نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree4408Likes

موضوع: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

نمایش نتایج: از 545 به 552 از 552
صفحه 69 از 69 نخستنخست ... 5966676869
  1. #545
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    3,035
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    14315
    پسند کرده
    15661

    ویترین مدال ها

    دلمه ی برگ به دو حالت سیگارتی و معمولی

    مواد داخلش گوشت چرخ و پیاز داغ، لپه ی نیم پز، برنج ، سبزی دلمه و ادویجات

    m1361, مینا.ک, *هما* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  2. #546
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    515
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3815
    پسند کرده
    1888
    دلمه برگ کلم گوشت چرخ شده +پیاز داغ+سبزی معطر+لپه+برنج توی سسش هم اب سماق بود عالینام: photo_2018-01-09_16-32-55.jpg نمایش: 725 اندازه: 96.3 کیلو بایت
    RE79EL, m1361, maman_mahya و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  3. #547
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    515
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3815
    پسند کرده
    1888
    پیاز ذاغ برنج لپه گوشت چرخ شذه سبزی معطر ادویه ربنام: photo_2018-02-13_23-34-07.jpg نمایش: 611 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    khanoom pasand, fahim68, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  4. #548
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۱۹
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    2043
    نقل قول نوشته اصلی توسط زینب سادات۲ نمایش پست ها
    سلام دوستان
    وقت بخیر

    دلمه کدو حلوایی با این لینک

    دلمه کدو حلوایی

    عکس ها کار خودمه

    قبل از فر
    فایل پیوست 196856فایل پیوست 196857

    بعد از فر
    من به جای یک ساعت و نیم که توی دستور هست،دو ساعت گذاشتم پخت
    فایل پیوست 196858فایل پیوست 196859فایل پیوست 196860

    البته سلیقه ای هست ولی به نظر من بهتره زرشک نریزیم چون با شیرینی کدوحلوایی چندان سازگاری نداره.
    طعمش چه جور بود؟
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

  5. #549
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shabeberahne آواتار ها
    نازنین
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۰
    نوشته ها
    1,579
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    15394
    پسند کرده
    3957
    سلام
    نماز ، روزه هاتون قبول باشه
    دلمه برگ مو : لپه نیم پز، برنج ، سیر، ادویه ، سبزی مخصوص ، گوشت چرخ*کرده، نمک

    ممنون از نگاه زیباتون
    نام: IMG_۲۰۱۸۰۵۳۱_۱۳۵۴۲۰.jpg نمایش: 364 اندازه: 104.6 کیلو بایت
    pooneh 007, m1361, افسونی و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زندگی مثل نقاشی کردن است
    خطوط را با امید بکش
    اشتباهات را با آرامش پاک کن
    قلم مو را در صبر غوطه ور کن
    وباعشق رنگ بزن . . .

  6. #550
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    497
    میزان امتیاز
    496
    پسند شده
    6217
    پسند کرده
    854
    نام: 16768988-9cc04f696030e1c3df5df153d33f432c-l.jpg نمایش: 1937 اندازه: 103.8 کیلو بایت

    دلمه برگ مو
    فینگر فود ایرانی لذیذ
    مواد داخلی
    گوشت چرخ کرده یک لیوان
    برنج نیم دانه یک لیوان
    لپه یک لیوان
    سبزی دلمه یک لیوان خرد شده
    پیاز رنده شده یک لیوان
    گوجه فرنگی دو عدد
    رب یک قاشق
    غوره بی هسته یا گوجه سبز ریز شده یک چهارم لیوان
    آبلیمو ۶ قاشق
    شکر - دلخواه - ۳ قاشق
    نمک و فلفل به اندازه لازم
    لپه ها را جداگانه بپزید
    پیاز را تفت میدیم زردچوبه و فلفل رو اضافه میکنیم گوشت رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم رب گوجه رو هم تفت میدیم گوجه های ریز شده رو اضافه میکنیم
    گوجه سبز رو هم اضافه میکنیم
    در آخر سبزی و برنج (خام خیس خورده) اضافه میکنیم و نیم لیوان آب جوش بهش اضافه میکنیم تا هم برنج نیم پز بشه هم طعم مواد به خورد هم بره
    * برنج خام خیس خورده به دلیل اینکه بعد از پخت برنجها تپل میشن و دلمه هاتون حالت تو پر میگیرن به خودشون
    می تونید برگها رو در حد دو الی سه دقیقه توی آبجوش بگذارید تا نرم بشه .... می تونید هم به صورت خام استفاده کنید
    انتهای قابلمه کمی روغن می ریزیم و دو لایه برگ خالی میچینیم
    حالا دلمه ها رو میپیچیم
    نصف لیوان آب با آب لیمو و شکر رو مخلوط میکنیم میدیم روی دلمه ها و یک جسم سنگین مثل سنگ می گذاریم روی دلمه ها و درش رو کیپ میکنیم
    حدود دو ساعت با شعله کم باید بپزه
    پ.ن.
    به دلخواه می تونید رب انار نیز به مواد اضافه کنید


    برگها رو خودم از حیاط طالقانمون چیدم

    - - - Updated - - -

    نام: 16768988-9cc04f696030e1c3df5df153d33f432c-l.jpg نمایش: 1937 اندازه: 103.8 کیلو بایت

    دلمه برگ مو
    فینگر فود ایرانی لذیذ
    مواد داخلی
    گوشت چرخ کرده یک لیوان
    برنج نیم دانه یک لیوان
    لپه یک لیوان
    سبزی دلمه یک لیوان خرد شده
    پیاز رنده شده یک لیوان
    گوجه فرنگی دو عدد
    رب یک قاشق
    غوره بی هسته یا گوجه سبز ریز شده یک چهارم لیوان
    آبلیمو ۶ قاشق
    شکر - دلخواه - ۳ قاشق
    نمک و فلفل به اندازه لازم
    لپه ها را جداگانه بپزید
    پیاز را تفت میدیم زردچوبه و فلفل رو اضافه میکنیم گوشت رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم رب گوجه رو هم تفت میدیم گوجه های ریز شده رو اضافه میکنیم
    گوجه سبز رو هم اضافه میکنیم
    در آخر سبزی و برنج (خام خیس خورده) اضافه میکنیم و نیم لیوان آب جوش بهش اضافه میکنیم تا هم برنج نیم پز بشه هم طعم مواد به خورد هم بره
    * برنج خام خیس خورده به دلیل اینکه بعد از پخت برنجها تپل میشن و دلمه هاتون حالت تو پر میگیرن به خودشون
    می تونید برگها رو در حد دو الی سه دقیقه توی آبجوش بگذارید تا نرم بشه .... می تونید هم به صورت خام استفاده کنید
    انتهای قابلمه کمی روغن می ریزیم و دو لایه برگ خالی میچینیم
    حالا دلمه ها رو میپیچیم
    نصف لیوان آب با آب لیمو و شکر رو مخلوط میکنیم میدیم روی دلمه ها و یک جسم سنگین مثل سنگ می گذاریم روی دلمه ها و درش رو کیپ میکنیم
    حدود دو ساعت با شعله کم باید بپزه
    پ.ن.
    به دلخواه می تونید رب انار نیز به مواد اضافه کنید


    برگها رو خودم از حیاط طالقانمون چیدم 😍😍😍
    باقالی پلو
     
    sohei59, zahra - n, zakizadeh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  7. #551
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    126
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    2094
    پسند کرده
    4129
    سلام بهتره برای دلمه ی برگ مو گوشت رو سرخ نکنیم وقتی پیاز طلایی شد و هنوز داغه گوشت رو خام داخلش بریزیم و از رو حرارت برداریم این روش باعث میشه مزه ی گوشت داخل دلمه حفظ بشه و طعم بهتری بگیره
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

  8. #552
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    515
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3815
    پسند کرده
    1888
    دلمه مثل شهلا جوننام: IMG_20180611_193345.jpg نمایش: 137 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    khanoom pasand و ستار این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

صفحه 69 از 69 نخستنخست ... 5966676869
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما