نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2179Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 814
صفحه 2 از 102 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: سوپ جو

    سوپ جو با بلغور جو+کمی بلغور گندم(من مخلوط استفاده میکنم)+مرغ+هویج+کمی قارچ+شیر+خامه+نمک فلفل
    تزئینشم جعفری ریز شده با زرشک و خامه




    سلام مزگان گلی..میتونم خواهش کنم عکس سوپتو دوباره بگذاری..چون دیگه دیده نمیشه..کمال تشکر رو دارم از همکاریت...

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: سوپ جو

    اینم سوپ جوسریع ابتکار خودم
    یک بسته سوپ قارچ آماده نصف بسته جو یا جو پرک پخته شده یک عدد عصاره قارچ
    یک عدد هویچ بزرگ ریزرنده شده مقداری قارچ تازه خورد شده دو قاشق غذا خوری کره آب شده
    3 لیوان شیر در صورت تمایل مقدارخیلی کمی آبلیمو
    [JUSTIFY]من برای سهولت کار همیشه یک یا دو بسته جو یا جو پرک می گیرم آن را خیس می کنم و بعد می پزم بعد بسته بندی کرده فریز می کنم هر وقت بخواهم سوپ درست کنم به راحتی در دسترس است و سریع سوپ آماده می شود ابتدا جو پرک پخته شده را که از فریزر در آورده ام با مقدار کمی آب روی گاز می گذارم تا از حالت یخ زدگی بیرون بیاید بعد شیر را اضافه می کنیم بعد یک بسته سوپ قارچ آماده را به همراه عصاره قارچ در مقداری شیر حل می کنیم و در موادمان می ریزم سپس هویچ رنده شده و قارچ و کره را اضافه می کنیم چون جو از قبل پخته شده این سوپ سریع آماده می شود این سوپ نباید سفت باشد پس اگر دیدید سفت شد مقداری شیر به آن اضافه کنید.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نوش جان [/JUSTIFY]
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: سوپ جو

    بچه ها چند روز پیش تو تلویزیون 1 سوپ جو یاد داد .... گفت برای خوشمزه تر شدن به مقدار مساوی جو و گندم بریزین ... بعدشم که پخت بریزین توی مخلوط کن تا ریز ریز بشه ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط mojgan
    ارام جون.من مدتهاست مخلوط بلغور گندم و جو استفاده میکنم.هم سوپ هم اش-فقط بلغور گندم کمتر میریزم.خیلی خوشمزه میشه.برنامه خانه مهر هم اینطوری یاد داد.لعاب دار تر و خوشمزه تر میشه
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #12
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: سوپ جو

    اینم سوپ جوی من




    برای تهیه ی سوپ جو مواد زیر رو لازم داریم ... من این مقدار مواد رو برای ٩ نفر درست کردم که زیاد هم اومد

    - بلغور جو (اگه بلغور باشه بهتره وگرنه میتونین آخر کار میکس کنین سوپتون رو) ١ پیمانه

    - هویج ٣-۴ عدد
    - سیب زمینی بزرگ ١-٢ عدد
    - پیاز ١ عدد متوسط

    - آب مرغ یا اگه نبود از این اسرار خورشتهای مگی که برای گوشت و سبزیجات هستش و با زعفرونه بگیرین و همون اول بریزین توی آب
    - شیر ١ پیمانه
    - خامه ١ پاکت
    - نمک و فلفل

    ......................................
    بلغور جو رو ٢-٣ ساعت یا بیشتر میریزیم تو اب که خیس بخوره ... بعد میریزیم توی قابلمه ی بزرگ و یه عالمه اب توش میریزیم:) چون میخوایم زیاد بجوشه زیاد اب بریزین که آب سوپتون تموم نشه . اگه اب مرغ داشتیم که بجای آب اونو میریزیم وگرنه همون موقع ٢ تا از این بسته های اسرار خورشت میریزیم .... یا حتی قرص سوپ

    حالا پیاز و سیب زمینی و هویج رو میریزیم تو غذاساز تا این شکلی بشه ...

    بعد همه رو میریزیم توی جوهای در حال جوشیدن ... فقط به ١ چیز دقت کنین که ١ قاشق چوبی بذارین توی قابلمه تون که در قابلمه کامل بسته نشه وگرنه سر میره و کلی کار اضافه میشه البته زیر غذا هم باید کم باشه تو کل مراحل پخت وگرنه قاشق هم چاره ساز نیست:)) بلایی که سر من اومد

    خوب میذاریم خوب ٢-٣ ساعت بجوشه ... حالا سوپ ما اماده اس ... من از روی گاز برش میدارم و شیر رو که ١ کم گرمش کردم رو بهش اضافه میکنم ... حالا میکشیم توی ظرف و با خامه تزیینش میکنیم . (چقدرم که من بلدم تزیینش کنم) البته من ١ دفعه ١ جایی سوپ خوردم که حدس زدم خامه و شیر رو با هم قاطی کرده بود و اخر کار ریخته بود توی سوپ که اونم بسیار بسیار خوشمزه بود . خیلی سوپ راحت و خوشمزه ایه .... حتما امتحانش کنین

    نوش جووووووووووووووووووون
    http://sar-ashpazha.persianblog.ir/
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  6. #13
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: سوپ جو

    سوپ جو با شیر و قارچ
    و البته مرغ و هویج:)


    من اینو هر دفعه یه جور درست می کنم چون یادم می ره دفعه ی قبل دقیقا چه جوری بود:)) اما کلیاتش اینه:
    مرغ (بال، گردن، کتف و اینا رو می ذارم واسه سوپ، با سینه گمونم خشک بشه) رو می ذارم با آب و پیاز درسته و نمک و فلفل بپزه، جو پرک رو هم معمولا از اول بهش اضافه می کنم گاهی هم وقتی مرغ پخت، بعد هویج نگینی ریز شده رو اضافه می کنم، مرغها رو در میارم و ریش ریش می کنم و به قابلمه بر می گردونم، پیاز رو دور می ندازم، بعد دو قاشق آرد رو تو دو لیوان شیر سرد حل می کنم و اضافه می کنم به سوپ و زیرش رو زیاد می کنم تا جوش بیاد، حالا شعله رو کم می کنم و قارچهای اسلایس شده رو اضافه می کنم و بعد از پختن قارچها، یه تیکه کره اضافه می کنم و ادویه های دلخواه (آویشن، فلفل قرمز، فلفل سفید و...) چند لحظه قبل از خاموش کردنش هم بهش دو قاشق خامه اضافه می کنم و هم می زنم و آماده ی سروه.
    می شه این کارها رو هم انجام داد:
    1-کمی جعفری خرد شده چند دقیقه ی آخر طبخ به سوپ اضافه کرد یا فقط موقع سرو روش ریخت.
    2-پودر پنیر پارمسان توش ریخت
    3- خامه رو حذف کرد
    4- کره رو حذف کرد
    5-سیب زمینی نگینی شده، ذرت کنسروی، نخودفرنگی به دلخواه اضافه کرد
    6- یه نصفه قرص فشرده ی عصاره ی مرغ توش حل کرد
    7- مرغ رو حذف کرد و قرص رو بیشتر کرد که البته توصیه نمی کنم چون مرغ ریش شده توش خیلی خوشمزه ست اما اون مدلی هم سبکتره خب
    8-.........................
    khale leila و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۷
    نوشته ها
    245
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    95
    پسند کرده
    0

    Re: سوپ جو

    سوپ جو خوشمزه، با ذرت و قارچ:

    مواد داخلش:
    جو ، گندم، برنج، آب گوشت، هویج، شیر، خامه، کره، قارچ، ذرت، جعفری

    (بابای آقا رادمهر، بسی مشکل پسنده، ولی عاشق این سوپه)


    باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]خدایا لطفا به بعضی از آنهایی که ایمان آورده اند، یادآوری کن که: تو خدا هستی نه آنها !!![/HIGHLIGHT]

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    چالوس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    112
    پسند کرده
    70

    Re: سوپ جو

    سلام منم سوپ جو ام شبیه سوپ دخترک عزیزه فقط نخود فرنگی هم داخلش وخامه و جعفری هم برای تزیین روش میریزم تو طعمش خیلی موثره من عاشقشم.
    ***هیچ بن بستی وجود ندارد یاراهی خواهم یافت ،یا راهی خواهم ساخت****
    www.nahaldoosti.com

  9. #16
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10425
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    سوپ خامه

    كپي شده از پرتال مامي سايت


    سوپ خامه





    اين سوپ يكي از لذيذترين سوپهاييست كه پيشنهاد ميكنم براي يك بار هم كه شده ، طعم آن را امتحان كنيد. سوپ خامه در دستور اصلي آن با كمي سختی تهيه ميشود كه در اين دستور سعي شده تا حد ممكن طرز تهيه ساده گردد و براي همه قابل استفاده باشد، ولي در كل تغيير چنداني در طعم آن با دستور اصلي حس نميشود. اين سوپ از غذاهاي سنتي شهر تبريز است.


    مواد لازم براي 4 نفر:
    • جو پرك شده / يك پيمانه [/*:m:zz3yoe3r]
    • پياز ريز خرد شده / يك عدد [/*:m:zz3yoe3r]
    • عصاره گوشت / دو پيمانه [/*:m:zz3yoe3r]
    • هويج نگيني خرد شده / 2 عدد [/*:m:zz3yoe3r]
    • خامه صبحانه ساده / 1 عدد ( نصف پيمانه ) [/*:m:zz3yoe3r]
    • جعفري خرد شده / نصف پيمانه [/*:m:zz3yoe3r]
    • نمك و فلفل سفيد / به مقدار لازم [/*:m:zz3yoe3r]
    • ليموي تازه / 1 عدد [/*:m:zz3yoe3r]
    • زعفران دم كرده / دو قاشق سوپخوري [/*:m:zz3yoe3r]
    • كره / 50 گرم
      [/*:m:zz3yoe3r]



    طرز تهيه:
    پياز خرد شده را با 50 گرم كره تفت دهيد. ( پياز را خيلي كم تفت دهيد، در حدي كه رنگ آن تغيير نكند )
    جو را بشوييد و سپس همراه با عصاره گوشت به پياز تفت داده شده اضافه كنيد. نمك بريزيد و قابلمه را پر از آب كنيد و روي حرارت زياد قرار دهيد تا جوش آيد ، سپس حرارت را كم كنيد و به مدت 1 ساعت زمان دهيد تا جو خوب پخته شود و لعاب بياندازد ( در ظرف را كامل نبنديد ، چون امكان سر رفتن آن زياد است )



    پس از يك ساعت هويج خرد شده و زعفران دم كرده را به سوپ اضافه كنيد و حدود نيم ساعت ديگر زمان دهيد تا هويج نيز بپزد.



    پس از پختن هويج، بايد خامه را اضافه كنيد، روش اضافه كردن خامه به اين سوپ بسيار مهم است، زيرا بايد مراقب باشيم تا خامه در اثر گرما نَبِرَد.
    ابتدا خامه را با كمي آب جوش ( قطره، قطره آب جوش بريزيد ) رقيق كنيد و پس از رقيق شدن و هم دما شدن با مواد داخل قابلمه ، آن را به سوپ اضافه كنيد و سريع هم بزنيد و بعد از يك جوش خوردن از روي حرارت برداريد و آبليموي تازه و فلفل سفيد ( در صورت تمايل ) اضافه كنيد.
    سپس داخل ظرف سوپخوري بكشيد و روي آنرا با جعفري خام خرد شده تزيين كنيد.

    تو دستور اصلي جو رو بايد شب قبل خيس كنيم و فرداش از صبح تا عصر با حرارت خيلي خيلي كم بذاريم خوب جا بيوفته و لعاب دار بشه، اگه حرارت بيش از حد كم باشه رنگ سوپ تيره ميشه و اگه حرارت زياد باشه لعاب خوبي نميندازه ... در كل مدل اصيلش قلق زياد داره ... شما همين غير اصيلشو امتحان كنيد
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 2 از 102 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما