نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2219Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 521 به 528 از 785
صفحه 66 از 99 نخستنخست ... 566364656667686976 ... آخرینآخرین
  1. #521
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,913
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    2638
    پسند کرده
    5216
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال حرفه ای دارم!

    چرا بعضی وقتا سوپهایی که شیر داره، بعد از ریختن شیر، میبره و قیافه سوپ رو خراب میکنه؟

    شما چیکار میکنین نمیبره؟

    هم زدن بعد از ریختن شیر تا مرحله جوش، رو همیشه انجام میدم ولی دیروز درست کردم بازم برید....

    کمک پیلییز
    من شیر رو از یه ساعت قبل میذارم بیرون از یخچال
    بعد موقع اضافه کردن شیر یکم از سوپ بهش اضافه میکنم تا کم کم دماش بالا بره. بعد کلشو به سوپ اضافه میکنم
    Behjat, Homaa و narjes12 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #522
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    432
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    8647
    پسند کرده
    7576

    سوپ شیر و سبزیجات

    پیاز+کدو+بروکلی+سیب زمینی+هویج خرد شده رو اول با کره کمی تفت دادم و با آب مرغ پختم.آخرسر شیر اضافه کردم.
    نام: P2180343.JPG نمایش: 1547 اندازه: 94.8 کیلو بایت
    Elsanaa, * الهه *, ازیسا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #523
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    814
    میزان امتیاز
    823
    پسند شده
    16421
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    سوپ خامه ای من..............که کوچلوهام خیلیییییییییییی دوست دارن و منم تند تند میپزم براشون

    من همیشه جورو بعد از خیس کردن با آب مرغ یا قلم به مقدار زیاد میپزم بعد بسته بندی میکنم و در فریزر نگهداری و هر موقع خواستم در میارم و با آب مرغ و هویچ و بعضی مواقع هم کمی سیب زمینی میپزم وقتی که غلیظ شد شیر رو اضافه میکنم با فلفل سیاه و در آخرم موقع سرو خامه و آبلیموشو میریزم.....

    نام: DSC06317.jpg نمایش: 635 اندازه: 65.3 کیلو بایت
    Elsanaa, ماناسهیل, *samir* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #524
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    687
    پسند شده
    50290
    پسند کرده
    12506

    ویترین مدال ها

    سوپ جو و ورمیشل
    جوی خیس خورده + مرغ + هویج نگینی شده رو به همراه ادویه و نمک و فلفل و رب تفت خورده با کره پختم .
    درانتها آبلیمو و جعفری ساطوری و حدود دو قاشق ورمیشل خرد شده اضافه کردم .

    ترکیب جو و لعاب ورمیشل داخل سوپ خیلی خوشمزه میشه

    نام: result (18).jpg نمایش: 618 اندازه: 70.5 کیلو بایتنام: result (19).jpg نمایش: 647 اندازه: 68.3 کیلو بایت
    .............
     
    ازیسا و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #525
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin jun آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    305
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    1341
    پسند کرده
    1028
    سوپ جو
    بلغور جو+ هویج + قارچ+پیازداغ
    بعد از پخت :نمک +فلفل + آبلیمو +رب گوجه
    نام: DSC_0018.jpg نمایش: 1043 اندازه: 69.7 کیلو بایت
    ازیسا و (ziba) این نوشته را پسندیده.

  7. #526
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    629
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    6168
    پسند کرده
    4459
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال حرفه ای دارم!

    چرا بعضی وقتا سوپهایی که شیر داره، بعد از ریختن شیر، میبره و قیافه سوپ رو خراب میکنه؟

    شما چیکار میکنین نمیبره؟

    هم زدن بعد از ریختن شیر تا مرحله جوش، رو همیشه انجام میدم ولی دیروز درست کردم بازم برید....

    کمک پیلییز
    شمااحتمالا توسوپت قبل ازاضافه کردن شیرنمک آبلیمو نریختی این کارباعث بریدن شیرمیشه من بعد اضافه کردن شیر وهم زدن تا موقع جوشیدن سوپ ومیذارم حسابی جابیفته بعد زیرشوخاموش کرده موقع سرو نمک آبلیمووفلفلشو اضافه میکنم
    فعلا رژیم هستم
     

  8. #527
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    629
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    6168
    پسند کرده
    4459
    سوپ جو:جوپخته شده باگردن وبال مرغ+هویج+نخودفرنگی +رشته ی ورمیشل رب فلفل نمک آبلیمونام: DSC00057.jpg نمایش: 620 اندازه: 98.2 کیلو بایت
    فعلا رژیم هستم
     

  9. #528
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    687
    پسند شده
    50290
    پسند کرده
    12506

    ویترین مدال ها

    سوپ جو با دوغ

    *جو رو از قبل خیس کردم

    * جو رو به همراه هویج رنده شده پختم .

    * نصف جوی پخته رو داخل میکسر ریختم و دوباره به سوپ اضافه کردم.

    * یک لیوان پر آبدوغ بدون طعم نعنا رو همراه دو قاشق آبلیمو و نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کردم .


    * این سوپ باید کاملا غلیظ و لعابدار باشه


    نام: result (3).jpg نمایش: 840 اندازه: 49.2 کیلو بایت



    .............
     
    pariya505, m1361, یکتابانو و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 66 از 99 نخستنخست ... 566364656667686976 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما