نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4117Likes

موضوع: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 530
صفحه 9 از 67 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ♣parastoo♣ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    225
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    406
    پسند کرده
    60

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه بادنجان



    مواد لازم برای 8 نفر:
    بادنجان قلمی متوسط=8 عدد(یا بادنجان دلمه ای 3 عدد)
    گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
    سبزی دلمه(تره،جعفری،نعناع،ترخا ،پیازچه)=نیم کیلو
    برنج=یک پیمانه پر(200 گرم)
    پیاز سرخ کرده=دو تا سه قاشق سوپخوری
    روغن=1 پیمانه(200 گرم)
    رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
    و یا آب گوجه فرنگی=2 لیوان
    آبلیمو=به مقدار کافی
    شکر(در صورت تمایل)=1 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل=به مقدار کافی
    طرز تهیه:
    گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ می کنیم،تا حدی که آب گوشت کشیده شود،بعد یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب گوجه فرنگی و یا نصف قاشق رب گوجه فرنگی داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود، سبزی را بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم ،گوشت را از روی آتش برمی داریم و با سبزی مخلوط می کنیم بعد برنج را با دو لیوان آب و کمی نمک یک دو جوش می دهیم تا کمی نرم شود،در آبکش می ریزیم و با مایه گوشت و سبزی مخلوط می نماییم.کمی آبلیمو و شکر و رب گوجه فرنگی و بقدر کافی نمک و فلفل با مایه دلمه مخلوط می کنیم و مایه را آماده و کنار می گذاریم. سر بادنجان را بشکل دایره کوچک عمیق برمی داریم بعد داخل بادنجان را خالی می کنیم بطوریکه دیواره و ته دیواره بادنجان سوراخ نشود و به قطر دو سانتیمتر باقی بماند. داخل و اطراف بادنجان را کمی نمک می زنیم و با مایه دلمه پر می کنیم و در بادنجانها را می گذاریم و کمی فشار می دهیم تا نیفتد. بادنجانها را در ظرف مناسبی در یک ردیف می چینیم و نصف قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب گوشت یا آب ساده حل می کنیم و داخل ظرف بادنجان می ریزیم و یا در صورت مصرف آب گوجه فرنگی آن را اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل و یکی دو قاشق آبلیمو و در صورت تمایل یک قاشق شکر در ظرف دلمه می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آهسته بجوشد تا دلمه بپزد اما له نشود و در صورتیکه با این مقدار آب دلمه پخته نشد ممکن است کمی آب اضافه کنیم. وقتی دلمه ها آماده شدند(باید آب آن کاملا تبخیر شده باشد)آنها را در ظرف می چینیم و ممکن است یک پیمانه سس گوجه فرنگی که با سه چهار قاشق خامه مخلوط شده باشد روی دلمه ها بدهیم و بقیه را در سس خوری بریزیم و با دلمه ها سر میز ببریم.



    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    coming soon...

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره خاتون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1278
    پسند کرده
    646

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه بادمجون من
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  3. #67
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10428
    پسند کرده
    1258

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه کدو



    میتوانید در کنار دلمه های متنوعی که درست میکنید این نوع دلمه را هم امتحان کنید و در کنار دلمه بادمجان، گوجه فرنگی و فلفل، از طعم این کدوهای خوشمزه نیز لذت ببرید.

    مواد لازم:
    • کدو سبز / یک کیلو
    • گوشت چرخ کرده / 250 گرم
    • لپه / یک پیمانه
    • برنج / یک پیمانه
    • رب گوجه فرنگی / 1 قاشق غذاخوری
    • پیاز / 1 عدد
    • سبزی دلمه خرد شده / 1 پیمانه
    • زردچوبه / 1 قاشق مرباخوری
    • نمک و فلفل / به میزان لازم
    • سس سویا / 2 قاشق غذا خوری
    • روغن زیتون / 2 قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای سس دلمه:
    • رب گوجه فرنگی / 2 قاشق غذاخوری
    • آبغوره / نصف پیمانه
    • نمک و فلفل / به میزان لازم
    • کره / 50 گرم


    طرز تهیه :
    لپه و برنج را از شب قبل با مقداری آب سرد خیس کنید. ( حداقل برای مدت 2 ساعت خیس کنید )
    کدوها را خوب شسته و روی پوست کدو را به وسیله چنگال خطهای عمودی بیاندازید و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. بهتر است طوری کدوها را ببرید که تقریباً هم اندازه باشند. سپس داخل کدوها را به وسیله ابزار مخصوص و یا یک چاقوی باریک خالی کنید. مراقب باشید به پوست کدوها آسیبی نرسد. کدوها را کنار بگذارید و مغز کدوها را ریز خرد کنید.
    اگر میخواهید غذا کاملاْ گیاهی باشد، به جای گوشت میتوانید از سویا استفاده کنید. ( سویا را در مقداری آب خیس کنید و از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا آب آن کشیده شود )
    پیاز را در ماهی تابه ای همراه با یک قاشق روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها سبک شد، گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. زردچوبه، رب، نمک و فلفل اضافه کنید. وقتی رنگ گوشتها تغییر کرد، مغز کدوهای ریز خرد شده اضافه کنید تا همراه با گوشت تفت بخورد. سپس آب لپه و برنج را خالی کرده و به مایه گوشتی بیافزایید. سبزی را نیز اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.
    پیاز را همراه با کره در ظرفی تفت دهید و بعد از اضافه کردن رب، ادویه های دلخواه، آبغوره و هر افزودنی ترش مزه ای که دوست دارید صبر کنید تا سس بجوشد.
    کدوها را پر از مواد داخل دلمه کنید و برای این که مواد کمی فشرده شود می تونید از فشار انگشت استفاده کنید. آنها را در ظرف مناسبی بچینید و از کناره ی ظرف سس آماده شده را داخل قابلمه بریزید.
    درب قابلمه را بگذارید تا مواد همراه با بخارپز شدن مزه دار شود. در انتها دلمه ها را داخل ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۵/۰۹/۱۱ در ساعت ۱۰:۳۵ قبل از ظهر
    Andrew, zahra1245 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۵
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    4

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    خانمها برای دلمه بادمجون قبل پخت بایدسرخش هم کرد یا نه؟

  5. #69
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    مرجان جون نیازیبه سرخ کردن نداره. خودش آبپز میشه و میپزه
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  6. #70
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    ضمن اینکه اگر سرخشون کنی دیگه سفت و محکم نیستند و نمیشه پرشون کرد . کنترلشون سخت میشه و زود هم پاره میشن .
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  7. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    404
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    319
    پسند کرده
    5

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    اینم دلمه بادمجان و فلفل رنگی و گوجه
    داخلش هم لپه پخته شده، برنج خام ، سبزی دلمه و گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل ....

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی

  8. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    479
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    368
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه فلفل براي اولين بار



    Andrew, زینب سادات۲ و باران67 این نوشته را پسندیده.
    زن بودن کار مشکلی است

صفحه 9 از 67 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما