نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2237Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 521 به 528 از 787
صفحه 66 از 99 نخستنخست ... 566364656667686976 ... آخرینآخرین
  1. #521
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,911
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    5204
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال حرفه ای دارم!

    چرا بعضی وقتا سوپهایی که شیر داره، بعد از ریختن شیر، میبره و قیافه سوپ رو خراب میکنه؟

    شما چیکار میکنین نمیبره؟

    هم زدن بعد از ریختن شیر تا مرحله جوش، رو همیشه انجام میدم ولی دیروز درست کردم بازم برید....

    کمک پیلییز
    من شیر رو از یه ساعت قبل میذارم بیرون از یخچال
    بعد موقع اضافه کردن شیر یکم از سوپ بهش اضافه میکنم تا کم کم دماش بالا بره. بعد کلشو به سوپ اضافه میکنم
    Behjat, Homaa و narjes12 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  2. بانک بند ناف
  3. #522
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    523
    پسند شده
    8796
    پسند کرده
    7569

    سوپ شیر و سبزیجات

    پیاز+کدو+بروکلی+سیب زمینی+هویج خرد شده رو اول با کره کمی تفت دادم و با آب مرغ پختم.آخرسر شیر اضافه کردم.
    نام: P2180343.JPG نمایش: 1565 اندازه: 94.8 کیلو بایت
    Elsanaa, * الهه *, ازیسا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #523
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    829
    میزان امتیاز
    847
    پسند شده
    16647
    پسند کرده
    10033

    ویترین مدال ها

    سوپ خامه ای من..............که کوچلوهام خیلیییییییییییی دوست دارن و منم تند تند میپزم براشون

    من همیشه جورو بعد از خیس کردن با آب مرغ یا قلم به مقدار زیاد میپزم بعد بسته بندی میکنم و در فریزر نگهداری و هر موقع خواستم در میارم و با آب مرغ و هویچ و بعضی مواقع هم کمی سیب زمینی میپزم وقتی که غلیظ شد شیر رو اضافه میکنم با فلفل سیاه و در آخرم موقع سرو خامه و آبلیموشو میریزم.....

    نام: DSC06317.jpg نمایش: 648 اندازه: 65.3 کیلو بایت
    Elsanaa, ماناسهیل, *samir* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #524
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,965
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    692
    پسند شده
    50242
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    سوپ جو و ورمیشل
    جوی خیس خورده + مرغ + هویج نگینی شده رو به همراه ادویه و نمک و فلفل و رب تفت خورده با کره پختم .
    درانتها آبلیمو و جعفری ساطوری و حدود دو قاشق ورمیشل خرد شده اضافه کردم .

    ترکیب جو و لعاب ورمیشل داخل سوپ خیلی خوشمزه میشه

    نام: result (18).jpg نمایش: 631 اندازه: 70.5 کیلو بایتنام: result (19).jpg نمایش: 661 اندازه: 68.3 کیلو بایت
    .............
     
    ازیسا و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #525
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin jun آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    305
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    1344
    پسند کرده
    1022
    سوپ جو
    بلغور جو+ هویج + قارچ+پیازداغ
    بعد از پخت :نمک +فلفل + آبلیمو +رب گوجه
    نام: DSC_0018.jpg نمایش: 1103 اندازه: 69.7 کیلو بایت
    ازیسا و (ziba) این نوشته را پسندیده.

  7. #526
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    646
    میزان امتیاز
    272
    پسند شده
    6317
    پسند کرده
    4884
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال حرفه ای دارم!

    چرا بعضی وقتا سوپهایی که شیر داره، بعد از ریختن شیر، میبره و قیافه سوپ رو خراب میکنه؟

    شما چیکار میکنین نمیبره؟

    هم زدن بعد از ریختن شیر تا مرحله جوش، رو همیشه انجام میدم ولی دیروز درست کردم بازم برید....

    کمک پیلییز
    شمااحتمالا توسوپت قبل ازاضافه کردن شیرنمک آبلیمو نریختی این کارباعث بریدن شیرمیشه من بعد اضافه کردن شیر وهم زدن تا موقع جوشیدن سوپ ومیذارم حسابی جابیفته بعد زیرشوخاموش کرده موقع سرو نمک آبلیمووفلفلشو اضافه میکنم
    فعلا رژیم هستم
     

  8. #527
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    646
    میزان امتیاز
    272
    پسند شده
    6317
    پسند کرده
    4884
    سوپ جو:جوپخته شده باگردن وبال مرغ+هویج+نخودفرنگی +رشته ی ورمیشل رب فلفل نمک آبلیمونام: DSC00057.jpg نمایش: 636 اندازه: 98.2 کیلو بایت
    فعلا رژیم هستم
     

  9. #528
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,965
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    692
    پسند شده
    50242
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    سوپ جو با دوغ

    *جو رو از قبل خیس کردم

    * جو رو به همراه هویج رنده شده پختم .

    * نصف جوی پخته رو داخل میکسر ریختم و دوباره به سوپ اضافه کردم.

    * یک لیوان پر آبدوغ بدون طعم نعنا رو همراه دو قاشق آبلیمو و نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کردم .


    * این سوپ باید کاملا غلیظ و لعابدار باشه


    نام: result (3).jpg نمایش: 856 اندازه: 49.2 کیلو بایت



    .............
     
    pariya505, m1361, یکتابانو و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 66 از 99 نخستنخست ... 566364656667686976 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما