نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2179Likes

موضوع: انواع سوپ جو( سوپ شیر|سوپ خامه و..)

نمایش نتایج: از 801 به 808 از 814
  1. #801
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6962
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    جو پرک + هویج نگینی + سیب زمینی نگین + پیاز کمی تفت داده شده
    همه موادو نیم پز میکنم و با هم مخلوط میکنم که با هم بپزن ... توش گوشت گردن که خیلی له پخته میریزم به نظرم از مرغ خوشمزه تر میشه... هر چند یکی از دوستام میگفت گوشت گوساله سردیه لبنیات سردی و جو هم سردی ... این سوپ قاتل افراد با مزاج سرد هست!!! ولی خوب من گوشت گوسفند ریختم که گرمیه... و ضمنا زنجبیل هم میریزم که گرمیه ...

    من سوپو میذارم خوب بپزه که جو قشنگ باز بشه البته جو پرک زمان زیادی نمیخواد برای خوب پختن و شکفته شدن.... بعد از اینکه مواد پختن باید ابش به قدری باشه که با اضافه کردن شیر شل نشه... شیرو داغ اضافه میکنم... نخود فرنگی و ذرت پخته و قارچ هم میریزم... در نهایت برای یک قابلمه بزرگ یه پاکت خامه هم توش ریختم و گازو خاموش میکنم و خامه رو توش مخلوط میکنم...

    .
     
    باران67, ELAHE_ABAN, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  2. بانک بند ناف
  3. #802
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    744
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    2012
    پسند کرده
    3157
    سوپ جو باشیر
    جو رو مرغ رو با هم میزارم بپزه و اصلا هم باهاش کار ندارم و هم نمیزنم وقتی پخت سبزیجات دیگه بجز پیاز رو اضافه میکنم چون فه نظرم سوپ شیر با پیاز جالب نیست
    اینجا من کمی بلغور گندم و برنج نیم دانه و نخود فرنگی و هویج و ذرت ریختم
    در آخر شیر و جعفری رو میریزم و یکربع اجازه میدم بپزه
    من فقط واسه مهمونیا خامه میریزم

    Miss Razieh, zakizadeh, *هما* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  4. #803
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3480
    پسند کرده
    836
    یه هویج + یه کدو سبز + دوتا قارچ را خورد کردم با یه مقدار بلغور جو دوسر و آب مرغ و نمک و فلفل و رب گوجه و آبلیمو گذاشتم پخت آخر کار بازم آبلیموی تازه زدم و جعفری و گشنیز خورد شده
    نام: IMG_20160807_1615161613196654.jpg نمایش: 446 اندازه: 70.3 کیلو بایت
    zakizadeh, *هما*, مامان سیدکوچولو و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #804
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان پریوش آواتار ها
    پریوش
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    شمال کشور
    نوشته ها
    24
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    8
    نقل قول نوشته اصلی توسط samane0101 نمایش پست ها
    سوپ جو باشیر
    جو رو مرغ رو با هم میزارم بپزه و اصلا هم باهاش کار ندارم و هم نمیزنم وقتی پخت سبزیجات دیگه بجز پیاز رو اضافه میکنم چون فه نظرم سوپ شیر با پیاز جالب نیست
    اینجا من کمی بلغور گندم و برنج نیم دانه و نخود فرنگی و هویج و ذرت ریختم
    در آخر شیر و جعفری رو میریزم و یکربع اجازه میدم بپزه
    من فقط واسه مهمونیا خامه میریزم

    کدوم شیر برای سوپ بهتره ؟ شیر کم چرب یا پرچرب ؟

  6. #805
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    939
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    20249
    پسند کرده
    17479
    سوپ جو مامان پز
    جوپوست کنده رو با آب مرغ گذاشته بپزه از همون اول هویج نگینی و ذرت و نخود فرنگی رو هم داخلش ریخته مرغ رو جدا گذاشته پخته آب اونم به سوپ اضافه کرده گوشت مرغ رو ریش ریش کرده داخل سوپ ریختن چون آب مرغ بوده دیگه پیاز داغ درست نکردن در آخر براش رب سرخ کردن با آبلیمو بهش اضافه کردن

    نام: 20160911_212923.jpg نمایش: 344 اندازه: 80.6 کیلو بایت

    ....
     
    باران67, zakizadeh, sohei59 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  7. #806
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    867
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    6973
    پسند کرده
    6015

    ویترین مدال ها

    سوپ جو
    مرغ رو گذاشتم با کمی نمک و پیاز خوب بپزه
    هویچ رو اضافه کردم وقتی هویچ کاملا پخت سیب زمینی و بعد از ده دقیقه جو پرک و رشته و رب اضافه کردم اجازه دادم جا بیافته
    نام: photo_2016-10-01_10-04-25.jpg نمایش: 272 اندازه: 111.1 کیلو بایت
    -----------------
     
    zakizadeh, *هما*, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #807
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24420
    پسند کرده
    13954
    سوپ جو

    پیاز نگینی تفت دادم زرد چوبه پوره گوجه فلفل و نمک .
    چو پرک سینه مرغ سیب زمینی نگینی و هویج رنده شده و کمی گشنیز تازه اخر پخت

    نام: IMG_0746 (4).jpg نمایش: 1146 اندازه: 105.3 کیلو بایت
    .
     
    بهداد, افسونی, shimakhoshdel و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  9. #808
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    609
    پسند کرده
    8
    نام: IMG-20161011-WA0037.jpg نمایش: 174 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    دستور آشپزی

    سوپ قارچ و جو

    جو 1/2 لیوان
    قارچ خرد شده 2 لیوان
    هویج 3 عدد
    کره 2 قاشق غذاخوری
    شیر 1 لیوان
    جعفری خرد شده 1/2 لیوان
    سینه مرغ 1 عدد
    سیر 2 حبه
    خامه 5 قاشق غذاخوری




    طرز تهیه : درون قابلمه ای 4 لیوان اب بریزید. سپس سینه مرغ ، جو ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ هویج رنده شده ، سیر و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

    پس از این مدت زمان سینه مرغ را ریش ریش کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید. سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ). برای سرو سوپ را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید.

    نکته ها : میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند ؛ بجای جو کامل میتوانید از 1 لیوان جو پرک استفاده کنید.

    بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید ، ابی که برای مرغ استفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد ؛ شیر باید داغ باشد تا سوپ شما نبرد ، استفاده از خامه سلیقه ای میباشد.
    افسونی, باران67, pooneh 007 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما