نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2183Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 409 به 416 از 814
صفحه 52 از 102 نخستنخست ... 424950515253545562 ... آخرینآخرین
  1. #409
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    106
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    پس بقیه موادش چی؟مثل مرغ و هویج و این هاشببخشید من یکم ناواردم
    سخت كوشی هرگز كسی را نكشته است، نگرانی از آن است كه انسان را از بین می برد

  2. بانک بند ناف
  3. #410
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    همه جای ایران سرای من است
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    56
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    این هم از اولین سوپ ما .
    جوپرک و با سینه مرغ و نمک و فلفل با هم گذاشتم روی گاز و مرتب هم زدم تا مرغ ریش ریش بشه .سوپش اساسی غلیظ میشه و لعابدار آخرش هم پیاز داغ اضافه کردم.

    اللهم ارزقنا کربلا.............6 روز

  4. #411
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهراد و مهرسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    229
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    443
    پسند کرده
    263

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    سوپ جو من که با جو پوست کنده پختم . جو رو از شب قبل خیس کردم . صبح با آب مرغ و مرغ گذاشتم پخت تا ظهر . زیرش رو خاموش کردم رفتم لالا . بعد مرغ رو دراوردم ریش ریش کردم و جو رو با گوشت کوب برقی کوبیدم . شیر ریختم توش با هویج ریز رنده شده و یه قرص مرغ الیت گذاشتم جا افتاد . قارچم رو با کره و زردچوبه تف دادم 5 دقیقه به خاموش کردنش با خامه بهش اضافه کردم . روشم با قارچ و جعفری ساطوری تزئین کردم .

  5. #412
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    سوپ جو



    جو رو از شب قبل خیس کردم
    بعد فرداش با یه تیکه سینه ی مرغ گذاشتم حسابی بپزه تا جو باز بشه. دو ساعتی پخت اینطوری
    بعد مرغ رو ریش ریش کردم برگردوندم توش.
    هویج رو نگینی خورد کردم. کمی ذرت و نخود فرنگی هم ریختم. یه قاشق رب زدم که چون ربم خوشرنگ نیس رنگ سوپم رو هم بد کرد.
    اخر سر هم کمی جعفری ساتوری ریختم توش با فلفل سیاه.
    موقع سرو هم ابلیمو.
    البته من توی این سوپ از اب گوشت و لپه ای که اضافه اومده بود برای شامی پوکم ریختم توش که اون اب هم خواصش هدر نره خب خاصیتش بیشتر شد اما توی مزه ش تاثیری نداشت
    خورش بادمجون
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #413
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)








    سوپ کرم جو

    * جو رو از شب قبل خیس کردم و آبش رو دور ریختم به همراه مرغ پختم و نصف جو رو توی مولینکس ریختم .
    * مرغ رو ریش ریش کردم و همراه هویج رنده شده و جعفری ساطوری به سوپ اضافه کردم .
    * در انتها نمک و فلفل و نصف استکان خامه حل شده به سوپ اضافه کردم خیلی خوشمزه و غلیظ و لعابدار.
    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #414
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    مانا جان یه سوال. من دیدم توی بعضی دستورات مینویسن جو رو ریختن توی غذاساز تا ریز بشه. چرا این کارو میکنید؟ برای لعاب بیشتر؟ بعد به جای اینکه یه غذاساز هم بیشتر کثیف بشه میشه جو رو کمتر استفاده کرد بعدا به جای جوی اسیاب شده جو پرک ریخت؟ یا نوچ؟
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #415
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    سمیر جون اگه یه بار این روش رو امتحان کنین میبینین که طعم و لعاب این نوع سوپ با سوپی که با جوی پرک درست شده کاملا فرق میکنه. اگه بخوام به کثیف شدن میکسر فکر کنم که کلا باید آشپزی رو بذارم کنار این همه ظرف موقع آشپزی کثیف میشن یه میکسرم روش!
    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #416
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4272
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    من همیشه جو استفاده میکنم (نمیدونم چرا اصلا از جوپرک خوشم نمیاد! بنظرم جو خیلی خوش طعم تر و بهتر و طبیعی تره!!)

    ولی حالا نمیشه جو رو همونطوری ریخت؟ چرا بعضا میکسش میکنن؟؟ علت خاصی داره؟
    چون اگه خوب بپزه و باز بشه، خوبم لعاب میندازه. درضمن من اصلا از شب قبل خیسش هم نمیکنم! میشورم و میذارم میپزه و خوبم باز میشه.

    من با سمیرجون موافقم. هرچی صرفه جویی در کثیف کردن ظرف کمتر، بهتر تر
    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

صفحه 52 از 102 نخستنخست ... 424950515253545562 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما