نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3097Likes

موضوع: کیک راه راه - زبرا کیک ( Zebra Cake )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 793
صفحه 1 از 100 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۸
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    178

    کیک راه راه - زبرا کیک ( Zebra Cake )

    درود بر خانومهاي هنرمند :43:


    این دستور رو نجما تو وبلاگش گذاشته بود.

    زبرا کیک zebra cake +کیک رنگین کمان



    من این کیک را این طوری می پزم که موادکیکم را نصف می کنم یکی کاکاو و یکی ساده .بعد با ملاقه درست از وسط قالب ملاقه ملاقه روی هم می ریزم یکی سفید یکی قهوای تا مواد تماو شود عکس ان را ندارم چون به عنوان عصرانه پختم و قبل از تزیین خورده شد .من این مدل را با همین دستور کیک شیر که دستورش اینجا بود پختم . اخر این هفته با دستور کیک ژله ای می خواهم مدل رنگین کمان ان را درست کنم حتما عکس ان را برای تایید استاد مامان باران می گذارم تا اگه اشتباه دارم رفع بشود .
    توسط: مامان

    نجما


    [attachment=4:27utpfwk]io455i.jpg[/attachment:27utpfwk]
    [attachment=3:27utpfwk]2agq8vs.jpg[/attachment:27utpfwk]
    [attachment=2:27utpfwk]2ai54wl.jpg[/attachment:27utpfwk]


    عکسها: مهتاب

    زبرا کیک ( کیک راه راه )
    تخم مرغ درشت ......... 4 عدد ..... به دمای محیط رسیده
    شكر..................250 گرم (1پیمانه)
    شیر ..................... 1 پیمانه ..... به دمای محیط رسیده
    روغن مایع ............... 1 پیمانه(ذرت ، گیاهی یا کنولا بهتره)
    وانیل .................... 3/1 ق چ
    آرد ....................... 2 پیمانه (300 گرم)
    بیکینگ پودر ............1 ق س (3 ق چ )( یا 1 ق چ جوش شیرین )
    پودر کاکائو ............... 2 ق س

    شكر و تخم مرغها را با درجه تند همزن می زنیم تا مثل کرم شده و روشن شود .
    شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن می زنیم .
    آرد ،وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده کم کم به مایه می افزاییم با همزن میزنیم تا صاف و یکدست شود . زیاد نباید هم بزنیم
    مواد را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به 1 قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم.
    فر را با درجه 180 روشن می کنیم.
    کف قالب 23 سانت را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم
    3 ق س از مایه سفید را درست در مرکز قالب می ریزیم و بعد 3 ق س از مایه کاکائویی را درست در مرکز قالب . دوباره مایه سفید و....
    این کار را باید سریع انجام دهیم و مکث نکنیم وهمچنین قالب را نباید تکان دهیم تا مایه پخش شود چون بتدریج پخش خواهد شد.
    به مدت 40 دقیقه در فر قرار میدهیم . 20 دقیقه اول در فر را باز نمی کنیم
    بعد از 40 دقیقه یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو می کنیم و خارج میکنیم اگر تمیز بود کیک پخته است.
    دور کیک را با یک چاقوی نازک از قالب جدا می کنیم و روی پنجره سیمی قرار میدهیم تا خنک شود . می توانیم روی کیک پودر قند بپاشیم
    ............................
    این هم کیک رنگین کمانی که دستور کار همان دستور کار کیک بالاست


    [attachment=0:27utpfwk]1qnxaq.jpg[/attachment:27utpfwk]
    [attachment=1:27utpfwk]120gkyf.jpg[/attachment:27utpfwk]

    دستور کیک زبرا مهتاب:من 5 تا تخم مرغ 4 قاشق پودر کاکائو 130 گرم شکر( پودر شکر نه ).. درست کردم فقط توجه کنید وقتی یه کیک مثل این دو رنگ میخواین درست کنین اگه بخواین خوب بشه باید غلظت هر دو مایع یکی باشه واسه همین وقتی تمام مواد رو ریختین و خواستین آرد بریزین اول به مقداری که میخواین پودر کاکائو اضافه کنین از آرد بردارین بذلرین کنار

    مثلا من اینجا اول 4 تا قاشق از آرد رو برداشتم بعد آرد رو با مواد قاطی کردم وقتی مواد رو نصف کردیم توی نصفش 4 ق پودر کاکائو و تو نصفه دیگه اون 4 ق آرد رومیریزیم تا غلظتش برابر بشه بعدش همون روش اصلی رو انجام میدیم.موقع ریختن هم دیگه احتیاجی نیست اونقدر عکس العمل تندی داشته باشی چون غلظت مواد یکیه و با هم قاطی نمیشن فقط ظرفش تکون نخوره
    من خودم نیم ساعت فقط ریختنم طول کشی تازه قاشقام برابر نبود واسه همون مایع سفیدم بیشتر شد ولی کلا بد نشد

    ریختنشم که همونطور که تو اون سایتی که مامان باران عزیزم معرفی کردن و نشون داده اول یه قاشق از مایع سفید در مرکز قالب میریزی و یه قاشق مایع کاکائویی روی مایع سفید و دقیقا در مرکز اگه مایع کج و کوله شد اشکالی نداره مایع رو فقط در مرکز بریز همینطور تا همشون تموم بشه فقط قاشقای من همچین قاشقم نبودن ملاقه بودن بیشتر تا قاشق ولی خوب یکیش کوچیک بود یکیش بزرگ
    (ziba), shahla-324, مامان غزل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لبخند بزن

  2. بانک بند ناف
  3. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    0

    Re: کیک راه راه

    اردیبهشت جون اون رنگهایی که تو کیک زبرا درست کردی چیه؟؟؟؟؟؟ :s3:
    نقل قول نوشته اصلی توسط ارديبهشت
    درود بر خانومهاي هنرمند :43:
    فرگل جون من برايرنگ سبز و قرمز و صورتي از رنگ خوراكي استفاده كردم و زرد رو از زعفران وقهوه اي هم پودر كاكائو و نارنجي اسانس پرتقال .
    به خاطر اسانس پرتقال و زعفران و پودر كاكائو كيك خوشمزه تر هم ميشه :72:
    به سه چیز تکیه نکن، غرور، دروغ و عشق

    آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد و با عشق می میرد

    "دکتر شریعتی"

  4. #3
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    171
    پسند کرده
    0

    Re: کیک راه راه

    دوست عزیز
    چقدر زعفران ریختی که اینقدر خوشرنگ شده؟تو آب حل کردی؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط ارديبهشت
    درود بر خانومهاي هنرمند :43:
    افسان جون كيك شما هم خيلي منظم و تميز در اومده و به نظر خوشمزه مياد :72:
    هما جون من يه قوري كوچولو دارم كه برا سيسموني پسرم بود من صاحب شدم:evil: به اندازه يه نصف استكان اب ميگيره خيلي كوچوله اون فقط برايزعفران گذاشتم هميشه تو اون دم ميكنم يعني مثل چاي.
    خيلي كم ميريزم و اب جوش و بعد يه جاي گرم تا رنگ بده :43:
    Whoever is happy will make others happy

  5. #4
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,501
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: کیک راه راه

    ارديبهشت عزيز از چه مارکي براي رنگ کيکت استفاده کردي؟ آخه من رنگ قرمزم بعد از پخت کيک سفيد شد :24:
    نقل قول نوشته اصلی توسط ارديبهشت
    درود بر خانومهاي هنرمند :72:
    رهايي جون من از اين رنگ مقداري خريدم و شيشه اصليش رو ندارم كه بدونم چه ماركي هست اما مارك ويلتون هم خوبه :72:
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  6. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    52
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: کیک راه راه

    رنگ ويلتون شما در زير قوطيش يك عدد هك شده است؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط ارديبهشت
    درود :72:
    پرديس جون من خودم مارك ويلتون استفاده نكردم اما چند نفر بهم گفتن خوبه :s:

  7. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: کیک راه راه(zebra cake)

    میشه خانومهای هنرمند به من بگن اشکال کار من چی بوده که کیک راه راه من روش به صورت راه راه بود ولی وقتی برش زدم توش قسمت کاکائویی اومده بود پایین یه کم قسمت بالای کیکم به صورت راه راه بود من طبق همین روش که آموزش داده شد مایع رو ریختم
    نقل قول نوشته اصلی توسط pardis
    فكر كنم قالبتون براي مقدار موادتون بزرگ بوده؟

  8. #7
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,243
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    112
    پسند شده
    10489
    پسند کرده
    1316

    ویترین مدال ها

    Re: کیک راه راه(zebra cake)

    روش تهیه زبرا کیک به زبان اصلی
    Zebra Cake



    ZEBRA CAKE

    Preparation time: 10 minutes
    Cooking time: 40 minutes
    Makes one 9-inch (23 cm) cake

    INGREDIENTS
    4 large eggs, at room temperature
    1 cup (8 oz / 250 g) granulated sugar
    1 cup (8 fl oz / 250 ml) milk, at room temperature
    1 cup (8 fl oz / 250 ml) oil (corn, vegetable or canola is fine)
    1/3 teaspoon vanilla powder
    2 cups (10 oz / 300 g) all-purpose
    flour
    1 tablespoon
    (equals 3 teaspoons) baking powder
    (if not available, substitute with 1 teaspoon baking soda)

    2 tablespoons dark cocoa powder (make sure it is not very bitter) such as Dutch-processed (A word of caution: Sometimes I use Hershey’s natural unsweetened cocoa, but since it is BITTER it takes away from the sweetness of the cake, so it may not be your best choice if you want a sweeter cake)
    Also Remember! Dark zebra patterns won’t stand out with light cocoa powder)


    You’ll also need:

    mixing bowls, electric mixer or wire whisk, 9 inch (23 cm) non-stick r
    ound cake pan.
    1. In a large mixing bowl, combine eggs and sugar. Using a hand-held electric mixer or wire whisk beat until the mixture is creamy and light in color
    2. Add milk and oil, and continue beating until well blended.
    3. In a separate bowl, combine and mix flour, vanilla powder and baking powder. Gradually add the flour mixture to the wet ingredients and beat just until the batter is smooth and the dry ingredients are thoroughly incorporated. DO NOT OVERBEAT to prevent air pockets from forming in the batter.
    .
    This is the consistency of the batter: neither very thick not too loose.

    4. Divide the mixture into 2 equal portions. Keep one portion plain. Add cocoa powder into another and mix well.
    5. Preheat the oven to 350˚F (180˚C).
    6. Lightly grease the pan with oil. If you don’t have non-stick baking pan, grease whatever pan you have then line it with parchment paper (baking paper).


    7. The most important part is assembling the cake batter in a baking pan. This is what you do.

    Scoop 3 heaped tablespoons of plain batter (you can also use a ladle that would hold 3 tablespoons) into the middle of the baking pan. Then scoop 3 tablespoons of cocoa batter and pour it in the center on top of the plain batter. IMPORTANT! Do not stop and wait until the previous batter spreads – KEEP GOING! Do not spread the batter or tilt the pan to distribute the mixture.

    It will spread by itself and fill the pan gradually. Continue alternating the batters until you finish them. The pictures below will guide you through.

    This is how the cake will look before it goes into the oven.

    8. Bake in the oven for about 40 minutes. Do not open the oven door at least the first 20 minutes or the cake will shrink and will not rise. To check if the cake is ready, insert a toothpick into the center. It should come out clean when ready. Remove from the oven. Immediately run a small thin knife around the inside of the pan to loosen the cake, then invert the cake onto a cooking rack. Turn the cake back over and let cool. You can sprinkle the top of the cake with some powdered (confectioner’s) sugar or leave it plain.


    This is how my cake looked when I had just removed it from the oven.






    (ziba), malina, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  9. #8
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,243
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    112
    پسند شده
    10489
    پسند کرده
    1316

    ویترین مدال ها

    Re: کیک راه راه(zebra cake)

    قرار بود زبرا کیک بشه ، ولی چون ارتفاع کیکم کم بود ، نشـــــــــد



    انژلینا, (ziba), کوچول آشپز و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 1 از 100 123411 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. تزئین کیک فنجانی(cup cake)
      توسط najma در انجمن تزئينات ( كيك - شيريني - دسر ) - Decoration Sweet
      پاسخ: 250
      آخرين نوشته: ۱۳۹۶/۰۱/۱۵, ۰۸:۱۴ بعد از ظهر
    2. کیک انگور Grape Cake
      توسط Mahdieh* در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 11
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۱۰/۲۶, ۰۶:۳۷ بعد از ظهر
    3. کیک رنگین کمان rainbow cake
      توسط najma در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 89
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۷/۰۷, ۰۷:۲۸ بعد از ظهر
    4. کیک اپرا opera cake
      توسط najma در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 13
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۵/۰۷, ۱۱:۳۲ قبل از ظهر
    5. funnel cake
      توسط فاطمه مامی نیکو در انجمن انواع شیرینی - Sweet
      پاسخ: 13
      آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۰۲/۳۰, ۱۲:۰۰ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما