نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2273Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 769 به 776 از 790
صفحه 97 از 99 نخستنخست ... 87949596979899 آخرینآخرین
  1. #769
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    188
    پسند شده
    3636
    پسند کرده
    1015
    یه هویج + یه کدو سبز + دوتا قارچ را خورد کردم با یه مقدار بلغور جو دوسر و آب مرغ و نمک و فلفل و رب گوجه و آبلیمو گذاشتم پخت آخر کار بازم آبلیموی تازه زدم و جعفری و گشنیز خورد شده
    نام: IMG_20160807_1615161613196654.jpg نمایش: 709 اندازه: 70.3 کیلو بایت
    zakizadeh, *هما*, مامان سیدکوچولو و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #770
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان پریوش آواتار ها
    پریوش
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    شمال کشور
    نوشته ها
    23
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    33
    پسند کرده
    8
    نقل قول نوشته اصلی توسط samane0101 نمایش پست ها
    سوپ جو باشیر
    جو رو مرغ رو با هم میزارم بپزه و اصلا هم باهاش کار ندارم و هم نمیزنم وقتی پخت سبزیجات دیگه بجز پیاز رو اضافه میکنم چون فه نظرم سوپ شیر با پیاز جالب نیست
    اینجا من کمی بلغور گندم و برنج نیم دانه و نخود فرنگی و هویج و ذرت ریختم
    در آخر شیر و جعفری رو میریزم و یکربع اجازه میدم بپزه
    من فقط واسه مهمونیا خامه میریزم

    کدوم شیر برای سوپ بهتره ؟ شیر کم چرب یا پرچرب ؟

  3. #771
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,047
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1399
    پسند شده
    22360
    پسند کرده
    18611
    سوپ جو مامان پز
    جوپوست کنده رو با آب مرغ گذاشته بپزه از همون اول هویج نگینی و ذرت و نخود فرنگی رو هم داخلش ریخته مرغ رو جدا گذاشته پخته آب اونم به سوپ اضافه کرده گوشت مرغ رو ریش ریش کرده داخل سوپ ریختن چون آب مرغ بوده دیگه پیاز داغ درست نکردن در آخر براش رب سرخ کردن با آبلیمو بهش اضافه کردن

    نام: 20160911_212923.jpg نمایش: 619 اندازه: 80.6 کیلو بایت

    ....
     
    باران67, zakizadeh, sohei59 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #772
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    918
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    314
    پسند شده
    7625
    پسند کرده
    7068

    ویترین مدال ها

    سوپ جو
    مرغ رو گذاشتم با کمی نمک و پیاز خوب بپزه
    هویچ رو اضافه کردم وقتی هویچ کاملا پخت سیب زمینی و بعد از ده دقیقه جو پرک و رشته و رب اضافه کردم اجازه دادم جا بیافته
    نام: photo_2016-10-01_10-04-25.jpg نمایش: 545 اندازه: 111.1 کیلو بایت
    -----------------
     
    zakizadeh, *هما*, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #773
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    980
    میزان امتیاز
    810
    پسند شده
    24618
    پسند کرده
    13939
    سوپ جو

    پیاز نگینی تفت دادم زرد چوبه پوره گوجه فلفل و نمک .
    چو پرک سینه مرغ سیب زمینی نگینی و هویج رنده شده و کمی گشنیز تازه اخر پخت

    نام: IMG_0746 (4).jpg نمایش: 1514 اندازه: 105.3 کیلو بایت
    .
     
    بهداد, افسونی, shimakhoshdel و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  6. #774
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    128
    پسند شده
    1446
    پسند کرده
    39
    نام: IMG-20161011-WA0037.jpg نمایش: 447 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    دستور آشپزی

    سوپ قارچ و جو

    جو 1/2 لیوان
    قارچ خرد شده 2 لیوان
    هویج 3 عدد
    کره 2 قاشق غذاخوری
    شیر 1 لیوان
    جعفری خرد شده 1/2 لیوان
    سینه مرغ 1 عدد
    سیر 2 حبه
    خامه 5 قاشق غذاخوری




    طرز تهیه : درون قابلمه ای 4 لیوان اب بریزید. سپس سینه مرغ ، جو ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ هویج رنده شده ، سیر و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

    پس از این مدت زمان سینه مرغ را ریش ریش کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید. سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ). برای سرو سوپ را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید.

    نکته ها : میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند ؛ بجای جو کامل میتوانید از 1 لیوان جو پرک استفاده کنید.

    بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید ، ابی که برای مرغ استفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد ؛ شیر باید داغ باشد تا سوپ شما نبرد ، استفاده از خامه سلیقه ای میباشد.
    افسونی, باران67, pooneh 007 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #775
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    235
    پسند شده
    2787
    پسند کرده
    120
    سوپ شیر بسیا خوشمزه
    جو و برنج نیم دانه و مرغ و گشنیز و هویج و شیر و خامه
    نام: PicsArt_۱۰-۰۹-۱۱.۴۶.۵۱.jpg نمایش: 748 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    افسونی, باران67, sita-golam و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #776
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    128
    پسند شده
    1446
    پسند کرده
    39
    نام: IMG-20161015-WA0030.jpg نمایش: 694 اندازه: 95.8 کیلو بایت
    مواد لازم برای سوپ جو قرمز



    آب مرغ :هفت لیوان
    جو پرک :سه چهارم لیوان
    هویج :دو عدد متوسط
    پیاز :یک عدد متوسط
    آرد :دو قاشق غذا خوری سر پر
    آب :یک لیوان
    جعفری خشک :یک قاشق غذا خوری سرپر
    رب گوجه :یک ونیم قاشق غذا خوری
    آبلیمو:دو قاشق غذا خوری
    ادویه کاری :نصف قاشق چایخوری
    نمک وفلفل سیاه :به میزان لازم

    مواد لازم برای آب مرغ

    اسکلت مرغ :دو عدد
    هویج:نصف یک عدد
    پیاز کوچک:یک عدد
    سیر :دو حبه
    برگ بو:دو عدد
    نمک وزعفران :به میزان لازم


    ابتدا اسکلت مرغ و هویج وزعفران و سیر وپیاز ونمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب می گذاریم تا بپزه و سپس آنرا صاف می کنیم .. آب مرغ را هم می تونیم در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم ..

    پیاز وهویج را خیلی ریز خرد می کنیم.

    مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم می کنیم ودر قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه.

    سپس آرد را دریک لیوان آب سرد حل می کنیم و به همراه ادویه وجعفری به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی ارد بره.

    در آخر آبلیمو ورب گوجه را به سوپ اضافه می کنیم. و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفته …
    *هما*, zakizadeh, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 97 از 99 نخستنخست ... 87949596979899 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما