نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree498Likes

موضوع: نـــودل و روش های پخت آن

نمایش نتایج: از 81 به 84 از 84
صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    1502
    پسند کرده
    101
    خوراک نودل مالزیایی (می گورنگ )
    این خوراک رو با مرغ تکه شده و میگو و بعضی وقتها فقط با سبزیجات (برای گیاهخواران ) درست میشه. "می" به معنی نودل و "گورنگ" به معنی سرخ شده هست. اگه طعم غذاهای آسیایی رو دوست دارید این رو حتما امتحان کنید.

    مواد لازم
    جوانه ماش
    اسفناج کوچک
    فلفل چیلی خرد شده
    نودل
    سس صدف یک قاشق غذاخوری
    سس سویا 2 قاشق غذاخوری
    سس چیلی قرمز یک قاشق سر پر (اگر نداشتید یا دوست ندارید خیلی تند بشه رب گوجه بریزید)
    میگو یا مرغ تکه شده
    سیر خرد شده 2 حبه
    تخم مرغ یک عدد (دلبخواهی هست میتونید بریزید میتونید هم نریزید)

    اول جوانه و اسفناج رو داخل ماهی تابه تفت بدید کمی که سبک شد میگو و سیر وچیلی را اضافه کنید


    وقتی کمی میگو تفت داده شد نودل رو که از قبل با آبجوش آماده کردید داخل ماهی تابه بریزید(آبکش کنید بعد بریزید)



    بعد سس سویا و سس صدف و سس چیلی (یا رب گوجه) رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید ، صبر کنید تمام آبی که در ماهیتابه هست تبخیر بشه . و بعد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید تا تخم مرغ به همه مواد پخش بشه. در بعضی مواقع تخم مرغ رو نیمرو میکنن و روش میزارن. یا اینکه تخم مرغ رو هم میزنن در یک ماهیتابه دیگه سرخ میکنن و مواد نودل رو داخلش میریزن و مثل بقچه میبندنش



    وقتی تخم مرغ کاملا پخته شد غذا رو بکشید و نوش جان کنید.
    ساندویچ مرغ
     
    m1361, باران67, hengamehh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود

    داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

  2. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شروین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    650
    پسند کرده
    1428
    من مرغ از شب قبل پخته داشتم با نخود فرنگی ( خورا مرغ با نخود فرنگی ) مرغ رو ریش ریش کردم و پیاز داغ درست کردم و با مرغ مخلوط کردم یه کم سویا سس زدم و نودل رو جوشوندم و آبکش کردم و به مخلوط مرغ و نخود سبز و پیاز داغ اضافه کردم و یه تفت کوچیک دادم و نمک و فلفل سیاه هم اضافه کردم یه کمی هم از آب مرغم بهش اضافه کردم. خوشمزه شده بود.
    نام: 20160726_205758.jpg نمایش: 529 اندازه: 90.0 کیلو بایتنام: 20160726_205803.jpg نمایش: 525 اندازه: 89.6 کیلو بایت
    مهمان مامان
     
    m1361, *هما*, zardin و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود. الان هم یکی هست یکی نیست ولی خدای من همیشه هست.

  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    1502
    پسند کرده
    101
    این همون خوراک نودل مالزیایی هست به اسم می گورنگ ولی اینبار توش تخم مرغ نزدم



    این هم نودل با سبزیجات و سس پستو
    ساندویچ مرغ
     
    saeedeh mansoori, m1361, افسونی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود

    داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

  4. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    1049
    پسند شده
    9485
    پسند کرده
    9255
    نام: 1500213222682.jpg نمایش: 125 اندازه: 104.7 کیلو بایت


    من نودلیت رو به دوصورت و اغلب برای عصرانه درست میکنم.هر دو مدلش رو براتون مینویسم...
    مدل اول میشه همین عکس.
    . .
    .

    پیازداغ+زرد چوبه وادویه . یک حبه سیر له شده رو با پیازداغ سرخ میکنم + مرغهای نگینی شده + و در حین سرخ شدن مرغها کمی ادویه ، فلفل و پودر زیره...مقداری پوره* گوجه و در صورت نیاز کمی رب گوجه هم اضافه میکنم و درب قابلمه رو میبندم تا جا بیفته. در کل یک ترکیب نارنجی خوشرنگ درست میشه.اگه درظرف دیگه قارچ رو جداگانه تفت بدید و بریزید هم خیلی خوشمزه ترش میکنه.حالا نودل ابکش شده رو میریزم داخلش + ادویه داخل پاکت و برای مدت یه ربع تا بیست دقیقه میگذارم تا دم بکشه.
    ✔حتما نودل رو قبل از سرد شدن سرو کنید .
    ✔به این مدل نودل میتونید نخود فرنگی و فلفل دلمه و پیازچه هم اضافه کنید.من خودم میریزم. .
    ✔برای ابکش کردن نودل رو به اب درحال جوش اضافه کنید و دو دقیقه بعد ابکش کنید.مغز نودل باید سفت باشه تا بعد از پخت خمیر نشه. .
    ✔ مقدار رب و پوره گوجه سلیقه ای هست .

    مدل دوم اینکه پیازداغ میگیرم +زردچوبه و ادویه و گوجه رنده شده رو خوب سرخ مبکنم اگه احیانا رنگش کم بود یکم رب میزنم.درکل یه ترکیب نارنجی خوشرنگ میخوایم نه قرمز.البته سلیقه شماهرچی باشه همونو دنبال کنید.بعد نودل خشک رو میریزم داخلش بهمراه ادویه داخل پاکت مقداری اب جوش میریزم و میگذارم تا نودلها بپزه.تو این مدل نودل رو نمیذارم خیلی سفت بشه ،کمی آبدار از روی گاز بر میدارم و بلافاصله سرو میکنم . . .
    .
    ✔نودل رو بعضی از کدبانوها سفید درست میکنن که تو خونه ما طرفدار نداره
    nora1, *هما*, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما