نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2719Likes

موضوع: آش رشته

نمایش نتایج: از 633 به 640 از 680
صفحه 80 از 85 نخستنخست ... 7077787980818283 ... آخرینآخرین
  1. #633
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    364
    پسند شده
    13056
    پسند کرده
    8047
    آش رشته

    دست پخنت خ.واهرم با دستور خودش

    باران67, ELAHE_ABAN, افسونی و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. نی نی بازار
  3. #634
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    971
    نوشته های وبلاگ
    93
    میزان امتیاز
    1220
    پسند شده
    20764
    پسند کرده
    17733
    اولین آش رشته ای که تو زندگیم درست کردم
    البته حبوباتشو مامانم پخته بود و برام فریزری کرده بود گذاشتم تو آب، جوش که اومد سبزی آش رو اضافه کردم نیم ساعت بعد رشته آشی ریختم توش و پیازداغ فراوان درست کردم با آرد و نمک ، فلفل قرمز زیاد ، پودرسیر و زردچوبه ریختم توی آش. گذاشتم حسابی جا بیوفته جاتون خالی عالی بود
    نام: 20151111_211159_2_bestshot.jpg نمایش: 358 اندازه: 102.5 کیلو بایت
    ....
     
    باران67, Hope, maman_mahya و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #635
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    847
    نوشته های وبلاگ
    374
    میزان امتیاز
    1200
    پسند شده
    20326
    پسند کرده
    12699

    ویترین مدال ها

    نام: DSC05089.jpg نمایش: 419 اندازه: 105.2 کیلو بایت

    آش رشته :

    یه پیمونه نخود یه پیمونه لوبیا چیتی و یه پیمونه عدس خیس خورده رو همراه با نمک و فلفل و زردچوبه میذارم بپزه بعد 300 گرم سبزی آشی بهش اضافه میکنم و مقداری پیازداغ و سیرداغ و 2 تا 3 قاشق آرد رو در آب سرد حل میکنم و به آشم اضافه میکنم من همیشه برای آش رشته از قلم گوساله استفاده میکنم که اونو از شب قبل میذارم روی گاز تا حسابی بپزه و بعد مغزشو و آبشو میریزم داخل آش وقتی همه چی خوب پخت رشته رو بهش اضافه میکنم و میذارم جا بیافته و با کشک و نعناع داغ و سیرداغ و پیاز داغ تزیینش میکنم

    دوستان من برای تزیین آش اونو توی ظرف ریختم و گذاشتم سرد بشه و رویه ببنده بعد از کشک پاستوریزه کاله استفاده کردم که مقداریش رو زعفرونی کردم
    کشک رو توی پاکت فریزر ریختم و گوشه پاکت رو به مقدار خیلی کم با قیچی بریدم و با فشار پاکت طرحم رو روی آش کشیدم بعد با خلال دندنون دور گلبرگهامو حالت دادم وسط گل رو سیرداغ ریختم و دورش پیازداغ داخل گلبرگهارو هم یه خط نعناع داغ که اون رو هم با خلال دندون حالت دادم
    ویرایش توسط zakizadeh : ۱۳۹۴/۰۸/۳۰ در ساعت ۰۶:۱۵ بعد از ظهر
    (ziba), Hope, pink girl و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #636
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    907
    نوشته های وبلاگ
    362
    میزان امتیاز
    1000
    پسند شده
    14810
    پسند کرده
    15050

    ویترین مدال ها

    آش رشته

    نام: 2 (1).jpg نمایش: 1151 اندازه: 91.8 کیلو بایت

    حبوبات از هر کدام یک پیمانه که از شب قبل خیس کردم و روز بعد پختم جداگانه
    آب را گذاشتم روی حرارت ب، وقتی به جوش آمد حبوبات را ریختم داخل ظرف و گذاشتم کمی با هم بپزد سپس سبزی آش را اضافه کردم کمی که پخت رشته آش را اضافه کردم با کمی روغن
    وقتی هم تقریبا همه مواد یکی شد نمک و فلفل ـ پیاز داغ ـ نعناع داغ را اضافه کردم به آش

    تزیین آش
    اول ظرف پیرکس که واسه مسابقه در نظر گرفته بود با خط کشی به ابعاد 1.5 سانت در نظر گرفتم و لبه ظرفم یک خط کوچولو کشیدم و کشک را رقیق نکردم به همان سفتی که خود کشک بود داخل قیف ریختم سرقیف را خیلی نازک با قیچی بریدم و به صورت اریب خط ها را کشیدم جاهایی که بین دو خط علامت گذاری فاصله بود از چوب بستنی که حائل آش بود کمک میگرفتم تا خط ها صاف در بیاید .
    مربع ها شامل : کشکی که با رنگ خوراکی زرد کردم و مارپیچ کشیدم + گردو + پیاز داغ + نعناع داغ بود .
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۴/۰۹/۰۱ در ساعت ۱۲:۲۹ قبل از ظهر
    باران67, zakizadeh, کوئین و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #637
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    907
    نوشته های وبلاگ
    362
    میزان امتیاز
    1000
    پسند شده
    14810
    پسند کرده
    15050

    ویترین مدال ها

    آش رشته

    نام: DSC06274.JPG نمایش: 366 اندازه: 65.2 کیلو بایت
    اینم یه مدل دیگه که قرار بود واسه مسابقه بذارم ولی دیگه نظرم عوض شد و اولی را گذاشتم
    طبخ با همان روش قبلی
    باران67, zakizadeh, کوئین و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #638
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    821
    پسند شده
    16377
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    سلام.....اینم آش رشته مسابقه من
    من ابتدا پیاز رو سرخ میکنم بعد آب قلم رو با نخود و لوبیا چینی و نمک و بلغور گندم میزارم خوب که پخت عدس رو هم تو این فاصله میریزم البته عدس رو هم من خیس میکنم .....بعد سبزی آش رو با هویچ خرد شده و کلم برگ خرد شده میریزم کامل که پخت رشته آشی رو میریزم و تمام

    نام: DSCO879.jpg نمایش: 463 اندازه: 67.3 کیلو بایت

    روی تزیین آش هم ...من از گل شاه عباسی استفاده کردم که طرحم رو از نت در اوردم
    وسایل مورد نیازم.....پیاز رو خیلییییییییییی ریز خرد کردم سرخ که کردم نصف کردم به نصفش رب زدم و به نصفش هم پودر نعناع......کنجد.....زعفران.... ....خلال دندان.... قیف..پنس برای راحتتر گذاشتن پیاز هام داخل حفره های طرحم
    من طرحم رو روی کاغذ گشیدم و قسمتهای داخلی طرح رو با دقت با تیغ برش دادم طوری که دور طرح هام بمونه.....بعد آشم رو هم داخل ظرف کشیدم آشم رو کمی غلیظ درست کردم تا بتونم طرحم رو راحت روش اجرا کنم گذاشتم داخل یخچال تا خنک بشه و رویه ببنده ...حالا طرح رو معلق روی کاسه گذاشتمبه این صورت که طرح رو روی کاغذ بزرگ کشیدم و روی دور کاسه ام گذاشتم امیدوارم متوجه بشین..... و با پودر نعناع روش الک کردم ...تقریبا طرح میوفته ....اما باید بگم که زیاد طرح کامل کامل نمیوفته و انتظار نداشته باشین که کامل بیفته ...از اینجا به بعد دیگه هنر خودتون هست که طرح ها رو ذهنی بکشیم ولی اون پودر نعناع الک کرده هم کمک زیادی میکنه تا متقارن طرحمون رو در بیاریم حالا با کشک غلیظ پاستوریزه که کمی رقیقش کردم نه زیاد....به طرحم نگاه میکردم و از وسط گل شروع کردم به دور گیری و اون پودرها هم کمکم میکردن که اشتباه نکشم......حالا با کمک پنس حفره ها رو با پیاز داغ هام پر کردم و کنجد رو جاش ریختم ...در آخرم بعضی جاهاش دوباره دور گیری میخواست که انجام دادم....و با کشک زعفرانی هم اون خالها و تزیینات دیگش رو تموم کردم.....امیدوارم خوب توضیح داده باشم.....

    اینم طرحم
    نام: 2034142175481461711711624214113121014936.jpg نمایش: 478 اندازه: 97.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۴/۰۹/۰۱ در ساعت ۱۰:۲۸ بعد از ظهر
    z.rezaei, ala70, Behjat و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #639
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,117
    میزان امتیاز
    643
    پسند شده
    12004
    پسند کرده
    13605

    .......
     
    باران67, هستی ساغر, z.rezaei و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  9. #640
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۰۲
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    558
    پسند کرده
    294
    تزیین آش رشته..طرح دوم از یکی از دوستان ایده گرفتم...
    آش رشته آب ک جوش اومد سبزی قرمه استفادم میکنم از قبل تفت میدهیم ادویه و زردچوبه بهش میزنم ب آب در حال جوش اضافه میکنم بعد از یک ربع ک پخت حبوبات پخته شده اضافه میکنم..رشته اضافه کردم ..ما کشک ب آش در حال پخت اضافه میکنیم و قره قوروت ...قره قورت و کشک در آب جوش حل میکنیم آب خ کمووتا وقتی ب آش داغ اضافه میکنیم بریده بریده نشود و پیازداغ و سیر داغ ب آش اضافه میکنم..و در آخر بهش نعنا داغ با زردچوبه تفت داده شده اضافه میکنم


    مامان حدیث جون, kurosh1, zakizadeh و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 80 از 85 نخستنخست ... 7077787980818283 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما