نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: قفقازي

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 66
صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 3456789 آخرینآخرین
  1. #41
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,541
    نوشته های وبلاگ
    1015
    میزان امتیاز
    2151
    پسند شده
    90900
    پسند کرده
    78044

    ویترین مدال ها

    دوستای مهربونم یه سوالی داشتم
    این غذا رو چجور سرو کردین؟
    سهیلا جون تو دستور گفتن که سرد سرو میکنن ولی جای دیگه گفتن مواد رو میریزیم و سس میزنیم و سرو میکنیم
    خب مواد گرمن دیگه
    میشه گرم!
    و مزه ی ماست گرم بد نمیشه؟
    ببخشین زیاد سوال پرسیدم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,335
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    64
    پسند شده
    8121
    پسند کرده
    7500
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    دوستای مهربونم یه سوالی داشتم
    این غذا رو چجور سرو کردین؟
    سهیلا جون تو دستور گفتن که سرد سرو میکنن ولی جای دیگه گفتن مواد رو میریزیم و سس میزنیم و سرو میکنیم
    خب مواد گرمن دیگه
    میشه گرم!
    و مزه ی ماست گرم بد نمیشه؟
    ببخشین زیاد سوال پرسیدم
    باران جان من مواد رو گرم (نه داغ) سرو می کنم. ماست رو هم می ذارم به دمای اتاق برسه می ریزم روش. اصلا طعمش بد نمیشه ماست گرم.
    sadi_eh, hengamehh, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    915
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    280
    پسند شده
    7331
    پسند کرده
    6714

    ویترین مدال ها

    برای تهیه قفقازی مواد رو که تفت دادیم با هم مخلوط می کنیم و با شعله ی کم می زاریم حدود ده دقیقه تا نیم ساعت بسته به مقدار مواد دم بکشه تا مزه ها به خورد هم برن.برای اضافه کردن سس غذا مواد گرم رو توی دیس می ریزیم و ماست هم که معمولا سرد هست روی مواد ریخته میشه.این غذا به خاطر داشتن سس ماست کلا سرد سرو میشه .منظور از سرد بودن هم این نیست که یخ یخ باشه در هر حالت غذای گرم و داغی نیست.معمولا تو مهمونیا از چند ساعت قبل درست میشه و مشکلی هم از این بابت نداره.حتی بعضی مواقع شده که تا دو روز تو یخچال بوده و چون به خاطر سس نمیشه گرمش کرد باز هم قابل خوردن بوده و حتی خوشمزه تر شده.امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه
    -----------------
     
    میس مهسا, Elsanaa, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    1735
    پسند کرده
    2489
    [quote=تنهای عزیز;1348518]
    نقل قول نوشته اصلی توسط sarayyy نمایش پست ها
    فایل پیوست 144656

    این خلال هارو با چی این جوری فرم دادین
    میشه عکس دستگاهشو بذارین
    نام: DSC_0218.jpg نمایش: 924 اندازه: 50.9 کیلو بایت من راحت با اینا درست میکنم این شکلی که کذاشتید
    باران67 و منتقد گرامی این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منتقد گرامی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۳
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    358
    پسند کرده
    713
    سیر خام رو رنده میکنین به ماست؟چه شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من این رسپی رو بدون ماست چکیده ومایونز درست کردم...یعنی با ماست معمولی درستش کردم که شل نبود وسفت بود
    همین جوریش سنگین بود ودل رو میزد..حتی یه مقدار کمش..چه برسه به ماست چکیده ومایونز هم قاطیش بشه
    نه به عنوان پیش غذا بلکه حجم کمش هم میتونه جای غذارو بگیره
    طعمش هم چیز خاصی نبود به نظرم طعمی شبیه مواد کلم پلو رو داشت
    اولا به نظرم طعمش سلیقگیه
    ومورد طبع هر شخصی نمیتونه باشه
    ثانیا برای افرادی که میخوان درستش کنن بگم که مراقب باشین رو دستتون نمونه
    با حجم کمتری درست کنین تا موادتون حروم نشه
    من با مواد کمتر ی درست کردم
    بد نبود
    اما اون جوری که تعریف میکردن هم نبود
    نتیجه میگریم ذائقه ها متفاوته وممکنه خیلی از شما مثل من این مدل غذارو نپسندین
    من با روغن کمی تفت شون دادم در نهایت روغن اضافیشون رو هم گذاشتم از صافی خارج شد
    اما به خاطر مواد سرخ شده وگردو وماست و....کلا یه چیز سنگینه
    خواستین درست کنین بخار پز کنین خیلی بهتره
    این رسپی شامل انواع مزه هاست
    برای همین برای افرادی که پرخور نیستن...تو ذوق میزنه
    خیلی سنگینه حتی چند قاشقش
    اما در مورد اینکه خیلیا از طعم کدو خوششون نمیاد واین روش مناسبه برای درست کردنش موافقم چون طعم کدو حس نمیشد
    sohei59, fateme.asqari و ستین این نوشته را پسندیده.

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    915
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    280
    پسند شده
    7331
    پسند کرده
    6714

    ویترین مدال ها

    تنها جون مزه این غذا به سسش هست..... ماست چکیده با مایونز و سیر........ بدون سس یا با ماست خالی فکر نکنم جالب باشه
    اینم قفقازی که با هویچ و کدو رو با رنده v رنده کردم و سه سوته آماده شد.ماست چکیده رو هم خودم آماده می کنم البته که مزه اش با حاضری ها فرق داره
    نام: photo_2015-07-11_08-23-26.jpg نمایش: 1354 اندازه: 99.5 کیلو بایتنام: photo_2015-07-11_08-24-48.jpg نمایش: 1336 اندازه: 91.4 کیلو بایت
    -----------------
     
    najmehkhatoon, zakizadeh, maman_mahya و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    raha65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    510
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1491
    پسند کرده
    336
    کدو سبز +قارچ+هویچ و لوبیا سبز +نصف سینه مرغ پخته شده و ریش شده+نمک و زعفران به میزان لازم+پیاز داغ +گردوی نگینی خورد شده مقداری-عااشششششق رنگشم یعنی
    مواد لازم برای تهیه سس:ماست سون+سس مایونز4 قاشق غذا خوردی+سیر نده شده 3 حبه
    همه مواد تف میدیم بعد با هم مخلوط میکنیم و با زعفران آب کرده میزازیم حدود 15 دقیقه دم بکشه
    نام: 20150713647.jpg نمایش: 1233 اندازه: 105.9 کیلو بایت
    بع یه لایه مواد میریزیم یه لایه سس
    نام: 20150713648.jpg نمایش: 1235 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    نام: 20150713649.jpg نمایش: 1233 اندازه: 102.7 کیلو بایت
    لایه آخر سس میریزیم و تزیین میکنیم
    نام: 20150713650.jpg نمایش: 1231 اندازه: 86.0 کیلو بایتنام: 20150713652.jpg نمایش: 1218 اندازه: 101.6 کیلو بایت
    نام: 20150713651.jpg نمایش: 1219 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    najmehkhatoon, باران67, zakizadeh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    «اللهم اَغنِنی بِحلالِکَ عَن حَرامِک و بِطاعَتِکَ عَن مَعصیتِک»؛
    « خدایا مرا بی نیاز کن با حلالت از حرامت و با فرمانبرداری ات از نافرمانیت»

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم.ع آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    423
    میزان امتیاز
    572
    پسند شده
    6527
    پسند کرده
    2825
    خوراک قفقازی رو ما اینطوریدرست می کنیم:
    قفقازی مواد اصلیش لوبیا سبز و بادمجونه بعدش گوشت چرخ کرده همه رو سرخ می کنی .قارچ هم میریزی .بعد گردو هم میزنی.سیر هم سرخ می کنی و اضافه می کنی.همه مخلوط میشه و روش ماست چکیده و سس مایونز که باهم میکسشون کردی میزنی.پیاز داغ و گردو و سیر داغ و سس قرمز هم که برا تزیین
    najmehkhatoon, hengamehh, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتم اگر مے دانستم چه روزے مے آيے
    به احترام آمدنت
    گناه نمے کردم
    گفت: آن روز که گناه نکنے
    به احترام گناه نکردنت
    ميآيم
    "اللهم عجل لوليک الفرج"

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 3456789 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما