نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2696Likes

موضوع: آش رشته

نمایش نتایج: از 617 به 624 از 725
صفحه 78 از 91 نخستنخست ... 687576777879808188 ... آخرینآخرین
  1. #617
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ارکیده آواتار ها
    گیلدا دلدار
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    1,170
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    7348
    پسند کرده
    3127
    لوبیا قرمز+نخود+عدس+نصف اسفناج و نصف سبزی خورشتی+پیاز و سیر سرخ شده+رشته آشی+پودر مرزه+نمک و فلفل
    برای تزیین هم از سیر و پیاز سرخ شده+لپه ربی+کوفته قلقلی+نعنا داغ
    داخل دوغ هم حتما سیر کوبیده می ریزمنام: 201310212874.jpg نمایش: 703 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    samin93, افسونی, zendegi67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من برای تنها نبودن آدم های زیادی دوروبرم دارم.........
    آن چیزی که ندارم کسی برای با هم بودن است

  2. بانک بند ناف
  3. #618
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    من همیشه چندتا کنسرو نخود و عدس و لوبیا دارم و هروقت هوس آش کنم سریع درست میکنم.هم نفخش کمتره و هم سریع آماده میشه.
    درضمن به نظر من اسفناج خیلی آش رو خوشمزه میکنه.یه بسته سبزی آش و یه بسته اسفناج برداشتم.برای کمتر کثیف کردن ظرف اول تو قابلمه پیاز داغ درست کردم.1-2 حبه سیر رنده شده ریختم توش با زرد چوبه هم زدم.بعد آب و سبزی رو ریختم.حدود بیست دقیقه الی نیم ساعت بعد حبوبات کنسرو (بدون آب) ریختم.من از همه بیشتر عدس میریزم. از اون کمتر لوبیا چیتی و از همه کمتر نخود.بعد رشته رو اضافه کردم و آخر سر کشک جوشیده.من میریزمش تو آش با مواد بجوشه.به نظرم خوشمزه تر میشه.چقدر میریزم؟همون قدری که وقتی میچشیم نمکش اندازه شده باشه.خداییش تا حالا کسی نخورده که فکر نکرده باشه از صبح دارم براش زحمت میکشم
    نام: P1220874.jpg نمایش: 1923 اندازه: 104.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۱۱/۰۴ در ساعت ۱۰:۴۷ بعد از ظهر
    باران67, مامی ارکیده, niloufar 77 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #619
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    سلام . اگر دوست داشتید می تونید قلم گوساله رو بپزید و بعد عصاره شو بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهدارید زمانی که آش فوری و فوتی می پزید یه بسته آب گوشتو داخل آش بریزید فکر کنم خوشمزه تر بشه .
    مهرافروز, helia59, *رستا* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #620
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1845
    پسند کرده
    2738
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستار نمایش پست ها
    سلام . اگر دوست داشتید می تونید قلم گوساله رو بپزید و بعد عصاره شو بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهدارید زمانی که آش فوری و فوتی می پزید یه بسته آب گوشتو داخل آش بریزید فکر کنم خوشمزه تر بشه .
    عزیزم مطمئن باشید که بسیار خوشمزه می شه . من اکثر مواقع همین کار رو می کنم.
    در ضمن برای آش همیشه از قبل حبوباتش رو خیس کرده و می پزم و در کیسه فریزر بسته بندی می کنم و در فریزر نگه می دارم. که به قول شما نیم یا 1 ساعته آش آماده می کنم.
    یک نکته : آخرین بار که می خواستم حبوبات برای آش آماده کنم بعد از شستن ، اونها رو دیگه خیس نکردم و گذاشتم پخت. بعد از پختن آبش رو خالی کردم و دوباره قابلمه رو آب ریختم و دوباره گذاشتم یکی دو ساعتی پخت و آبش رو دور ریختم.
    این کار باعث شد که حبوبات هم خیلی خوب پخته شد و هم کاملا نفخ اش گرفت شد.
    .
     
    fahim68, باران67, helia59 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  6. #621
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7080
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    اش رشته خوشمزه من
    من ابتدا حبوباتش (عدس لوبیا چیتی نخود) را باهم میزیزم توی زودپز بعد که پخت سبزی اش را میریزم توش بعد رشته هارا میزیزم و کمی نمک و فلفل سیاه و پیاز و نعنا داغ فراووووووووون.واسه تزیینش هم هم کشک ساده و هم کشکی که با زعفران مخلوط شده ریختم
    نام: 20141105-006.jpg نمایش: 1418 اندازه: 95.5 کیلو بایت
    جاتون خالی توی این هوای سرد میچسبه
    ؟؟؟؟
     
    Adorina, باران67, elham_vahid و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  7. #622
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1845
    پسند کرده
    2738
    من بعضی وقتا که می خوام آش رشته بدرستم و زمان زیادی دارم ، توش بلغور گندم می ریزم. حسابی لعاب می ده و لازم نیست که خیلی رشته بریزم.
    ابتدا بلغور گندم رو می ریزم تو قابلمه و آب و سبزی آش رو بهش اضافه می کنم ، اجازه می دم حدود 3 ساعتی بجوشه. در یک ظرف جداگانه عدس رو می پزم و با حبوبات از قبل پخته شده که در فریزر دارم بهش اضافه می کنم. یه نیم ساعتی که جوشید ، رشته رو اضافه می کنم. بعد از 10 دقیقه نمکش رو اندازه می کنم. (چون رشته آشی نمک داره ، اگر به آش هم قبل از اینکه رشته رو اضافه کنیم نمک بزنیم ، ممکنه شور بشه. در ضمن آش رشته همیشه باید نمکش کم باشه. چون افرادی که با کشک نوش جان می کنن ، توجه داشته باشن که کشک هم شوره) بعد پیازداع و نعنا داغ و سیر داغ رو آماده می کنم و از هر کدام یه مقدار داخل خودِ قابلمه آش می ریزم و بقیه رو برای تزیین نگه می دارم.
    .
     
    باران67 و *رستا* این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  8. #623
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    peendar 1391 آواتار ها
    پندار
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    102
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    4207
    پسند کرده
    2744
    اینم آش رشته من، خیلی خوشمزه بود جای دوستان خالینام: IMG_6122.jpg نمایش: 513 اندازه: 99.3 کیلو بایتنام: IMG_6120.jpg نمایش: 465 اندازه: 100.7 کیلو بایتنام: IMG_6123.jpg نمایش: 441 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    golbarg., *رستا*, افسونی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #624
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    483
    پسند شده
    4906
    پسند کرده
    9285
    حبوبات ( لوبیا چیتی ، عدس ، نخود و لوبیا ) رو از شب قبل خیس میدیم بعد با مقداری آب میزاریم بپزن و بعد از اینکه پخت سبزی آش ( اسفناج ، تره ، جعفری ، گشنیز و شوید ) رو بهش اضافه می کنیم تا سبزی هم بپزه بعد رشته و پیازداغ فراوون اضافه می کنیم و وقتی رشته پخت کمی کشک هم می ریزیم و با نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ تزئینش می کنیم.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: DSC_0001(3).jpg
مشاهده: 692
حجم: 86.0 کیلو بایت
    ...
     
    Hope, باران67, golegandom1363 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 78 از 91 نخستنخست ... 687576777879808188 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما