نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4117Likes

موضوع: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

نمایش نتایج: از 441 به 448 از 530
صفحه 56 از 67 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  1. #441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    این دلمه رژیمی بود ولی خیلی خوشمزه بود...
    در ضمن یک دونه بود چون همسرم ناهار نبودن....

    برای یک غول فلفل دلمه ای....
    با یک ق غ روغن یک پیاز و سرخ کردم نصفش برای سس نصفش برای مواد+100 گرم گوشت چرخ شده+ نصف استکان برنج آبکش شده+یک ق غ پر لپه پخته+زرشک و سبزی دلمه شامل(شوید مرزه تره پیازچه ترخون و گشنیز) داخل فلفل و با این مواد پر کردم و داخل سسی از پیاز داغ و آبلیمو یک کوچولو شکر پختم....

    وای هوسم کرد....

    نام: دلمه فلفل.jpg نمایش: 810 اندازه: 24.3 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    ویرایش توسط &yeganeh& : ۱۳۹۳/۰۸/۱۹ در ساعت ۰۵:۵۳ بعد از ظهر
    بنفشه جون, m1361, عطر سیب و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  2. بانک بند ناف
  3. #442
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46931
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    لبوی شکم پر


    خب،اول توضیح بدم که این پیش غذا طعم کاملا جدیدی داره،اگه مثل خواهر من اهل ریسک کردن تو غذاخوردن نیستین درستش نکنین
    اما از لحاظ هماهنگی طعم ها خودم کاملا تستش کردم و تایید میکنم
    من مقادیر رو به ازای یک لبوی متوسط میگم تا بتونید برای تست اولیه تنظیم کنین
    اول یک لبوی متوسط و از لحاظ ظاهری گرد منظم رو پوست بگیرین و درسته با مقداری آب و حدود 2 ق غ شکر بپزین.
    یک لایه از روش بردارین و توشو آروووووووووووووم بدون اینکه دیواره ش ترک برداره خالی کنین.
    حالا بسته به سایز لبوتون ،2 ق غ مایه ماکارونی/1 ق غ ذرت پخته/کمی لبوی رنده یا خرد شده/پنیر پیتزا/پودر سیر یا سیر تازه رو در ظرفی با هم مخلوط کنین و داخل لبو رو پر کنین.
    روش دوباره پنیر پیتزا بریزید و داخل قابلمه ،روی شعله پخش کن با حرارت کم قرار بدین تا پنیر آب بشه
    میتونین از یک فیلینگ دیگه هم برای داخلش استفاده کنین:
    سیر تازه/کالباس خرد شده/لبوی رنده یا خرد شده/خامه/آویشن/پنیر پیتزا

    قیمه احتمالا :-x
     
    آرینا2010, seti, **mahla** و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #443
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    کرمان(سیرجان)
    نوشته ها
    534
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    162
    یگانه جان مفدار آب و آبغوره و شکر و روغن میگین ممنون
    خداروشکررررر

  5. #444
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    دلمه بادمجان
    گوشت چرخکرده را با پیاز داغ نگینی شده تفت دادم سپس لپه را که رو جداگانه پختم( خیلی پخته نشه که شکلش تو دلمه شکفته شه چون یه پخت دیگه هم داره)،برنج که حتما ایرانی باشه را هم خیس کردم،را به گوت افزوده سبزی دلمه را اضافه کرده نمک ، زرد چوبه، رب را افزوده ، ابلیمو و کمی شکر که یه سس ملس بدهد را از قبل با هم ترکیب کرده سپس به موا اضافه کرده وقتی مواد خوب باهم ترکیب شد و اماده شد ، داخل بادمجان دلمه ای را که خالی کرده با این مواد پر نموده.
    نام: DSC_1780.JPG نمایش: 1057 اندازه: 78.6 کیلو بایت
    zardin, فرگل 2, titish khanoom و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  6. #445
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    دلمه با برگ کلم

    مواد داخلشم (گوشت چرخ کرده تفت داده شده با پیاز+برنج نیم دانه+لپه+سبزیجات معطر)
    از مواد داخل برگ ریختم وپیچوندم وداخل ظرف گذاشتم.بعد1ق غ رب گوجه رو با 1پر نمک و1پینچ شکر و1ق غ سرکه وکمی آب مخلوط کردم رو مواد دادم وگذاشتم با شعله ملایم بپزه
    قیمه
     
    ویرایش توسط sama18 : ۱۳۹۳/۰۹/۱۹ در ساعت ۰۴:۱۳ بعد از ظهر
    zardin, فرگل 2, عطر سیب و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  7. #446
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21266
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها




    دلمه فانتزي با پوشش پنير پيتزا و پنير تست پستو

    پياز داغ و گوشت چرخكرده رو خوب تفت ميديم بهش نمك و فلفل سياه و زردچوبه ميزنيم و خوب تفت ميديم بعد مقدار كمي رب گوجه اضافه ميكنيم.زياد نريزين در حدي كه طعم بده به گوشت

    برنج نيم دون پخته رو هم اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم در پايان جعفري خرد شده و از روي حرارت برميداريم
    فلفل دلمه اي رو از وسط نصف كرده و تخم فلفل رو خارج ميكنيم و با مواد پر ميكنيم داخل سيني ميذاريم روي اونو اول پنير تست ميذاريم و بعد پنير پيتزا ميريزيم. داخل فر با حرارت 180 درجه حدود 20 دقيقه تا نيم ساعت تا پنير برشته برشته و فلفل بپزه
    البته من توي كانوكشن با اين دما پختم
    ده دقيقه با 200 درجه و ده دقيقه با 180 درجه
    بسيار خوش طعم.پنير تست پستو طعم خوبي بهش ميده اگر هم نريختين مشكلي نداره

    shiriin, *گلنوش*, mitra40 و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #447
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بلور یخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    اذربایجان غربی
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    1902
    پسند کرده
    546
    دلمه فوق خوشمزه من که شوشو میگفت به خاطر انگشتام میترسم بخورمشون من از رب گوجه اصلا خوشم نمیاد و فقط سسش روغن زیتون و اب و ابلیمو تازست بادمجان و فلفل دلمای رو 1 ساعت درون اب نمک غلیظ گذاشتم و پس از شستن و خشک کردن سرخ کردم سپس با مواد دلمه پر کردم من تو موادم سیر و ساقه سیر تازه هم میریزم که الان فریزری بود واقعا طعم خوبی داشتنام: 20141124_134816.jpg نمایش: 778 اندازه: 117.9 کیلو بایتنام: 20141124_150429.jpg نمایش: 777 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    sama18, m1361, افسونی و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​الهی مرا ان ده که ان به

  9. #448
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    488
    پسند شده
    9721
    پسند کرده
    6475
    سبزی دلمه (جعفری گشنیز ترخون ریحون شوید مرزه)

    برنج آبکش شده +لپه ی پخته شده + زرشک + پیازداغ و گوشت چرخ کرده ی سرخ شده درش+ رب +نمک و فلفل سیاه + پودر تخم گشنیز.

    برای سسش هم پیازداغ درست میکنم. و بهش رب اضافه میکنم و کمی آبغوره یا سرکه همراه با نمک و فلفل. البته چون همسرم خیلی ترش دوست داره به سسش کمی رب انار هم اضافه میکنم.

    یه ذره تیره میشه اما خیلی خوشمزه میشه



    درضمن من سسش رو غلیظ درست میکنم توی قابلمه ی پیرکس توی فر میذارم.
    ویرایش توسط malihejoon773 : ۱۳۹۳/۰۹/۲۰ در ساعت ۱۲:۴۴ قبل از ظهر
    Hope, بهنا, m1361 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


صفحه 56 از 67 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما