نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2289Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 785 به 792 از 792
صفحه 99 از 99 نخستنخست ... 8996979899
  1. #785
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    515
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3814
    پسند کرده
    1888
    سوپ مدل مامی سجاد خوشمزهنام: photo_2017-02-09_16-26-19.jpg نمایش: 1201 اندازه: 93.4 کیلو بایتسلام سوپ من شبیه سوپ مامی سجاد که پست بالایی من بود البته نه به تمامی من جو پوست کنده یعنی از همین درشتا رو خیس کردم یک ساعت بعد یه پیاز بزرگ توش ریز کردم و با اب مرغ که تو ی فریزر داشتم و خود مرغ گذاشتم یه ساعت توی زودپز چون عجله داشتم بعد هویج ریز شده و نخود فرنگی رو اضافه کردم توی یه ظرف دیگه روغن کمی ریختم و رب و کمی زرد چوبه و به اندازه یک قاشق مربا خوری پودر پاپریکا رو اضافه کردم خوب که تفت خورد به سوپ اضافه کردم نمک و ابلیمو هم اندازه ای که دوست داریدالبته من در صورتی که رب نزم شیر و خامه میریزم ولی چون رب داشت دیگه اونا رو نزدم همین
    *هما*, ترنم63, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  2. #786
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    515
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3814
    پسند کرده
    1888
    نام: photo_2017-04-03_11-34-36.jpg نمایش: 1093 اندازه: 73.0 کیلو بایتبا دستور بالا
    *هما*, m1361, هستی ساغر و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  3. #787
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ثمینا آواتار ها
    عاطفه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۳۰
    نوشته ها
    275
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    650
    پسند کرده
    1569
    سلتم
    خانومای عزیز دیدم برای پخت سوپ و خیلی از غذاها که مرغ داره از اب مرغ هم استفاده میشه. خیلی توصیه میشه از آب مرغ استفاده نشه. چون هورمونهایی که به مرغ تزریق میشه موقع پخت از مرغ خارج میشه و بهتره از اب مرغ استفاده نشه
    bh56 این نوشته را پسندیده.

  4. #788
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    874
    میزان امتیاز
    939
    پسند شده
    17610
    پسند کرده
    10802

    ویترین مدال ها

    سوپ جو خامه ای با قارچ
    ابتدا جو رو با آب پای مرغ خوب میپزم بعد با هویچ رنده شده رو با قرص مرغ میپزم
    وقتی که غلیظ شد شیر رو اضافه میکنم و قارچ رو هم ریختم چند جوش که زد خاموش کردم و در آخرم موقع سرو خامه و آبلیموشو میریزم و با فلفل سیاه سرو میکنم.....

    نام: DSC09777.jpg نمایش: 877 اندازه: 78.7 کیلو بایت

    گیتار, m1361, zendegi67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #789
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,280
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1378
    پسند شده
    60599
    پسند کرده
    67520

    ویترین مدال ها

    سوپ سبزیجات خوشمزه


    سوپ سبزیجات
    پیاز ریز خورد شده 2عدد
    سیر رنده شده در صورت دلخواه(من یه حبه کوچیک ریختم)
    سینه مرغ ریز خورد شده 1عدد
    کدو مربعی خورد شده 3عدد
    هویج مربعی خورد شده 3عدد
    سیبزمینی مربعی خورد شده 1عدد بزرگ
    نمک،ادویه،زردچوبه،فلفل سیاه بمیزان لازم
    رشته سوپ. یه مشت
    و مقداری روغن مایع
    جوپرک 4ق غ (پودرشده)
    آب ب میزان لازم
    روغن را درظرفی داغ میکنیم،پیازو سیر را اضافه میکنم و یه هم میزنیم.مرغ را اضافه میکنیم . هم میزنیم تا رنگشون عوض بشه.
    سبزیجات و ادویه ها و رشته سوپ و پودر جوپرک را نیز اضافه میکنیم.و روشون آب میریزیم.و با حرارت متوسط رو به کم میزاریم بمدت نیم ساعت بپزه.
    ----------
    من يك مکعب عصاره مرغ و کمی جعفری خورد شده هم بهش اضافه کردم.
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۶/۰۴/۰۷ در ساعت ۰۳:۲۸ بعد از ظهر
    *Elsa*, m1361, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  6. #790
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    125
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    5091
    سوپ شیر و جو
    شیر+مرغ +نخودفرنگی+هویج+خامه+جو پرک+جعفری+ادویه
    نام: 20170620_205251.jpg نمایش: 2013 اندازه: 71.7 کیلو بایت
    zakizadeh, m1361, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #791
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10922
    پسند کرده
    9291
    سوپ پنیر خامه ای
    نام: IMG_20180401_233440.jpg نمایش: 340 اندازه: 110.9 کیلو بایت

    (طرز تهیه از بهار سایت)
    .
    دو و نیم پیمانه جو پرک
    رو پختم
    نام: IMG_20180401_233431.jpg نمایش: 346 اندازه: 74.1 کیلو بایت
    نصف لیوان نخود رو جداگانه پختم و به جو پرک پخته شده اضافه کردم
    نام: IMG_20180401_233404.jpg نمایش: 348 اندازه: 84.1 کیلو بایت
    یک تکه سینه مرغ رو هم بدون زردچوبه و فقط با ( یدونه پیاز و مقداری رزماری و کمی زیره و تخم گشنیز و یک تکه چوب دارچین و کمی ادویه) پختم
    نام: IMG_20180401_233348.jpg نمایش: 341 اندازه: 55.0 کیلو بایت
    ریش کردم همراه با آب مرغ صاف شده به ترکیب نخود و جو پرک اضافه کردم و صبر کردم کمی بپزه و طعم ها باهم ترکیب بشن
    نام: IMG_20180401_233306.jpg نمایش: 351 اندازه: 81.2 کیلو بایت

    مرحله بعد یدونه پیاز بزرگ رو خلال کردم و بدون زردچوبه در حد طلایی شدن سرخ کردم و بهمراه کمی فلفل سیاه به سوپ اضافه کردم
    نام: IMG_20180401_233241.jpg نمایش: 344 اندازه: 73.8 کیلو بایت
    حدود سه ق غ شود خرد شده و سه ق غ گشنیز خرد شده به سوپ اضافه کردم
    نام: IMG_20180401_233223.jpg نمایش: 350 اندازه: 75.1 کیلو بایت
    (حتی المکان از سبزی تازه استفاده کنید)
    بعد از اینکه سبزی کمی تغییر رنگ داد ، چهار ق غ ماست و یک بسته صد گرمی پنیر خامه ای(صبحانه) رو باهم ترکیب کنید و به سوپ اضافه کنید.
    نام: IMG_20180401_233200.jpg نمایش: 351 اندازه: 47.3 کیلو بایت
    .
    نام: IMG_20180401_233127.jpg نمایش: 353 اندازه: 75.0 کیلو بایت
    و زمان بدید تا حدود یکربع ،بیست دقیقه سوپ بپزه و جا ببیفته
    + نمک و فلفل
    .
    .
    این سوپ رو از بهارسایت یاد گرفتم.و از اونجاییکه توی بهارسایت اسمی برای این سوپ نوشته نشده بود ، من اسمشو سوپ پنیر (خامه ای) گذاشتم
    .
    توی دستور اصلی بجای مرغ ریش شده از آب مرغ یا عصاره مرغ حل شده در آب استفاده میشه ولی من ترجیح میدم، بعد از ابپز کردن مرغ ،مرغ رو هم ریش کنم و به سوپ اضافه کنم(سلیقه ای)
    .
    پیشنهاد میکنم حتما این سوپ رو امتحان کنید.خیلی خوشمزه و متفاوت هست
    البته ذاعقه ها باهم فرق داره
    khanoom pasand, monir11, zakizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  8. #792
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    طرز تهیه سوپ ساده و آسان جو با مرغ خوشمزه برای سرماخوردگی

    سوپ ساده درست کردن هر غذایی نیاز به دانستن فوت و فن هایی دارد که اگر آن را بلد نباشیم قطعا نمی توانیم مورد دلخواه خودمان را تهیه کنیم. حتی دستورات آشپزی غذاهایی مانند سوپ که طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب یکی از روش های آسان و بی دردسر تهیه سوپ را با هم مرور خواهیم کرد.




    طرز تهیه سوپ ساده



    مواد لازم سوپ مرغ
    سینه مرغ 500 گرم
    سیب زمینی 2 عدد
    هویج 2 عدد
    پیاز 2 عدد
    سیر 2 حبه
    سبزیجات 3 ق غذا خوری
    آب 1 لیتر
    فلفل سیاه به مقدار کافی
    نمک به مقدار کافی

    این سوپ مرغ که با مواد بسیار اندک آماده خواهد شد برای 4 نفر است. در صورتی که می خواهید برای تعداد بیشتری از این سوپ آماده کنید می توانید هر کدام از مواد لازم را دو برابر کنید.




    – یک قابلمه حاضر کنید، سپس یک عدد پیاز را با مقداری آب درون آن بریزید. سپس گوشت مرغ را به آن اضافه کنید. حال اجاق را روشن و با شعله کم اجازه بدید مرغ نیم پز شود.



    – پس از نیم پز شدن آب مرغ را جدا و در گوشه ای نگه میداریم. گوشت مرغ را نیز خرد خواهیم کرد.



    سوپ ساده مرغ



    – حال دو حبه سیر و بقیه پیاز ها را به روش نگینی خرد یا ریز کنید و در قابلمه ای که قصد داریم سوپ مان را در آن تهیه کنیم می ریزیم. کمی روغن اضافه کنید تا تفت بخورد.



    – هویچ را نیز به روش قبلی یعنی نگینی خرد می کنیم و به درون قابلمه اضافه خواهیم کر. سپس آب مرغ را که کنار گذاشته بودیم، بهمراه یک لیتر آب ولرم به قابلمه اضافه خواهیم کرد.



    – حال با حرارت کم اجازه می دهیم تا موارد درون قابلمه بپزد. زمانی که هویج نیم پز شد سیب زمینی ها را که به صورت مربع شکل دراورده ایم به همراه گوشت مرغ به سوپ اضافه می کنیم.



    – در مرحله آخر و هنگامی که سوپ کمی جوشید سبزیجات را به روش صورت ساطوری ریز و به درون قابلمه میریزیم.



    – 5 دقیقه بعد از ریختن سبزیجات به سوپ، می توانید ادویه جات مورد نظر خود (نمک، فلفل و …) را به سوپ اضافه کنید. حال به مدت 5 و یا 10 دقیقه صبر کنید تا سوپ به خوبی جا بیوفتد. در مرحله آخر می توانید با جعفری و یا هر چیزی که علاقمندید سوپ تان را تزئین کنید.
    khanoom pasand و m1361 این نوشته را پسندیده.

صفحه 99 از 99 نخستنخست ... 8996979899
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما