نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2179Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 814
صفحه 7 از 102 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    317
    پسند شده
    4659
    پسند کرده
    770

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ جوي من

    من اول يك ليوان جو پرك رو با يك پياز و نصف ليوان هويچ رنده شده و مرغ (معمولاً نصف سينه) مي*گذارم حسابي بپزه در حد 7-6 ساعت (وقتايي كه مهمون دارم اين كار رو شب قبل انجام مي*دم) بعد زيرش رو خاموش مي*كنم كه تا صبح بمونه (اين كار باعث مي*شه كه جوهاي پرك از هم باز بشن و سوپمون كاملاً شكل حليم بشه) دوباره دو سه ساعت قبل از سرو غذا زيرش رو روشن مي*كنم يك ليتر شير بهش اضافه مي*كنم و مي*گذارم دوباره قل بزنه
    نيم ساعت مونده به سروش قارچ*ها رو همونجوري كه بالا سر قابلمه*ام ايستادم ورقه مي*كنم و مي*ريزم توش (همون لحظه و در حال قل زدن بريزيد قارچ*ها سفيد سفيد مي*مونن) بعد دست آخر دو قاشق مايونز رو با سه قاشق خامه مخلوط مي*كنيم و به مواد اضافه مي*كنيم و سرو مي*كنيم
    روش رو با يه ريزه هويج رنده شده يا جعفري تازه مي*تونيد تزئين كنيد
    اين سوپ در بين اقوام ما به سوپ شهلا معروفه و همه خيلي دوستش دارن

    شوید پلو
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    221
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ قارچ و ذرت


    این مقدار برای 4 نفر کافیست.

    مواد لازم:

    • قارچ...250 گرم
    • جو پوست کنده...یک پیمانه
    • هویج...یک عدد متوسط
    • پیاز...یک عدد متوسط
    • کنسرو ذرت...یک عدد
    • آرد...4 قاشق غذاخوری
    • شیر...2 لیوان
    • کره...50 گرم
    • نمک...به مقدار لازم
    • عصاره مرغ...2 قرص
    • فلفل سیاه...به مقدار کم
    • روغن مایع...3 قاشق غذاخوری
    • آب لیمو...3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    • جو پوست کنده را شسته و 2 ساعت قبل خیس کنید.
    • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و داخل قابلمه مناسبی با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید.
    • عصاره های مرغ را به همراه 3 لیوان آب داخل قابلمه اضافه کنید.
    • جو را داخل قابلمه اضافه کرده و با حرارت ملایم کاملا بپزید.
    • قارچ ها را شسته و به صورت نگینی درشت خرد نمایید.
    • داخل ماهی تابه مناسبی را با یک قاشق روغن مایع چرب نمایید.
    • قارچ های آماده شده را به همراه یک قاشق آب لیمو داخل ماهیتابه تفت دهید.
    • قارچ های تفت خورده را به همراه ذرت داخل سوپ اضافه نمایید.
    • پوست هویج را جدا نموده و رنده کنید.
    • هویج رنده شده را داخل صافی ریخته و 2 لیوان آب روی آن بریزید.(رنگ هویج باعث کدر شدن رنگ سوپ
    می شود.)
    • هویج رنده شده را داخل سوپ اضافه نموده و فلفل و در صورت لزوم نمک اضافه نمایید.
    • شیر را داخل قابلمه مناسبی ریخته و آرد را داخل آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.(حالت گلوله ای نداشته باشد.)
    • مخلوط شیر و آرد را روی حرارت قرار داده و در حالی که هم میزنید به غلظت فرنی در بیاورید.(سس بشامل)
    • کره را داخل سس بشامل آماده شده اضافه نموده و هم بزنید.
    • در حالیکه سوپ را به آرامی هم می زنید، سس بشامل را داخل سوپ اضافه کنید.
    • بعد از جا افتادن کامل سوپ 2 قاشق آب لیمو داخل آن اضافه نموده و از روی حرارت بردارید.



    نکات:
    • به جای قرص عصاره مرغ ، از آب مرغ میتوانید استفاده نمایید که در این صورت آب کمتری داخل سوپ اضافه کنید. [/*:m:1b2abuyy]
    • در صورتی غلظت سوپ کمتر بود(بسته به کیفیت جو) یک قاشق غذاخوری آرد را داخل 3 قاشق غذاخوری شیر حل نمایید. برای جلوگیری از گلوله شدن آرد، یک ملاقه از سوپ را برداشته و داخل کاسه مناسبی ریخته و کمی خنک کنید . مخلوط شیر و آرد را داخل پیاله سوپ ریخته و کاملا هم بزنید. پیاله سوپ را داخل قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. [/*:m:1b2abuyy]
    • به جای جو پوست کنده میتوانید از جو پرک استفاده کنید، که در این صورت بعد از اضافه کردن آب داخل سوپ جو پرک را هم اضافه نموده و بقیه مراحل پخت را ادامه دهید.(زمان پخت جو پرک خیلی کمتر از جو پوست کنده میباشد.) [/*:m:1b2abuyy]
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ گشنیز خیلی خیلی خوشمزه







    taraee این نوشته را پسندیده.
    سرنوشت هر چه میخواهی ببار،چتر من خداست.

  5. #52
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3303
    پسند کرده
    1346

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ شلغم و جو



    سوپ شلغم رو من به سبك خودم اينجوري درستيدم، شلغمها رو خورد كردم در سايز نگيني، همراه با مقداري پياز، جو پرك و كمي بلغور و هويج نگيني، زردچوبه و روغن

    براي آب سوپ هم ميشه از آب مرغ و گوشت استفاده كرد و هم آب معمولي و يك قرص عصاره مرغ

    گزاشتم روي حرارت ملايم تا يكساعت كه مواد كاملا پخت، بعد يك قاشق رب بهش اضافه كردم و مقداري ورميشل يا رشته سوپي......

    يك ربع ديگه هم با اين مواد پخت و از روي حرارت برش داشتم

    # مزه و بوي شلغم نميده اين سوپ، فقط در مرحله پخت كمي بوي شلغم داره

    # ميتونيد اگر كسي يكم در خوردن شلغم سختگيره، شلغم رو رنده كنيد

    # اين سوپ لعاب دار و خوشمزه است و بخاطر بلغورش طعم خيلي دلنشيني داره
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  6. #53
    مدیر بازنشسته
    Maryam Banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    145
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    413
    پسند کرده
    203

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ جو با شیر

    جو پرک-قارچ-تره فرنگی-مرغ-استاک مرغ-هویج-پیاز-جعفری

    میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
    .
    .
    .
    .
    " همه چیز
    موقتی است..."

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ شوور پز:جوپرک، رشته فرنگی ، قارچ ، آب مرغ ، پیاز ، ذرت ، نخود فرنگی ، هویج ، ادویه

    *در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است*

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ شیر ( جو پرک شده - ورمیشل - هویج رنده شده وقتی اینا پخت شیر اضافه کردم و گذاشتم غلیظ بشه
    خیلی خوشمزه هست من عاشق سوپ شیرم

  9. #56
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,954
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1422
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ گشنیز که من بهش میگم سوپ جو ماستی :))) و بسیار خوشمزست .
    از روی این دستور : سوپ گشنیز...
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۶:۴۲ بعد از ظهر
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

صفحه 7 از 102 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما