نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4116Likes

موضوع: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

نمایش نتایج: از 233 به 240 از 530
صفحه 30 از 67 نخستنخست ... 202728293031323340 ... آخرینآخرین
  1. #233
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ با برگهای مو حیاطمون برگاش خیلی لطیف و خوشمزه بود .

    سس دلمم سرکه و شکر و آب و روغن زدم

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2645
    پسند کرده
    4007

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    اینم اولین دلمه من، مثل همه دلمه ها:پیاز داغ +لپه+عدس+برنج+گوشت تکه ای خیلی کوچک+سبزیجات معطر+نمک و فلفل
    دستورشم مثل دستور هیون جون ک بالای همین صفحه نوشته.البته با راهنماییهای مامانم.
    golnare atashin و باران67 این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  4. #235
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ralia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۴
    محل سکونت
    پایتخت ایران
    نوشته ها
    950
    میزان امتیاز
    47
    پسند شده
    3337
    پسند کرده
    1085

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ مو جاری پز

    من عااااااااااااااااشق زمستونم

  5. #236
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,882
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47463
    پسند کرده
    49571

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ با این دستور:
    انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۳۱ در ساعت ۱۰:۱۰ بعد از ظهر
    golnare atashin این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  6. #237
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه فلفل :


    دلمه بادمجون :



    مواد لازم

    گوشت چرخ کرده یا گوشت ریز شده : 500 گرم
    پیاز: 2 عدد
    برنج : یک لیوان
    لپه : یک لیوان
    دارچین : یک قاشق مربا خوری
    فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
    زردچوبه: یک قاشق مربا خوری پر
    آب مرغ یا آب گوشت و یا آب قلم: دو لیوان
    زعفران دم کرده : مقداری
    کره خرد شده : 100 گرم
    گوجه فرنگی ورقه شده : دو عدد

    طرزتهیه

    اگه ازگوشت قیمه شده استفاده کردید گوشت رو با پیاز بزارید بپزه ، اگه ازگوشت چرخ کرده استفاده کردید ( من گوشت چرخ کرده رو ترجیح میدم به نظرم با مواد خوب مخلوط میشه و خوشمزه تر درمیاد ) ابتدا پیاز رو تو کمی روغن تفت بدید بعد گوشت رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید ،
    لپه و برنج رو هم جدا گانه بپزید ( میتونید از یک و نیم الی دو لیوان برنج پخته ای که اضافه اومده و ازغذای شام یا نهارتون مونده استفاده کنید )
    و قتی گوشت خوب سرخ شد ادویه جات و نمک رو بهش اضافه کرده و بعد برنج و لپه پخته رو اضافه کنید مخلوط نموده ازرو گازبردارید.
    ( اگه ازگوشت قیمه استفاده کردید گوشت پخته رو تو کمی روغن تفت بدید و بعد ادویه جات و باقی مواد رو اضافه کنید ) توجه داشته باشید که مایع ماباید زرد رنگ باشه.

    سر فلفل ها رو جدا کنید و توش رو به دقت خالی کنید
    برای بادمجونها ابتدا اونها رو کمی با سر انگشتها مالش بدید تا توش نرم تر بشه ، بعد سرش رو جدا کنید ( نیازی نیست پوستشون رو بگیرید )و با چاقو به ارامی داخلش رو خالی کنید ، برای گرفتن تلخی بادمجونها دوتا کارمیتونید انجام دهید:

    اول: توی بادمجونها ( و اون گوشت بادمجون که ازتوش دراوردید ) رو حسابی نمک بزنید و یک ونیم ساعت بزارید بمونه ، تواین مدت آب می اندازه بعد بشوئید و بزارید کمی خشک بشه

    دوم : تویه ظرف بزرگ اب نمک غلیظ درست کنید و بادمجونها رو بریزید توش و یک ونیم ساعت بزارید بمونه بعد روش اب بگیرید.

    طرز پرکردن دلمه ها:
    بعضی ها ابتدا فلفل ها وبادمجونها رو توروغن سرخ میکنن بعدا پرمیکنن اما این کاراصولا لازم نیست ! فقط کالری اضافی وارد غذا میشه و کاررو سخت تر میکنه درمزه نهائی هم هیچ تاثیری نداره ( شاید فکرکنید سرخ شده خوشمزه تره ولی فرقی نمیکنه! )
    همونطور که بادمجونها و فلفلها خام هستند داخلشون رو ازمایع دلمه پرکنید ، بعد روی هرکدوم یه تکه کره قرار بدید و دربادمجون یا فلفل رو روش قراربدید.

    طرزتهیه سس دلمه:

    آب مرغ رو بزارید بجوشه و بهش کمی نمک و زعفرون اضافه کنید.

    طرز پختن دلمه ها


    ته ماهیتابه بزرگ ( طوریکه دلمه ها فقط دریک ردیف قرار بگیرن ) کمی روغن مایع بریزید بعد گوشت بادمجونها رو بچینید ته اون ، بعش گوجه هارو هم بچینید( میتونید گوجه رو حذف کنید ) بعد دلمه ها رو مرتب بچینید تو ماهیتابه و سس رو بریزید روش و بزارید رو حرارت ملایم بپزه معمولا یک تا یک ونیم ساعت زمان میبره تا پخته شده و سسش کشیده بشه و باصطلاح به روغن بیفته .
    اون مایعی که ته ماهیتابه چیدید خیلی خوشمزه میشه- نوش جان( ما بهش میگیم یتیمچه دلمه!)

    شما همین مایع رو میتونید داخل گوجه فرنگی ، کدو و پیاز هم پرکنید و دلمه های متنوع و رنگارنگی رو سر سفره داشته باشید. فقط دقت کنید که حتما ازگوجه های سفت استفاده کنید ، هرچی هم ازداخل کدو ها و گوجه ها دراوردید بچینید ته ماهیتابه !

    من به این مواد رب گوجه فرنگی و سبزیجات معطر هم اضافه کردم (سبزی پلو یا کوکو)
    کنون به گوش من دوباره می رسد ، صدای تـــو
    صدای بال برفـــی فرشتگان
    نگاه کن که من به کجا رسیده ام
    به کهکشان ، به بیکران ، به جاودان

  7. #238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17136
    پسند کرده
    20223

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ مو و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی
    پیاز داغ+ سبزی دلمه+ برنج نیم پز+ لپه + گوشت چرخ کرده+ رب+کمی زرشک+ نمک و فلفل

    دلمه برگ مو در سسی از آب و سرکه و شکر و گوجه سبز

    دلمه فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی در سسی از پیاز داغ+ رب+ شکر+ سرکه+ نمک+ کمی آبلیمو
    [/IMG]
    [/IMG]

  8. #239
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه مو با دستور دو صفحه قبلم




    باران67 این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  9. #240
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sommy آواتار ها
    سمیـــــــــه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۹
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    850
    پسند کرده
    1783

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ و گوجه و بادمجون و فلفل
    موادش برنج آبکش شده با لپه باقالی با سبزی و گوشت تفت داده شده باپیاز+ماست شیرین
    همه رو میچینیم توی ظرف و آب میریزیم و میذاریم بپزه نهایتا روغن داغ بهش میدیدم

    امیــــــــــــــــــرالم ومنین علی (ع)
    انسان باهر نفس یک قدم بسوی مرگ پیش میرود

صفحه 30 از 67 نخستنخست ... 202728293031323340 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما