نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree4386Likes

موضوع: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

نمایش نتایج: از 537 به 544 از 548
صفحه 68 از 69 نخستنخست ... 586566676869 آخرینآخرین
  1. #537
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1430
    پسند شده
    22857
    پسند کرده
    18934
    دلمه برگ بادمجون فلفل دلمه ای و گوجه مامان پز

    برنج - باقالی - سبزی دلمه - گوشت چرخ کرده - پیاز - کشمش - زرشک
    برنج و باقالی رو میپزیم آبکش کرده مثل باقالی پلو
    پیاز و گوشت رو تفت داده نمک فلفل زردچوبه پودرسیر بعدش کشمش و زرشک شسته و در آخر سبزی دلمه
    بعدم مواد رو با برنج و باقالی مخلوط کرده
    داخلش بادمجون رو خالی کرده و سرخش کرده
    بعد همو رو پر کرده برای فلفل و گوجه و بادمجون با ربو روغن و آب و کمی آبلیمو سس درست کرده برای برگ ها شکر و سرکه

    نام: 20170531_213508.jpg نمایش: 751 اندازه: 104.8 کیلو بایت

    نام: 20170531_213526.jpg نمایش: 716 اندازه: 105.0 کیلو بایت

    ....
     
    مامان غزل, mehr banoo, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  2. #538
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی سجاد آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    132
    پسند شده
    5287
    پسند کرده
    7634
    سلام دوستان من این غذا رو از توی تلگرام دیدم ودرست کرم همسری خوشش اومد .یک عدد تخم مرغ روبا ریحان تازه خشک شده وپنیر پیتزا مخلوط کنید بادمجون دلمه ای رو نازک با پوست برش بدیدوتوی سینی پهن کنید وروش نمک بپاشید تا اب سیاهش در بیاد بعد نیم ساعت با دستمال پاکش کنید واز مخلوط پنیر پیتزا روی اون بریزید ویه بادمجون روش بزارید وقتی همه بادمجونا تموم شد توی فریزر به مدت یک ساعت بزارید تا کمی یخی مانند بشه.بعدبیارید بیرون اول تو ارد بعد توتخم مرغ وبعد توارد سوخاری بغلتونیدوتوروغن سرخش کنیداونایی که اول سرخ شدن خوب بود ولی اخریاچون روغن زیاد حرارت دیده بود بادمجون مزه خامی میداد.به نظرم اول بادمجون رو باید یاکمی بخار پز کرد یا سرخ کرد که خیلی خوشمزه تر میشهنام: IMAG2215.jpg نمایش: 638 اندازه: 117.5 کیلو بایت
    باران67, افسونی, مامان حدیثه و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایاشکرت به خاطرافتخارداشتن دوتابچه عزیز

  3. #539
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,807
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2323
    پسند شده
    95848
    پسند کرده
    81044

    ویترین مدال ها

    مامی سجاد عزیزم،اسم این غذا چیه؟
    دلمه که نیست
    بگو تا جای مناسبش رو*پیدا کنیم یا نهایتا براش تاپیک بزنیم
    ترنم63, pooneh 007 و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  4. #540
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fingil 0 shishi آواتار ها
    شیوا رضاوند
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    1213
    پسند کرده
    1338
    به نام خدا

    سلام به همه خانومای گل هنرمند...

    امروز اومدم تا راجع به اولین تجربه شیرین و خدا رو شکر به تائید همسر مهربونم خوشمزه

    تهیه دلمه برگ مو تو مطبخ خونمون رو بنویسم...

    برای تهیه چون هیچ تجربه ای در رابطه با دلمه برگ مد نداشتم اول برگ مو ها رو داخل آبجوش

    کمی پختم تا نرم بشن و برای پیچیدنشون کارم راحت تر باشه...

    بعد برنج ایرانی معطر رو گذاشتم تا بپزه و لپه رو هم جدا پختم, پیاز داغ آماده کردم و برنج و لپه

    و سبزی دلمه و سویا رو هم اضافه کردم با کمی زردچوبه و خیلی کم رب گوجه فرنگی

    مخلوطشون کردم و کنار گذاشتم.

    برای سس غذا هم 3 تا پیاز رو نگینی خورد کردم و سرخ کردم یک مقدار زردچوبه و

    مقداری هم رب اضافه کردم و کمی آب جوش تا سس

    دلمه ها هم آماده باشه ,خیلی آب اضافه نکردم که بیش از اندازه رقیق نشه

    ( من موقع پخت غذا های رب دار اول مقدار کمی اون ها رو رقیق میکنم حین پختشون اگر نیاز

    باشه باز آب جوش بهشون اضافه میکنم , اینطوری اگر نیاز باشه باز آب به غذا اضافه میکنم و

    در غیر اینصورت آبی اضافه نمیشه و مجبور نیستم با بالا بردن حرارت بخوام صبر کنم تا سس

    غذام غلیظ شه)

    بعد از آماده شدن مواد غذا برگ مو ها رو داخل یک سینی بزرگ گذاشتم و دونه دونه بازشون

    میکردم و برای استوانه ای درست کردن دلمه ها یه برگ مو رو باز میکردم از مواد میانی دلمه

    داخلش میگذاشتم و بعد با جمع کردن دوظرف دلمه و بعد هم پیچین دلمه ها اون ها روبصورت

    استوانه ای آماده میکردم ,برای بقچه ای بست دلمه ها هم یک برگ مو رو پهن میکردم و در

    گوشه هاش دوتا برگ مو دیگه میذاشتم و بعد از گذاشتن مواد میانی با جمع کردن دوطرف

    چپ و راست برگ وبعد هم دو طرف دیگه اون رو بصورت بقچه ای میپیچیدم و میذاشتم داخل

    سس غذا ,من چون برگ ها رو تقریبا پخته بودم و بقیه قبل از پیچیدن دلمه ها به مواد میانی

    هم زمان کافی داده بودم که کامل پخته شن,اینطوری چون غذا تقریبا آماده بود و زمان پختش

    داخل سس کم بود و فقط قرار بود دلمه ها توی اون زمان پخت داخل سس د مزه دار بشن

    غذا رو داخل تابه نسبتا بزرگ برای پخت ریختم اینطوری قیافه دلمه ها هم بهم نمیخورد و از

    ته گرفتن احتمالی غذا بخاطر رب داشتن هم جلوگیری شد.

    نکات :

    _ من برای پخت دلمه و شله زرد و ... از برنج نیمدونه معطر استفاده میکنم به نظرم این غذا ها

    با این نوع برنج خیلی لذیذ تر میشن.

    _ وقتی که برنج رو گذاشتم که بپزه بهش آویشن و مقداری پونه اضافه کردم تا علاوه بر خوشمزه تر

    شدنش از فواید دارویی گیاهان هم استفاده کرده باشیم,که اتفاقا بوی فوق العاده خوبی هم

    به غذا داده بود.

    _ من بخاطر مضرات استفاده بیش از حد گوشت سعی میکنم گاهی بجای گوشت سویا رو طعم دار

    کنم و از فوایدش در غذا استفاده کنم خدا رو شکر بخاطر وقتی هم که صرفش میکنم خیلی خوشمزه

    میشه و داخل غذا دوستش داریم

    _ برای طبخ غذا هم تا حد امکان هم از روغن کمی استفاده میکنم.

    _ ضمنا همیشه قانون تناسب شعله و قابلمه رو رعایت میکنم برای همین خیالم راحته غذا اونطور

    که باید جا میفته نه زود حجم مایعاتم بخاطر حرارت نامناسب و اندازه نا مناسب شعله تبخیر میشه

    و نه دیر تر از موعد آماده میشه.( از نکات طلایی خانم گلاور )
    البته داخل عکس از سس غذا استفاده نکردم .

    بفرمایید این هم عکسش.

    نام: 12.2.jpg نمایش: 571 اندازه: 103.7 کیلو بایت
    mamaneali, باران67, *هما* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #541
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    2,623
    میزان امتیاز
    406
    پسند شده
    21898
    پسند کرده
    19131
    دلمه برگ مو از حیاطمون
    برای اولین بار بود مدل سیگارتی پیچیدم
    مواد داخلشم برنج و نصف مقدار برنج لپه.پیاز داغ فراوون و زرشک وگوشت
    من سبزی نمیریزم توش چون خود برگ سبزیه دیگه
    وتو قابلمه میچینم رب انار ملس روبه ترشی باشه بهتره با آب رقیق میکنم و میریزم روی دلمه ها تا بپزه
    گاهی روش گوجه سبز داشته باشم میچینم تا ترشتر بشه[attach=config]244267نام: ۲۰۱۷۰۶۱۱_۱۶۰۳۵۹.jpg نمایش: 507 اندازه: 91.9 کیلو بایت
    mitra40, باران67, خانمی حسین و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جون دریاب

  6. #542
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,269
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1375
    پسند شده
    60524
    پسند کرده
    67411

    ویترین مدال ها

    دلمه برگ مو خوشمزه



    از برگای کنسروی ک کنسرو کرده بودم استفاده کردم.
    از دوسه روز قبل مواد دلمه رو اماده کردم و پیچیدم و توی قابلمه چیدم.
    بعد از سه روز که خستگیش از تنم درومد .پختمش .
    اول یکم اب ریختم رو دلمه ها گزاشتم یه ساعتی بجوشه اروم اروم .
    بعد چاشنیشو اماده کردم
    یکم ابلیمو،یکم سرکه،یه ق رب گوجه،یکم شیره خرما،یکم شکر یکم نمک ،یه عصاره مرغ .،یکم روغن یکم اب همه رو مخلوط کردم رو گاز گزاشتم جوش بخوره
    بعد از یه ساعت پختن دلمه سس رو ریختم روش .
    روی دلمه ها یه بشقاب برعکس کردم و یه چیز سنگینم روش گزاشتم.
    تا سه چهار ساعت گزاشتم با حرارت کم بپزه.
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۶/۰۴/۰۷ در ساعت ۰۳:۳۴ بعد از ظهر
    m1361, مینا.ک, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  7. #543
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    277
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    417
    پسند شده
    5352
    پسند کرده
    4167
    پیاز داغ + رب + ادویه (نمک و فلفل و زرد چوبه و فلفل سیاه) + لپه خیس شده+ سبزی دلمه(تره و گشنیز و ترخون و مرزه و ریحان و جعفری) +کمی شیر
    بعد داخل برگ و کلم ها گذاشتمو بخت

    نام: 20170225_154241.jpg نمایش: 441 اندازه: 108.8 کیلو بایت

    نام: 20170225_154305.jpg نمایش: 432 اندازه: 109.4 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    باران67, zendegi67, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  8. #544
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    505
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3771
    پسند کرده
    1849
    این دلمه فلفل به خوشگلی مال دوستان نیست ولی خیلی خوشمزه بود
    گوشت چرخ شده +1 پیمانه پلوپز برنج 1/2 پیمانه پلوپز لپه سبزی خشک بود نمیدونم چقدر میشد یک پیاز رنده شده و اب گرفته پیازداغ میکنیم زردچوبه و ادویه میزنیم مواد رو اضافه میکنیم بعد سس درست میکنیم بنا به ذایقه میشه شیره و سرکه یا ابلیمو یا اینم که ساده بپزیدنام: photo_2017-07-09_17-46-05.jpg نمایش: 399 اندازه: 112.6 کیلو بایت
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

صفحه 68 از 69 نخستنخست ... 586566676869 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما