نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree56Likes

موضوع: حلوای ساگو (سیاگو)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 34
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1

    حلوای ساگو (سیاگو)

    من چند روز پیش یه گوگولی های خوشکل سفید خریدم که اسمش ساگو بود و فروشنده گفت باهاش حلوا می درستند.اما نگفت چه جوری؟؟؟ :32:
    خودم یه دستور از نت پیدا کردم.کسی تجربه ای نداره!! :27:
    امان از فضولی :42:
    مریم گلی .. این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: حلوای ساگو (سیاگو)

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    عسکش رو هم پیدا کردم


    جنوبی های عزیز هم اکنون نیازمند یاری بنفشتان هستیم(ترسیدم سبز بنویسم ف ی ل ت ر بشم)
    سلام نجما جون من یک روش درست کردن این حلوای خوشمزه روبلدم تقدیمتون میکنم ابتدا باید سگو یا به قول شما ساگو رو از شب تا صبح خیس بذارین توی اب خیس بخوره سپس یک و نیم برابرش سگو شکر رادر روغن تفت میدیم تا خوب سرخ بشه وطلایی بشه بعدا میایم سگویی که از قبل خیسوندیم با ابش به شکرا اضافه میکنیموخوب هم میزنیم در این مرحله شکرها سفت میشن وبه نظر میان که حلوا خراب شده ولی درسته شما باید اونقدر به هم بزنید تا یه حلوای کش دار وخوشمزه ای داشته باشید در ضمن گردو و زعفران وهل وگلاب فراوان هم به اون اضافه میکنید انشاالله که متوجه شده باشن
    Andrew و najma این نوشته را پسندیده.

  3. #3

    Re: حلوای ساگو (سیاگو)

    ممنونم ساحل جون
    با یه دستور که از اینترنت گرفتم درست کردم خیلی عالی شد
    مثل حلوای مسقطی لاری شد.فرقش با نشاسته معمولی در کشذار بودنش بود
    این دفعه با دستور شما درست می کنم و خبرش رو می دم شنیدم خیلی خاصیت داره درسته؟؟؟؟
    چخ چیزای دیگه ای می شه باهاش درست کرد؟؟
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: حلوای ساگو (سیاگو)

    این دستوری بود که استفاده کردم(سفت شدنش خیلی طول کشید)


    حلوا سیاگو (ساگو)

    ساگو را در2 لیوان اب به مدت 1 روز بخیسانید و در یخچال بگذارید
    4 لیوان اب و روغن را روی حرارت به جوش بیاورید
    مواد لازم:

    ساگو 1 پیمانه
    اب 8 پیمانه
    شکر 2-3 پیمانه
    روغن جامد اب شده 1 پیمانه
    زعفران حل شده ¼ پیمانه
    گلاب 1 پیمانه
    خلال پسته ½ پیمانه
    خلال بادام ½ پیمانه
    گردو خرد شده 1 پیمانه
    پودر هل 1 قاشق مرباخوری


    طرز تهیه:

    ساگو را در2 لیوان اب به مدت 1 روز بخیسانید و در یخچال بگذارید
    4 لیوان اب و روغن را روی حرارت به جوش بیاورید
    4 لیوان اب را با شکر و ساگو مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود سپس به روغن اضافه کنید هم بزنید تا به جوش بیاید مرتب هم بزنید تا غلیظ شود حرارت را کم کنید مرتب هم بزنید تا زمانی که مایه کاملآ کشدار و غلیظ شود گلاب، زعفران حل شده ،پودر هل،گردوی خرد شده و خلال بادام را بریزید و با هم مخلوط کنید زمانی که مایه کاملآ از دیگ جدا شود انگاه اماده است .حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و روی ان را با گردوي خرد شده تزئین کنید.


    ساگو كه به لهجه بندري به ان سياگو مي گويند نوعي ماده نشاسته اي سفید رنگ یا مایل به خاکستری به قطر1تا 8 ميلي متر است كه از مغز ساقه نوعي نخل تهيه مي گردد . ساگو را مي توان از مغازه هاي عطاري تهيه نمود.

    اين نوع حلوا در هرمزگان در خانه ها تهيه مي شود و همراه با قهوه عربي سرو مي شود.


    http://monapourdaryaei.com/deshow.aspx?post=3

    و این هم در مورد خود ساگو(از ویکیپدیا)

    ساگو
    از ویکی*پدیا، دانشنامهٔ آزاد
    پرش به: ناوبری, جستجو
    ساگو(Sagu Metroxylon) یک نشاسته بدست آمده از مغز میوه از ساقه درخت نخل ساگو است. این ماده غذایی بسیاری از مردم در گینه نو و جزایر مولوکو از آن است به نام Saksak و Sagu نام می*برند. طرز تهیه آن به طور سنتی است،پخته و خورده می*شود. شکل های مختلف مانند مخلوط با آب جوش به صورت یک خمیر، یا به عنوان یک کلوچه از آن استفاده می*گردد.

    ساگو مانند بسیاری از نشاسته دیگر، و هم ساگو و هم نشاسته کاساو (یا مانیوک) به صورت دانه دانه تولید می*شوند. دانه ساگو در ظاهر شبیه به دانه کاساو (یا مانیوک) است، و هر دو ممکن است در بعضی از خوراکی ها بجای هم استفاده شوند. این تشابه باعث سردرگمی در برخی از نامهای خوراکی ها ساخته شده با دانه*های آن دو است.

    صد گرم ساگوی خشک 355 کالری تولید می*کند، از جمله به طور متوسط 94 گرم کربوهیدرات، 0.2 گرم پروتئین، 0.5 گرم فیبر غذایی، 10 میلی گرم کلسیم، 1.2 میلی گرم آهن، و مقادیر ناچیز از چربی، ویتامین ب، کاروتن(ویتامین آ) و ویتامین ث. ساگو می*تواند برای هفته*ها و ماه*ها در بدن ذخیره شود، هر چند پس از آن که در دستگاه گوارش هضم و جذب شد، به طور کلی سریعاً جذب بدن می*شود
    shohreh-sh, anooshe, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    http://liliangol.blogfa.com
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    175
    پسند کرده
    0

    Re: حلوای ساگو (سیاگو)

    نجما جون ساگو را از کجا خریدید .؟
    به مطبخ رویا خوش آمدید
    liliangol.blogfa.com

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: حلوای ساگو (سیاگو)

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    این دستوری بود که استفاده کردم(سفت شدنش خیلی طول کشید)


    حلوا سیاگو (ساگو)

    ساگو را در2 لیوان اب به مدت 1 روز بخیسانید و در یخچال بگذارید
    4 لیوان اب و روغن را روی حرارت به جوش بیاورید
    مواد لازم:

    ساگو 1 پیمانه
    اب 8 پیمانه
    شکر 2-3 پیمانه
    روغن جامد اب شده 1 پیمانه
    زعفران حل شده ¼ پیمانه
    گلاب 1 پیمانه
    خلال پسته ½ پیمانه
    خلال بادام ½ پیمانه
    گردو خرد شده 1 پیمانه
    پودر هل 1 قاشق مرباخوری


    طرز تهیه:

    ساگو را در2 لیوان اب به مدت 1 روز بخیسانید و در یخچال بگذارید
    4 لیوان اب و روغن را روی حرارت به جوش بیاورید
    4 لیوان اب را با شکر و ساگو مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود سپس به روغن اضافه کنید هم بزنید تا به جوش بیاید مرتب هم بزنید تا غلیظ شود حرارت را کم کنید مرتب هم بزنید تا زمانی که مایه کاملآ کشدار و غلیظ شود گلاب، زعفران حل شده ،پودر هل،گردوی خرد شده و خلال بادام را بریزید و با هم مخلوط کنید زمانی که مایه کاملآ از دیگ جدا شود انگاه اماده است .حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و روی ان را با گردوي خرد شده تزئین کنید.


    ساگو كه به لهجه بندري به ان سياگو مي گويند نوعي ماده نشاسته اي سفید رنگ یا مایل به خاکستری به قطر1تا 8 ميلي متر است كه از مغز ساقه نوعي نخل تهيه مي گردد . ساگو را مي توان از مغازه هاي عطاري تهيه نمود.

    اين نوع حلوا در هرمزگان در خانه ها تهيه مي شود و همراه با قهوه عربي سرو مي شود.


    http://monapourdaryaei.com/deshow.aspx?post=3

    و این هم در مورد خود ساگو(از ویکیپدیا)

    ساگو
    از ویکی*پدیا، دانشنامهٔ آزاد
    پرش به: ناوبری, جستجو
    ساگو(Sagu Metroxylon) یک نشاسته بدست آمده از مغز میوه از ساقه درخت نخل ساگو است. این ماده غذایی بسیاری از مردم در گینه نو و جزایر مولوکو از آن است به نام Saksak و Sagu نام می*برند. طرز تهیه آن به طور سنتی است،پخته و خورده می*شود. شکل های مختلف مانند مخلوط با آب جوش به صورت یک خمیر، یا به عنوان یک کلوچه از آن استفاده می*گردد.

    ساگو مانند بسیاری از نشاسته دیگر، و هم ساگو و هم نشاسته کاساو (یا مانیوک) به صورت دانه دانه تولید می*شوند. دانه ساگو در ظاهر شبیه به دانه کاساو (یا مانیوک) است، و هر دو ممکن است در بعضی از خوراکی ها بجای هم استفاده شوند. این تشابه باعث سردرگمی در برخی از نامهای خوراکی ها ساخته شده با دانه*های آن دو است.

    صد گرم ساگوی خشک 355 کالری تولید می*کند، از جمله به طور متوسط 94 گرم کربوهیدرات، 0.2 گرم پروتئین، 0.5 گرم فیبر غذایی، 10 میلی گرم کلسیم، 1.2 میلی گرم آهن، و مقادیر ناچیز از چربی، ویتامین ب، کاروتن(ویتامین آ) و ویتامین ث. ساگو می*تواند برای هفته*ها و ماه*ها در بدن ذخیره شود، هر چند پس از آن که در دستگاه گوارش هضم و جذب شد، به طور کلی سریعاً جذب بدن می*شود
    سلا نجما جون
    دقيقا دستور و با توضيحات كامل سرچ كردي :25:
    و اينكه معمولا بخاطر مقوي بودنش به بچه هاي كوچيك هم اينجا ميدن تا بچه ها تپلي و مامان بشن :s: و اينكه بندرعباس از عطاريها ميشه راحت اونو تهيه كرد تهران رو نميدونم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    .... با بهترين آرزوها

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: حلوای ساگو (سیاگو)

    من ساگو رو با شیر درست می کنم . بعد از اینکه ساگو ها رو خیساندیم همراه آب می گداریم تا بجوشد کمی که غلیظ شد به آن شیر اضافه می کنیم البته با شیر خشک خوشمزه تر میشه شکر رو اضافه می کنیم وهم می زنیم تا ساگو کش بیاید در اخر وانیل یا گلاب اضافه می کنیم اندازه هاشو نمی دونم من خودم چشمی درست می کنم
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: حلوای ساگو (سیاگو)

    ساگو چه رنگیه ؟ سفیده؟ همون گرد لقاح نیست؟

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما