نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2179Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 697 به 704 از 814
صفحه 88 از 102 نخستنخست ... 788586878889909198 ... آخرینآخرین
  1. #697
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28894
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    سوپ جو فوری



    قارچ رو با کره تفت داده و 1 ق چ آرد و کمی زعفران زده و هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه.
    جو پرک ،هویج رنده شده،پیازچه و آب مرغ رو هم اضافه میکنیم.
    فلفل سیاه نیمکوب ،گشنیز و آبلیمو رو هم در آخر می ریزیم.
    من چند تا قاشق خامه هم می ریزم که خوشمزه تر میشه
    فقط خامه رو نباید مستقیم به سوپ داغ اضافه بکنیم چون خامه توی سوپ بریده بریده میشه
    برای این کار بهتره خامه رو با چند قاشق سوپ مخلوط و بعد به کل سوپ اضافه بکنیم
    *سایه روشن*, باران67, سوهی و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. بانک بند ناف
  3. #698
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1587
    پسند کرده
    4341
    پیاز+مرغ+جو پوست کنده+رب+آبلیمو+سبزی سوپ+نمک و فلفل
    نام: SAM_1869.jpg نمایش: 605 اندازه: 81.0 کیلو بایت
    gandom, golegandom1363 و افسونی این نوشته را پسندیده.

  4. #699
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ZR79 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    2892
    پسند کرده
    3342
    جو ،هويج ، سيب زمينى رو ميپزيم وكمى كره بهش اضافه كردم وقتى جا افتاد كمى شويد وجعفرى خشك ورب گوجه اضافه ميكنم در اخر اب مرغ ويا استاك مرغ وزعفران ميريزم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    نیکی گل, zendegi67, فریبا معین و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #700
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6693
    پسند کرده
    9022
    سوپ جو با شیر
    گردن مرغ را با اب و نمک و پیاز میذارم بپزه(من همیشه گوشت مرغ را میذارم تنهایی بپزه وقتی جوشید ابشو عوض میکنم حالا با نمک و ادویه و پیاز میذارم روی حرارت) . نصف لیوان جو با 4 لیوان اب میذارم نم نم بپزه بدون در حتماااا. وقتی خوب پخت و اب جوها کشیده شد اب غلیظ شده مرغ را اضافه میکنم (از همون اب گردن مرغ که صاف کردم ) وقتی جوها نرم نرم شدن 3 تا لیوان شیر اضافه کرده مدام هم میزنم تا جوش بیاید (هم میزنیم تا در اثر حرارت شیر نبرد)وقتی جوش امد قارچ و گوشت مرغ را افزوده . نصف ق غ پر نمک و 1/3 لیوان ابلیمو (حتما ابلیمو را یا قبل ریختن شیر اضافه کنیم یا اواخر پخت که میخواهیم سوپ را سرو کنیم)هر چند دقیقه یکبار هم میزنیم تا شیر ته نگیرد .این سوپ را تا زمانی روی حرارت قرار میدهم (البته از مامان شو شو یاد گرفتم)تا به غلظت برسد. دیگه خودش غذای کامله.
    نوش جان
    نام: 14196705243.jpg نمایش: 824 اندازه: 34.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط عطر سیب : ۱۳۹۳/۱۰/۰۶ در ساعت ۰۴:۴۳ بعد از ظهر
    باران67, zendegi67, Camelia و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  6. #701
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora1 آواتار ها
    m
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    خونه خودم
    نوشته ها
    1,146
    میزان امتیاز
    185
    پسند شده
    5299
    پسند کرده
    15444
    سوپ جو
    جو و عدس خیس شده را با بال و گردن مرغ میزاریم بپزه بعد هویج ،ذرت ، سیر و پیاز را اضافه میکنیم تا کامل بپزه ودر اخر سبزی سوپ و چاشنی ها را اضافه میکنیم که شامل رب ، نمک ، ادویه ، فلفل سیاه ، ابلیمو.

    نام: IMG_20141217_205553.jpg نمایش: 1935 اندازه: 101.9 کیلو بایت
    zendegi67, Camelia, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا کمکم کن تا مشکلاتم حل بشه

  7. #702
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رادین آواتار ها
    سارا-س
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    444
    پسند کرده
    436
    سوپ
    مرغ رو با پیاز گذاشتم سبک شد + ادویه+فلفل دلمه...هویج رنده شده...ذرت...نخود فرنگی...جو پوست کنده
    مرغ رو وقتی پخت دراوردم ریش ریش کردم
    سیب زمینی نگینی و قارچ و جعفری خورد شده رو نیم ساعت آخر
    آخرشم 2 قاشق پر خامه و بعد 10 دقیقه آماده شد
    نام: 12.jpg نمایش: 646 اندازه: 68.5 کیلو بایت
    پاستا با پنیر
     
    هستی ساغر, باران67, zendegi67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #703
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سه تاره آواتار ها
    سه تاره
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    255
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    2268
    پسند کرده
    3728
    من برای سوپ اول مرغمو که بیشتر از بال و گردن و ران مرغه بار میذارم..یه دونه پیاز متوسط توش رنده میکنم...بعداز حدود یکساعت یک پیمونه جو پرک+دوعددهویج رنده شده+یک عدد سیب زمینی متوسط رنده شده به مرغ اضافه میکنم و میذارم یکساعت و نیم دیگه روی اجاق باشه...یکربع قبل از اینکه زیر قابلمه رو خاموش کنم دو قاشق غذاخوری جعفری گشنیز خرد شده توش میریزم.....بعضی وقتا بهش فلفل دلمه ای نگینی شده یا نخود فرنگی بهش اضافه میکنم....خیلی خوشمزه میشه...
    نام: 811.jpg نمایش: 641 اندازه: 83.1 کیلو بایت
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    با آنچه ناگزیر است بساز

  9. #704
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    10222
    پسند کرده
    7816
    جو پرک رو با مرغ پختم هویج ریختم رب زدم گذاشتم خوب لعاب داد آخر پخت رشته و جعفری زدم

    برای روش هم فلفل رنگی و پنیر پارمزان

    ostooreh, باران67, نیکی گل و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

صفحه 88 از 102 نخستنخست ... 788586878889909198 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما