نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2179Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 313 به 320 از 814
صفحه 40 از 102 نخستنخست ... 303738394041424350 ... آخرینآخرین
  1. #313
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    سوپ جو
    جو را 5 ساعت خیس کردم و به همراه بال و گردن مرغ و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه گداشتم خوب بپزه نیم ساعت آخر پخت
    هیج رنده شده و گشنیز خرد شده و قاچ ورق شده و شیر رااضافه کردم بعد نیم ساعت زیر شعله رو خاموش کردم و خامه رو آهسته داخل سوپ ریختم و هم زدم سپس به همراه آب لیموی تازه و نان تست سرو کردم




  2. #314
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
    نوشته ها
    83
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    پیازو تفت دادم و هویجهارو ریختم و کمی سرخشون کردم آب مرغ و جو پخته شده رواضافه کردم کمی سیب زمینی نگینی خورد شده با ذرت بخارپز شده ریختم و گذاشتم یکی دو ساعت بپزه
    بعد شیر اضافه کردم و به مدت نیم ساعت روی حرارت کم هم زدم تا قوام بیاد و در آخر خامه رو اضافه کردم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]‏عشق، تنها گلی است که بدون کمک فصل*ها می*روید و رشد می*کند...[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT]

  3. #315
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    سلام دوستان
    زمان پخت جوی غیر پرک چقدره؟ برای سوپی که با جوی غیر پرک درست می شه چقدر زمان لازمه؟
    ممنون
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #316
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,224
    میزان امتیاز
    237
    پسند شده
    11717
    پسند کرده
    9391

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    سلام دوستان
    زمان پخت جوی غیر پرک چقدره؟ برای سوپی که با جوی غیر پرک درست می شه چقدر زمان لازمه؟
    ممنون

    نگار جون بعضی ها جو را خیس میکنن قبل از پخت ولی من خیس نمیکنم,حدودا 1 ساعت ونیم میذارم با مرغ بپزه بعد هم چند پالس با گوشوب برقی میکسش میکنم نه انقدی که کاملا له بشه در حدی که زیر دندون بیاد.اینکار باعث میشه که اب مرغم لعاب بیشتری داشته باشه.

  5. #317
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۳
    نوشته ها
    158
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    من سوپ جو رو اینطوری درست میکنم تعریف نباشه همه خوششون میاد و طرز تهیشو ازم میپرسن
    جورو میپزو له میکنم. پیاز رنده شده رو با هویج نگینی تفت میدم. جو له شده رو با آب مرغ غلیظ اضافه میکنم. قارچ رو با کره تفت میدم و میریزم توش یه پیمونه هم ذرت نیمه منجمد و ادویه اضافه میکنم وقتی جا افتاد توش خامه رقیق شده میریزم ."( بلد نیستم عکس و لینک بزارم )

  6. #318
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mina900 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    143
    پسند کرده
    37

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    سوپ جو با شیر با این دستور که خیلی عالی شده بود


    soup/topic777.html#p12107


    کاش...
    وقتی خدا در حشر بگوید:
    چه داشتی؟
    سر بر کند حسین، بگوید:
    حساب شد...


  7. #319
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    deli50 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    350
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    481
    پسند کرده
    158

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    یک سوال خیلی مهم :
    لطفا اگر می دانید سریع جواب دهید برای امشب می خواهم
    اگر سوپ شیر ببرد آیا می شود کاری براش کرد ؟آیا سوپم خراب شده یانه؟؟/؟؟؟

  8. #320
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

    سوپ جو
    جو رو از قبل چند ساعت خیسوندم بعد با بال و گردن مرغ گذاشتم پخت در اواخر پخت رب گوجه و هویج و ذرت کنسوی وگشنیز و نمک و فلفلو آب لیمو اضافه کردم


صفحه 40 از 102 نخستنخست ... 303738394041424350 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما