نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree552Likes

موضوع: انواع ناگت

نمایش نتایج: از 73 به 78 از 78
صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 78910
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh mansoori آواتار ها
    سعیده منصوری
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    445
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    2672
    پسند کرده
    3180
    اینم ناگت من، من مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل و کمی پودر و یک پیاز چرخ کردم بعد ک حالت خمیری پیدا کرد،قالب زدم و پفک نمکی رو پودر کردم زدم توی پفک نمکی و توی روغن زیاد سرخ کردم، خیلی خوشمزه بود
    ***
     
    kurosh1, باران67, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    از هركسي به جز تو بيزارم...

  2. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    385
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    1609
    پسند کرده
    1432
    ناگت مرغ با تركيب مواد زير:
    سينه مرغ،پياز ،سير،سس خردل، نمك،فلفل،پاپريكا، زيره،پنير پيتزا
    همش با غذاساز نرم و يكدست شد،بعدم لاي كيسه فريزر پهن كردم و قالب زدم و تو آرد سوخاري غلطوندم و توي روغن سرخ كردم،همراه با سس قارچ
    خيلي عالي بود،ممنون از همه

    نام: image.jpg نمایش: 642 اندازه: 105.0 کیلو بایت
    sohei59, باران67, مامان سیدکوچولو و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #75
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94972
    پسند کرده
    80084

    ویترین مدال ها

    ناگت مرغ




    ناگت مرغ با دستور خانم گل اور عزیز و اندکی دخل و تصرف

    این دستور پایه ی انواع ناگت هاست و با تغییر گوشت مورد استفاده میتونیم سایر انواع دیگر ناگت هم درست کنیم.
    به عنوان مثال با استفاده از میگو به جای مرغ،ناگت میگو خواهیم داشت.

    مواد اولیه:

    مرغ چرخ شده: 500 گرم
    نکته ی مهم:حتما از ترکیب ران و سینه در ناگت استفاده کنین تا ناگتتون خشک نشه


    سیر:4-5 حبه بسته به ذائقه(از سه حبه کمتر نشه)
    *سیر از ادویه های اصلی ناگت هست و حتما ازش استفاده کنین و اگر حساس هستین از پودر سیر استفاده بفرمایین.
    *من از دو حبه سیر استفاده کردم چون تجربه کردم با میزان بیشتر سیر،طعم و عطر سیر خیلی غالب و زننده میشه


    پیاز متوسط: 1 عدد رنده شده
    سس خردل: 2 ق غ
    نمک: 1 ق م
    فلفل قرمز: 1 ق م

    پنیر پیتزا 100 گرم
    آرد سوخاری: به میزان لازم



    طرز تهیه:

    مرغ رو کامل چرخ کنین و داخل غذاساز بریزین.
    حبه های سیر،پیاز رنده شده،نمک،فلفل ،سس خردل و پنیر پیتزا رو به اون اضافه کنین.
    سپس دستگاه رو روشن کنین تا خوب مواد یکدست بشن و حالت چسبندگی پیدا کنن.
    میتونین از گوش کوب برقی یا میکسر و هر دستگاه در دسترس دیگر استفاده کنین.


    *پیاز را بعد از رنده کردن یکی دو دقیقه کنار بگذارین ،آبی که ازش جدا میشه رو دور بریزین .در واقع نمیخواییم مایه ی ناگتمون آبکی بشه و هر چه سفت تر باشه بهتره

    *اگر برای یکدست کردن مواد هیچ دستگاهی ندارین میتونین با دست ورز بدین منتها باید خوب این کارو بکنین تا مواد به حالت چسبندگی و یکدستی در بیان.


    تا اینجای کار مواد ناگتمون اماده ست.
    بهتر هست این مواد رو یک ساعت در یخچال استراحت بدیم تا خمیر خودش رو به اصطلاح بگیره.

    حالا باید اون ها رو قالب بزنیم و در مرحله ی بعد سرخ کنیم.

    برای قالب زدن ناگت ها به شیوه ی زیر کار میکنیم:

    روی سینی یا سطحی که میخواییم ناگت ها رو قالب بزنیم آرد سوخاری بریزین.
    دقت کنین که اردتون حتما ریز باشه .چونکه ناگت گوشتی خام داره و در مدت پخت و سرخ شدن اگر قطعات ارد درشت باشه ،اون قطعات میسوزن و سفت میشن.

    *برای نارنجی رنگ شدن ناگت هاتون میتونین از ارد های سوخاری نارنجی مارک پانکو استفاده بفرمایین.
    منتها اون ها گرون هستن و من ارد سوخاری که خودم در منزل تهیه میکنم استفاده میکنم و مقداری پفک پودر شده بهش اضافه میکنم .
    پودر پفک هم خوشمزه تر میکنه ناگت رو و هم رنگش رو نارنجی و زیبا میکنه.



    مقداری از مایه ی ناگت رو روی ارد بگذارین و باز روی اون ارد بریزین و صافش کنین.
    چون مایه چسبناک هست با کمک ارد میخواییم اون رو پهن کنیم و صد البته ارد سوخاری کاوری ترد و کرانچی به ناگتمون میده

    قطر ناگت ها معمولا 1 س هست
    اگر ضخیم تر بگیرین ناگتتون مغز پخت نمیشه و جالب نمیشه.

    مایه ی ناگت رو به ضخامت نیم الی 1 س پهن کنین و شروع به کاتر زدن کنین.

    یه کاسه ی اب کنار دستتون بگذارین و ابتدا کاتر رو داخل اون بزنین و بعد ناگت رو باش قالب بزنین،اینجور تمیز تر قالب میخوره
    کاتر رو خیلی محکم فشار بدین و مایه ی ناگت رو با فشار دستتون هدایت کنین و جدا کنین

    بعد از اون در صورت نیاز اطراف ناگت قالب خورده رو خودتون تمیز و اصلاح کنین
    یکی یکی ناگت ها رو قالب بزنین و در سینی ای جداگانه قرار بدین تا کل مایه ناگت تموم بشه.



    نحوه ی سرخ کردن صحیح :

    اینکه گفته میشه فست فود ها برای سلامتی مضر هستن به خاطر خود مواد متشکل فست فود نیست،بلکه بیشتر به خاطر نحوه ی سرخ کردن اشتباه هست که میزان زیادی روغن وارد اون غذای میشه و اون رو از لحاظ تغذیه ای ناسالم میشه.

    شیوه ی صحیح سرخ کردن به این صورته که:
    تابه ی حاوی روغن شناور (روغن به قدری که ناگت در اون شناور باشه)رو روی حرارت ملایم قرار بدیم و کااملا زمان بدیم تا اون خوب گرم بشه
    اگر عجله کنیم و حرارت رو زیاد کنیم روغن دود میکنه و سیاه میشه و ناگت و یا سایر موادی که قصد سرخ کردن اون ها رو داریم با ملایمت سرخ نمیشن و مغز پخت هم نمیشن.

    پس روغن رو 5 دقیقه جلوتر روی حرارت خیلی ملایم گرم کنین .

    نکته ی بعدی اینه که ناگت ها و یا هر سرخ کردنی دیگر مثل کتلت و .. رو یک جا وارد تابه کنین.

    در واقع این کار ها کاملا اشتباهه:
    یه ناگت داخل تابه بذارین.یه کم وقت دیگه یکی دیگه اضافه کنین.
    یا مثلا یک ناگت اماده رو خارج کنین و در حالی که داخل تابه چند ناگت دیگه در حال سرخ شدن هستن یه ناگت جدید داخلش بندازیم

    باید چند ناگت بسته به حجم تابه همزمان وارد تابه کنیم
    هر کدوم سرخ شد خارج کنیم و هیچ ناگت جدیدی جایگزین نکنیم
    وقتی همه ی اون ها رو خارج کردیم بعد سری جدیدی رو داخل تابه بگذاریم.

    چرا این کارو میکنیم؟
    چون ناگتی نا هماهنگ با بقیه وارد تابه میشه باعث میشه روغن سرد بشه و روغن که سرد میشه باعث میشه تمام روغن جذب ناگت ناهماهنگ بشه.
    حالا هر چقدرم روی حوله کاغذی بگذاریم بازم فایده نداره

    ***

    ناگتی که داخل روغن هست رو به حال خودش رها نکنین و مرتب اون رو جا به جا کنین تا همه جای اون یکدست سرخ و مغز پخت بشه
    وقتی رنگ اون قهوه ای روشن شده،ناگت ما آماده ست.
    بیشتر نذارین بمونه چون اگر زیاد از حد داخل روغن بمونه یا روغن بیش از حد داغ باشه باعث سفت شدن ناگت میشه.

    وقتی که ناگت از کف تابه اومد روی تابه و روی روغن ایستاد ینی ناگت ما کاملا اماده ست و باید اون رو خارج کنیم.


    نکته)به دلیل اینکه ناگت هم پنیر داره و هم ارد سوخاری داره هر چند مدت یکبار باید روغن رو از صافی رد کنیم تا خرده های داخل روغن گرفته بشه و روغن زلال و شفاف بشه و گر نه اون خرده های شناور به ناگت های جدیدی میچسبه و ظاهر و مزه ی ناخوشایندی به غذا میده.

    من بعد از هر بار خالی شدن تابه اون رو از صافی رد میکنم.





    نکات:

    -میتونین ناگت رو در حجم زیاد درست کنین و بعد از پخت بسته بندی کرده و فریز کنین(مثل ناگت های بازاری)

    -میتونین ناگت ها رو قالب نزنین و با دست مثل کتلت اون ها رو درست کنین و سرخ کنین.
    منتها به نظر من روش قالب زدن راحت تر هم هست چرا که مایه ناگت خیلی چسبناک هست و به راحتی نمیشه باش کار کرد.
    البته باید دست ها رو خیس کنین تا بتونین اون ها رو فرم بدین.

    -گرم کردن ناگت و یا سایر فست فود ها برای مهمانی ها:
    فر را روی درجه 170 روشن کنید.

    ناگت ها رو روی ابکش استیل چیده و آبکش را روی سینی بگذارین و در فر گرم شده به مدت 5-10 دقیقه قرار بدین.
    به این صورت هر آنچه روغن اضافه در ناگت ها وجود داره از سوراخ ابکش وارد سینی میشه و ناگت هامون هم گرم و اماده برای سرو میشن.
    به این صورت میتونیم با خیال راحت برای مهمانیهامون غذاهای سرخ کردنی رو از قبل درست کنیم بدون اینکه نگران نحوه ی گرم کردن اون ها باشیم.

    -میتونین داخل ناگت هاتون عصاره ی مرغ هم بزنین .البته من این کارو نمیکنم منتها اگر دوست داشتین این کارو کنین حتما در زدن نمک دقت کنین چون عصاره ها خودشون نمک دارن.



    *شمیم*, مامان غزل, hana67 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    535
    پسند کرده
    163
    ناگت مرغ با دستور خانم گل اور عزیز و اندکی دخل و تصرف

    سلام
    باران جان میشه سس خردل و حذف کرد ؟
    sohei59, باران67 و kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  5. #77
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94972
    پسند کرده
    80084

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط sara 93 نمایش پست ها
    ناگت مرغ با دستور خانم گل اور عزیز و اندکی دخل و تصرف

    سلام
    باران جان میشه سس خردل و حذف کرد ؟
    سلام عزیز دلم
    شدنش که میشه،در واقع سس خردل یکی از طعم دهنده هاشه و*میتونین حذف کنین
    sohei59, hana67 و kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    1049
    پسند شده
    9486
    پسند کرده
    9255
    ناگت مرغ
    ________________________

    نام: 1502650223482.jpg نمایش: 161 اندازه: 113.6 کیلو بایت


    * ناگت مرغ و نان باگت

    نام: IMG_20170824_191435.jpg نمایش: 161 اندازه: 101.0 کیلو بایت

    نام: IMG_20170824_191536.jpg نمایش: 161 اندازه: 101.3 کیلو بایت


    طرز تهیه ناگت مرغ از مامی سایت
    .
    .

    سینه دوعدد مرغ رو بهمراه یدونه پیاز بزرگ چرخ کردم.
    وزن مرغ مهم نیست .چون مابقی مواد رو بر اساس حجم مرغ چرخ شده و کاملا چشمی و حدودی باید بریزید.

    بعد مقداری پنیر پیتزا
    نمک و فلفل و ادویه
    دوقاشق روغن زیتون
    دو قاشق آرد سوخاری
    دوحبه سیر رنده شده .
    مواد بالا روخوب ورز دادم تا یکدست بشه.این مخلوط رو تو یخچال بمدت پنج شش ساعت استراحت دادم تا خنک بشه
    موادمون چسبنده هست....ولی✅پیشنهاد میکنم بهش آرد سفید یا گندم یا ارد سوخاری اضافه نکنید.روی طعمش تاثیر میگذاره. .همون یکی دوقاشق ارد سوخاری توی دستور کافی هست

    .
    .

    خب مقداری از مواد بردارید .تو دستتون و یا با کاتر(قالب) بهش فرم بدید و در آرد گندم یا ارد سفید بزنید.و در سینی بچینید
    همه ی مواد رو که در آرد زدید و تمام شد
    حالا نوبت مخلوط شیر و تخم مرغ و بعد هم ارد سوخاری هست.برای مخلوط شیر و تخم مرغ به ازای هر یدونه تخم مرغ درشت یکچهارم لیوان شیر و و کمی زعفران یا ادویه در نظر بگیرید. .
    .
    .
    .✅برای ناگت ترجیحا از ارد (پودر) سوخاری نرم استفاده کنید. . .
    .✅ ناگتها رو دومرتبه در ارد سوخاری میزنم.یعنی یکبار که در مخلوط تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری زدم و همه ی ناگتها این مرحله رو طی کردن.دوباره از اول در مخلوط تخم مرغ و شیر وبعد در ارد سوخاری میزنم.
    با این روش رویه ی سوخاری ناگت کمی ضخیم تر میشه و مانع نفوذ روغن به داخل ناگت میشه.
    .
    ✅من تعدادی از ناگتها رو که برای نهار امروز بودن با قالب مربع زدم ولی مابقی رو بخاطر وقت گیر بودن با قالب فلافل زدم.
    .
    ✅ناگت رو به راحتی میتونید در فریزر نگه داری کنید و هر بار با همان حالت انجماد در روغن بگذارید.در حین سرخ شدن یخش هم باز میشه.اگه دوست ندارید میتونید از قبل بگذارید بیرون یخ زدایی بشه بعد سرخ کنید.
    .
    ✅برای نگهداری ناگت در فریزر بین هر ردیف نایلکس قرار بدید که بهم نچسبن و به راحتی بتونید استفاده کنید .
    ✅میتونید به جای استفاده از سینه مرغ از مرغ کامل بدون استخوام هم استفاده کنید
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۶/۰۶/۰۲ در ساعت ۰۶:۴۰ بعد از ظهر
    hasti68, zahra - n, RE79EL و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 78910
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما