نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2225Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 569 به 576 از 787
صفحه 72 از 99 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  1. #569
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,007
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    6318
    پسند کرده
    6049
    سوپ شیر و خامه از این وبلاگ:♨..آشپزيهاي مامانم..♨
    واقعا عالی بود
    مواد لازم براي 5-6 نفر:
    نصف سينه مرغ به دلخواه
    پياز درشت:1 عدد
    جو پوست كنده و خيسانده:2 پيمانه
    هويج رنده شده:حدودا دو پيمانه
    نخود فرنگي :يك و نيم پيمانه
    قارچ به ميزان دلخواه
    كره:50 گرم
    آرد سفيد:2 قاشق غذاخوري
    شير:حداقل يك ليوان
    خامه به ميزان دلخواه
    نمك.فلفل.زردچوبه به ميزان كافي
    جعفري به ميزان دلخواه
    رب گوجه:1 ق غذاخوري(به دلخواه)
    اول از همه دو نكته رو بگم:
    تا الان پيش نيومده اين سوپ رو درست كنم و كسي از اون نخورده باشه و هركي هم خورده خيلييييييييييي خوشش اومده و ميشه گفت تقريبا اين سوپ پاي ثابت سفره هاي مهمانيهاي منه.حتما امتحانش كنيد
    و دومين نكته اينكه اصل اين سوپ سفيده ولي چون همسرم سوپ بي رنگ دوست نداره من 1 قاشق رب گوجه توي اون زدم.شما ميتونيد استفاده نكنيد.تاثير چنداني توي مزه ي سوپ نداره ولي بين ايرانيها رنگ سفيد براي غذا خيلي اشتها برانگيز نيست...
    طرز تهيه:
    پيازها رو رنده يا ريز خرد كنيد(هيچوقت براي سوپهاي اين مدلي پياز رو درشت خرد نكنيد.بهتره اصلا پياز ديده نشه
    و در روغن كم اونو تفت بديد تا طلايي رنگ بشه


    سينه مرغ رو در پيازها و روغن تفت دهيد و كمي زردچوبه به آن اضافه كنيد(ميتونيد توي اين سوپ مرغ نريزيد و براي طعمش فقط از بال و گردن مرغ و يا از آب مرغ استفاده كنيد ولي مرغ ريش ريش شده در سوپ هم اونو لذيذتر ميكنه و هم لعاب بيشتري به سوپ ميده...


    جوهاي پوست كنده(دقت كنيد پوست كنده نه پرك شده) رو كه به مدت يك روز خيسانده ايد اضافه كنيد
    جوها رو خوب بخيسونيد ولي اگر زمانتون كم بود .اونا رو 2 ساعت بخيسونيد و بعد توي ميكسر خرد كنيد تا بهتر به سوپ لعاب بدن...
    جو ها رو خيلي كم تفت داده و چند ليوان آب روي اونها بريزيد


    اگر نخود فرنگيتون نپخته هست همين الان اضافش كنيد وگرنه اجازه بديد در مراحل پاياني اونو اضافه كنيد.
    يك قاشق رب گوجه رو من توي اين مرحله اضافه ميكنم.شما ميتونيد استفاده نكنيد.بستگي به سليقه افرادي داره كه ميخوان سوپ رو ميل كنند
    اجازه بديد حدود دو ساعت سوپ بپزه و جوها خوب لعاب بندازن.مرتب به سوپ سر بزنيد و اونو هم بزنيد.
    اگه نياز بود آب اونو اضافه كنيد
    سپس نوبت به اضافه كردن قارچهاي خرد شده و هويج رنده شده هست.ميزانشون به سليقه خودتونه...
    هويج رو رنده درشت بكنيد.اينجوري هم هويج در سوپ ديده ميشه و چون از هويج نگيني خرد شده استفاده نكرديد موقع خوردن سوپ مزه هويج به ديگر مزه ها غالب نميشه(چون اونجوري هويج بايد جويده بشه)ببينيد چه نكته دار براتون مينويسم
    نمك و فلفل رو در اين مرحله اضافه كنيد


    مرغ رو هم كه حتما پخته شده از توي سوپ خارج كنيد و استخوانهاشو بيرون بكشيد و ريش ريش كرده و به سوپ برگردونيد
    اگر بال و گردن استفاده كرديد ديگه اونو خارج كنيد تا زياد توي سوپ له نشن...
    توي اين مرحله من كمي جعفري خرد شده هم اضافه ميكنم.


    يك ساعت مانده به پايان پخت در يك ماهيتابه 50 گرم كره رو آب كنيد و دوقاشق آرد سفيد رو اضافه كنيد و چند دقيقه تفت بديد
    آرد سفيد استفاده كنيد چون آرد سبوس دار رنگ سوپ رو تيره ميكنه...


    سپس شير رو آروم آروم اضافه كنيد و هم بزنيد تا مثل فرني بشه.
    اين مايه رو براي هر سوپي (قبل از اضافه كردن شير)ميتونيد استفاده كنيد.
    بعضي دوستان دستور سوپ سفيد بدون شير رو ميخواستن
    توي همين مرحله به جاي شير ميتونيد آب مرغ(همون سوپ در حال پخت) رو اضافه كنيد و مثل فرني دربياريد...


    بعد مايه رو به سوپ اضافه كنيد
    من براي جلوگيري از گلوله شدن مايه توي سوپ چند ملاقه از سوپ رو به مايه توي ماهيتابه اضافه ميكنم و مايه رو رقيق ميكنم و بعد به سوپ اضافه ميكنم


    در پايان به هر ميزان خواستيد خامه به سوپ اضافه كنيد.ميتونيد اصلا اضافه هم نكنيد
    ميزانش به ميل خودتونه...بچشيد ببينيد چجوري دوست داريد...
    نيم ساعت قبل از سرو كردن شعله رو خاموش كنيد و اجازه بديد سوپ كمي خودش رو بگيره
    ميتونيد اونو با خامه يا جعفري خرد شده تازه تزئين كنيد
    بعضيا هم دوست دارن آبليمو اضافه ميكنن...
    بازم ميگم اصل اين سوپ سفيد رنگه!
    اگر براي ناهار ميخواهيد اين سوپ رو درست كنيد حتما از صبح زود اقدام به درست كردنش بكيند تا زمان كافي براي جا افتادن مواد داشته باشيد.اين نكته مهمي در زمينه درست كردن اين مدل سوپهاست.
    --------------------------------------------------------
    بخاطر فلاش این رنگ افتاده وگرنه روشنتر بود
    من از بلغور جو استفاده کردم خیسشم نکردم
    رب هم همون1 قاشق
    ویرایش توسط romina joon : ۱۳۹۳/۰۴/۰۹ در ساعت ۱۲:۴۸ قبل از ظهر
    sOhEiLa71, *** صحرا 61 ***, فرگل 2 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #570
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    177
    پسند شده
    11090
    پسند کرده
    4030
    دو ق غ بلغور گندم و 4 ق غ جو پرک رو گذاشتم روی گاز تا بپزه خوب که شکفت با گوشت کوب برقی میکس کردم بعد بهش هویج نگینی خام +فلفل دلمه ای نگینی خام و یک چهارم سینه ی کامل نگینی اضافه کردم در تابه کمی پیاز داغ درست کردم و یک ق غ سرخالی رب رو توش تف دادم و به مواد بالا اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته نمک و فلفل هم زدم

    نام: Photo4601.jpg نمایش: 743 اندازه: 16.8 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    ماناسهیل, فرگل 2, Haleh.K و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  4. #571
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,965
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    690
    پسند شده
    50226
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    سوپ جو با دوغ

    *جو رو از قبل خیس کردم

    * جو رو به همراه هویج رنده شده پختم .

    * نصف جوی پخته رو داخل میکسر ریختم و دوباره به سوپ اضافه کردم.

    * یک لیوان پر آبدوغ بدون طعم نعنا رو همراه دو قاشق آبلیمو و نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کردم .


    * این سوپ باید کاملا غلیظ و لعابدار باشه


    مطمئنم اگه درست کنید خوشتون میاد همیشه برای مهمونی درست میکنم خیلی استقبال میشه


    نام: DSC_0460.jpg نمایش: 700 اندازه: 101.9 کیلو بایت

    .............
     
    فرگل 2, nora1, Haleh.K و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #572
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    مریم روایی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    Tabriz
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    40
    پسند شده
    2029
    پسند کرده
    1483
    سوپ سفيد خامه اي
    جو+شير+سيب زميني رنده شده+هويج رنده شده+ اب مرغ+ابليمو وماست وخامه ونمك
    نام: image.jpg نمایش: 618 اندازه: 90.3 کیلو بایت
    samin93 و Elsanaa این نوشته را پسندیده.

  6. #573
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,268
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    294
    پسند شده
    16882
    پسند کرده
    12012
    مواد لازم:

    بلغور جو 1 پیمونه-نصف سینه مرغ-1 پیمونه هویج نگینی-کره 50 گرم-قارچ 7 عدد-شیر نیم لیتر

    بلغور جو را می پزیم.مرغ را جدا میپزیم و گوشتش را ریز می کنیم.آب مرغو همراه مرغ به جو اضافه می کنیم.هویج نگینی یا رنده شده رو هم اضافه می کنیم.
    قارچو با کره کمی تفت میدیم و اضافه می کنیم.نمک و فلفل هم می ریزیم.نیم ساعت آخر شیر اضافه می کنیم.و موقع سرو جعفری می ریزیم .

    نام: 20140630_203439.jpg نمایش: 532 اندازه: 70.4 کیلو بایت
    sOhEiLa71, روزها میگذرند, zardin و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  7. #574
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shadi2014 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    625
    پسند کرده
    365

    ویترین مدال ها

    سلام. سوپ جو

    نام: IMAG1458.jpg نمایش: 746 اندازه: 84.1 کیلو بایت
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خدایا... همه از تو می خواهند"بدهی"
    اما من ازتو می خواهم"بگیری"
    جرات گناه کردن را...

  8. #575
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    639
    میزان امتیاز
    262
    پسند شده
    6244
    پسند کرده
    4628
    سوپ جو با هویج و سیب زمینی و جو
    نام: 12042011943.jpg نمایش: 738 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    فعلا رژیم هستم
     
    ماناسهیل, maman_mahya, maamaane kourosh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #576
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *sohi* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    Zanjan
    نوشته ها
    478
    میزان امتیاز
    72
    پسند شده
    5338
    پسند کرده
    3788
    یه بال و گردن مرغ رو ریختم تو قابلمه و با پیاز و روغن تفت دادم و آب ریختم روش و جو پرک رو هم بعد شستن با هویج اضافه کردم و گذاشتم تا بپزن...یه سیب زمینی رو هم رنده کردم و ریختم تو قابلمه و جعفری رو هم اضافه کردم...وقتی همه مواد پختن بال و گردن رو درآوردم و گوشتها رو جدا کردم و ریختم تو سوپ و بعد آب لیمو و نمک و رب اضافه کردم....
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۶۲۹_۲۰۵۱۵۹.jpg نمایش: 723 اندازه: 107.6 کیلو بایت
    ماناسهیل, maman_mahya, Elsanaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است...

صفحه 72 از 99 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما