نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1803Likes

موضوع: انواع پنکیـــــــک و کرپ

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 365
صفحه 1 از 46 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    Georgia-tbilisi
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    انواع پنکیـــــــک و کرپ

    پنکیک با آلوقرمز



    مواد لازم برای تهیه مخلوط آلو(6 نفر):

    500 گرم آلوی قرمز


    6 قاشق غذاخوری شکر قهوه*ای


    1عددچوب *دارچین


    1عدد میخک *درسته


    یک هشتم قاشق چای*خوری جوزهندی


    6 قاشق غذا*خوری آب سیب




    روش تهیه:

    آلوها را چهار قارچ کنید و هسته*ی آن*ها را بیرون آورید. سپس آن*ها را به همراه شکر، ادویه و آب سیب در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید؛ حرارت را کم کنید و در حدود 8-5 دقیقه درب ظرف را بگذارید تا آلوها کاملاً نرم شوند؛ آن*گاه ظرف حاوی آلوها را گرم نگه دارید.

    مواد لازم برای تهیه*ی پنکیک:

    یک دوم پیمانه(50 گرم) آرد سفید گندم


    2قاشق چای*خوری بیکینگ پودر


    یک هشتم قاشق چای*خوری نمک


    یک دو پیمانه(50 گرم) آرد ذرت


    2قاشق غذاخوری شکر


    1عدد تخم*مرغ


    1پیمانه(150میلی*گرم) شیرپاستوریزه


    5- 4 قاشق غذاخوری روغن مایع مخصوص سرخ کردن


    روش تهیه پنکیک:

    در یک کاسه هر دو آرد را الک کرده، بیکینگ پودر، نمک و شکر را باهم مخلوط کنید. در وسط محتویات کاسه، تخم*مرغ زده شده و شیر را کم کم بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا مخلوط یک*دست و روانی حاصل شود؛ آن*گاه 1 قاشق غذاخوری از روغن مایع را اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. روغن را در تابه*ی تفلون بریزید و گرم کنید. از مایه به اندازه*ی 3 قاشق غذاخوری داخل تابه بریزید واجازه دهید روی پنکیک*ها حباب*هایی ایجاد شود و طلایی گردد سپس پنکیک*ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. پنکیک*های گرم را به* همراه مخلوط آلو سرو نمایید.
    مامان غزل, فرانک م, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2

    Re: انواع پنکیـــــــک

    اينو داشته باشین تا بگردم دستور خودم رو هم پيدا كنم

    Pancakeنميدونم مليت امريكايي؟ انگليسي؟ مطمينن فرانسوي نيست چون اونا بيشتر چيزي به اسمه كرپ مصرف ميكنن كه نازكتر از پنكيكه.


    برايه صبحانه درست كنين و از كوچولوهاتون كمك بگيرين كه كلي كيف كنن.وقتي درست كردين روش ميتونين كره- مربا- عسل-خامه- ميوه مثل موزه خرد شده يا توت فرنگي يا هرچي كه دوست دارين ... يابه همراهه تخم مرغه نيمرو و اينجا با يهجور سوسيس خورده ميشه. ولي من خودم دوست دارم با شيره مرباهايه خونگي مثلا به بخورم.كه شوشو هم تازگيا فهميده عجب خوب ميشه اينطوري

    مواد

    ارد يه پيمانه

    كره اب شده2 ق غ

    تخم مرغ 1عدد

    شير 2/1 تا 4/3 پ

    شكر 2 ق غ

    بيكينگ پودر2 ق چ

    نمك يه كوچولو

    مواده خشك رو با هم قاطي كنين.

    تخم مرغ و شير و كره را زده و اخل مواد خشك هم بزنين تا به شليه ماست بلكه شلتر يكنواخت بشه. بايد وقتي كه ميخواين بريزين تويه مايتابه راحت بريزه. اگه خيلي سفت شد كم كم شير اضافه كنين . اگه خيلي شل شد ارد.

    مايتابه رو با جزيي كره يا روغن داغ كنين و باندازه اي بريزين از مواد توش كه دايره اي به اندازه كفه دستتون تشكيل شه يا هر سايزي كه ميتونين. شعله مايتابه رو كمي كم كنين و صبر كنين تا حبابهايي تشكيل شه و اونموقعست كه ميتونين برش گردونين تا اونطرفش هم كمي طلايي بشه. و پف كنه.

    پ. ن: يه پيمانه معادله يه فنجونه معمولي قهوه يا چاي هست نه يه استكان نه يه ليوان.يه ق چ هم بيشتر به اندازه يه ق مرباخوريه تا ق چ كوچيك! اگه بازم با اندازه ها مشكل بود بگين.


    http://chefnooshin.blogfa.com/post-24.aspx
    مامان غزل و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: انواع پنکیـــــــک

    آرد سفيد گندم 185 گرم
    بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري
    پودر شكر 2 قاشق غذاخوري
    تخم مرغ 2 عدد
    شير پاستوريزه 1 ليوان
    كره ي پاستوريزه ذوب شده 1 قاشق غذاخوري
    عسل به مقدار لازم



    روش تهيه:
    آرد، بيكينگ پودر و پودر شكر را در كاسه اي با هم مخلوط كنيد، مركز آن را گود كرده، تخم مرغ ، شير ،كره و نمك را به آن اضافه كنيد و با هم به خوبي مخلوط نماييد تا مخلوط يكدستي به دست آيد سپس روي آن را بپوشانيد و به مدت 15-10 دقيقه كنار بگذاريد.

    تابه ي نچسب كوچكي را با كمي كره چرب كنيد و از مايه، به اندازه ي يك چهارم پيمانه داخل تابه بريزيد و اجازه دهيد پنكيك طلايي شود، يك طرف آن را برگردانيد ، تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود. اين كار را تكرار كنيد تا مايه ي پنكيك تمام شود، سپس به صورت گرم با عسل و يا مربا و كره سرو كنيد.

    http://internationalkitchen.blogsky..../06/18/post-6/
    مامان غزل و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: انواع پنکیـــــــک

    پنكيك موز


    نويسنده: ايران ريحاني


    مواد لازم:
    آرد (يك ليوان)، شير (يك ليوان)، تخم مرغ (يك عدد)، كره (دو قاشق)، خامه (دو قاشق)، موز (چهار عدد)، سس كارامل (يك ليوان)
    طرز تهيه:
    1- شير، تخم مرغ و كره آب شده را مخلوط و هم بزنيد.
    2- آرد را كم كم در آن بريزيد و هم بزنيد تا به صورت مايه اي رقيق در آيد. اگر قدري گلوله شد آن را از صافي رد كنيد.
    3- ماهيتابه نچسبي را انتخاب و كف آن را با كره چرب كنيد و بگذاريد داغ شود. از مايه به اندازه يك ملاقه در كره داغ بريزيد و تابه را بچرخانيد تا تمام سطح آن از مايه پنكيك پوشيده شود. يك طرف آن كه سرخ شد طرف ديگر را سرخ كنيد. تمام مايه را به همين ترتيب در ماهيتابه بريزيد و سرخ كنيد و كنار بگذاريد.
    4- روي يك لايه از پنكيكها را مقداري خامه بماليد و موز را حلقه حلقه كرده و داخل سس كارامل فرو ببريد، سپس روي يك طرف پنكيك بچينيد. اكنون يك طرف آن را روي هم بياوريد و آن را دولا كنيد. بعد دولا را هم روي هم آورده چهار لا كنيد. حالا پنكيكها را در ظرف پيركس يا چيني مناسبي بچينيد و سرسفره ببريد.

    http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1197719
    مامان غزل و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: انواع پنکیـــــــک

    من اين پنكيك رو درست كردم خيلي خوب شد


    مواد

    ارد يه پيمانه

    كره اب شده2 ق غ

    تخم مرغ 1عدد

    شير 2/1 تا 4/3 پ

    شكر 2 ق غ

    بيكينگ پودر2 ق چ

    نمك يه كوچولو

    مواده خشك رو با هم قاطي كنين.

    تخم مرغ و شير و كره را زده
    [attachment=5:3i90nvpx]پنکیک1.jpg[/attachment:3i90nvpx]
    و اخل مواد خشك هم بزنين تا به شليه ماست بلكه شلتر يكنواخت بشه. بايد وقتي كه ميخواين بريزين تويه مايتابه راحت بريزه. اگه خيلي سفت شد كم كم شير اضافه كنين . اگه خيلي شل شد ارد.

    مايتابه رو با جزيي كره يا روغن داغ كنين و باندازه اي بريزين از مواد توش كه دايره اي به اندازه كفه دستتون تشكيل شه يا هر سايزي كه ميتونين. شعله مايتابه رو كمي كم كنين و صبر كنين تا حبابهايي تشكيل شه و اونموقعست كه ميتونين برش گردونين تا اونطرفش هم كمي طلايي بشه. و پف كنه.
    [attachment=4:3i90nvpx]پنکیک2.jpg[/attachment:3i90nvpx]
    [attachment=3:3i90nvpx]پنکیک3.jpg[/attachment:3i90nvpx]
    [attachment=2:3i90nvpx]پنکیک4.jpg[/attachment:3i90nvpx]

    من با خامه فرم گرفته و موز درست كردم ولي با خامه شكلاتي. سس شكلات يا كرم شكلات. نوتلا. كره مربا .عسل .حلوا و ....معركه مي شه
    مي تونيد به شكل هاي مختلف قالب بزنيد تا تربچه هاتون خوششون بياد
    [attachment=1:3i90nvpx]پنکیک5.jpg[/attachment:3i90nvpx]
    [attachment=0:3i90nvpx]پنکیک6.jpg[/attachment:3i90nvpx]
    نوش جون فندق ها.
    مامان غزل و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6

    Re: انواع پنکیـــــــک

    پنكيك سيب


    ارد 170 گرم
    شير 4/1 ليتر
    تخم مرغ 2 عدد
    نمك 1 نيشگون
    كره 60 گرم
    سيب 3 عدد
    شكر 3 قاشق غذا خوري
    ارد و شير و نمك را كمي هم زده و حدود 2 دقيقه بگذاريد در جاي خنك مثل يخچال و سپس تخ مرغ را زده و به مواد اضافه ميكنيم.سيبها را پوست گرفته و بارك بريده توي تابه 20 گرم از كره را ريخته بعد از گرم شدن با حرارت متوسط دو ملاقه كوچك از مواد را توي تابه ريخته و سپس سريع سيبها را روي مواد چيده و حرارت را كمي كم كنيد و وقتي يك طرفش بست با كفگير بزرك طرف ديگر را بكگدونيد تا كمي طلايي بشه و يا با بشقاب برگردونيد سپس ار تابه خارج كرده و تا داغ هست ميتوان كمي شكر و ودارچين روش ريخت
    مامان غزل و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    888
    پسند کرده
    102

    رول خرما

    رول خرما (برای ۲ نفر):
    تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
    خرما ۴ تا ۵ دانه
    گردو خرد شده ۱ تا ۵/۱ قاشق غذا خوری
    نمک و روغن به مقدار مورد نیاز

    تخم مرغها رو در ظرفی میشکنیم، نمک زده و هم میزنیم. سپس در یک تابه که روغن ان داغ شده میریزیم و در ظرف را میبندیم تا خوب پخته شود. ضخامت لایه تخم مرغ باید خیلی کم باشد که بتوان راحت ان را رول کرد.

    در این فاصله هسته خرما ها را در میاریم و با گردو خرد شده خوب مخلوط میکنیم. وقتی یک طرف لایه تخم مرغ سرخ شد ان را برمیگردانیم و مخلوط خرما و گردو را روی ان قرار میدهیم و رول میکنیم، سپس چند دقیقه صبر میکنیم تا رول ما سرخ شود.

    میتوانید داخل مواد و همچنین بین لایه برگردانده شده کمی پنیر پیتزا بریزید که انسجام بیشتری داشته باشد.
    اگر طعم خرما و گردو رو در غذا دوست دارید حتما این غذا رو امتحان کنید که خیلی خوشمزه و البته مقوی است.
    گزینه مناسبی برای هم صبحانه و هم شام است.
    نوش جان


    مامان غزل, عطر سیب, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    کرپ ساده - کرپ توت فرنگی با نوتلا - کرپ توری

    من این مبحث رو بعداً به قسمت کرپ های شیرین منتقل میکنم ... فعلاً ببینید تا بعد ...


    کرپ ... میتوانید برای انواع دسرها و یا پیش غذاها استفاد کنید.
    از نوع شیرین برای دسر - و از نوع نمکی برای پیش غذا
    کرپ معمولاً به تنهایی سرو نمیشود و باید مکمل داشته باشد.


    طرز تهیه کرپ - گام به گام

    مواد لازم:
    :: آرد .................... یک دوم پیمانه
    :: تخم مرغ ............. یک عدد
    :: شیر .................. 2 سوم پیمانه
    :: نمک .................. یک هشتم قاشق چایخوری ( یک پنس )
    :: کره ذوب شده ...... یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    1.تمام مواد ذکر شده را درون کاسه بزرگی به خوبی مخلوط کنید.
    2. یک چهارم از مخلوط را به آرامی درون ماهی تابه تختی بریزید. ( بهتر است برای تهیه کرپ دیواره های ماهی تابه کوتاه باشد.
    3. ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید و با حرکت دادن ماهی تابه مخلوط را به طور یکسان در کف ماهی تابه پخش کنید.
    4. به مدت 2 دقیقه به آن حرارت دهید تا کمی طلایی شود .
    5. سپس کرپ را به کمک کفگیر پهنی برگردانید تا روی دیگر آن نیز طلایی شود.





    توضیح تصویری

    تابه های مخصوص کرپ

    Setare SoOrati, مامان غزل, عطر سیب و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 1 از 46 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما