نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2219Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 545 به 552 از 785
صفحه 69 از 99 نخستنخست ... 596667686970717279 ... آخرینآخرین
  1. #545
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    432
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    8647
    پسند کرده
    7576
    هویج و کرفس و پیاز و جو و برگ کرفس و جعفری و عصاره قارچ الیت.آخر سر شیر.بوی "نا" میداد.شمام همینو میگین؟مثل بوی موندگی.نمیدونم از جو بود که تازه گرفته بودم یا عصاره قارچ که اونم تازه گرفته بودم؟
    نام: P4190401.JPG نمایش: 1908 اندازه: 88.5 کیلو بایت
    maman_mahya, mami mahdis, sim sim 2 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #546
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,452
    میزان امتیاز
    160
    پسند شده
    4359
    پسند کرده
    5480
    هلیا جان معمولا جو این بو رو میده .باید موقع خرید تاریخ تولید رو حتما نگاه کنین .برای من هم این اتفاق افتاده .مخصوصا برای جو پرک شده .
    سالادوسبزیجات
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  4. #547
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۳
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    طرز تهیه سوپ پنیر اروپایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط anahel نمایش پست ها
    سوپ شیر
    مواد لازم : آب مرغ - شیر - ورمیشل - جو پرک شده - هویج - آرد ذرت - نمک - ابلیمو
    طرز تهیه :
    آب مرغ روی حرارت گذاشته تا گرم شود هویج را به قطعات کوچک خرد کرده داخل آب
    مرغ ریخته تا پخته شود بعد ورمیشل و جو پرک را اضافه کرده هم زده سرظرف را
    گذاشته تا بپزد بعد یک لیوان شیر را داخل مواد اضافه کرده و یک تا دو قاشق غذاخوری
    آرد ذرت را در آب سرد حل کرده داخل مواد ریخته درظرف را گذاشته و حدود 20 دقیقه
    تا نیم ساعت گذاشته تا سوپ لعاب بندازه در انتها نمک و مقداری آبلیمو اضافه کرده .
    نکته : از آرد ذرت میتوان در تمامی سوپها استفاده کرد سوپ را خیلی غلیط ولعابدار
    میکنه البته در سوپ شیر اگر آرد ذرت در دست نباشد مسئله ای نیست خود شیر
    به تنهایی سوپ رو غلیظ میکنه و طعم خوشمزه ای دارد .

    کسی بلد چه حوری سوپ پنیر اروپایی درست میشه؟
    سایتی هست که کمکم کنه توضیح داده باشه؟

  5. #548
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط hasanhashemi نمایش پست ها
    کسی بلد چه حوری سوپ پنیر اروپایی درست میشه؟
    سایتی هست که کمکم کنه توضیح داده باشه؟
    تو اینترنت سرچ کن کلمه سوپ پنیر اروپایی رو پیدا میکنی قبلا دیده بودم آموزشش رو

  6. #549
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    487
    نقل قول نوشته اصلی توسط nora1 نمایش پست ها
    فرشته جون معمولا تو سوپ شیر ابلیمو نمیریزن چون شیر میبره
    اتفاقا من تو سوپ شیر ابلیمو میریزم چون خیلی خیلییییییییییی خوشمزه میشه
    دلیل اینکه بریده احتمالا شیر سرد را یهو به سوپ اضافه کردی یا شیر خراب بوده
    من ابلیمو را به سوپ اضافه میکنم بعدتو یه ظرف دیگه شیر+ ارد میریزم و میذازم رو گاز هم میزنم ( سس سفید )
    وقتی بوی خامی ارد رفت و کاملا پخته شد داغ داغ به قابلمه سوپ اضافه میکنم و هم میزنم و میذارم 2تا قل بزنه
    فرشته 65, mamienazi و sim sim 2 این نوشته را پسندیده.

  7. #550
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sim sim 2 آواتار ها
    sim sim سابق
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    مامي سايت
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    36
    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    هویج و کرفس و پیاز و جو و برگ کرفس و جعفری و عصاره قارچ الیت.آخر سر شیر.بوی "نا" میداد.شمام همینو میگین؟مثل بوی موندگی.نمیدونم از جو بود که تازه گرفته بودم یا عصاره قارچ که اونم تازه گرفته بودم؟
    نام: P4190401.JPG نمایش: 1908 اندازه: 88.5 کیلو بایت
    هلیا جان من هم همیشه این مشکل رو داشتم. با اینکه همه می گفتن خوبه ولی من خودم چون به بو و طعم غذا حساسم راضی نبودم. ولی چند وقته نمک و ادویه رو همون اول میریزم تو سوپ که به خورد پرک بره. از اون به بعد خیلی خوب میشه.
    البته راستش رو بخوای من با شیر درست نکردم تا حالا. رب میزنم. ولی رب رو هم آخر با یه کم روغن تفتش میدم و بعد میریزم تو سوپ.آبلیمو رو هم وقتی خاموش کردم میریزم.
    نیمرو
     
    خدایا به همه فرزند سالم و صالح عطا کن....!!!

  8. #551
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sim sim 2 آواتار ها
    sim sim سابق
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    مامي سايت
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    36
    من امروز واسه اولین بار سوپ شیر درست کردم.جو پرک.کمی هویج. کرفس ونمک وآب رو گذاشتم باهم بپزه. وسطش قارچ و فلفل دلمه ای سرخ شده رو اضافه کردم .جعفری هم نداشتم که بریزم.آخرش شیر ریختم ویه قلی زد.آخرآخر هم یه کم آبلیمو زدم.
    خوب شده بود. ولی انتظار طعم بهتری داشتم.شاید اگه با آب مرغ یا آب گوشت درست میکردمو شیر رو آخر میزدم طعمش بهتر میشد.
    نیمرو
     
    خدایا به همه فرزند سالم و صالح عطا کن....!!!

  9. #552
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,099
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11505
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    سوپ شیر و خامه

    با این روش: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    khale leila, &yeganeh&, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


صفحه 69 از 99 نخستنخست ... 596667686970717279 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما