نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2746Likes

موضوع: آش رشته

نمایش نتایج: از 561 به 568 از 671
صفحه 71 از 84 نخستنخست ... 616869707172737481 ... آخرینآخرین
  1. #561
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    391
    میزان امتیاز
    199
    پسند شده
    6205
    پسند کرده
    5562
    بعد از پنج سال خونه داری اولین تجربه پختن اشک بود ولی خیلی راضی بودم فقط یکم سبزیش بیشتر شده بود نام: CAM00275.jpg نمایش: 1704 اندازه: 96.8 کیلو بایت
    دیزی
     
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


  2. بانک بند ناف
  3. #562
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ارکیده آواتار ها
    گیلدا دلدار
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    1,170
    میزان امتیاز
    38
    پسند شده
    7373
    پسند کرده
    3131
    لوبیا قرمز+نخود+عدس+نصف اسفناج و نصف سبزی خورشتی+پیاز و سیر سرخ شده+رشته آشی+پودر مرزه+نمک و فلفل
    برای تزیین هم از سیر و پیاز سرخ شده+لپه ربی+کوفته قلقلی+نعنا داغ
    داخل دوغ هم حتما سیر کوبیده می ریزمنام: 201310212874.jpg نمایش: 718 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    samin93, افسونی, zendegi67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من برای تنها نبودن آدم های زیادی دوروبرم دارم.........
    آن چیزی که ندارم کسی برای با هم بودن است

  4. #563
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    432
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    8647
    پسند کرده
    7576
    من همیشه چندتا کنسرو نخود و عدس و لوبیا دارم و هروقت هوس آش کنم سریع درست میکنم.هم نفخش کمتره و هم سریع آماده میشه.
    درضمن به نظر من اسفناج خیلی آش رو خوشمزه میکنه.یه بسته سبزی آش و یه بسته اسفناج برداشتم.برای کمتر کثیف کردن ظرف اول تو قابلمه پیاز داغ درست کردم.1-2 حبه سیر رنده شده ریختم توش با زرد چوبه هم زدم.بعد آب و سبزی رو ریختم.حدود بیست دقیقه الی نیم ساعت بعد حبوبات کنسرو (بدون آب) ریختم.من از همه بیشتر عدس میریزم. از اون کمتر لوبیا چیتی و از همه کمتر نخود.بعد رشته رو اضافه کردم و آخر سر کشک جوشیده.من میریزمش تو آش با مواد بجوشه.به نظرم خوشمزه تر میشه.چقدر میریزم؟همون قدری که وقتی میچشیم نمکش اندازه شده باشه.خداییش تا حالا کسی نخورده که فکر نکرده باشه از صبح دارم براش زحمت میکشم
    نام: P1220874.jpg نمایش: 1947 اندازه: 104.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۱۱/۰۴ در ساعت ۱۰:۴۷ بعد از ظهر
    باران67, مامی ارکیده, niloufar 77 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #564
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    1866
    پسند کرده
    2737
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستار نمایش پست ها
    سلام . اگر دوست داشتید می تونید قلم گوساله رو بپزید و بعد عصاره شو بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهدارید زمانی که آش فوری و فوتی می پزید یه بسته آب گوشتو داخل آش بریزید فکر کنم خوشمزه تر بشه .
    عزیزم مطمئن باشید که بسیار خوشمزه می شه . من اکثر مواقع همین کار رو می کنم.
    در ضمن برای آش همیشه از قبل حبوباتش رو خیس کرده و می پزم و در کیسه فریزر بسته بندی می کنم و در فریزر نگه می دارم. که به قول شما نیم یا 1 ساعته آش آماده می کنم.
    یک نکته : آخرین بار که می خواستم حبوبات برای آش آماده کنم بعد از شستن ، اونها رو دیگه خیس نکردم و گذاشتم پخت. بعد از پختن آبش رو خالی کردم و دوباره قابلمه رو آب ریختم و دوباره گذاشتم یکی دو ساعتی پخت و آبش رو دور ریختم.
    این کار باعث شد که حبوبات هم خیلی خوب پخته شد و هم کاملا نفخ اش گرفت شد.
    .
     
    fahim68, باران67, helia59 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  6. #565
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    809
    میزان امتیاز
    310
    پسند شده
    7132
    پسند کرده
    14155

    ویترین مدال ها

    اش رشته خوشمزه من
    من ابتدا حبوباتش (عدس لوبیا چیتی نخود) را باهم میزیزم توی زودپز بعد که پخت سبزی اش را میریزم توش بعد رشته هارا میزیزم و کمی نمک و فلفل سیاه و پیاز و نعنا داغ فراووووووووون.واسه تزیینش هم هم کشک ساده و هم کشکی که با زعفران مخلوط شده ریختم
    نام: 20141105-006.jpg نمایش: 1444 اندازه: 95.5 کیلو بایت
    جاتون خالی توی این هوای سرد میچسبه
    ؟؟؟؟
     
    Adorina, باران67, elham_vahid و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  7. #566
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    1866
    پسند کرده
    2737
    من بعضی وقتا که می خوام آش رشته بدرستم و زمان زیادی دارم ، توش بلغور گندم می ریزم. حسابی لعاب می ده و لازم نیست که خیلی رشته بریزم.
    ابتدا بلغور گندم رو می ریزم تو قابلمه و آب و سبزی آش رو بهش اضافه می کنم ، اجازه می دم حدود 3 ساعتی بجوشه. در یک ظرف جداگانه عدس رو می پزم و با حبوبات از قبل پخته شده که در فریزر دارم بهش اضافه می کنم. یه نیم ساعتی که جوشید ، رشته رو اضافه می کنم. بعد از 10 دقیقه نمکش رو اندازه می کنم. (چون رشته آشی نمک داره ، اگر به آش هم قبل از اینکه رشته رو اضافه کنیم نمک بزنیم ، ممکنه شور بشه. در ضمن آش رشته همیشه باید نمکش کم باشه. چون افرادی که با کشک نوش جان می کنن ، توجه داشته باشن که کشک هم شوره) بعد پیازداع و نعنا داغ و سیر داغ رو آماده می کنم و از هر کدام یه مقدار داخل خودِ قابلمه آش می ریزم و بقیه رو برای تزیین نگه می دارم.
    .
     
    باران67 و *رستا* این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  8. #567
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    peendar 1391 آواتار ها
    پندار
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    4215
    پسند کرده
    2744
    اینم آش رشته من، خیلی خوشمزه بود جای دوستان خالینام: IMG_6122.jpg نمایش: 528 اندازه: 99.3 کیلو بایتنام: IMG_6120.jpg نمایش: 481 اندازه: 100.7 کیلو بایتنام: IMG_6123.jpg نمایش: 458 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    golbarg., *رستا*, افسونی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #568
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    4956
    پسند کرده
    9437
    حبوبات ( لوبیا چیتی ، عدس ، نخود و لوبیا ) رو از شب قبل خیس میدیم بعد با مقداری آب میزاریم بپزن و بعد از اینکه پخت سبزی آش ( اسفناج ، تره ، جعفری ، گشنیز و شوید ) رو بهش اضافه می کنیم تا سبزی هم بپزه بعد رشته و پیازداغ فراوون اضافه می کنیم و وقتی رشته پخت کمی کشک هم می ریزیم و با نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ تزئینش می کنیم.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: DSC_0001(3).jpg
مشاهده: 715
حجم: 86.0 کیلو بایت
    ...
     
    Hope, باران67, golegandom1363 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 71 از 84 نخستنخست ... 616869707172737481 ... آخرینآخرین
  • کارت پزشکی مهراز
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما