نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4114Likes

موضوع: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

نمایش نتایج: از 425 به 432 از 530
صفحه 54 از 67 نخستنخست ... 445152535455565764 ... آخرینآخرین
  1. #425
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3157
    پسند کرده
    7852
    سلام وقت بخیر
    با این سبزیجات تازه و خوش آب و رنگ که تازه از مزرعه چیده شدن تصمیم گرفتم که دلمه درست بکنم
    نام: 1.jpg نمایش: 731 اندازه: 76.7 کیلو بایتموادی رو که از داخل گوجه فرنگی ها و بادمجون ها خارج کردم رو هم استفاده کردم گوجه فرنگی ها برای داخل سس و بادمجون ها داخل مواد داخلی دلمه ها
    نام: 2.jpg نمایش: 763 اندازه: 89.6 کیلو بایتاز مجله ساناز و سانیا خوندم که برای اینکه فلفل ها تلخ نشن تفتشون بدیم. مواد در اومده از شکم بادمجون ها رو هم تفت دادم تا خوش عطر بشن
    نام: 3.jpg نمایش: 712 اندازه: 95.8 کیلو بایتبرنج رو جوشوندم ولی زنده تر از چلوی ساده آبکششون کردم. سبزی مواد هم فراوون بود و شامل (جعفری-نعناع-ریحان-ترخون-پیازچه-شوید)بود و رب گوجه فرنگی و مواد داخل بادمجون ها و لپه پخته و پیاز داغ
    نام: 4.jpg نمایش: 681 اندازه: 105.5 کیلو بایت
    قبل از پخت داخل سس(مواد داخل گوجه فرنگی ها-پیازچه-رب گوجه فرنگی)من چاشنی ملس اضافه نکردم ولی انشاالله دفعات بعدی این کار و می کنم
    نام: 5.jpg نمایش: 682 اندازه: 91.1 کیلو بایتبعد از پخت
    نام: 6.jpg نمایش: 672 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    با تشکر از همه عزیزان که تجربیاتشون رو در اختیار گذاشتن.
    ویرایش توسط زینب سادات۲ : ۱۳۹۳/۰۵/۲۵ در ساعت ۱۰:۲۰ بعد از ظهر
    Behjat, آتامان, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  2. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,681
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18565
    پسند کرده
    14957
    من بازم از مامانم یاد گرفتم مراحلم تقریبا مثل بالاست
    نام: DSC_0033.jpg نمایش: 639 اندازه: 99.5 کیلو بایت
    نام: DSC_0034.jpg نمایش: 659 اندازه: 95.3 کیلو بایت
    نام: DSC_0032.jpg نمایش: 651 اندازه: 63.2 کیلو بایت
    nora1, m1361, زینب سادات۲ و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    خدا جونم عاشقتمممممممم....

  3. #427
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamibahari آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
    محل سکونت
    كرمانشاه
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    202
    پسند کرده
    59
    فلفل و برگ مو و بادمجان نام: IMG_1363.jpg نمایش: 638 اندازه: 63.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط mamibahari : ۱۳۹۳/۰۵/۲۸ در ساعت ۰۷:۲۴ بعد از ظهر
    nora1, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nosa آواتار ها
    nosa
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    محل سکونت
    awz
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    609
    پسند کرده
    1369
    دلمه فلفل دلمه ای و گوجه
    داخل فلفل دلمه ای و گوجه رو خالی کردم و بعد با مواد دلمه ( برنج و لپه و سبزی دلمه و زرشک و گوشت چرخکرده) پر کردم
    واسه سسش هم رب گوجه رو با روغن یکم سرخ کردم و بهش زرد چوبه و اب تمر هندی اضاف کردم

    نام: 2014-07-26 19.39.41.jpg نمایش: 648 اندازه: 87.0 کیلو بایت
    آتامان, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, somaye.80 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11358
    پسند کرده
    5157
    دلمه فلفل هلهلکی واسه 1مهمون

    اول تو تابه سس رو آماده کردم (روغن +رب گوجه +آب +آبلیمو +نمک وفلفل و دارچین ) بعد فلفل هارو از وسط 2تا کردم انداختم تو سس که پخته شه .وقتی یکم نرم شدند مواد رو که همون مایه ماکارونی بود توش ریختم روشم نعناع و غوره واسه خوشگلیش گذاشتمش یه ربع تو فر

    نام: IMG_3896.jpg نمایش: 581 اندازه: 105.7 کیلو بایت
    mitra40, hengamehh, ماتی و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  6. #430
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    نام: کدو_0b8fa716_l.jpg نمایش: 1006 اندازه: 33.7 کیلو بایت
    مواد لازم :
    کدو (نسبتاً شکم دار) 8 عدد
    گوشت چرخ شده گوسفند 500 گرم
    پیاز (برای رنده کردن داخل گوشت) 1 عدد
    پیاز (برای پیاز داغ) 2 عدد بزرگ
    زرشک 1 قاشق سوپ خوری
    سیر (خلال شده) 8 عدد
    فلفل (سبز-که خیلی تند نباشد) 2 عدد
    جعفری (ساطوری) 2 قاشق سوپ خوری
    نمک به میزان لازم
    روغن به میزان لازم
    ادویه 1 قاشق مربا خوری
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
    زعفران (دم کرده) 2 قاشق سوپ خوری
    آب (گوشت یا مرغ) 1 لیوان
    زردچوبه 1 قاشق چای خوری
    فلفل (سیاه) 1/2 قاشق چای خوری
    ماست چکیده 2 پیمانه
    آب به میزان لازم
    سیر (له شده-برای گارنیش) 4 حبه
    گوجه فرنگی (برای ته ظرف) به میزان لازم

    شرح و مراحل پخت:

    از غذاهای سنتی تبریزی

    1-ابتدا کدوها را بصورت راه راه پوست می گیریم. اگه کاملاً پوست بگیریم کدو چون بافتش ضعیفه زود له میشه بعد با یه وسیله که بهش مغز دلمه خالی کن میگن( عکسشو پایین نشون می دهم مغز کدو ها رو خالی می کنیم )
    2-سپس کدوهارا از لحاظ قد سعی میکنیم یک اندازه کنیم وسرخ می کنیم وکناری می گذاریم تا سرد شود.
    3- برای آماده کردن مغز دلمه گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و فلفل سبز رنده شده ونمک خوب مخلوط کرده ودر روغن تفت می دهیم.
    4-وقتی کاملاً تفت خوردبه آن رب و زرد چوبه و فلفل سیاه افزوده با یک استکان آب اجازه می دهیم کمی بپزد.
    5- سپس زرشک وجعفری وسیر خلال شده را افزوده ودوباره ۱۰ دقیقه روی حرارت می گذاریم تا کمی هم ریز جوش بزند.در آخر ادویه (را که من ترجیحاً ادویه پلویی خانگی میزنم اما شما ادویه مخلوط معمولی هم می توانید بزنید) زده واز روی آتش بر می داریم.
    6-الآن دلمه هارا با قاشق مرباخوری کوچک به آرامی پر میکنیم و ۲ سانت از سرش خالی گذاشته و با حلقه های کدو که در ابتدا برای یک قد کردن کدوها بریده ایم،سر دلمه ها را می پوشانیم تا مواد آن بیرون نریزد.
    7-با پیاز داغ ورب و آب گوشت ( یا قرص سوپ) به همراه یک لیوان آب یک سس خوشمزه درست می کنیم وته ظرفمان را با حلقه های گوجه فرنگی می پوشانیم( اینکار باعث می شود که موقع منتقل کردن دلمه ها به ظرف دیگر دلمه ها به ته ظرف نچسبد وراحت برداشته شود)
    8-سپس دلمه های آماده برای پخته شدن را روی حرارت ملایم گاز می گذاریم حدود نیمساعت کافیست تا کدو ها بپزد وسس آن غلیظ شود سپس آنها را به ظرف سرو منتقل می کنیم و ماست چکیده وزعفران دم کرده و سیر کاملاً له شده را خوب مخلوط نموده و روی دلمه ها ریخته و سرو می کنیم '

    میتونید برای دستورات بیشتر به سایت : آریاشف|آموزش آشپزی ، دستور پخت | خانه مراجعه کنید (با تشکر از سایت خوب مامی سایت)
    آتامان و m1361 این نوشته را پسندیده.

  7. #431
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1214
    اینم دلمه برگ مو و برگ کلمنام: عکس۰۱۷۵.jpg نمایش: 1038 اندازه: 108.7 کیلو بایت
    آتامان و m1361 این نوشته را پسندیده.

  8. #432
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان حسناء آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    ورامین
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    443
    پسند کرده
    37
    دلمه بادمجون :پیاز داغ ، گوشت چرخ کرده ، لپه پخته، برنج نیم پز، سبزی دلمف زرشک و سس شامل پیازداغ و رب گوجه و آبغوره
    m1361, گیلاس من, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 54 از 67 نخستنخست ... 445152535455565764 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما