نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4111Likes

موضوع: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 530
صفحه 2 از 67 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1083
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه کدو
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    دلمه فلفل حصیری



    مواد لازم :

    فلفل دلمه ای رنگی.................3 عدد
    کدو......................................3عد
    برنج ریز.................................یک پیمانه
    گوشت چرخ کرده....................250 گرم
    رب .......................................یک قاشق غذاخوری
    نعناع خشک...........................یک قاشق غذاخوری سر خالی
    جعفری خشک........................یک قاشق غذاخوری سر خالی
    پیاز کوچک.............................دو عدد
    روغن مایع............................4 قاشق غذاخوری
    زردچوبه...............................یک قاشق چای خوری
    نمک....................................به مقدار لازم
    فلفل.....................................به مقدار کم



    • پیاز ها را ریز ریز خرد نموده و با روغن تفت دهید. زرچوبه و فلفل و گوشت را اضافه نموده و تفت دهید.
    • رب را اضافه نموده و تفت دهید.


    • برنج را شسته و به همراه یک پیمانه آب داخل قابلمه بریزید.



    • شعله را کم نمایید تا با حرارت ملایم مواد داخلی دلمه بپزند.
    • وقتی آب داخل قابلمه کاملا کشیده شد، شعله گاز را خاموش کرده و نعناع خشک و جعفری خشک را اضافه نموده و خوب هم بزنید.


    • برای شروع کار، یک عدد فلفل و یک عدد کدو را خوب شسته و آماده کنید.


    • سر فلفل دلمه ای را با فاصله نیم سانتی متر بریده و جدا کنید.
    • با چاقو برشهای عمودی روی فلفل دلمه ایجاد کنید به طوریکه این برشها از یک سانتی متر سر فلفل شروع شده و تا یک سانتی پایین فلفل ادامه داشته باشند.
    کدو را به صورت ورقهای و به ضخامت 2 میلی متر ببرید.



    • برشهای ایجاد شده را یک در میان مطابق تصویر بریده و جدا کنید.


    • مطابق تصویر کدوی ورقه شده را یک در میان از لای برشهای فلفل دلمه ای رد کنید .
    • سر و انتهای کدو را با خلال دندان ثابت کنید.


    • خلال دندان ها را کمی بیرون فلفل نگه دارید تا بعد از پخت به راحتی بتوانید بیرون بیاورید.
    • مطابق تصویر ردیف دوم کدو را برعکس ردیف اول از لای فلفل رد کنید.


    • عمل بافت کدو را تا آخر فلفل دلمه ای ادامه دهید تا شکل نهایی مطابق تصویر باشد.


    • داخل فلفل دلمه ای را با مواد آماده شده پر کنید.
    • در موقع پر کردن هیچ پونه فشاری به مواد وارد نکنید در غیر اینصورت مواد بعد از پخت از داخل فلفل بیرون میریزند.
    • باقی مانده کدو و فلفل دلمه ایها را ریز ریز خرد کرده و درون قابلمه ای با کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید.
    • دلمه های آماده شده را داخل قابلمه چیده و یک پیمانه پلوپز آب اضافه کنید.
    • حرارت را کم نمایید.
    • تقریبا بعد از یک ساعت دلمه ها را به آرامی در ظرف سرو چیده و خلال ها را بیرون بکشید.
    نکات :

    • با این روش میتوانید مدلهای مختلفی به دلمه ها داده و سرو کنید. [/*:m:clpaahk9]
    • سعی کنید از کدوهای با طول بیشتر و فلفل دلمه با اشکال منظم و هم اندازه استفاده کنید. [/*:m:clpaahk9]
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۰۱ در ساعت ۱۲:۰۱ قبل از ظهر
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    ممنون سارن جون...مرسی..فقط یه سوال..دستورش مال خودته یا از جایی برداشتی..اگه جای دیگه میشه بگی کجا لطفا؟

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  5. #12
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    مرسی دوست جونیا گلم خیلی خیلی ممنونم از لطفتون
    ستاره جون شک داری عزیزم که کار من باشه؟؟؟
    موادش همونیکه تو دلمه کدو هم قبلا آموزش دادم و فرم و شکل دهیش هم 100 در 100 سارانیه

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۵
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    این هم دلمه من با دستور و ایده ساران جان اولین بار بود دلمه درست کردم عالی شده بود.ممنون ساران جان

    Andrew, taniya, malodynaz و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زندگی پر است از فرصت ها من هر فرصتی را به ثروتی تبدیل میکنم.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۴
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    84

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    گل بانو جون من خودم اين دلمه را ازمرجان جون وبلاگ كدبانو ياد گرفتم خيلي كامل مرحله به مرحله توضيح داده
    از همينجا هم از مرجان خانم تشكر مي كنم



    مواد لازم:

    کلم برگ ۱عدد بزرگ
    ۱ پیمانه برنج
    نصف لیوان لپه
    ۵ قاشق سبزیجات معطر خورد شده (گشنیز نعناع ترخون ریحان)
    ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
    ۱ عدد پیاز
    ۵ قاشق رب گوجه فرنگی
    ۱ قاشق چایخوری زعفران ساییده شده
    سرکه ۱ استکان
    ۱ استکان اب غوره یا اب نارنج











    طرز تهیه:
    کلم را درسته در قابلمه بزرگی میگذتریم.اب و سرکه و کمی نمک اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه میگذاریم بپزد تا برگهایش راحت از هم جدا شوند. سرکه باعث میشود بوی بد کلم از بین برود.
    برنج را ابکش میکنیم..لپه را هم میپزیم






    سپس پیاز داغ میگیریم زردچوبه را اضافه میکنیم و گوشت را در ان سرخ میکنیم..۲قاشق رب اضافه میکنیم وقتی جا افتاد لپه برنج و سبزیجات معطر را اضافه میکنیم.نمک و فلفل و ادویه هم اضافه میکنیم





    حالا مواد داخل دلمه اماده شد..برگهای کلم را جدا میکنیم در قالبی که وسطش سوراخ است روغن میریزیم و برگها را دو لایه دور تا دور قالب میچینیم





    مواد داخل دلمه را در قالب میریزیم و با قاشق فشار میدهیم



    برگهای کلم را روی مواد جمع میکنیم



    حالا سس را اماده میکنیم..زعفران را دریک لیوان اب جوش حل میکنیم و نصف لیوان روغن مایع و ۳ قاشق رب و ۳ قاشق شکر اضافه میکنیم..معمولا چند قاشق سرکه اضافه میکنند ولی من نصف لیوان اب نارنج ریختم که فوق العاده خوش طعمش کرد



    حالا این سس را روی دلمه کلممان میریزیم


    سپس در فر با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۱ ساعت قرار میدهیم

    وقتی خنک شد انرا در دیس بر میگردانیم و تزیین میکنیم....





    دوستان بهتر از جانم...ازونجایی که به تزیینات خیلی علاقه نشون دادین.من توضیح تزییناتمو هم مینویسم:
    تربچه به شکل گل صد پر:
    برای هر گل به ۵ یا ۶ عدد تربچه که به ترتیب هر کدام کوچکتر از دیگری باشد نیاز داریم


    با سر کارد تیزی گلبرگهای باریکی روی تربچه رسم یکنیم و از گوشت جدا میکنیم طوری که از ته تربچه به هم وصل باشند



    تمام تربچه ها را به همین صورت درست میکنیم و سپس ابتدا بزرگترین تربچه را در زیر قرار میدهیم و به ترتیب اندازه هر تربچه کوچکتر را در داخل تربچه بزرگتر میگذاریم.انهارا با سیخ چوبی به هم وصل میکنیم



    میتوان این گلها را تزیین کرد و د داخل گلدان سرمیز غذا گذاشت

    لبوها و هویج را هم با این قالبها شکل دادم:





    اينم لينكش
    http://sarashpazbashi.blogfa.com/post-16.aspx
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۰۲ در ساعت ۰۹:۵۸ بعد از ظهر
    Andrew, ملکه 22, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ديروز تاريخ است. فردا راز است. امروز يك هديه است.

  8. #15

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )










    Andrew, باران67, نایاب 90 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  9. #16

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    Andrew, taniya و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 2 از 67 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما