نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2179Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 814
صفحه 3 از 102 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: سوپ خامه

    من سوپ شیر رو همیشه درست میکنم.البته با یه دستور دیگه. که شیر هم داره.خیلی خوشمزه میشه.اگه جاش اینجاست بگین منم دستورم رو بزارم.
    ولی در مورد خامه ....اینجا یه خامه هایی هست مخصوص سوپه.عکس یه قابلمه سوپ رو ش کشیده . و در اخر پخت سوپ و زمان سرو غذا روش میریزم.

  2. بانک بند ناف
  3. #18

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    آغاز يک وعده غذايي با يك سوپ سبك و گرم مي*تواند دستگاه گوارش را براي خوردن غذاي اصلي آماده* كند؛ به خصوص در افطارهاي ماه مبارک رمضان كه بدن ما مدت طولاني*تري غذا دريافت نكرده است.
    يك كاسه كوچك سوپ براي باز كردن روزه انتخاب مناسبي است و در اين ميان، سوپ شير يكي از بهترين*هاست که ارزش غذايي فراواني دارد. براي آشنايي بيشتر با طرز تهيه و تحليل تغذيه*اي اين غذاي خوشمزه با ما همراه شويد.
    مواد لازم برای 4 نفر
    جو 1 لیوان 160 کیلوکالری
    پیاز متوسط 1 عدد 15 کیلوکالری
    هویج رنده شده 3 عدد 25 کیلوکالری
    شیر 1 لیوان 55 کیلوکالری
    آب مرغ 2 لیوان 50 کیلوکالری
    جعفری خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری
    خامه 5 قاشق غذاخوری 450 کیلوکالری
    کره 1 قاشق غذاخوری 90 کیلوکالری
    آبلیمو به میزان دلخواه صفر
    نمک ، زردچوبه و زعفران به میزان دلخواه صفر
    طرز تهيه

    ابتدا پيازتان را خرد كرده و در كره تفت بدهيد. پس از افزودن زردچوبه و نمك، جو را نيز اضافه كرده و به اندازه نصف قابلمه آب به محتويات بيفزاييد و گهگاه آن را هم بزنيد تا ته نگيرد. پس از لعاب انداختن، هويج، سبزي يادشده، شير (که بهتر است گرم باشد) و زعفران را نيز اضافه كرده و نيم*ساعت مانده به برداشتن سوپ، آب*مرغ را اضافه كنيد. بعد از خاموش كردن اجاق، خامه را نيز اضافه كرده و به عنوان چاشني در سوپ*تان آبليمو بريزيد.
    اين سوپ تقريبا داراي 900 كيلوكالري انرژي است و در صورتي كه اين حجم غذا به 5 كاسه تقسيم شود هر كاسه حاوي 180 كيلوكالري انرژي خواهد بود.

    خواص جو

    وقتي صحبت از جو مي*شود، خيلي*ها ياد كاهش وزن و ديابت مي*افتند و اينكه با خوردن اين ماده*غذايي مي*توان به كنترل قندخون كمك كرد. اما جالب است بدانيد كه اين ماده غذايي آهن نيز دارد؛ به طوري كه هر 100 گرم از آن داراي 4 ميلي*گرم آهن است (البته با قدرت جذب كمتر؛ زيرا يک منبع گياهي است) و بررسي*ها نشان داده*اند كه خوردن اين مقدار جو مي*تواند 27 درصد از نياز روزانه خانم*ها و 50 درصد نياز روزانه آقايان به اين ماده معدني را برآورده كند. مي*دانيد چرا خوردن جو براي كساني كه قصد لاغر شدن دارند، مناسب است؟ چون يكي از منابع عالي فيبر بوده و در عين حال پركربوهيدرات است و بنابراين فرد را به مدت طولاني سير نگه مي*دارد زيرا زمان زيادي براي هضم آن لازم است پس هم معده را ديرتر خالي مي*كند، هم قند خون را ثابت نگه مي*دارد.

    خواص شير

    يكي از نوشيدني*هايي كه در ماه مبارك رمضان به روزه داران توصيه مي*شود، شير است؛ نوشيدني*اي كه علاوه بر پروتئين داراي املاح و ويتامين*هاي متعددي بوده بنابراين مي*تواند نيازهاي بسياري را برطرف كند. يكي از ويتامين*هاي ياد شده، ويتامين B2 يا ريبوفلاوين است. ويتاميني كه در متابوليسم انرژي، سنتژ كلاژن و پروتئين*ها و حتي عملكرد بهتر اعصاب دخالت دارد و با خوردن يك ليوان از اين نوشيدني مقادير قابل*ملاحظه*اي از اين ماده*مغذي تامين خواهد شد. در ضمن، يادتان باشد كه يك ليوان شير البته اگر كم*چرب باشد داراي 50 كيلوكالري انرژي است بنابراين در خوردن شير نيز زياده*روي نكنيد و حساب مقدار خوراكي*هايي كه روزانه ميل مي*كنيد را داشته باشيد زيرا در غير اين صورت دچار اضافه وزن خواهيد شد.

    خواص هويج

    هيچ مي*دانيد كه خوردن يک ليوان هويج خرد شده معادل يك واحد سبزي بوده و 25 كيلوكالري انرژي دارد؟ علاوه بر كالري ياد شده، اين سبزي مملو از بتاكاروتن است. بنابراين همراه شدن آن با منابع غذايي آهن، به خصوص منابع گياهي آن كه جذب پايين*تري دارند،* توصيه مي*شود. جالب است بدانيد كه هويج از منابع مناسب پتاسيم نيز به حساب مي*آيد؛ به طوري كه با خوردن 100 گرم از اين سبزي، 240 ميلي*گرم از اين ماده معدني را دريافت خواهيد كرد بنابراين كساني كه به بيماري فشارخون مبتلا هستند، بهتر است كه اين سبزي را در برنامه*غذايي روزانه خود بگنجانند.

    خواص خامه

    خامه يكي از فرآورده*هاي لبني البته از نوع چرب است كه مسلما كالري فراواني با خوردن آن به بدن مي*رسد. جالب است بدانيد كه هر قاشق مرباخوري خامه داراي 45 كيلوكالري انرژي بوده بنابراين اگر بايد رژيمي *محدود از كالري داشته باشيد بهتر است كه از خوردن اين ماده*غذايي صرف*نظر كنيد. اما برعكس، براي بچه*هاي كم*وزن و كساني كه به هر دليلي نياز به كالري بيشتري دارند خوردن چند قاشق خامه عادت غذايي مناسبي تلقي مي*شود. يادتان باشد كه چربي موجود در خامه از نوع اشباع و داراي كلسترول است بنابراين كساني كه به بيماري قلبي يا چربي خون بالا دچارند بهتر است از خوردن آن صرف*نظر كنند.

    با اين غذا بخوريد
    براي آنكه ميزان نمك مصرفي*تان را كمتر كنيد، بهتر است آبليموي بيشتري هنگام تهيه سوپ*تان بريزيد. در ضمن، براي محدود كردن كالري سوپ، از خامه و كره صرف*نظر كرده و به ميزان سبزيجات رنده*شده*تان (سيب*زميني و گوجه*فرنگي) بيفزاييد.

    ماندگي و کهنگي

    امكان دارد سوپتان اضافه بيايد. در اين صورت، باقيمانده غذايتان را بايد در ظرفي دردار ريخته و ظرف يكي دو روز آينده ميل كنيد. البته هر بار فقط به اندازه مصرف، بايد سوپتان را گرم كرده و ميل كنيد؛ زيرا تعدد دفعات حرارت دادن، نه تنها كيفيت غذا را كاهش مي*دهد؛ بلكه زمينه*ساز فساد نيز خواهد بود.

    اگر بيماري قلبي داريد

    اول اينکه شير مصرفي*تان از نوع بدون چربي باشد. دوم اينكه كره و خامه را حذف كنيد زيرا از منابع چربي*هاي اشباع بوده و دريافت آنها تشديدكننده بيماري شما خواهد بود. در عوض، مصرف سبزيجاتي مانند پياز و گوجه*فرنگي را افزايش دهيد.

    اگر فشار خون داريد

    بهتر است در كنار هويج، چند حبه سير و يك عدد سيب*زميني نيز به سوپتان اضافه كنيد. به علاوه، همراه كردن اين غذا با يك ليوان آب گريپ*فروت نيز به كاهش مشكل شما كمك خواهد كرد.

    اگر كم*خوني داريد

    مي*توانيد چند تكه جگر را از قبل پخته و به*صورت پوره درآوريد و به سوپتان بيفزاييد. علاوه بر آن، افزودن هويج بيشتر، گوجه*فرنگي و كمي* كلم*بروكلي خردشده به اين غذا نيز مي*تواند جذب آهن موجود را افزايش دهد.
    منبع:www.salamat.com

    http://www.rasekhoon.net/article/Show-56553.aspx
    مهپاره., باران67 و خاله ساره این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #19
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    273
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    اینم سوپ جوی من با مرغ و فلفل دلمه!



    مواد لازم : یکی دو تکه مرغ ( بهتره از بال و کتف و گردن پشت استفاده بشه )

    جو پرک : به مقدار لازم

    هوی : یک عدد رنده شده

    فلفل دلمه : یک عدد ریز خرد شده

    شیر : نیم لیتر

    آب : به میزان لازم

    پیاز : یک عدد کوچک

    نمک و فلفل و زردچوبه

    اول مرغ رو با مقداری آب و نمک و پیاز درسته و زردچوبه می ذاریم بپزه...بعد که پخت آب مرغ رو از صافی رد میکنیم و به همراه مرغ به قابلمه برمیگردونیم...پیاز رو هم می ریزیم بیرون!بعد جو پرک رو به همراه فلفل دلمه و هویج اضافه میکنیم...اگه آب مرغ کم بود مقداری آب اضافه میکنیم...می ذاریم خوب بپزه تا جوها باز بشه و فلفل و هویج نرم بشن...بعد شیر رو اضافه میکنیم...اگه رقیق بود می تونیم از یه قاشق آرد که توی کره تفت دادیم استفاده کنیم...

    خیلی خوشمزه میشه و سریع آماده میشه برای ماه مبارک هم مناسبه
    هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم شود...

    www.khatoonodowle.persianblog.ir

  5. #20

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )



    من مثل دستوری که نجما جون گذاشته درست میکنم ولی زردچوبه و زعفران نمیریزم به جاش فلفل میریزم(یه دونه از این قلمی های تند که خودم خشک میکنم).به جای آب مرغ خود مرغو میریزم بعد از پخت از تو سوپ در میارم ریش ریش میکنم و دوباره میریزم تو سوپ.گاهی توی همین سوپ قارچ هم میریزم .سوپ خیلی خوشمزه ایه.

  6. #21
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10406
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط maman nahid
    یه سوال:سرد یا گرم بودن شیر فرق نمیکنه؟من هروقت شیر رو اضافه کردم بریده .میدونین چرا؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam Banoo
    maman nahid جون
    من خودم ميذارم شير به دماي اتاق برسه بعد ميريزم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman nahid
    مرسی عزیزم .پس دلیل بریدنش چی می تونه باشه؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53
    بهتره که شیر هم دما با سوپ باشه یعنی شیر داغ بریزید و موقع اضافه کردن، مرتب هم بزنید تا شیر حالت بریده پیدا نکنه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط nooshin50
    باید وقتی شیرو ریختید دیگه در ظرفونبندید و.آبلیمو هم وقتی اضافه کنید که سوپ به غظت دلخواه رسیده باشه و بهتر اینه که بذارید سوپ از داغی بیفته بعد آبلیمو رو اضافه کنید اگه این نکاتو رعایت کنید شیرتون نمیبره.معمولا میگن شیر داغ باشه بهتره ولی من خیلی وقتا شیر سرد هم ریختم و مشکلی پیش نیومده.
    نقل قول نوشته اصلی توسط خاتون
    من همیشه شیر سرد ریختم و هیچ مشکلی پیش نیومده...
    به راهنماييهاي اساتيد اضافه كنم (:
    منم براي سوپ شير ، شير رو سرد ميريزم.
    با يك دست شير رو كم كم ميريزم و با دست ديگه مرتب هم ميزنم، اين كار باعث ميشه شير و سوپ به راحتي هم دما بشن. آبليمويي هم كه نوشين جون گفتن خيلي مهمه كي بريزيم.
    منم آخر سر اضافه ميكنم، وقتي ميخوام تو ظرف بكشم. اول آبليمو رو ته ظرف ميريزم و بعد سوپ رو روش مي ريزم و هم ميزنم و سرو ميكنم.

    ولي براي سوپ خامه ... هم دما كردن خامه و سوپ رو توضيح دادم كه بايد تو ظرف جدا هم دما بشه و بعد به سوپ اضافه بشه ... ( به خاطر غلظت خامه )
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    `لعیا` آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    511
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2193
    پسند کرده
    626

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    من توی سوپ جو کرفس (ساقه وبرگ کرفس)هم میریزم خیلی خوشمزه میشه هروقت درست کردم عکس میزارم.
    bahar 2kh این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    این سوپ متشکله از: مرغ ریش ریش شده و آب مرغ، جو پرک، کمی دال عدس، عصاره ی سیر و زیتون، کمی رب گوجه فرنگی، سیب زمینی نگینی شده، فلفل دلمه ی نگینی شده، فلفل قرمز و آویشن


  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    این هم سوپ من:جو پرک+برنج+هویچ حلقه شده+پیاز فراوون+مرغ+عصاره ی مرغ و قارچ الیت...وقتی که خوب پخت مرغ ها رو در آوردم و با گوشن کوب دستی نرمش کردم و یکم رب گوجه تو روغن تفت دادم و بهش اضافه کردم
    تزیین هم که نداره....موقع کشیدن غذا که میشه اینقدر با آرتین سر و کله زدم که دیگه با زبون روزه جون تزیین کردن ندارم

    مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی

صفحه 3 از 102 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما