نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree6709Likes

موضوع: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 1240
صفحه 1 از 155 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    372
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    289
    پسند کرده
    0

    کوکیز بادومی

    کوکیز بادومی




    طرز تهیه:

    روغن جامد : 150 گرم

    شکر : 120 گرم

    تخم مرغ : 1 عدد

    وانیل : نصف قاشق چایخوری

    آرد : 300 گرم

    زرده ی تخم مرغ برای طلایی کردن کوکیز: 1 عدد

    بادام خرد شده * : 2 قاشق سوپخوری

    خلال بادام برای تزیین : یک چهارم پیمانه


    بادام رو سعی کنید که درسته بخرید و خودتون مغز کنید...بادام شور اصلا نخرید ها...روش پوست کندن بادام هم اینجوریه که بریزید توی آبجوش یه جوش که زد بادام ها رو بریزید توی آب سرد...راحت پوستش جدا می شه...

    روغن و شکر رو با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و نرم بشه...تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب هم بزنید...بادوم و وانیل رو بریزید...کم کم آرد رو اضافه کنید و کف سینی فر کاغذ بیندازید و خمیر رو داخل سینی باز کنید...( با وردنه ) سینی رو به مدت 1 تا 2 ساعت بذارید توی یخچال...بعد از این مدت خمیر رو در بیارید و در ابعاد 2 و نیم سانت در 2 و نیم سانت برش بزنید...شیرینی ها رو تو سینی بچینید و با قلم مو زرده ی تخم مرغ روشون بمالید و خلال بادوم بریزید...در فری که از قبل با دمای 175 درجه ( من 160 گذاشتم ) سانتیگراد گرم کرده بودید در طبقه ی وسط به مدت 20 دقیقه بپزید.( اگه نصف مواد رو درست کردید 10 دقیقه یا یه ربع توی فر بذارید )
    *سایه روشن*, hengamehh, elitanha و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم شود...

    www.khatoonodowle.persianblog.ir

  2. #2

    کوکیزها ( بیسکوئیت )

    بیسکوئیت جو انگلیسی

    یه مدت پيش به دليلي دنبال جوي دوسر مي گشتم كه اين رو پيدا كردم
    [
    و باز مدتي پيش توي فروم هنرآشپزي خوندم كه يكي از دوستان بيسكويت جو خانم كاوه رو درست كرده و خوب برش نخورده.فكر كردم ممكنه منظور از جوپرك همين كه من خريدم بوده و ذكر نشده سرچيدم ديدم تو رسپي هاي خارجي هم نوشتهoat كه مي شه جو دوسر

    که درستیدمش

    ساده و خوشمزه بود.اينم دستور با عكس!!!
    البته شيرينيش زياد بود .


    بيسكويت جو انگليسي_هنر آشپزي 55)

    كره 75 گرم
    شكر 125 گرم
    عسل 3 ق سوپخوري
    كشمش 50 گرم
    جوپرك 175 گرم
    گردو 50 گرم

    شكر و كره نرم شده و عسل را در طرفي روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا مواد ذوب شود بعد از روي حرارت برداشته جو كشمش گردو را اضافه كرده مخلوط مي كنيم مواد را كف قالب 23 سانتي چرب كرده پهن كرده و به مدت 20 دقيقه در فر گرم شده 180 درجه سانتي گراد قرار داده بعد از فر در مي آوريم و بعد از 15 دقيقه برش مي دهيم و بعد از خنك شدن از قالب در مي آوريم

    آيسينگ ليمو

    50 گرم پودر شكر را با 1 ق چايخوري آبليموي تازه مخلوط كرده و روي مواد را با خطوطي از آيسينگ تزئين مي كنيم.
    كيميا65 و Ladddy این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: کوکیزها ( بیسکوئیت )

    اینم بیسکویت با جو دو سر و کشمش oatmeal cookie


    مواد لازم:
    ۱ ۱/۲ پیمانه آرد
    ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
    ۱/۲ قاشق چای خوری دارچین
    ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
    ۱/۲ پیمانه روغن جامد
    ۱/۲ پیمانه کره
    ۳/۴ پیمانه شکر قهوه ای
    ۱/۲ پیمانه شکر
    ۲ عدد تخم مرغ
    ۲ ۱/۲ قاشق چای خوری وانیل مایع
    ۳ پیمانه جو پرک
    ۱ ۱/۲ پیمانه کشمش
    طرز تهیه:
    فر رو با درجه ۳۲۵f روشن کنید.
    آرد،بیکینگ پودر، دارچین و نمک رو مخلوط کرده کنار بذارید
    داخل یه ظرف دیگه روغن جامد،کره، شکر قهوه*ای و شکر رو با همزن بزنید تا کاملا پوک بشه.
    تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کنید و دوباره بزنید.جو پرک و کشمش*ها رو هم اضافه کرده، مواد رو مخلوط کنید.روی سینی فر با فاصله با قاشق بریزید، به مدت ۱۴-۱۶ دقیقه بپزید.(تا زمانی* که کوکیز*ها طلایی* رنگ بشن.از رو سینی فر دربیرید، اجازه بدین خنک بشن.با این مواد حدود ۲۴ کوکیز میتونید درست کنید.من عاشق این کوکیز هستم. حتما درست کنید.پشیمون نمیشید.

    عکس مال من نیست، ولی* این دستور امتحان شده هستش
    Mahi site, elham3464, الهه (مامان النا) و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

    بیسکویت با برنجک rice crispies bar




    مواد لازم:
    کره ۴/۱ پیمانه
    مارشملو یک بسته ۲۸۰ تا ۳۰۰ گرمی*
    برنج بو داده شده یا سریال برنجی ۶ پیمانه
    وانیل مایه ۲ قاشق غذا خوری

    روش تهیه:
    کره رو آب کنید، بد مارشملو رو اضافه کنید، اجازه بدین مارشملو*ها آب بشند.
    تو یه کاسه برنج*ها رو بریزید و همه مواد رو رو هم قطی کنید، و توی یه سینی بریزید، بذارید تو یخچال، بد از ۱۰ دقیقه در بیارید و به اندازه*های مختلف ببرید.

    اگه خواستید میتونید روش رو با شکلات آب شده تزیین کنید، یا کامل روش رو شکلات بمالید. یا اینکه توی این بیسکویت ها از انواع آجیل یا اسمارتیس یا هر چیزی که دوست دارید پر کنید.
    elitanha, آدریانا20 و mariya1363 این نوشته را پسندیده.

  5. #5

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

    بيسكويت يا كوكيز فرانسوي
    آرد 250 گرم
    كره در دماي محيط 170
    پودر قند نرم 80 گرم
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    وانيل كمي + بكينگ پودر 1هشتم قاشق چاي خوري
    پودرپسته + شكلات اب شده +مارمالاد همه به دلخواه
    كره +پودر قند رو با هم مزن برقي ميزنيم تا كرم مانن بشه بعد زرده تخم مرغ و وانيل ر.و اضافه ميكنيم دوبارره كمي ميزنيم. ارد و بكينگ پودر را به يكباره اضافه ميكنيم. با دست كمي ورز ميديم تا مواد به خورد هم بره
    توي كيسه ميزاريم 2 ساعت توي يخچال استراحت ميديم. بعد در مياوريم روي ميز كه كمي ارد پاشيديم با وردنه به قطر 3 يا 4 ميل باز ميكنيم. ( اگر خمير كمي سر بود و نميشد باهاش كار كرد 5 دقيقه دماي محيط ميزاريم ) قالب ميزينيم توي سيني فر كه كاغذ انداختيم با فاصله حدود1 تا 2 سانت كنار هم ميچينيم . توي فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه ميزاريم. به مدت 15 تا 20 دقيقه. وقتي اماده شد ميزاريم كمي خنك بشه بعد از سيني جدا ميكنيم(معمولا 15 دقيقه كافي است نبايد خيلي تغيير رنگ بده ) زود ميسوزه)
    ميشه با شكلات ابكرده تزيين كرد . يا نصف هر شيريني رو توي شكلات اب كرده زد. ميشه از هر مدل جفت جفت قالب زد و بين هر كدوم مارمالاد گذاشت. ميشه با پودر پسته تزيين كرد . يا اينكه كرم رويال روش زد.
    من اين شيرينيرو خيلي درست كردم بچه ها خيلي دوست دارن
    اميدوارم خوشتون بياد


    آهو مشکی پوش, niloo_neli, *شمیم* و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    85
    پسند شده
    3431
    پسند کرده
    1700

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

    بیسکوییتی که شهره جون زحمت کشیدن یادمون دادن رو با کمی تغییرات درستیدم.شکر قهوای نداشتم و فقط از شکر معمولی استفاده کردم و به جای جو پرک گندم پرک ریختم و تو ماکروویو گذاشتم
    خیلی خوشمزه بود


    *شمیم*, رستگار و مامان غزل این نوشته را پسندیده.


  7. #7

    Re: انواع شيرينيهاي مدرن و مجلسي

    بيسكويت يا كوكيز فرانسوي
    آرد 250 گرم
    كره در دماي محيط 170
    پودر قند نرم 80 گرم
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    وانيل كمي + بكينگ پودر 1هشتم قاشق چاي خوري
    پودرپسته + شكلات اب شده +مارمالاد همه به دلخواه
    كره +پودر قند رو با هم مزن برقي ميزنيم تا كرم مانن بشه بعد زرده تخم مرغ و وانيل ر.و اضافه ميكنيم دوبارره كمي ميزنيم. ارد و بكينگ پودر را به يكباره اضافه ميكنيم. با دست كمي ورز ميديم تا مواد به خورد هم بره
    توي كيسه ميزاريم 2 ساعت توي يخچال استراحت ميديم. بعد در مياوريم روي ميز كه كمي ارد پاشيديم با وردنه به قطر 3 يا 4 ميل باز ميكنيم. ( اگر خمير كمي سر بود و نميشد باهاش كار كرد 5 دقيقه دماي محيط ميزاريم ) قالب ميزينيم توي سيني فر كه كاغذ انداختيم با فاصله حدود1 تا 2 سانت كنار هم ميچينيم . توي فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه ميزاريم. به مدت 15 تا 20 دقيقه. وقتي اماده شد ميزاريم كمي خنك بشه بعد از سيني جدا ميكنيم(معمولا 15 دقيقه كافي است نبايد خيلي تغيير رنگ بده ) زود ميسوزه)
    ميشه با شكلات ابكرده تزيين كرد . يا نصف هر شيريني رو توي شكلات اب كرده زد. ميشه از هر مدل جفت جفت قالب زد و بين هر كدوم مارمالاد گذاشت. ميشه با پودر پسته تزيين كرد . يا اينكه كرم رويال روش زد.
    من اين شيرينيرو خيلي درست كردم بچه ها خيلي دوست دارن
    اميدوارم خوشتون بياد


    اینها کوکیز فرانسوی هستند که میشه برای انواع مهمونی ها استفاده کرد..
    *سایه روشن*, *شمیم*, رستگار و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #8

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

    سلام اینم کوکیز من دستور شهره جون.فاصله مواد روسینی کم بود چسبیدن بهم مجبور شدم دوباره بشینم جداشون کنم.ولی خیلی خوب شد مرسی. راستی شهره جون میشه به مواد این کوکیز گردو خرد شده یا آسیاب شده اضافه کرد آخه من گردو تو شیرینی خیلی دوست دارم.

    .

صفحه 1 از 155 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما