نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4117Likes

موضوع: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 530
صفحه 8 از 67 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط roshanak
    مرسی گلچین جون از پاسخت فر چند درجه؟چند دقیقه؟

    فر 180 درجه 30 تا 45 دقیقه
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    240
    پسند کرده
    2541

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه سیب زمینی

    مرحله اول : تهیه سس ، ابتدا ، کمی رب گوجه رو با کمی روغن تفت داده ، ادویه های دلخواه رو اضافه کرده ، و ۱الی ۵-۱ لیوان آب اضافه میکنیم . سس آماده است .

    مرحله دوم : سیب زمینی درشت یا متوسط - خام - رو با چاقو کم کم و آروم خالی میکنیم ، و توی اونو با مواد دلمه _ گوشت چرخ کرده ، سبزی ، لپه ، برنج و .. - پر میکنیم و توی سس میگذریم . اگر از قبل مواد دلمه داشته باشید ، سریع آماده میشود .

    مرحله سوم : سیب زمینی ها رو توی سس گذشته ، به طوریکه نصف آنها بیرون باشد ، بعد از ۱۰ دقیقه ، آنها را پشت و رو میکنید . در واقع شما دارید سیب زمینی ها رو توی اون سس آبپز میکنید .توی این فاصله ، سس هم غلیظ میشود .

    توجه : اون سیب زمینی های که به صورت خرده از توی سیب زمینی بیرون میاورید ، میتوانید به مواد دلمه اضافه کنید . من به سس اضافه کردم تا سس غلیظ بشود .

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )



    دلمه گل کدو!!!!!!
    گلها رو از کدو جدا میکنیم و قبل از پیچیدن دلمه اونو میشوریم. یعنی یه گل بر میداریم میشوریم توشو پر میکنیم و گل بعدی رو برمیداریم و میشوریم و پر میکنیم. چون گلبرگها خیلی ظریف هستند باید با کمک فشار ملایم آب اونا رو از هم باز کنیم. من با برنج و گوشت چرخ شده سرخ کرده و پیازداغ و شوید و کمی نمک اونا رو پر کردم. توی ظرف چیدم و کمی آب و آبلیمو و روغن زیتون روشون ریختم و توی فر به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشتم

    منبع: آشپزی جنوبی
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #60

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه فلفل....
    ترکیبات ...گوشت چرخ کرده...سبزی دلمه ..برنج و لپه نیم پز....و ادویه و کمی رب گوجه...
    Andrew, saharbanoo90 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه فلفل

    براي مواد داخل گوشت چرخ كرده رو توي پياز داغ تفت ميدم و نصف سبزي معطرم رو باهاش تفت ميدم. رب گوجه فرنگي و نمك و ادويه ميزنم.
    حالا مواد بالا رو با برنجي كه مثل كته پختم اما دم نكردم و لپه پخته و ماست مخلوط و داخل لمه ها رو پر ميكنم.

    ماست هم باعث انسجام ميشه و هم همراه با رب گوجه عطر و ترشي خوبي به غذا ميده

    بعد هم كمي پياز داغ و رب سرخ كرده درست ميكنم و آب ميريزم و دلمه ها رو توي اين سس ميپزم.

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    485
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه كه شامل بادمجان دلمه اي ، سيب زميني ، گوجه فرنگي ، پياز براي خودم و فلفل دلمه اي

    پياز داغو كه درست كردم گوشتو تفت ميدم ادويه هايي كه ميخوام ميريزم نمك فلفل ادويه مخلوط رب گوجه بعد لپه رو كه نيم پز شده و برنجو كه زنده آبكش كردم با سبزي مخلوط ميكنم و توي سبزيجاتمو با موادش پر ميكنم وسط دلمه هم يه آلو ميزارم كه مزه ترش و شيرين خوبي به دلمه ميده براي سس هم شكرو رب گوجه و سركه رو خوب مخلوط ميكنم ، پيازيو كه از پياز اصلي خالي كرده بودم تفت ميدم و همينطور گوجه فرنگيو كه خالي كرده بودم توي پياز تفت ميدم در آخر سسو ميريزم توش و همه كه با هم مخلوط شد روي دلمه ها ميريزم و ميزارم كه خوب بپزه .



    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    96
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلم کلم قالبی
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    فقط برای امروز انسان بهتری باش

  8. #64
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28907
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه بادمجان و فلفل وگوجه فرنگی که طرز پختش رو همه بلدین فقط این دفعه من به تو صیه یکی از دوستان کمی ماست به مایه اش اضافه کردم خوشمزه شده بود.

    Andrew, saharbanoo90 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 8 از 67 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما