نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4117Likes

موضوع: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 530
صفحه 7 از 67 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه فلفل نپخته

    Andrew, سحر ایرانی و باران67 این نوشته را پسندیده.
    lebasno

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    107
    پسند کرده
    4

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه کاهو
    گوشت چرخ کرده سرخ کرده با رب و نمک و فلفل و فلفل دلمه ای رو اماده می کنیم از این مواد لای کاهو می زاریم و همینجوری میزاریم تو ظرف لازم نیست کاهو بپزه اگر از این کاهو پیچا باشه بهتره ما نداشتیم برای همین نتونستم خوب تزیین کنم

    Andrew این نوشته را پسندیده.

  3. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1460
    پسند کرده
    940

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای نارنجی....مواد درونی سبزی نداره وفقط مخلوطی از گوشت چرخ کرده و برنج ولپه و پیاز داغ و ادویه غذا و پودر گل محمدی و فلفل سیاه و رب گوجه و گرد غوره می باشد... گوشتهای در اورده شده از درون بادمجانهارو هم خرد کرده تفت داده و کنار دلمه ها می ذاریم بپزه ...


    Andrew, مری جون و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    گلایل هویج یا همون دلمه قالبی هویچ


    مواد همیشگی دلمه+خلال بادام وخلال پوست پرتقال شیرین شده




    Andrew و نایاب 90 این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eshgheasemani آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۵
    محل سکونت
    shiraz
    نوشته ها
    987
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    1075

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط golchin
    گلایل هویج یا همون دلمه قالبی هویچ


    مواد همیشگی دلمه+خلال بادام وخلال پوست پرتقال شیرین شده




    ببخشیدا خواهر اینقده سوال میپرسم عضو جدید ناشی و مجرد و کنجکاو . لطفا دستور پختشو میذاری و اینکه چجوری اینجوری شده قالبی ؟ مرسی عزیزم تقصیر من چیه چیزای خوشکل میذاری دلبری میکنی گلچین جون . راستی بخاطر هویج طعمش شیرینه چجوریه طعم ای غذا؟

  6. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    Andrew این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه بادمجون
    شکمش رو با گوشت قارچ و فلفل دلمه و نخود فرنگی پودر کاری ادویه ای که از شیراز و مشهد گرفتم و قسمت مهمش هم سیر که چند حبه رنده کردم و با مشقت بادمجونایی رو که کمی سرخ کردم وسطشو خالی کردم و مواد رو چپوندم توش و با کمی ا مواد باقیمونده ی داخل بادمجونها و رب گذاشتم پخت
    [url=http://www.mamipic.com/share-60E2_4DFF317E.html][/url
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط roshanak
    میشه دستور گلایل هویج را کامل بزارید


    ببخشید دوست عزیزم .خیلی دیر شد

    برای شروع باید هویجها رو نازک برش بزنیم حالا یا با انواع رنده ها یا پوست کن یا با چاقو فرقی نمیکنه .فقط باید برشهای نازک ببرین وبعدش اونا رو با کمی اب ونمک بذارین پخته بشن فقط باید مواظب باشین زیاده پز نشن که له وخورد میشن.

    بعد دور قالب کیکو چرب میکنین وورقه های هویچو کیپ هم میپچنین اگه روی همدیگه هم گذاشته بشن اشکالی نداره اگرم قدشون بلند باشه که چه بهتر بعدا میتونین روی موادتون برشگردونین که محکمتر بگیردشون.

    بعد برای اولین لایه مفداری پنیر پیتزا میریزین کف قالب که مثل چسب عمل کنه وبعدش هرچی که برای داخل دلمه تون دوست دارین:گوشت چرخ کرده .برنج .سبزی دلمه . لپه .خلاصه هرچی که دلتون بخواد .من بهش خلال پوست پرتقال شیرین شده البته خیلی کم وهمینطور خلال بادوم هم اضاف میکنم. حالا دوباره یه لایه پنیر پیتزا بریزین واگه هویجاتون اضافه قد داشتن که اونارو برگردونین روی موایتون اگرم نداشتن که یه ردیف دیگه ورقه هویج روی موادتون بچینین وبا یه نصف استکان اب و کمی روغن مایع که روش میریزین وفویل که روش کشیدن داخل فربپزینش وبعد برش گردونین!
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

صفحه 7 از 67 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما