نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4099Likes

موضوع: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 529
صفحه 23 از 67 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  1. #177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط zizi63
    بچیا دلمه ی پیاز چطوری درست می کنن؟
    گلی زیاد سخت نیست یه پیاز گنده و تر و تمیز و انتخاب میکنی بعد میندازی توی اب جوش و رو گاز میزاری یکم نرم شه بعد که نرم شد اروم تهش و در میاری سرشم میزنی و حالا یه برش از سر پیاز تا پایینش میزنی اینجوری حالا میتونی پیاز و ورق ورق کنی و بعد توی ورقای پیاز با مواد دلمه فلفل پر میکنی و بقیه کاراش مثل دلمه فلفله
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ***** www.zfashion.blogfa.com *****
    خوشحال میشم سر بزنید

  2. #178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط aram shad
    نقل قول نوشته اصلی توسط zizi63
    بچیا دلمه ی پیاز چطوری درست می کنن؟
    گلی زیاد سخت نیست یه پیاز گنده و تر و تمیز و انتخاب میکنی بعد میندازی توی اب جوش و رو گاز میزاری یکم نرم شه بعد که نرم شد اروم تهش و در میاری سرشم میزنی و حالا یه برش از سر پیاز تا پایینش میزنی اینجوری حالا میتونی پیاز و ورق ورق کنی و بعد توی ورقای پیاز با مواد دلمه فلفل پر میکنی و بقیه کاراش مثل دلمه فلفله
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم
    آرام شاد جونم مرسی!! من همیشه فکر می کردم توی پیاز خالی میکنن مواد میریزن توش اما اینطوری که شما میگی برگ برگش می کنن و توی برگش مواد میریزن درسته؟
    [url=http://lilypie.com]

  3. #179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط zizi63
    نقل قول نوشته اصلی توسط aram shad
    نقل قول نوشته اصلی توسط zizi63
    بچیا دلمه ی پیاز چطوری درست می کنن؟
    گلی زیاد سخت نیست یه پیاز گنده و تر و تمیز و انتخاب میکنی بعد میندازی توی اب جوش و رو گاز میزاری یکم نرم شه بعد که نرم شد اروم تهش و در میاری سرشم میزنی و حالا یه برش از سر پیاز تا پایینش میزنی اینجوری حالا میتونی پیاز و ورق ورق کنی و بعد توی ورقای پیاز با مواد دلمه فلفل پر میکنی و بقیه کاراش مثل دلمه فلفله
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم
    آرام شاد جونم مرسی!! من همیشه فکر می کردم توی پیاز خالی میکنن مواد میریزن توش اما اینطوری که شما میگی برگ برگش می کنن و توی برگش مواد میریزن درسته؟

    اره عزیزم درست فهمیدی
    ***** www.zfashion.blogfa.com *****
    خوشحال میشم سر بزنید

  4. #180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    یک پیمانه سرخالی برنج خام+200 گرم گوشت تفت داده شده+1/2 پ لپه خیس خورده+سبزیجات و کمی هم زرشک و ادویه جات که یک بار همه رو با هم تفت دادم.
    من همیشه دلمه برگ مو رو شیرین(با سرکه شیره) درست میکنم.اما اینبار به خاطر همسری که ترش ترش دوست داره، ترشش کردم که اصلا به ذائقه ام خوش نیومد.
    همه دلمه هارو تو ظرف پهن چیدم و یه بشقاب چینی هم روشون و به مدت 1/5 ساعت با دم کنی گذاشتم تا بپزه.
    البته فک کنم که تو عکس پیداست که برگاش خیلی برگ بودن دیگه!!

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  5. #181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    من یه جور دلمه ساده و تنبلونه و البته خوشمزه درست میکنم...پیاز و گوشت چرخکرده رو تفت میدم باهم..گوجه پوره شده و ترخون و ادویه جات و رب یه کم میزنم تا آبش کشیده بشه.بعد تو بادمجونا و فلفل دلمه و گوجه رو پر میکنم.توظرف میچینم و سس رو که شامل پیاز داغ و رب گوجه و آبلیمو هست میدم روش و میذارم جا بیفته. در ضمن این دلمه چون برنج و لپه نداره.ما با برنج میخوریمش. امتحان کنین و لذت ببرین.


    اینم مواد داخلش ... ببخشید دیگه اینجوریه از بس گشنه بودیم بهش حمله کردیم
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه ی همه جوره


    پیاز داغ میکنم بعد گوشت چرخ کرده رو توش تفت میدم وخوب سرخش میکنم نمک وفلفل وزردچوبه رو بهش اضافه میکنم وسبزی دلمه رو توش یه سر تفت میدم برنج خام رو توش میریزم ولپه ای رو که قبلا پختم رو هم میریزم. برای چاشنی از آبلیمو وآب غوره استفاده میکنم توی اون میریزم ومدت زمان خیلی خیلی کمی میذارم تا طعم ها با هم مخلوط بشن. بعد میذارم سرد بشه وکم کم شروع به پیچیدن میکنم اول از همه برگهای مو بعد کلم ها وبعد از اونها فلفل وگوجه وکدو رو پر میکنم وهر کدوم رو جداگانه تو ظرف میذارم بپزه .روی کلم ها رو سس تند ربی درست میکنم ومیریزم وبرای روی دلمه های برگ کو مخلوط شکر وسرکه وآبلیمو رو میریزم چون ما طعم میخوش نه ترش نه شیرین دوست داریم .

    برای گوجه وفلفل وکدو هم چیزی نمیریزم ومیذارم توی دم .بعد از زمان پخت هم برای سرو توی دیس میذارم .

    همسری بنده برگهای مورو با سکنجبین یا عسل میخوره چون شیرین دوست داره

    یه لفمه نون حلال
     
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  7. #183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    233
    پسند کرده
    8

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ موی فریزری
    مواد داخلش هم برنج+لپه+سبزی دلمه +گوشت چرخکرده +رب و ادویه
    داخل آبش هم گوجه سبز فریزری (اولین بار بود فریزش کردم خوشمزه نبود)

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است

  8. #184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ayshin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    نوشته ها
    251
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1318
    پسند کرده
    763

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه تخم مرغ

    اگه مربوط به این قسمت نمیشه لطفا انتقالش بدین




    [JUSTIFY]مواد لازم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]تخم*مرغ آب*پز شده - شش عدد
    سس مايونز - 4/1 فنجان
    خردل زرد - يك قاشق مرباخوري
    سركه - يك قاشق مرباخوري
    فلفل و برگ جعفري - مقداري[/JUSTIFY]

    [JUSTIFY]طرز تهيه [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]تخم*مرغ*ها را از عرض نصف كرده زرده*ها را درآوريد و در كاسه*اي با چنگال له كنيد. سس مايونز، خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنيد سپس با قاشق اين مواد را جاي زرده*هاي تخليه شده بريزيد و حفره*ها را پر كنيد و تا هنگام سرو حداكثر تا 24 ساعت درون ظرف در بسته*اي درون يخچال بگذاريد. در پايان با جعفري و فلفل تزئين كرده و سرو كنيد.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نكته:مي*توانيد به مخلوط زرده، پنير فتا، زيتون اضافه كنيد.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]اين آمـوزش برگرفته از كتاب آرزوهای بانـوی آشـپزخانه می باشـد.[/JUSTIFY]
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 23 از 67 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما