نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2179Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 185 به 192 از 814
صفحه 24 از 102 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  1. #185
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۹
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    68

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ شیر
    مواد داخل:جو-هویج-پیلز-قارچ-نمک و فلفل-شیر-جعفری
    چقدر سخت است که لبریز باشی از گفتن ولی در هیچ سویت محرمی نباشد



  2. بانک بند ناف
  3. #186
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ جو با حبوبات که هم رو یک روز قبل داخل آب خیسونده بودم و شامل جوپرک - لوبیا قرمز- عدس- مقداری سبزی آش - فلفل - آبلیموه مقداری - کره و نمک



    در تمام بود و هستی با تمام شور و مستی
    دلم من یه آرزو داشت جایی باشم که تو هستی

  4. #187
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )


    سوپ جو ولی به جای مرغ گوشت ریختم

  5. #188
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    875
    پسند کرده
    99

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ جو با شیر طبق معمول!

    باران67 این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  6. #189
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    كرج-
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    338
    پسند کرده
    26

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سوپ جو با رب
    جو ، هويج خرد شده ، پيازداغ نگيني ، سيب زميني نگيني خرد شده ، رب ، مرغ ، جعفري خرد شده ، زردچوبه
    همه مواد رو بجز جعفري با هم تفت ميديم و با اب ميذاريم بپزن ، بعد از پخت جعفري رو اضافه ميكنيم و بعد از 10 دقيقه سوپ اماده است . اگه سوپتون غلظتش كم بود ميتونيد به اندازه 1ل از سوپ رو ميكس كنيد و با بقيه سوپ مخلوط كنيد ،يا از 1 ق نشاسته ذرت يا ارد برنج استفاده كنيد

    خنده بزرگترين سلاح در مبارزه زندگي است (اناتول فرانس)

  7. #190
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    157
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سلام بچه ها سوپ جو با رب چهجوری بپذونم میخوام سفت نشه چه بکنم/
    يادم نميكني
    و ز يادم نميروي
    يادت بخير يار فراموشكار من...

  8. #191
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    مشهدمقدس
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    سلام.سوپ جویی که من همیشه درست می کنم با اینکه خیلی ساده است اما خیلی هم خوشمزه میشه. عزیز دلم که خیلی دوست داره. اگر بدون مرغ بخوام درست کنم: پیاز نگینی ، فلفل دلمه ای نگینی ، هویج نگینی ، کمی سبزی ، کمی ورمیشل ، کمی بلغور گندم و جو پرک را به آب و اگر بخواهیم با مرغ درست کنیم با آب مرغ و مرغ پخته و ریش ریش شده اضافه می کنم. با حرارت ملایم می گذارم بپزه. یک ربع مونده به پخت کامل سوپ ، نمک ، زرشک و رب گوجه فراوان تفت داده شده را اضافه و حرارت را کم می کنم. بعد از یک ربع تا نیم ساعت سوپ ما آماده سرو است. نوش جان!

  9. #192

    Re: انواع سوپ با جو ( سوپ جو - سوپ خامه - سوپ شير و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط سمر
    سلام بچه ها سوپ جو با رب چه جوری بپذونم میخوام سفت نشه چه بکنم/
    سمر جون ، سوپ جو با رب دیگه آرد و شیر و خامه نداره ولی همونطور پخته می شه .یعنی مرغ رو با پیاز خرد شده تفت میدی و با هویج نگینی و نخود فرنگی و جو پوست گرفته و رب گوجه می گذاری بپزه و جا بیفته .....اگه مدت زمان پخت کافی باشه جو لعاب می اندازه و سوپت غلیظ می شه ولی اگه خواستی می تونی یه قاشق آرد رو تو آب سرد حل کنی و توش بریزی و روی حرارت ملایم یه بیست دقیقه هم بزنی تا غلیظ بشه......در آخر هم که جعفری خرد شده رو اضافه می کنی و سوپ رو سرو می کنی.....
    سوپ در صورتی سفت میشه که میزان جو پوست گرفته زیاد یا آبی که برای سوپ می ریزی کم باشه......برای یه رون کامل باید سه تا لیوان آب و (تقریبا)نصف پیمانه جو پوست گرفته بریزی و حرارت زیر قابلمه هم کم باشه که همه آبش تبخیر نشه....در اخر شما دو لیوان آب سوپ داری که به نسبت سوپت کافیه.....این اندازه هایی که گفتم تقریبیه چون من خودم همیشه چشمی می ریزم و اندازه نمی گیرم......موفق باشی عزیزم.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

صفحه 24 از 102 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما