نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree6709Likes

موضوع: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

نمایش نتایج: از 1,209 به 1,216 از 1240
  1. #1209
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    527
    پسند شده
    8216
    پسند کرده
    4311
    سلام دوستانی که کوکیزفرانسوی درست کردندستور چندتا کوکیز بهتون میده
    .....
     
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

  2. #1210
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    GOLD95 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    266
    پسند کرده
    82
    نام: ۲۰۱۶۱۲۱۰_۱۷۴۵۲۵.jpg نمایش: 1051 اندازه: 96.5 کیلو بایت
    کوکیزهای من بدون تزیین هستن
    مجله کیک وشیرینی آذرماه۱۳۹۵
    کارباخمیرخیلی راحت وبعدپخت خوشمزه بود
    pooneh 007, باران67, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #1211
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    398
    نوشته های وبلاگ
    107
    میزان امتیاز
    815
    پسند شده
    7651
    پسند کرده
    9361

    ویترین مدال ها

    کوکی های خوشمزه و خوش عطر کدو حلوایی همرا با لاته خوش عطر و طعم کدو حلوایی:

    طرز تهیه
    آرد 2 پ
    1و1/4 ق چ بکینگ پودر
    1 ق چ بکینگ سودا (جوش شیرین)
    1 ق چ دارچین، 1/4 ق چ پودر زنجفیل، 1/8 ق چ پودر میخک
    1/2 ق چ نمک
    تخم مرغ درشت همدمای محیط 2 عدد
    شکر قهوه ایی روشن 1و 1/4 پ (260گرم)
    روغن مایع 1/2 پ
    وانیل 1 ق چ
    پوره کدو حلوایی 1 پ (215 گرم)


    فر را روی 165 درجه روشن کنید. ابتدا در ظرفی تمام مواد خشک مثل آرد و ادویه ها و نمک ا با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با شکر برای 2 دقیقه مخلوط کنید. سپس روغن و وانیل و پوره کدو حلوایی رو اضافه کنید وقتی کمی مخلوط کردید آرد رو یکجا اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. سپس در کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید با اسکپ بستنی یا یک ق غ از مواد بردارید و با فاصله در سینی بچنید و اجازه دهید برای 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانیکه خلال دندون در مرکز کوکی ها کردین و تمیز بیرون اومد بزارید بپزند. بافت این کوکی نرمه.
    روی کوکی رو با فراستینگ پنیری تزیین کردم

    60 گرم پنیر خامه ایی همدمای محیط را با 1 ق غ کره همدمای محیط و کمی وانیل مخلوط کردم پودر قند به اندازه ایی ریختم که خودم از شیرینی کرم راضی بودم و در آخر 1 ق غ خامه بهش اضافه کردم. و در قیف ریختم و تزیین کردم.

    من پودر زنجفیل رو حذف کردم چون نداشتم
    دمای فرو روی 180 درجه تنظیم کردم
    و اینکه شکر سفید بجای شکر قهوه ای استفاده کردم
    دستور لاته رو در این پست دنبال کنید>>> کافه لاته - Coffee Latte



    نام: IMAG1622.jpg نمایش: 1513 اندازه: 118.6 کیلو بایت
    باران67, m1361, hengamehh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  4. #1212
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    GOLD95 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    266
    پسند کرده
    82
    نام: ۲۰۱۶۱۲۱۷_۱۲۴۷۴۱.jpg نمایش: 936 اندازه: 99.5 کیلو بایتنام: ۲۰۱۶۱۲۱۷_۱۲۴۲۴۷.jpg نمایش: 928 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    کوکیز شب یلدا
    hengamehh, باران67, *هما* و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1213
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فالگیر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    همین نزدیکی
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    160
    پسند کرده
    39
    تم تولد دخترم خرگوش بود. این کوکی ها رو براش درست کردم
    نام: IMG_20161111_132256.jpg نمایش: 899 اندازه: 109.0 کیلو بایت

    نام: IMG_20161111_132333.jpg نمایش: 895 اندازه: 103.4 کیلو بایت
    نام: IMG_20161104_132905.jpg نمایش: 901 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    نام: IMG_20161104_132916.jpg نمایش: 898 اندازه: 100.2 کیلو بایت


    نام: IMG_20161104_132941.jpg نمایش: 877 اندازه: 116.6 کیلو بایت
    RE79EL, pink girl, hengamehh و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا رو شکر
    مامان شدم
    مامان السا کوچولوی ناز

  6. #1214
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    20
    منم برای یلدای امسال کوکیز هندونه ای درست کردم با نصف دستور بهارگل عزیز.خیییلی خوشمزه بود.فکر میکردم پخت بیسکویت خیلی سختتر ازین حرفا باشه.ولی خیلی سخت نبود .فقط یه نکته اینکه یه مقداری بیسکویتا از اون اندازه ای که قالب زدیم بزرگتر میشه و جا باز میکنه پس یکم بافاصه تو سینی فر بچینید.من برای فر برقی ۱۶۰ درجه و فقط حرارت زیر رو روشن کردم و نیازی به گریل نبود.و حدودا ۱۳ دیقه زمان برد ولی هر ۵ دقیقه چکش میکردم.
    ایسینگ هم که یه سفیده بود و یکم ابلیمو ترش تازه و یکم وانیل و تقریبا یک لیوان پودر قند خیلی نرم.که حدود ۲۰ دیقه ای با همزن زدم.و هسته های هندونه هم چیپس شکلات هست.
    فقط حتما حتما اگه میخواین چند لایه ایسینگ پیش هم بذارید ،باید هر لایه خشک خشک بشه .و بعد لایه بعد .وگرنه کل زحماتتون به باد میره.
    من برا هندونه هر رنگ رو که میذاشتم تقریبا دوساعت بعد رنگ بعد رو میذاشتم.
    رو یه سری از کوکی ها هم با قلمو یکم عسل زدم و رو بعضیاشون کنجد و رو یه سری ترافل ریزرنگی زدم.رو یه سری هم شکلات اب شده.

    نام: ۲۰۱۶۱۲۲۰_۱۹۱۴۳۷.jpg نمایش: 789 اندازه: 62.5 کیلو بایت
    باران67, hengamehh, ترنم63 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1215
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    کوکی جکی و جیل





    برای خمیر کوکی از دستور بهارگل عزیزم استفاده کردم:
    انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )


    دستوری بسیار عالی هست و کوکی هایی بسیار خوشمزه بهمون میده
    اگر نکات ذکر شده در دستور رو رعایت بفرمایین،نتیجه ای بسیار مطولب میگیرین.

    نکته:من خمیر های شیرینی ها و کوکی ها رو بین دو نایلون باز میکنم همیشه


    و اما نحوه ی ساخت این خرسی های بامزه

    این نوع تزیین کوکی از اموزش های خانم گل اور عزیز هست که البته ایشون با دستور بیسکویت موکا این تزیین رو انجام دادن.
    منتها من طعم کوکی بهارگل رو بیشتر از اون دستور میپسندم.
    در واقع من برای خرسی های قهوه ای از دستور کوکی موکا و برای خرسی های سفید از دستور بهارگل استفاده کردم.


    شما برای داشتن خمیر شکلاتی،از میزان ارد دستور کم کنین و به همون میزان پودر کاکائو بزنین.
    هر چقدر پودر کاکائوتون تیره تر باشه و بیشتر بزنین،کوکیتون تیره تر میشه
    البته زیاده روی نکنین و گر نه کوکی تون تلخ و بد مزه میشه






    خمیر رو بین دو نایلو باز کنین و با کاتر خرسی اون رو کاتر بزنین.
    داخل سینی فر چیده و یکی یه دونه بادام تو دست خرسی ها بذارین.
    دقت کنین دست خرسی ها رو حتما روی بادام خم کنین و گر نه بعد از پخت بادام به راحتی کنده میشه.


    میتونین از انواع شکلات و یا سایر مغز ها و غیره به جای بادام استفاده بفرمایین.

    با کمک ابزاری که در تصویر مشاهده میفرمایین برای خرسی ها دهن و چشم بگذارین و تمام

    در صورت نداشتن ابزار ،از سیخ چوبی،چاقوی اشپزخونه و خیلی وسایل دیگه میتونین استفاده کنین









    میتونین پاهای خرسی ها رو بعد از پخت داخل شکلات مذاب بزنین (یعنی چکمه پوشیدن)
    منتها من دوست داشتم خرسی هام به همین صورت که در تصویر میبینین باشن و تداعی کننده ی کارتن دوران بچگیم باشه(جکی و جیل)

    حتی میتونین از این خرسی ها برای ساخت کوکی روز عشق استفاده کنین به این صورت که به دستشون قلب قرمز بدین.
    این قلب میتونه شکلاتی باشه و یا از جنس خمیر کوکی رنگ شده

    *مشاهده میکنین که میتونین با کمترین وسایل و به سادگی در منزل چیزهایی کاملا سالم و بهداشتی و بسیار زیبا و خوشمزه برای کوچولوهاتون تهیه بفرمایین


    آرزوی من, *هما*, zakizadeh و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1216
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    کوکی جغد





    این جغدای گوگولی هوش از سر شمام بردن؟
    من انقد عاشق این دلبرا هستم که تا الان بارها و بارها همینا رو درست کردم منتها هر بار فرصت عکاسی پیش نمیومد
    ولی این بار موفق شدم

    ایده ی تزیین از اموزش های خانم گل اور عزیز دلم هست.
    روش کار بسیار ساده ست و با کمترین ابزار قابل اجراست.

    خمیر کوکی رو با دستور بهارگل عزیزم درست کردم.
    انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )


    دستوری بسیار عالی هست و کوکی هایی بسیار خوشمزه بهمون میده
    اگر نکات ذکر شده در دستور رو رعایت بفرمایین،نتیجه ای بسیار مطولب میگیرین.

    نکته:من خمیر های شیرینی ها و کوکی ها رو بین دو نایلون باز میکنم همیشه


    مراحل ساخت کوکی جغد رو به صورت مرحله به مرحله در تصویر زیر میتونین مشاهده بفرمایین:




    ابتدا خمیر رو با کاتر گرد کاتر بزنین.
    با کمک یه ماسوره و یا یه کاتر دایره کوچولو یه نیم حلقه از بالای دایره جدا کنین.
    دو تا نیم دایره هم کناره هاش بندازین به عنوان لپ های جغد

    دو تا اشک کوچولو از خمیر درست کنین و به عنوان چشم برای جغدتون بگذارین.

    با کمک چنگال خطوط پای چغد رو رسم کنین.
    یه دونه بادام به صورت عمود بین چشم های جغد بگذارین به عنوان نوک جغد

    برای مردمک چشم جغد میتونین از شکلات های چیپسی که به صورت اشک هستن استفاده کنین.این شکلات ها رو میتونین از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه بفرمایین و یا اینکه خودتون بسازین.

    منتها من کمی پودر کاکائو با مقدار بسیار کم اب حل کردم و با کمک قلمو برای جغد هام مردمک چشم کشیدم.
    اینجور دیگه دردسر و نگرانی ذوب شدن شکلات داخل فر و یا مساله ی هم خوان بودن از لحاظ سایز و غیره رو نداریم.
    در دسترس تر راحت تر هم هست.





    *مشاهده میکنین که میتونین با کمترین وسایل و به سادگی در منزل چیزهایی کاملا سالم و بهداشتی و بسیار زیبا و خوشمزه برای کوچولوهاتون تهیه بفرمایین


    yeganejan, آرزوی من, *هما* و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما