نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2252Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 465 به 472 از 788
صفحه 59 از 99 نخستنخست ... 495657585960616269 ... آخرینآخرین
  1. #465
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    387
    میزان امتیاز
    295
    پسند شده
    6390
    پسند کرده
    3236
    سينه مرغ با پياز و آب فراوون پختم بعد جو وقتى كه خوب پخت هويج و رب و يك ربع آخر جعفرى اضافه كردم همراه با آب نارنج
    http://
    خورش آلو زرشك
     
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  2. بانک بند ناف
  3. #466
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,169
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    13973
    پسند کرده
    4734
    sweet shirin, Behjat, ماناسهیل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  4. #467
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیررر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    24
    من فکر نمیکنم تو کل دنیا کسی پیدا بشه که اندازه ی من عاشق سوپ باشه...من سوپ خامه ای رو با جوی پخته شده+هویچ رنده شده+سیب زمینی رنده شده میپزم...بعد آب مرغ+اشکنه های حاضری مرغ هم اضافه میکنم.درنهایت حدود15دقیقه ای شیرسرد رو هم اضافه کرده و درقابلمه روباز گذاشته میذارم شیر آروم بجوشه..نکته ی جالب اینجاس....
    درکمی کره ,قارچ رو تفت میدم و بهش پودر سیر و آویشن میزنم و به سوپم اضافه میکنم,بعداز خاموش کردن هم خامه و آبلیمو میزنم....متاسفانه الان عکس ندارم....چون از قابلمه اعتراف گرفتم..
    پودرسیر و آویشن رو حتما حتما امتحان کنین,چون سوپهای.شیر من تو مهمونیهام غوغا میکنه...رازش هم اینه!!!!!!
    mina900, ماناسهیل, ejeh gol و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #468
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,772
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8217
    پسند کرده
    4976
    سوپ جو با کشک
    من با این دستور درست کردم
    انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)
    خورش بادمجون
     
    Behjat, khale leila, saeedeh64 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #469
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1008
    پسند شده
    28991
    پسند کرده
    17361

    ویترین مدال ها

    سوپ جو با خامه




    قارچ رو با کره تفت میدم و 1ق آرد می ریزم برای غلظت سوپ یکم هم زعفران می زنم
    چو پرک و هویج رنده شده رو همراه آب مرغ می ریزم
    یه دونه هم عصاره سبزیجات می ریزم
    در آخر خامه و گشنیز خرد شده رو هم می ریزم

    mamane armin, bluesky, * الهه * و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #470
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam baran آواتار ها
    مریم باران
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4058
    پسند کرده
    2296
    جو رو یک شب خیس کردم بعد تنهایی پختمش بعد هویج +نخود فرنگی + قارچ+ آب گوشت+کمی رب


    shimakhoshdel, ejeh gol, مری جون و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    baranshishei@*********.com
    baranshishei.blogfa.com

  8. #471
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,961
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    695
    پسند شده
    50272
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    سوپ شیر با روش مشابه بهجت خانم البته من فارچ نریختم و انتهای پخت جوانه ماش داخلش ریختم خیلی خوشمزه شده بود.


    .............
     
    مری جون و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #472
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,268
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    297
    پسند شده
    16895
    پسند کرده
    12012
    نقل قول نوشته اصلی توسط تانیا نمایش پست ها
    خانمها یه سوال جو پرک پخته شده که فریز شده قابل استفاده هست؟بعد از 10 روز که فریز شده باشه
    تانیا جون،فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد!ولی جو پرک که زود میپزه!دیگه لزومی نداره بپزید و فریزش کنید!
    تان تان این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

صفحه 59 از 99 نخستنخست ... 495657585960616269 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما