نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2825Likes

موضوع: آش رشته

نمایش نتایج: از 665 به 672 از 677
صفحه 84 از 85 نخستنخست ... 748182838485 آخرینآخرین
  1. #665
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,485
    میزان امتیاز
    807
    پسند شده
    24591
    پسند کرده
    13939
    پیاز داغ زردچوبه و فلفل و نمک
    عدس و لوبیا قرمز و نخود از قبل پخته شده با سبزی مخصوص اش با یک پارچ بزارید بپزه و بعد رشته ها رو بریزید داخلش
    رشته ها ک نرم شد شعله رو کم کنید اروم جا بیوفته
    نام: IMG_20160821_141740.jpg نمایش: 2231 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    .
     
    ویرایش توسط آهو مشکی پوش : ۱۳۹۵/۰۷/۲۶ در ساعت ۰۲:۵۰ بعد از ظهر
    باران67, hana67, maman_mahya و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  2. بانک بند ناف
  3. #666
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    930
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    309
    پسند شده
    7565
    پسند کرده
    6966

    ویترین مدال ها

    آش رشته خوشمزه
    نکات
    پیازداغ فراوان به همراه زرد چوبه برای داخل آش کمک می کنه طعم آش خیلی خوشمزه تر بشه
    در موقع پخت آب زیادی داخل آش نریزین تا مجبور بشین آش رو زیاد بجوشونین
    مقدار عدس رو دو برابر نخود و لوبیا در نظر بگیرین
    مقداری ریحان در سبزی آش اضافه کنین عطر خیلی خوبی به آش می ده
    نام: photo_2016-10-01_10-01-34.jpg نمایش: 772 اندازه: 120.4 کیلو بایت
    -----------------
     
    mitra40, گیتار, *هما* و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #667
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    966
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    9140
    اش رشته

    حبوبات پخته فریز شده+ سبزی اش فریز شده+ پیازداغ بهمراه زردچوبه و روغن فراوان+ ادویه و فلفل و نمک+ در اخر هم رشته
    من همیشه وقتی رشته پخت..زیرشو خاموش میکنم و یه ربع بعد سرشو باز میکنم.اش لعاب بیشتری میاندازه و به اصطلاح خودمون جا میافته
    سر سفره هم پیازداغ ..سیرداغ نعنا داغ...کشک و از همه مهمتر فلفل قرمز میارم
    نام: IMG_20161105_151634.jpg نمایش: 642 اندازه: 100.4 کیلو بایت

    ******************************

    نام: 1485602330731.jpg نمایش: 91 اندازه: 105.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط Miss Razieh : ۱۳۹۶/۰۳/۰۶ در ساعت ۰۸:۱۸ بعد از ظهر دلیل: اضافه کردن عکس
    zakizadeh, RE79EL, باران67 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  5. #668
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    73
    پسند شده
    1496
    پسند کرده
    101


    آش رشته بدون تزیین
    ساندویچ مرغ
     
    باران67, گیتار, sita-golam و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود

    داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

  6. #669
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,939
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    617
    پسند شده
    20307
    پسند کرده
    30886
    آش رشته
    لوبیا سقید -قرمز- تخود از هرکدام نصف استکان
    عدس یک استکان
    من آش رو بسیار کم حبوبات می پزم
    اینا رو آب کردم
    به غیر از عدس بقیه رو پختم و آبش رو عوض کردم
    عدس رو جدا پختم چون عدس خیلی زودتر می پزه وبا بقیه همراه باشه خیلی له میشه
    حبوبات رو با گوشت - آب قلم گوساله یک لیوان که از قبل داشتم با پیاز سرخ شده وزردچوبه گذاشتم که بپزن
    بعد از پخته شدن اینا بهش سبزی رو اضافه می کنم
    بعد از پخت سبزی رشته
    رشته یکی دو قل که زد باید حواسمون باشه ومرتب چشممون به آش باشه که ته نگیره
    وهرچند وقت یه بار یه کنترلی می خواد
    برای رویه آش :
    نعناع خشک - به همراه خالیواش خشک (یه سبزی محلیه) - سیر داغ -پیاز داغ وکشک استفاده کرد
    جای همه دوستان خالی

    البته اینا که تو عکس می بینین سهم همسایه ها شد

    نام: DSC05400.JPG نمایش: 498 اندازه: 85.5 کیلو بایتنام: DSC05398.JPG نمایش: 496 اندازه: 85.6 کیلو بایتنام: DSC05396.jpg نمایش: 499 اندازه: 85.8 کیلو بایت
    ترش شامی
     
    باران67, *هما*, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #670
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    435
    میزان امتیاز
    116
    پسند شده
    3348
    پسند کرده
    1604
    از قضا حبوبات پخته تو فریزر بود که نمیدونم چقدر اندازه 400 گرم سبزی اش بود پیاز داغ فراوون سیر داغ و نعنا داغ یک دسته کوچیک رشته من به اندازه 1ق م پر ارد رو تو اب سرد مخلوط میکنم اواخر پخت سبزی میریزم برای لعابش بعد از یک ربع که بوی خامیش رفت رشته و کشک رو میریزم نام: photo_2017-02-14_17-32-46.jpg نمایش: 422 اندازه: 79.4 کیلو بایت
    m1361, باران67, *هما* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  8. #671
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,689
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2231
    پسند شده
    93440
    پسند کرده
    79041

    ویترین مدال ها

    آش رشته




    هوای سرد زمستون و آش
    همراهی و تناسب عجیبی دارن....
    این عکس رو با یاد و خاطره ی قدیما گرفتم
    پر از حس نستالژیکه برام

    کدبانو هایی که اتیش مطبخشون همیشه گرم بود و با پیرهن و چادر گل گلی آش رو با چاشنی عشق تو کاسه ی گل سرخی میریختن و به دیدار همسایه و آشنا میبردن...

    آش رشته با توجه به کلی نکات از خانم گل اور عزیز


    مواد لازم:


    -سبزی آش:1 کیلو گرم پاک کرده
    با نسبت و ترکیب: 2 اسفناج-1 گشنیز-1 جعفری-1 تره
    *در فصولی که اسفناج وجود نداره از برگ چغندر استفاده میکنم.

    -رشته: 1 بسته(500 گرم)

    -بنشن: 4 پیمانه(یک پیمانه از هر کدام)
    نخود-لوبیا قرمز-لوبیا چیتی-عدس
    *بنشن رو میتونین بیشتر یا کمتر هم بزنین.به دلخواه خودتون بستگی داره.
    در ادامه بیشتر در موردش صحبت میکنیم.


    -آرد: 2 ق غ سر پر
    -زردچوبه: 2 ق غ
    -پیاز داغ چیپسی:250 گرم
    -نعنا داغ: 2 ق غ سر پر
    -سیر داغ: نصف پیمانه
    روغن:یک چهارم پیمانه

    کشک:به دلخواه
    نمک،فلفل قرمز و سیاه:به مقدار لازم



    طرز تهیه:


    آماده سازی بنشن:

    نخود و لوبیا رو بهتره بین 12 تا 24 ساعت قبل خیس کنید.
    اون ها رو تمیز با آب سرد بشورین و در طول مدت خیس خوردن 2 تا 3 بار آب اون رو عوض کنین تا یه جوونه ی سفید رنگ داخل نخود و لوبیا ایجاد بشه ولی ازش بیرون نزنه.
    به این صورت حبوباتتون خاصیت بیشتری پیدا میکنن و سرشار از کلسیم میشن.

    برای پختم نخود و لوبیای خیس خورده نیازی به زودپز نیست.به راحتی داخل قابلمه پخته میشن.
    در حدی که آب روی نخود و لوبیا رو بگیره آب بریزین . بگذارین تا بپزه.
    در این پست قبلا نحوه ی پخت بنشن درون قابلمه بدون تغییر رنگ رو بررسی کردیم.


    عدس رو حدودا 1-2 ساعت قبل خیس بدین و نیازی نیست که اون رو از شب قبل خیس کنین.
    عدس رو هم جداگانه به شیوه ی ذکر شده بپزین.


    ****

    در ابتدای امر باید عرض کنم که قابلمه ای که برای پخت آش رشته انتخاب میکنیم باید از مقدار آشی که میخواهیم درست کنیم حجم بیشتری داشته باشه(چیزی در حد دو برابر)



    نصف قابلمه رو آب میریزیم ،روی حرارت قرار میدیم و در اون رو میبندیم(به این منظور که هم سریع تر جوش بیاد و هم اب اون تبخیر نشه)

    حرارت حتما باید تند و یکنواخت باشه یعنی متوسط رو به بالا!
    اگر حرارت کم باشه آش حالت خمیری پیدا میکه و رنگش هم عوض میشه.


    وقتی آب کاملا جوش امد،سبزی را اضافه میکنیم.
    حواستون باشه در دیگ رو اصلا در این مرحله نبندین چون باعث میشه بخار آب سبزی به داخل خود دیگ برگرده و رنگ اون رو بد میکنه.

    وقتی سبزی رو داخل دیگ ریختین به اون نمک و روغن رو بزنین و زمان بدین تا سبزی کاملا بپزه.
    (حداقل نیم ساعت زمان نیاز داره)

    نکته)نمک و روغن رو برای حفظ رنگ سبزی بهش میزنم.


    تهیه ی معجون آش:

    در این حین معجون آش رو تهیه میکنیم.
    معجون آش از ابتکارات خانم گل آور عزیز هست و حقیقتا بسیار بسیار عالی هست و باعث میشه یه آش فوق العاده خوشمزه و متفاوت داشته باشیم.

    داخل تابه ای که روی حرارت نگذاشتیم 2-3 ق غ روغن میریزیم.
    روی اون پیاز داغ , سیر داغ,1 ق غ سر پر نعناع خشک, 1 ق م سر پر زردچوبه که ادویه اصلی آش رشته است و آرد را میریزیم.
    از همین ابتدا آرد رو روی سطح پیاز میریزیم که نه گلوله بشه و نه اذیت کنه و فلفل قرمز رو هم به مقدار دلخواه اضافه میکنیم و تابه رو روی حرارت میذاریم و مرتب به مدت 2 دقیقه هم میزنیم تا بوی خامی زردچوبه و آرد گرفته بشه.وقتی که از روی حرارت برداشتید مرتب هم بزنید تا سرد بشه و پیاز داغ نسوزه(چون هنوز تابه داغه).
    از این مخلوط میتونید در همه آش ها استفاده کنید

    کمی از پیاز داغ یا سیر داغ رو برای تزیین نگه دارید.
    سیر داغ رو میتونید حذف کنید اما کمی بریزید آش رو خوشمزه میکنه.خیلی کم بریزید تا طعمش غالب نشه چون مثل آش دوغ نیست که باید زیاد بریزیم.

    وقتی آرد رو به این شکل ترکیب کنیم اصلا گلوله نمیشه و باعث میشه یه قوام و غلظتی به آش بده و ما بیش از حد رشته رو به خاطر لعاب آش رشته نجوشونیم.



    ادامه ی پخت:

    وقتی سبزی کاملا پخته شد،رشته رو اضافه میکنیم.
    رشته را باید کم کم اضافه کنیم و در این حین آش را به صورت دورانی و عمود 90 درجه هم بزنیم.
    رشته رو آروم آروم بزنین و هم بزنید تا به هم نچسبد.
    رشته را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کرده و به آش اضافه کنید.

    با چشم میتونین نسبت رشته به سبزی رو تنظیم کنین در واقع هر بار یه ملاقه از آش رو بکشین و نگاه کنین.
    اگر حس کردین رشته ش کافی هست دیگه نریزین.
    چون سلیقه ها و طبع افراد متفاوت هست

    رشته که کاملا نرم شد و شکفته شد حبوبات که کاملا پخته هستند و
    آبکش کرده ایم به آش اضافه میکنیم.

    در مورد حبوبات باید عرض کنم خدمتتون که خیلی ها آش پر حبوبات رو نمیپسندن
    پس این هم بسته به سلیقه ی و دلخواه خودتون داره

    در ابتدای دستور ذکر شد که از هر کدام از حبوبات 1 پیمانه نیاز داریم.
    این مقدار رو میتونین به دلخواه خودتون بیشتر هم بکنین و یا حتی کمتر

    پس حبوبات اماده و مخلوط شده رو کم کم به آش بزنین و تست کنین تا میزانی که حس میکنین کافی هست


    وقتی آش باز به قل افتاد معجون آش رو بهش اضافه کنین.
    و از اینجا دیگه زمان بدین تا همه ی مواد خوب جا بیافتن و آش قوام بیاد.
    اگر دقت کرده باشین میزان نعنا خشک و زردچوبه ای که در دستور عرض کردم خدمتتون بیشتر از میزانی هست که داخل معجون میزنیم.
    من در این مرحله باقی نعنای ذکر شده رو داخل یه تابه ی کوچک به صورت نعنا داغ در میارم و بهش زردچوبه هم میزنم و به اش اضافه میکنم.
    اینجور عطر و طعم نعنا بیشتر بارز میشه و همچنین رنگ زردچوبه هم بارزتر میشه نسبت به وقتی که فقط از معجون داخل اش بزنیم.



    در آخر آش را کم کنید و در دیگ را بگذارید و 25-30 دقیقه بپزید تا آش جا بیافتد و یکدست شود.


    نکات:

    -من از رشته مارک سامان استفاده میکنم
    و خیلی ازش راضی هستم،چون حالت خمیر و له داخل آش به خودش نمیگیره


    -کشک رو میتونین داخل آش بزنین و یا موقع سرو سر سفره بیارین.
    اگر کشک رو دوست دارین داخل آش بزنین باید بگذارین لحظه ای که میخوایین خاموشش کنین کشک رو بزنین.

    من کشک رو برای تزیین کاسه ی اش استفاده میکنم و موقع سرو هم سر سفره کاسه ی کشک میگذارم.
    ما آش رشته رو همراه آبغوره خونگی ،سرکه خونگی و کشک سرو میکنیم که هر کس با هر کدوم دوست داشته باشه آش رو میخوره

    -آش باید خیلی آهسته و به صورت دورانی و نود درجه هم زده شود تا رشته پاره نشود.

    -اگر اش سفت باشد میتوانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید


    -برای تهیه ی پیاز داغ لینک زیر را مطالعه بفرمایین
    طرز تهیه پیاز داغ کریسپی

    -طرز تهیه نعنا داغ:
    روغن رو داخل ك اسه ي فلزي بريزيد و بذاريد خوب داغ بشه ، همين كه ميخواست به جوش بياد نعناع خشك رو توي ظرف بريزيد و همون لحظه زير اجاق گاز رو خاموش كنيد و تند تند مواد رو با هم مخلوط كنيد .
    میزان روغن رو به قدری بریزین که نه خیلی رقیق و آبکی باشه نه خشک و تفاله ای
    در صورتی که حس کردین روغنتون کمه کمی روغن میتونین بهش اضافه کنین.


    -طرز تهیه سیر داغ:
    سيرها رو حلقه اي خرد كنيد و بعد از خرد كردن بذاريد ربع تا نيم ساعت هوا بخوره بعد اونها رو داخل روغن شناور سرخ كنيد . اينجوري سيرها بعد از سرخ شدن بهم نمي چسبند .






    اینم از نمای آش در دیگ

    RE79EL, *هما*, sohei59 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #672
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    930
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    309
    پسند شده
    7565
    پسند کرده
    6966

    ویترین مدال ها

    برای تهیه آش رشته برای 50 نفر چقدر مواد لازمه ؟
    -----------------
     

صفحه 84 از 85 نخستنخست ... 748182838485 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما