته قابل توجه گاه نانها از قالب براحتی جدا نمی شود. علت زیاد نگاه داشتن قالب در روغن است که نان در قالب می پزد و جدا نمی شود باید یک لحظه قالب را در مایه نگاه داشت و فوری در روغن زده تکان داده تا نان در روغن بیفتد.

    من با اين دستور درست کردم خوب شد فقط خيلي چرب بود چرا؟ :!:
    mitra libra این نوشته را پسندیده.
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  2. #2

    Re: شیرینی های بدون فر

    ارسال مطلب توسط Mery
    دستور يه شيرينيه ساده رو ميذارم كه ده دقيقه اي درست ميشه.

    مواد لازم:
    نون تست
    تخم مرغ
    مخلوط پودر قند و دارچين
    مخلوط كره و روغن مايع براي سرخ كردن
    طرز تهيه:
    اول نانهاي تست رو به هر شكلي كه دوست داشتيد قالب ميزنيد يا برش ميزنيد( حوصله نداشتيد درسته هم ميشه). بعد دوتا تخم مرغ رو توي يه ظرف ميشكونيد و با چنگال يه كم هم ميزنيد( خيلي كف نكنه بهتره). بعد نونها رو توي تخم مرغ ميغلطونيد تا به تخم مرغ آغشته بشه. حالا توي ماهيتابه مخلوط كره و روغن رو ميريزيد ( به اندازه نيمرو روغن ميبره) و نونها رو سرخ ميكنيد(هر دو طرفش رو). از ماهيتابه كه در اورديد مخلوط پودر قند و دارچين رو روش ميريزيد و بعد هم نوش جان.
    من از تست جو استفاده كردم. شركت سه نان داره.
    اگه دو رنگ درست كنيد خوشگلتر ميشه.
    به جاي نون صبحانه ميشه براي نيني ها استفاده كرد.(با پودر قند يا بدون اون).

    ارسال مطلب توسط Mery
    مامی ارکیده این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,497
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی های بدون فر

    شیرینی به شکل گل داوودی

    دستور این شیرینی مال مجله ی هنر آشپزی هست
    طعم گوشفیل میده و خیلی خوشمزه هست
    این شیرینی رو من خودم چند روز نگه داشتم ولی توصیه می کنم همون موقع که درست می کنید بخورید چون وقتی می مونه بی مزه می شه
    همون موقع خیلی خوشمزه هست
    .................................................. ...............
    مواد لازم

    تخم مرغ 2 عدد زرده یک عدد سفیده
    وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
    زعفران دم کرده یک قاشق چای خوری
    شیر یک دوم پیمانه
    روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
    بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
    آرد دو و نیم پیمانه

    ...........................................

    مواد لازم برای شربت
    آب یک پیمانه
    شکر 2 پیمانه
    جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری
    محلول زعفران مقداری

    .................................................. ...................

    آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و شربت بجوشد تا قوام آید
    در آخر جوهر لیمو و محلول زعفران را اضافه کرده حرارت را خاموش کنید.
    (بزارید شربت کاملا خنک بشه)

    .................................................. ............................

    تخم مرغ ها را با وانیل و محلول زعفران بزنید شیر و روغن مایع را اضافه کنید. در آخر بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیر لطیفی به دست آید.
    خمیر را در نایلون قرار داده به آن یک ساعت استراحت دهید

    خمیر را به قطر 3 میلی متر باز کرده و با قالبهای گرد به 3 اندازه قالب بزنید. روی هر کدام از آنها را با چاقو 6 یا 8 برش دهید به طوری که برش ها به وسط دایره نرسد
    وسط دایره ها را کمی آب یا سفیده ی تخم مرغ بمالید
    برش ها را از بزرگ به کوچک روی هم قرار داده مرکزش را کمی فشار دهید. سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید. به محض بیرون آوردن از روغن آنها را در شربت خنک بریزید و چند دقیقه بعد در آورده در ظرف بچینید.

    .................................................. ........................

    همون طور که گفتم این شیرینی ها تازش خوشمزه تره ولی اگه خواستید چند ساعت بعد از درست کردن اونها رو بخورید موقع سرو کمی شربت روشون بریزید که هم براق بشن و هم خوشمزه

    من خیلی کم جوهر لیمو ریختم چون احساس کردم شیرینی یه کم به ترشی می زنه

    اون عکس آخری یک روز بعد از درست کردن شیرینی هاست که براق نیست
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گونش آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1035
    پسند کرده
    1149

    Re: شیرینی های بدون فر

    mami mahdis و دفترزندگی این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های بدون فر

    پتی بور شکلاتی

    serepizadeh, ghazal217, panijon و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اغلب مردم با چنان عجله و شتابی به سوی داشتن یک “زندگی خوب” حرکت می کنند که از کنار آن رد می شوند





  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
    محل سکونت
    بروجرد
    نوشته ها
    226
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های بدون فر

    [JUSTIFY]سلام دوست جونا
    شیرینی من خیلی ساده و فوق العاده خوشمزست، ما بهش میگیم شیرینی گلی شما اسمش رو هرچی دوست داشتین بزارین

    مواد لازم :
    آرد سفید به میزان لازم
    تخم مرغ 1 عدد
    آب 2 قاشق
    گلاب 1 قاشق
    وانیل یا هل به میزان لازم
    روغن برای سرخ کردن
    پودرقند به میزان لازم
    تخم مرغ رو میزنیم و آب و گلاب رو بهش اضافه میکنیم وانیل و هل رو هم میریزیم و هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن.آرد رو به مواد اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه.بعد خمیر رو به مدت 1 ساعت تو هوای محیط استراحت میدیم.
    خمیر این شیرینی خیلی لطف میشه.بعد از استراحت خمیر رو با وردنه خیلی نازک پهن میکنیم ضخامت خمیر باید 1 میلیمتر باشه.بعد با قالب دایره ای یا لیوان خمیر رو برش میزنیم.خمیرهای دایره ای رو تامیکنیم تا به ربع دایره تبدیل بشه.ظرفه استوانه ای رو پر از روغن میکنیم.میتونیم از لیوانای جایخی استقاده کنیم.به هر حال ظرف باید طوری باش که خمیر توی روغن شناور بشه.بعد مرکز ربع دایره رو میگیریم و خمیر رو توی روغن میندازیم توی این مرحله خمیر اصطلاحا شکفته میشه یعنی مثل گل باز میشه.بعد ازینکه شیرینی طلایی شد اون رو از روغن خارج میکنیم توی پودرقند آسیاب شده غلت میدیم و میزاریم سرد بشه
    امتحانش ضرر نداره
    عکس به زودی [/JUSTIFY]
    مامی ارکیده, minadina و mitra libra این نوشته را پسندیده.
    دل من از تبار دیوارهای کاه گلی است
    ساده می افتد
    ساده می شکند
    ساده میمیرد
    دل من تنها سخت میگیرد . . .

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    123
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های بدون فر

    [HR]توپ گردویی شیرینی پاکستانی
    [HR]نان تست6عدد
    گردو200گرم
    شکر5/0لیوان+دارچین1ق س که هردوراباهم اسیاب میکنیم
    اب یاشیربه مقداری که خمیرشود
    روغن برای سرخ کردن
    موادشربت:گلاب2ق س اب1لیوان شکرنصف لیوان زعفران
    خلال بادام وپسته
    نانهارادرغذاسازریخته وخوردمیکنیم اب یاشیرراافزوده که خمیرتقریباسفتی بدست اید
    گردوهارادرشت رویش خورد میکنیم وبادست ورزمیدهیم روغن راخوب داغ میکنیم ازموادبه
    اندازه گردوبرمیداریم وگردمیکنیم ودرون روغن داغ سرخ میکنیم
    تعدادی رادرشکرودارچین پودرشده می غلطانیم وتعدادی رادرشربت غلیظ شده می اندازیم

    ورویش خلال بادام وپسته میریزیم
    درضمن به مواداولیه میتوانیم گوشت چرخ کرده یامرغ چرخ شده وسبزی معطراضافه کرد
    وسرخ کنیدوباسس کچاپ میل کنید
    پروازکن انگونه که میخواهی.....
    وگرنه پروازت می دهندانگونه که می خواهند.....

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    625
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    630
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی های بدون فر







    این شیرینیهای خوشگل وخوشمزه خیلی راحت تهیه میشن .

    ویفر یا بیسکو ییت طعم دار رو پودر کنین وبا استفاده از خامه واگه دوست داشتین اسانس به شکل خمیری درش بیارین وهر جوری که دلتون خواست بهش فرم بدین.
    yagmur, aydaa, mami mahdis و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

صفحه 1 از 14 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما