نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2252Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 505 به 512 از 788
صفحه 64 از 99 نخستنخست ... 546162636465666774 ... آخرینآخرین
  1. #505
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    joojoo20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط دخترک نمایش پست ها
    سوپ جو با شیر و قارچ
    و البته مرغ و هویج:)


    من اینو هر دفعه یه جور درست می کنم چون یادم می ره دفعه ی قبل دقیقا چه جوری بود:)) اما کلیاتش اینه:
    مرغ (بال، گردن، کتف و اینا رو می ذارم واسه سوپ، با سینه گمونم خشک بشه) رو می ذارم با آب و پیاز درسته و نمک و فلفل بپزه، جو پرک رو هم معمولا از اول بهش اضافه می کنم گاهی هم وقتی مرغ پخت، بعد هویج نگینی ریز شده رو اضافه می کنم، مرغها رو در میارم و ریش ریش می کنم و به قابلمه بر می گردونم، پیاز رو دور می ندازم، بعد دو قاشق آرد رو تو دو لیوان شیر سرد حل می کنم و اضافه می کنم به سوپ و زیرش رو زیاد می کنم تا جوش بیاد، حالا شعله رو کم می کنم و قارچهای اسلایس شده رو اضافه می کنم و بعد از پختن قارچها، یه تیکه کره اضافه می کنم و ادویه های دلخواه (آویشن، فلفل قرمز، فلفل سفید و...) چند لحظه قبل از خاموش کردنش هم بهش دو قاشق خامه اضافه می کنم و هم می زنم و آماده ی سروه.
    می شه این کارها رو هم انجام داد:
    1-کمی جعفری خرد شده چند دقیقه ی آخر طبخ به سوپ اضافه کرد یا فقط موقع سرو روش ریخت.
    2-پودر پنیر پارمسان توش ریخت
    3- خامه رو حذف کرد
    4- کره رو حذف کرد
    5-سیب زمینی نگینی شده، ذرت کنسروی، نخودفرنگی به دلخواه اضافه کرد
    6- یه نصفه قرص فشرده ی عصاره ی مرغ توش حل کرد
    7- مرغ رو حذف کرد و قرص رو بیشتر کرد که البته توصیه نمی کنم چون مرغ ریش شده توش خیلی خوشمزه ست اما اون مدلی هم سبکتره خب
    8-.........................[/Q


    سلام ممنون از اموزشتون میشه به من بگید از چه اردی برای این جور سوپ ها استفاده میکنید ؟

  2. بانک بند ناف
  3. #506
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    528
    پسند شده
    8829
    پسند کرده
    7569

    سوپ گشنیز

    جو و آب مرغ و هویج رنده شده رو پختم.یه سیر رنده شده و گشنیز اضافه کرذم.آخرسر ماست چکیده ریختم و قبل از جوش آمدن زیرشو خاموش کردم.
    فکر کنم این سوپ مال آذریای گل باشه.چون جو داره اینجا گذاشتم.
    نام: P1260175.jpg نمایش: 6750 اندازه: 83.6 کیلو بایت
    Elsanaa, mami mahdis, sama18 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #507
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سایدا38 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    530
    پسند کرده
    148
    سوپ جو
    اول یدونه پیاز متوسط خورد شده رو تو روغن تفتش میدیم.2 تا هم هویج ریز خورد شده رو اضافه میکنیم و اونو هم تفت میدیم و آب مرغ رو هم میریزیم.
    سیب زمینی یک عدد متوسط رو که ریزش کردیم رو به همراه جوی خیس شده و نخود فرنگی اضافه میکنیم.بعد از حدودا 2 ساعت رب-نمک-ورمیشل و کمی آبلیمو اضافه میکنیم یه ربع بعدش سوپمون حاضره.
    نوش جاننام: DSC01685.jpg نمایش: 5713 اندازه: 74.0 کیلو بایت
    Elsanaa, mami mahdis و sama18 این نوشته را پسندیده.

  5. #508
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,858
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    695
    پسند شده
    50273
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    سوپ جو با دوغ

    *جو رو از قبل خیس کردم

    * جو رو به همراه هویج رنده شده پختم .

    * نصف جوی پخته رو داخل میکسر ریختم و دوباره به سوپ اضافه کردم.

    * یک لیوان پر آبدوغ بدون طعم نعنا رو همراه دو قاشق آبلیمو و نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کردم .


    * این سوپ باید کاملا غلیظ و لعابدار باشه


    مطمئنم اگه درست کنید خوشتون میاد همیشه برای مهمونی درست میکنم خیلی استقبال میشه


    نام: result (23).jpg نمایش: 5527 اندازه: 66.3 کیلو بایت
    .............
     
    Elsanaa, sara chef, zohre.a و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #509
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    282
    پسند شده
    22997
    پسند کرده
    4749
    پیاز نگینی خرد شده تفت داده شده ++ سینه مرغ پخته و ریش ریش .شده+آب مرغ + نمک و فلفل و گرد لیمو +هویج نگینی شده+ سیب زمینی رنده شده + عدس پخته یک پیمانه + جو دو سر پرک فوری که سه دقیقه قبل از سرو می ریزم + یک لیتر شیر

    نام: SAM_0435.jpg نمایش: 5604 اندازه: 73.6 کیلو بایت
    sara chef و Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  7. #510
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1008
    پسند شده
    28995
    پسند کرده
    17361

    ویترین مدال ها

    سوپ جو با گوجه فرنگی رنده شده

    نام: سوپ جو ق م.jpg نمایش: 11860 اندازه: 64.9 کیلو بایت

    جو درسته رو از شب قبل خیس کرده و 1 ساعت تو زود پز با آب میپزم.
    قارچ رو با کره وروغن مایع تفت داده و زعفران و گوجه رنده شده میریزم بجای رب
    هویج رنده شده+جو نیم پز + پیازچه خرد شده و آب مرغ رو میریزم تا بجوشه و سوپ لعاب دار بشه
    قبل از کشیدن تو ظرف گشنیز ،آبلیمو و فلفل سیاه میریزم.
    seti, azarghazal, shahla-324 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #511
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    610
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    154
    پسند شده
    4568
    پسند کرده
    784
    جو پرک + هویج + پیاز + کرفس + مرغ + کمی رب + نمک + فلفل سیاه + جعفری نام: عکس۱۰۵۲.jpg نمایش: 5608 اندازه: 36.9 کیلو بایت
    ویرایش توسط مامی ایلیا و الینا : ۱۳۹۲/۱۱/۱۲ در ساعت ۰۸:۱۳ قبل از ظهر
    sheida sheida و Elsanaa این نوشته را پسندیده.

  9. #512
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,208
    میزان امتیاز
    236
    پسند شده
    6956
    پسند کرده
    3911

    ویترین مدال ها

    سوپ جو با شیر و خامه
    نام: DSC06498.jpg نمایش: 5637 اندازه: 97.5 کیلو بایت

    خب من هم هربار با توجه به موجود بودن مواد ایشونو درست میکنم، گاها مرغ نمیریزم و گاها سینه ی ریش شده میریزم ولی در هر صورت از قرص عصاره مرغ استفاده میکنم.

    این دفعه با جو پرک بود، 2 لیوان پلوپز جو پرک رو (بعد از پاک کردن و شستن) + 1 هویج بزرگ رنده شده، با آب میذارم بپزه (از اول دو لیوان بریزید و بعد میتونید اضافه کنید)، قرص عصاره مرغ + سینه مرغ پخته و ریش شده + آب مرغ صاف شده یا آب جوش + پیاز داغ رنده شده + قارچ ریز و جدا گونه تفت داده شده با کره و پودر سیر و اویشن + ذرت و نخود فرنگی + ادویه (پودر سیر و پودر پیاز و ...) رو اضافه میکنم و میذارم بپزه، حالا اگه بازم آبش کم بشه بهش شیر اضافه میکنم (بهتره دمای محیط باشه اما حقیقتش من شیر سرد یخچالی هم در حال همزدن اضافه کردم و نبریده!)، بعد از پختن و جا افتادن کامل از رو اجاق برمیدارم و یه پاکت صورتی خامه ی عزیزم رو بهش اضافه میکنم (بهتره اول یه مقدار از سوپ رو تو ظرف خامه مخلوط کنید تا یکدست شه بعد با کل سوپ) و هم میزنم تا یکدست و سفید شه و بعد بهش جعفری ساطوری اضافه میکنم و این سوپ خوشمزه رو اکثرا با نون گریل شده با روغن زیتون و پودر سیر سرو میکنیم، اینجا نونم تست گوجه فرنگی بود و خوشگل بود.
    این مهمونی ذرت و نخود فرنگی نریخته بودم.
    پ.ن: من این سوپ رو غلیظ درست میکنم ، کلا من آش و سوپام باید غلظت داشته باشه! :))
    vida_s, Behjat, sheida sheida و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

صفحه 64 از 99 نخستنخست ... 546162636465666774 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما