نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2179Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 809 به 814 از 814
صفحه 102 از 102 نخستنخست ... 9299100101102
  1. #809
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    208
    پسند شده
    2673
    پسند کرده
    117
    سوپ شیر بسیا خوشمزه
    جو و برنج نیم دانه و مرغ و گشنیز و هویج و شیر و خامه
    نام: PicsArt_۱۰-۰۹-۱۱.۴۶.۵۱.jpg نمایش: 336 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    افسونی, باران67, sita-golam و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #810
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    676
    پسند کرده
    8
    نام: IMG-20161015-WA0030.jpg نمایش: 288 اندازه: 95.8 کیلو بایت
    مواد لازم برای سوپ جو قرمز



    آب مرغ :هفت لیوان
    جو پرک :سه چهارم لیوان
    هویج :دو عدد متوسط
    پیاز :یک عدد متوسط
    آرد :دو قاشق غذا خوری سر پر
    آب :یک لیوان
    جعفری خشک :یک قاشق غذا خوری سرپر
    رب گوجه :یک ونیم قاشق غذا خوری
    آبلیمو:دو قاشق غذا خوری
    ادویه کاری :نصف قاشق چایخوری
    نمک وفلفل سیاه :به میزان لازم

    مواد لازم برای آب مرغ

    اسکلت مرغ :دو عدد
    هویج:نصف یک عدد
    پیاز کوچک:یک عدد
    سیر :دو حبه
    برگ بو:دو عدد
    نمک وزعفران :به میزان لازم


    ابتدا اسکلت مرغ و هویج وزعفران و سیر وپیاز ونمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب می گذاریم تا بپزه و سپس آنرا صاف می کنیم .. آب مرغ را هم می تونیم در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم ..

    پیاز وهویج را خیلی ریز خرد می کنیم.

    مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم می کنیم ودر قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه.

    سپس آرد را دریک لیوان آب سرد حل می کنیم و به همراه ادویه وجعفری به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی ارد بره.

    در آخر آبلیمو ورب گوجه را به سوپ اضافه می کنیم. و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفته …
    *هما*, zakizadeh, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #811
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    سوپ سفید
    جو پوست کنده : یک لیوان
    سیب زمینی : متوسط یک عدد
    پیاز : یک عدد
    مرغ: یک هشتم سینه
    همه موارد رو گذاشتم بپزه
    نمک وفلفل وزردچوبه هم که نور غپعلی نوره
    آخرای پخت سس سفید رو اضافه کردم
    سس سفید : دو قاشق آرد + یک لیوان شیر +کمی کره
    نام: DSC05308.JPG نمایش: 158 اندازه: 98.4 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    zakizadeh, *هما*, bh56 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #812
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kh* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    57
    دوستان میشه راهنمایی کنید؟؟؟
    سوپ جو قرمز برای 50 نفر چقد هویج میخاد؟؟؟جو چقد؟؟فلفل دلمه؟؟؟و بقیه چیزا لطفا سریع راهنمایی کنید

  5. #813
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1157
    پسند شده
    56418
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    ایشون سوپ جو بسیااااااااااااااار خوشمزه هستن و تجربه اول بود همچین مدل سوپی درست میکردم

    سوپ جو
    مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
    *جو پرك: 100 گرم، خيسانده
    هويج کوچک: يك عدد، رنده* شده
    قارچ متوسط 5 عدد خورد شده
    *كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
    *آب مرغ یا آب گوشت یا آب قلم: 6 پیمانه البته لازم بذکر است مقدار بستگی به غلظت سوپ دارد
    كره: 60 گرم
    آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري *جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
    *نمك و فلفل زردچوبه: به ميزان لازم
    لیمو تازه
    روش تهيه:

    1- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب*جوش روي شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ یا آب قلم من 2پیمانه آب قلم و 2پیمانه آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.

    2-چون از آب قلم استفاده کردم مقدار کره رو نصف کردم .* كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه بقیه آب مرغ رو اضافه کنید و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.

    3- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد و قارچ به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آب*جوش اضافه كنيد. نمك و فلفل زردچوبه سوپ را اندازه كرده اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه كنيد .
    نکته

    1- جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي**شود.
    2-اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه*تر مي*شود.
    ____
    من از یه سینه مرغ استفاده کردم و ریش ریشش کردم.
    خیلی خوشمزززه بود
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۵/۰۹/۰۷ در ساعت ۰۵:۳۰ قبل از ظهر
    گیتار, باران67, افسونی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #814
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1157
    پسند شده
    56418
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    اینم یه مدل دیگه

    ایشون #سوپ_شیر هستن .برای #افطاری امشبم بودن
    ______
    مواد لازم :برای ۶ نفر
    مرغ :یک سینه و تعدادی بال وگردن مرغ
    پیاز :دوعد متوسط
    سیر :دوحبه
    هویج :دوعدد
    جو پرک شده :یک لیوان
    شیر :سه لیوان
    آرد :سه قاشق غذا خوری
    کره :۳۰ گرم
    زردچوبه :یک قاشق چایخوری سر پر
    فلفل سفید :یک دوم قاشق چای خوری (می توانید از فلفل قرمز هم استفاده کنید
    نمک :به میزان لازم
    خامه برای تزیین :یک قاشق غذا خوری
    جعفری تازه خورد شده :یک قاشق غذاخوری در صورت تمایل
    طرز تهیه :
    ابتدا مرغ را می گذاریم با آب حدود ۵-۶ لیوان ،یک عدد پیاز وسیر وبرگ بو ویک قاشق چای خوری سر پر زردچوبه وکمی فلفل سفید وبه میزان لازم نمک حدود سه ربع بپزه
    بعد از آن مرغ را از قابلمه خارج می کنیم وآب آن را از صافی رد می کنیم به طوریکه پیاز وسیر پخته شده را هم با پشت قاشق له می کنیم تا از صافی رد بشه وبعد مجددا آب صاف شده را روی حرارت می گذاریم وجوپرک شده وهویج رنده شده ویک عدد پیاز ریز خورد شده را هم اضافه می کنیم وحدود یک ساعت می گذاریم خوب بپزه .
    گوشت سینه را ریش ریش میکنیم ووقتی به قابلمه اضافه می کنیم ومی گذاریم نیم ساعت دیگه مواد بجوشه .
    در این فاصله سس سفید را آماده می کنیم .شیر سرد را با آرد مخلوط می کنیم تا خوب آرد در شیر بشه و بعد روی حرارت ملایم می گذاریم ومرتب به هم می زنیم تا کمی غلیظ شود وبعد کره را هم در آخر اضافه می کنیم تا به خوردسس برود .
    سس را به سوپ اضافه می کنیم ومرتب به هم می زنیم .
    هم زدن را ادامه می دهیم تا غلظت آن شبیه ماست شل شود .در این مرحله نمک سوپ را هم اندازه می کنیم .در صورت تمایل جعفری را هم در آخر اضافه میکنیم .در این مرحله سوپ حاضره .
    _____
    من فقط ازسینه مرغ استفاده کردم که ریش ریش کردم.
    خیلی خوشمزه بود.
    من از دو لیوان شیراستفاده کردم.
    دستور ازمطبخ رویا
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۵/۰۹/۰۷ در ساعت ۰۵:۳۱ قبل از ظهر
    باران67, افسونی, *هما* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 102 از 102 نخستنخست ... 9299100101102
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما