نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2219Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 785
صفحه 29 از 99 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,792
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    261
    پسند شده
    21381
    پسند کرده
    15779

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghazal banoo
    دوست جونا
    کسی تا حالا سوپی که قارچش و کبابی میکنن درست کرده؟
    من شنیدم خوشمزه اس
    میشه اگه کسی بلده دستورشو بزاره
    غزل جون شوما جون بخوا

    بفرما عزیزم
    انواع سوپ قارچ
    خیلی خوشمزه است
    حتما درست کن
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۶:۳۳ بعد از ظهر


  2. بانک بند ناف
  3. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hanii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    324
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    7983
    پسند کرده
    2829

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سلام دوستان
    بعد از كلي تماشاي سايت به عنوان ميهمان علاقه مند شدم تجربياتم رو تو زمينه آشپزي ارائه بدم و تازه 25 بهمن عضو سايت شدم


    سوپ جو بلغور همراه با شيري كه تا به حال درست كردم مورد استقبال ميهمانهاي عزيزم همكاران و دوستانم شده

    مواد لازم براي 6 نفر
    بلغور جو .........................1ق غ به تعداد افراد 6 ق غ
    هويج رنده شده ................... 2 عدد متوسط يا يك درشت
    شير .............................2 ليوان
    آرد ............................. 1 ق غ
    نمك و فلفل سياه..................به ميزان كم چون ذائقه افراد با هم فرق داره
    آب جوش.......................2 ليوان
    عصاره مرغ...................2عدد
    قارچ حلقه شده.................1 ليوان
    طرز تهيه:
    ابتدا بلغور شسته شده رو در دو ليوان آب ميزاريم بپزه نيم پز كه شد هويج رنده شده رو اضافه مي كنيم بعد عصاره مرغ پودر شده و 1قاشق آرد كه باهم مخلوط كرديم رو خيلي آرام اضافه ميكنيم طوري كه گوله نشه اينجاي كار خيلي خيلي مهمه حالا بايد گوشكوب برقي رو داخل قابلمه بگيريم تا بلغور جو و هويج كاملا ميكس بشه بعد از 10 دقيقه قارچ رو اضافه كرده 5دقيقه بعد شير رو اضافه ميكنيم 5 دقيقه بعد زيرش و خاموش ميكنيم بعد نمك و فلفل رو اضافه ميكنيمو البته در حين كار كاملا مواد رو هم ميزنيم .
    اين سوپ مزه فوق العاده اي داره يه جورايي شبيه سوپ هتل ها ميشه دوست جونا امتحان كنيد ضرر نميكنيد. ارادت مند شما هاني
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدا يا مشكل همه رو با صلاح خودت و خودشون حل كن
    معجزات قشنگت و رو كن


  4. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    246
    پسند کرده
    2801

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ جو :بلغور جو ، برنج قهوه ای ،پوره گوجه ، هویج رنده شده ، سبزی دلخواه خورد شده ، با آب معمولی یا آب مرغ .با افزودن شیر یا ماست هم خوشمزه میشه .

    من معمولا هویج ، سبزی ، گوجه رو توی غذا ساز میریزم ، و با هم خورد میکنم .این سوپ خیلی خوشمزه است ! به امتحانش می ارزد .

    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  5. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    من سوپ جو را با شير آب مرغ ( در صورت تمايل مرغ ريش ريش شده بشيار ريز) پياز فراوان ، هويج ، آبليمو، جعفري، سير 4 حبه درشت تره پياز ، نمك وفلفل
    درست مي كنم . ابتدا مرغ را با پياز فراوان و تره پياز نمك و فلفل و سير ميگذارم بپزد سپس جو پرك شده را به آن اضافه و به پختن ادامه ميدهم بعد مرغ ها را در مي آورم و در صورت تمايل ريش ريش ريز كرده و در داخل آن مي اندازم يا انيكه براي كار ديگري استفاده مي كنم. بعد شير را اضافه كرده و ميگذارم يكدست شود سپس هويج را رنده كرده و در آن ميريزم تا حدود 20 دقيقه تا يك ربع تا همه مواد يكدست شود سپس جعفري را به آن اضافه مي كنم فقط به مدت 5 دقيقه روي شعله مي گذارم آنگاه شعله گاز را خاموش مي كنم و آبليمو را اضافه مي كنم كه شير نبرد. حتما به اين نكته توجه داشته باشيد.
    اين سوپ را با روشهاي متفاوت مي توان درست كرد بعضي اوقات سس سفيد با قارچ و كره درست مي كنم و موقعي كه ميخواهم شير را اضافه كنم مي ريزم . يا اينكه از ذرت و نخود فرنگي استفاده مي كنم. و بعضي اوقات نيز خامه و جعفري در آخر دست براي تزئين مي ريزم. مطمئن باشيد هر كدام را كه درست كنيد همه عاشق اين سوپ مي شوند مگر افراد خيلي خيلي خيلي بدغذا و ايرادي باشند.

  6. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    577
    پسند کرده
    25

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ جو
    جو را چند ساعت قبل خیسانده وبعد می گذاریم خوب بپزد در اواسط پخت مرغ را اضافه میکنیم پیاز رنده شده وهویج رنده شده ونمک وفلفل وعصاره مرغ مگی را اضافه می کنیم تا وقتی خوب جا افتاد در آخر ذرت کنسروی را اضافه مکنیم در آخر کمی گشنیزوجعفری تازه خرد شده میریزیم وشعله را خاموش می کنیم ودر ظرف مورد نظر سرو می کنیم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    422
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    هويج اسلايس شده رو با آب مرغ پختم.جوي پرك پخته و ميكس شده رو اضافه كردم.با يه دونه عصاره مرغ و قارچ اسلايس شده.
    در آخر همشير رو اضافه كردم و با پودر جعفري خشك و ليموي تازه سرو شد.

    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  8. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    156
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سلام خانومای کدبانو. یه سوال برای 14 نفر مهمون 2 بسته جو پوست کنده ترخینه بس میشه؟

  9. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    246
    پسند کرده
    2801

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ جو : بلغور جو ( بلغور که من استفاده میکنم بلغور جو دو سر، زود میپزه و پختش هماهنگ با برنج و هویج و ... میباشد، برای این نوشتم که بعضی از دوستان نوشتن که از قبل جو رو خیس میکنن و وقتی نیم پز میشه سبزی ها رو اضافه میکنن ) ، برنج قهوه ای ، هویج ، گوجه فرنگی ، سبزی : گشنیز ، جعفری ، فلفل سبز ترجیحا تند ، و پیاز چه ( اگر داشته باشم میریزم ) ،

    همه سبزی ها رو توی غذا ساز ریخته همه رو با هم خورد میکنم ، همه مواد رو با هم روی اجاق گاز میزارم و به اون آب مرغ یا آب معمولی اضافه میکنم ، جوش که اومد ، شعله رو کم کرده تا بپزد و جا بیفتد . ۱۰ - ۱۵ دقیقه قبل از سرو هم حدود نصف لیوان شیر به اون اضافه میکنم ( گاهی اوقات) .

    من سوپ خاصی درست نمیکنم ، هر چی دم دست باشه قاطی میکنم ، گاهی اوقات هم قارچ اضافه میکنم .

    ( آشپزی آسان ! )

    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

صفحه 29 از 99 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • کارت پزشکی مهراز
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما