نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4116Likes

موضوع: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

نمایش نتایج: از 361 به 368 از 530
صفحه 46 از 67 نخستنخست ... 364344454647484956 ... آخرینآخرین
  1. #361
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,882
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47476
    پسند کرده
    49571

    ویترین مدال ها

    دلمه برگ مو:

    نام: IMG_1506.jpg نمایش: 6572 اندازه: 97.0 کیلو بایت
    برگ مو وزنشو نمیدونم ولی 120تایی میشد فکر کنم.
    سبزی دلمه( تره-جعفری- گشنیز- شوید- پیازچه و مرزه خشک) 500 گرم
    لپه 1/2 استکان
    بلغور 1/2 استکان
    برنج 1استکان سر پر
    پیاز 2تا بزرگ
    سیر چند حبه
    فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم
    فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
    ماست 1 استکان
    پیاز و فلفل حلقه شده برای وسط لایه های دلمه ها ( دلبخواه)
    گوشت چرخکرده 200 گرم( من دلمه با گوشت دوست ندارم برای همین نزدم. ولی اگه بزنیم قبل سبزی رو اضافه کردن گوشت رو با پیاز کامل تفت میدیم وقتی کامل سرخ شد بقیه مراحل رو انجام میدیم.)


    پیاز را با روغن فراوان تفت میدهیم و اوسطش سیرهای رنده شده رو اضافه و تفت میدهیم و بعد فلفل قرمز و زردچوبه و فلفل سیاه( و خیلی کم رب اضافه میکنیم) رو تفت میدیم و بعد سبزی ریز خرد شده و شسته شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و بعد لپه نیم پز بدون آب و برنج و بلغور که ابش رو گرفتیم رو اضافه میکنیم و کمی نمک میزنیم و ماست رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
    چند تا برگ که برای پیچیدن مناسب نیست رو کف قابلمه میچینیم.
    بعد از مواد داخل برگهای مو میذاریم و میپیچیم و سفت کنار هم میچینم. هر لایه که پر شد روش چند حلقه های پیاز و فلفل نیمه تند حلقه شده میذاریم.( این قسمت پیاز و فلفل دلبخواه هستش)
    بعد تموم شدن دلمه ها تا حدی داخل قابلمه آب میریزیم که روی دلمه ها کمی بیاد نه در حدی که دلمه ها شناور بشن. میذاریم آبش بجوشه وقتی جوشید حرارت رو ملایم میکنیم و 2 ساعت میذاریم بپزه.
    اواخر پخت کمی روغن روی دلمه ها میدیم.
    با گوجه و شوید و پیاز داغ و زرشک و پیاز و فلفل حلقه شده وسط لایه ها تزیین میکنیم.
    hengamehh, zohre.a, Elsanaa و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  2. بانک بند ناف
  3. #362
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,882
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47476
    پسند کرده
    49571

    ویترین مدال ها

    دلمه کلم:
    نام: IMG_1702.jpg نمایش: 2253 اندازه: 100.0 کیلو بایت

    کلم سفید مخصوص دلمه( که خیلی برگهاش کلفت نیستن) 1عدد متوسط
    سبزی دلمه( جعفری- نعناع-کمی گشنیز و شوید) 300 گرم
    لپه 1/2 استکان
    بلغور 1/2 استکان
    برنج 1استکان سر پر
    پیاز 2تا بزرگ
    فلفل قرمز و زردچوبه و پودر سماق و کمی رب گوجه و خیلی کم رب آلو قرمز به مقدار لازم
    آبغوره 1استکان
    زعفران دم کرده کمی
    گوشت چرخکرده 200 گرم( من دلمه با گوشت دوست ندارم برای همین نزدم. ولی اگه بزنیم قبل سبزی رو اضافه کردن گوشت رو با پیاز کامل تفت میدیم وقتی کامل سرخ شد بقیه مراحل رو انجام میدیم.)


    لپه رو با یه عدد قرص عصاره گوشت و کمی آب میذاریم نیم پز بشه.
    برنج و بلغور رو 2-3 ساعت قبلش خیس میکنیم.
    پیاز را با روغن فراوان تفت میدهیم و بعد فلفل قرمز و زردچوبه و ادویه زابل( نمیدونم دقیقا اسمش چیه) و پودر سماق و کمی رب و کمی رب آلو قرمز ( مامانم خودش درست میکنه) رو تفت میدیم و بعد سبزی ریز خرد شده و شسته شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و بعد لپه نیم پز بدون آب و برنج و بلغور که ابش رو گرفتیم رو اضافه میکنیم و کمی نمک میزنیم و مخلوط میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
    برگهای کلم رو داخل آب جوش که بهش کمی زردچوبه اضافه کردیم میجوشنیم که نرم بشه و قابل پیچیدن باشه. بعد از آب در میاریم تا آبشون بره.
    برگها را برشهای مستطیلی در اندازه های دلخواه میدهیم. قسمتهای ساقه وسط که کلفت میشه رو خلالی خرد میکنیم کف قابلمه اونا رو یه لایه نازک میچینیم.
    بعد از مواد داخل برشهای مستطیلی میذاریم و رول میکنیم و سفت کنار هم میچینم. هر لایه که پر شد روش چند تا آلوچه قرمز ترش که خشک هستن فقط کمی خیسشون کردیم میذاریم.( این قسمت آلوچه دلبخواه هستش)
    بعد تموم شدن رولهای کلم تا حدی داخل قابلمه آب میریزیم که روی دلمه ها کمی بیاد نه در حدی که دلمه ها شناور بشن. میذاریم آبش بجوشه وقتی جوشید حرارت رو ملایم میکنیم و 1 ساعت میذاریم بپزه.
    بعد 1 ساعت مخلوط آب غوره و زعفران دم کرده و کمی رب رقیق شده رو روی دلمه میریزیم و درشو میذاریم و باز 1 ساعت زمان میدهیم که کامل بپزد و آبش کشیده بشه.
    با گوجه و جعفری و پیاز داغ و زرشک تزیین میکنیم.

    ببخشید داخل ظرف یکبار مصرفه. برای همسایمون میخواستم ببرم. از مال خودمون عکس نگرفتم.
    zohre.a, Elsanaa, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  4. #363
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامای فریده آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,120
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    4123
    پسند کرده
    4039

    ویترین مدال ها

    المیرا جون اومدی دلمون رو با برگ مو بسوزونی هر زمان وقت داشتی در مورد نگهداری برگ مو توضیح بده واسم مرسی
    خورشت كرفس
     
    ویرایش توسط مامای فریده : ۱۳۹۳/۰۱/۲۰ در ساعت ۰۶:۴۴ قبل از ظهر
    elmira.t, سوهی و amir mami این نوشته را پسندیده.
    بازگرداندن یک رابطه از دست رفته
    مثل ریختن آب جوش بر چای سرد شده است،
    کمرنگ میشود
    کمرنگ

  5. #364
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,882
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47476
    پسند کرده
    49571

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامای فریده نمایش پست ها
    المیرا جون اومدی دلون رو با برگ مو بسوزونی هر زمان وقت داشتی در مورد نگهداری برگ مو توضیح بده واسم مرسی
    وای ببخشید عزیزم حواسم نبود که الان همه برگ مو ندارن.
    اینا رو عمه توی فریزر نگه داشته بود و بهمون داد.
    مامانم نزدیک 150-200 تا برگ خوب رو لوله میکنه و داخل شیشه نوشابه های پلاستیکی میندازه و کامل پرش میکنه روش آب و نمک پر میکنه و درشو سفت میبنده. هر بار موقع استفاده یکیشو باز میکنه. اضافه بیاد صاف برگها رو میچینه روی هم و میذاره فریزر.
    البته برای آب و نمک رو به مواد دلمه دیگه نمک نمیزنیم و قبل پیچیدن کمی داخل آب میذاریم که نمکش کمی بره.
    بازم مقدار دقیق آب و نمک رو فردا به پستم اضافه میکنم. از مامان باید بپرسم.
    مامای فریده, فرگل 2, پری رخ و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  6. #365
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامای فریده آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,120
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    4123
    پسند کرده
    4039

    ویترین مدال ها

    مرسی المیرا جون کم کم داره وقت جمع کردم برگ مو میرسه اگر واست مقدور بود زحمت بکش مراحل کار رو واسمون بذاری ممنون میشیم. من کلی از مراحل رب و سس درست کردنتون چیز یاد گرفتم و مهمتر لذت بردم مرسی
    خورشت كرفس
     
    elmira.t این نوشته را پسندیده.
    بازگرداندن یک رابطه از دست رفته
    مثل ریختن آب جوش بر چای سرد شده است،
    کمرنگ میشود
    کمرنگ

  7. #366
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    دلمه برگ با برگ هاي كنسرو
    پياز داغ كردم و گوشت رو داخلش تفت دادم
    ادويه زدم سبزي دلمه اضافه كردم
    لپه از قبل پخته شده رو اضافه كردم
    بعد برنج نيم پز رو هم اضافه كردم
    گرد غوره زدم براي ترش شدنش
    و بعد هم تا نصف شب نشستم به پيچيدن دلمه
    فرداش كه مهمون داشتم با يه ليوان آب ليمو و يه ليوان آب روغن دم كردم خيلي عالي شده بود ولي متاسفانه جلوي مهمونا نشد عكس بگيرم اينم از مزاياي آشپزخونه اپن
    نام: دلمه.jpg نمایش: 1220 اندازه: 96.2 کیلو بایت
    live, پری رخ, zohre.a و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #367
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347

    دلمه برگ کلم

    اول کلم رو برگ برگ کردم و جوشوندم تا کمی نرم شه.از مایه توش پر کردم و تو قابلمه چیدم.روی دلمه های آماده یه کم نعنا داغ کره ای(با کره سرخ شده) ریختم و بعد سس پیازداغ و رب و آب و آبغوره ریختم.(اگه بخوام ملس شه 1 قاشق شکر تو سس میریزم) گذاشتم رو شعله پخش کن با حرارت ملایم بپزه.
    مایه:پیازداغ و گوشت چرخکرده رو تفت دادم.رب و سبزی دلمه رو ریختم و یه تفت دادم.بعد خیلی کم آب ریختم که مزه ها با هم قاطی شن.آبش که تموم شد زیرشو خاموش کردم ولپه پخته و کته آماده ریختم+کمی آبغوره وکمی ماست چکیده!!!!و نمک و فلفل.(یعنی ماست رو تو گوشت و لپه و اینا میریزم.بعنوان یه مزه دهنده.به خاطر همین ماست حتما باید خوشمزه باشه.مثل چکیده یا سون)
    این نعنا داغه و ماست از روشهای مامان بزرگمه و دستپختش معروفه.از اون مزه هایی میشه که همه میگن چه خوشمزست ولی نمیفهمن توش چی داره.
    نام: P4080292.jpg نمایش: 2759 اندازه: 90.0 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۰۱/۲۳ در ساعت ۱۰:۳۵ قبل از ظهر
    nora1, Behjat, seti و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #368
    کاربر اخراجی

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    30
    کالاهای من
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    18
    یعنی هیشکی جواب منو نمیده؟یعنی هیشکی دوسم نداره؟فقط خودتوونو دوستاتونو دوس دارید یعنی؟من برم قهر؟
    مریم بانو* این نوشته را پسندیده.

صفحه 46 از 67 نخستنخست ... 364344454647484956 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما