آپلود عکس مامی سایت
سیبیتا
Like Tree457Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 449 به 456 از 576
صفحه 57 از 72 نخستنخست ... 475455565758596067 ... آخرینآخرین
  1. #449
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,401
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    11624
    پسند کرده
    3758
    سوپ جو


    این سوپ جو خامه و شیر نداره و به جاش از کشک استفاده میشه ....

    جوهای پوست کنده رو بهتره چند ساعتی خیس کنیم .....

    ابتدا پیاز و هویج رو به صورت خلالی برش میدم و همراه با مرغ و جو و مقداری برنج درون قابلمه میریزم و رب و نمک و آب رو هم اضافه میکنم و حرارت رو زیاد میکنم تا جوش بیاد و بعد هم حرارت رو کم میکنم تا خوب بپزه .....
    در حین پخت هم مرتب آب اضافه میکنم و هم میزنم .....
    اواخر پخت هم مقداری کشک به سوپ اضافه میکنم و اگر خواستم مقداری هم جعفری ....





    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  2. #450
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,159
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    5816
    پسند کرده
    5915

    سوپ جو برای مریض(دخملی)

    جو خیس خورده رو با آب مرغ پختم اواخر پختش بهش هویج نگینی خرد شده و پیاز نگینی خرد شده(بدون سرخ کردن) و زردچوبه و مرغ رو اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیوفته. آب مرغم نمک داشت.
    samin88 و *termeh* این نوشته را پسندیده.

  3. #451
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسریم زند آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0
    سلامنام: 0d00dc43d790f484ca93e9ca90870b3f.jpg نمایش: 59 اندازه: 58.0 کیلو بایت

  4. #452
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گل باقالی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    نوشته ها
    1,070
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1676
    پسند کرده
    4301
    اینم از سوپ جوی من که خیلی مورد پسند شد
    live و یه لبخند این نوشته را پسندیده.
    خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی

  5. #453
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,061
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    9127
    پسند کرده
    5344
    سوپ شیر:مرغ ریش ریش شده+جو پرک+هویج+جعفری+سس سفید(شیر+کره+فلفل+نمک+آرد)
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  6. #454
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سیندرلا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,318
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1295
    پسند کرده
    1905
    جو را که از قبل خیس کرده بودم به همرا ه یک پیاز رنده شده گذاشتم بپزه بعد رب را اضافه کردم و در اواخر پخت مرغ پخته شده و نخود فرنگی
    5 دقیقه قبل از خوردن هم جعفری اضافه کردم ادویه هم نمک و فلفل

    بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد ما چترمان خداست

  7. #455
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Saeedeh via M آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    محل سکونت
    بابل
    نوشته ها
    583
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3419
    پسند کرده
    3855
    جو رو به همراه برنج نیمه و هویج نگینی با آب مرغی که ظهرش آبپز کرده بودم و سه تا بال مرغ گذاشتم بپزه.وقتی پخت پیازداغ رو با کمی زرچوبه و نمک و فلفل و قارچ و آبلیمو تفت دادم و اضافه کردم وگذاشتم جا بیوفته و آبش کم شه..آخر کار شیرو اضافه کردم و یکم دیگه گذاشتم جا بیوفته...خییییلی خوشمزه و غلیظ

    Maryam baran, setare2222, *شمیم* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    با علی از یا علی یک نقطه کم دارد ولی.. یا علی گفتن کجا و با علی بودن کجا..!!

  8. #456
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    WestWardX آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    22
    سوپ دو رنگ:
    آب مرغ، جو پرک، پیاز، گوجه، هویج، سیب زمینی.
    بعد از اینکه مواد پخته شدن سوپ رو دو قسمت کردم. تو یه قسمتش هویج و گوجه رو گذاشتم و ظرف دیگه سیب زمینی. بعد هر دو ظرف رو جدا میکس کردم و همزمان خیلی آروم تو ظرف اصلی ریختم. وقتی سوپ میکس میشه غلظت پیدا می کنه و اینطور جدا از هم می مونه.

    atefeh mami arash و shima_normal این نوشته را پسندیده.

صفحه 57 از 72 نخستنخست ... 475455565758596067 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.