نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2696Likes

موضوع: آش رشته

نمایش نتایج: از 521 به 528 از 725
صفحه 66 از 91 نخستنخست ... 566364656667686976 ... آخرینآخرین
  1. #521
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۷
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    257
    با سلام خدمت عزیزان آشپز
    من ابتدا میزارم آب جوش بیاد بعد سبزی اضافه می کنم بعد از پخت رشته اضافه میکنم (قبلا حبوبات رو می پزم )بعد حبوبات بعدش هم سیرداغ و نعناع داغ اقوام شوشو که خیلی آش منو دوست دارند
    چند نکته : زرد چوبه رو به هیچ وجه به آب آش اضافه نمی کنم بوی بدی میگیره فقط به سیرداغ اضافه میکنم
    از پیازداغ استفاده نمی کنم
    جهت سیرداغ از روغن مایع استفاده می کنم
    میزان سبزی به آش 2 به یک

  2. بانک بند ناف
  3. #522
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17131
    پسند کرده
    20222
    آش رشته




    پیاز داغ فراوان با زردچوبه - سبزی آش - نخود و لوبیا خیس خورده و 3 بار جوشانده شده-عدس پخته و نیمه های پخت اضافه شده - رشته - نعناع داغ- کشک
    nora1, *مهربان*, mitra40 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #523
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هما65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    33
    پسند کرده
    9

    آش رشته

    نام: DSC07540.jpg نمایش: 507 اندازه: 90.9 کیلو بایتنام: DSC07541.jpg نمایش: 498 اندازه: 80.8 کیلو بایتنام: DSC07543.jpg نمایش: 507 اندازه: 102.5 کیلو بایتنام: DSC07546.jpg نمایش: 504 اندازه: 94.6 کیلو بایتنام: DSC07547.jpg نمایش: 498 اندازه: 104.3 کیلو بایت
    nora1, آتامان, دنیز و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #524
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,881
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47455
    پسند کرده
    49505

    ویترین مدال ها

    آش رشته با تزیین 1 دقیقه ای:
    آش رشته

    mami mahdis, *شمیم*, Elsanaa و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  6. #525
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    سلام دوستای گلم
    خسته نباشید
    چه آش های خوشمزه و خوشگلی
    در ادامه براتون دستور 4 نوع آش از کتاب مستطاب رو میذارم:

    آش رشته:
    200 گرم رشته
    1 ق آرد
    2 پ بنشن شب خیسانده(نخود -لوبیا قرمز-لوبیا چیتی-عدس)
    1 کیلو سبزی ساطوری درشت(اسفناج تره جعفری گشنیز(مقدار اسفناج 2-3 برابر است)گاهی برگ چغندر هم اضافه میکنند.
    1-2 ق م زردچوبه
    2 پ کشک ساییده
    پیاز داغ
    نعنا داغ
    سیر داغ
    فلفل داغ
    روغن
    نمک و فلفل
    بنشن را با 2 لیتر آب در دیگ جاداری بریزید و روی اتش تیز به جوش اورید.سپس اتش را کم کنید در دیگ را ببندید و 2 ساعت بپزد
    در پایان ساعت اول زردچوبه را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
    پس از پخت بنشن سبزی را اضافه کنید و 12-1- دقیقه بپزید.سپس اتش را تیز کنید و رشته را کم کم اضافه کنید.
    پس از انکه رشته نرم شد اش را چند دور اهسته بگردانید.انگاه ارد را در 1 پ اب سرد حل کنید و در اش بریزید و هم بزنید.
    آش رشته باید اهسته هم زده شود تا رشته پاره نشود
    اتش را کم کنید و 30-35 دقیقه بپزید تا اش جا بیافتد(آش یکدست شود)
    اگر اش سفت باشد میتوانید کمی اب جوش به ان اضافه کنید.
    میتوانید کشک را به اش اضافه کنید(اگر تمایل داشته باشید) و همین که آش به جوش امد ان را خاموش کنید.
    روی ظرف را با کشک نعنا داغ سیر داغ پیاز داغ و فلفل داغ آرایش کنید
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۳/۱۵ در ساعت ۱۱:۳۳ بعد از ظهر
    zardin, mitra40, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #526
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    آش رشته شف طیبه:
    آش رشته يكي از معروف ترين آشهاي ايرانيه و تقريبا ميشه گفت كه همه توش استاد هستند و خب مثل هر غذاي سنتي ديگه اي اين آش هم از اين شهر تا اون شهر و بلكه حتي از اين خانه به اون خانه اندكي تغييرات داره و به همين دليل هم هست كه هر آشي رو كه ميچشي قدري با آشي كه خودت درست ميكني متفاوته.مثل هر غذاي سنتي ديگه اي تاكيد ميكنم كه حتما تشريف ببريد كنار دست مادر گراميتون وايسيد و ازش آش رشته رو ياد بگيريد چون يك غذا سنتي نيست مگر اينكه از مادر به دختر منتقل بشه. يا حالا از مادر بزرگ يا عمه يا خاله يا زن عمو يا زن دايي يا... توصيه من اينه كه براي غذاهاي سنتي دست به دامن دنياي مجازي نشيد مگر اينكه مجبور باشيد. غذاي سنتي رو از مامانتون ياد بگيريد. اين دقيقا كاريه كه من انجام ميدم. آشي كه تا لحظاتي ديگر مشاهده خواهيد كرد آش رشته ماماني خانمه كه من كاملا بهش ايمان دارم.






    عدس سبز 170 گرم
    لوبيا چيتي 150گرم
    نخود 150 گرم
    پياز متوسط 1عدد
    ادويه 2 ق چ
    سبزي آش 1 كيلو
    سير 5 حبه
    رشته 1 بسته
    روغن مايع نصف ليوان
    آب
    نمك و فلفل قرمز
    پياز داغ
    نعناع داغ
    كشك









    عدس و لوبيا و نخود را جداگانه به خوبي ميپزيم.
    نخود و لوبيا بايد از شب قبل پاك شده و خيس داده شود. ولي عدس سبز نيازي به خيس دادن ندارد.
    اطمينان حاصل كنيد كه حبوبات به خوبي پخته شده اند.


    سبزيها را با سايز متوسط خورد ميكنيم. لزومي ندارد ريز خورد شود.


    سبزيهاي خورد شده را در ديگ بزرگي ميريزيم.
    نخود و لوبياي پخته شده را به همراه آبش به ديگ اضافه ميكنيم.
    پياز را خورد كرده و به مواد اضافه ميكنيم.
    ادويه و فلفل قرمز را نيز اضافه ميكنيم.
    سير ها را با مقداري زردچوبه و نمك كوبيده و اضافه ميكنيم.


    اجازه ميدهيم سبزيها بپزند.
    در اين مرحله عدس پخته شده را نيز اضافه ميكنيم.
    چون عدس زود وا ميره نبايد در ابتدا درون ديگ ريخته شود.







    رشته ها را با دست خورد كرده و روي آش ميپاشيم. و مرتب هم ميزنيم كه به هم نچسبند.

    zardin, sara chef, آهو مشکی پوش و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #527
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    ادامه:
    رشته ها را با دست خورد كرده و روي آش ميپاشيم. و مرتب هم ميزنيم كه به هم نچسبند.







    روغن را اضافه كرده و هم ميزنيم تا به خوبي مخلوط شوند.









    اجازه ميدهيم رشته ها پخته شود. توجه داشته باشيد پخت رشته بسيار سريع است. مرتب بچشيد.




    (در هر مرحله از پخت كه احساس كرديد آب آش كم شده بايد مقداري آب جوش اضافه كنيد.)









    در ديگ را قرار داده و ميگذاريم چند دقيقه اي آش جا بيافتد. مراقب باشيد ته نگيرد.











    آش را در كاسه كشيده و با كشك و پياز داغ و نعناع داغ تزئين ميكنيم.











    تزئين آش يك كار تفننيه كه همه توش وارديد. من همينطوري يه چيزي واسه عكاسي آماده كردم. طراحي با قيف پلاستيكي و تركيب كشك با نعناع داغ. عنايت داشته باشيد نعناع داغ بايد حتما سرد شده و بعد با كشك تركيب شود. وگرنه لورك تحويل ميگيريد.









    حالا چند تا نكته هم خودم بگم:
    اول اينكه انتظار نداشته باشيد يك شبه "آش پز" حرفه اي بشيد!
    ديديد بعضي ها آش ها شون خيلي معروفه و هميشه پر طرفداره و كاسه اش هم ليسيده ميشه؟ اون ها هم بار اولشون نبوده كه آش پختند. منطقيه؟ پس نتيجه اينكه: بايد تمرين كنيد.
    در مورد ميزان آب: مرتب يه كتري آب در حال جوشيدن بغل دستتون باشه. و در هر مرحله كه احساس ميكنيد آبش كمه بهش آب اضافه كنيد. آب رو ميشه هر بار به يك آش غليظ اضافه كرد ولي اگر يكهو آب ريختيد و رقيق شد اونوقت دستتون تو سرتونه و نميدونيد بايد چيكار كنيد! پس نتيجه اينكه: مرتب به آشتون سر بزنيد و هواش رو داشته باشيد.
    ديگ: سايز ديگ مهمه. اين ميزاني كه ماماني خانم به شما دادند بنا به گفته خودشون براي 7 نفر مناسبه. ولي توصيه ميكنم از ديگ با سايز بزرگ استفاده كنيد چون معمولا جنس حبوبات و رشته ها فرق ميكنه و ممكنه نياز به آب بيشتري پيدا كنه و بهتر اينه كه ديگ بزرگي داشته باشيد تا آش خوب جا بيافته.
    رشته: توصيه ميكنم همه رشته ها رو يكباره نريزيد توي ديگ. مگر اينكه تجربه اش رو داشته باشيد و بدونيد كه جنس رشته چطوريه و معمولا چقدر افزايش حجم داره.


    اينا توضيحات اضافه ايه كه خودم بهتون دادم. ماماني خانم معتقد هستند توضيحات زيادي انسان رو بيشتر گيج ميكنه و يك رسپي بايد مختصر و مفيد باشه. ولي من اگه توضيح ندم تو گلوم گير ميكنه!









    آش رشته در يك هواي سرد و باروني بي اندازه ميچسبه. ميدونم الان دهنتون آب افتاده و هوس آش رشته كرديد.











    انشالا كه آشهاتون خيلي خوب جا بيافته و خيلي هم خوشمزه بشه. و نذرتون هم قبول باشه.





    آپديت:
    دوستان در مورد تزئين آش توضيح بيشتري خواسته بودند به نظر من ساده بود ولي توضيح ميدم:
    ابتدا خودمون نعناع خشك خيلي خوشرنگي درست ميكنيم (توضيحات در پست فردا) بعد آسياب كرده و باهاش يه نعناع داغ درست ميكنيم كه رنگ سبزش با آدم حرف ميزنه! اجازه ميديم سرد بشه.خيلي خيلي مهمه كه سرد بشه. اگر عجله داريد ايرادي نداره كه بذاريدش توي يخچال.حالا كم كم بهش كشك اضافه ميكنيم تا به غلظت دلخواه برسيم. نبايد خيلي سفت باشه و نه خيلي شل. براي اينكه بهتون كمك كنم ميتونم بگم بايد غلظتش در حد شامپو باشه.توي بلندر ريخته و دستگاه رو روشن ميكنيم و هم ميزنيم تا كاملا يكدست بشه. توي قيف پلاستيكي و يا يه دونه زيپ لاك ميريزيم و ميذاريمش كنار واسه تزئين. آش رو توي كاسه ميكشيم. مقداري كشك رو با آب رقيق ميكنيم. كم كم بهش آب اضافه ميكنيم كه خيلي شل نشه. اندكي رقيق تر از غلظت شامپو. اون قسمت از سطح آش رو كه قراره تزئين شه با كشك ميپوشونيم. نوك قيف رو ميبريم. حالا ديگه فقط بايد خطوط مارپيچ ايجاد كنيد. و يا هر طرحي كه دوست داريد روش بندازيد. اينقدر جذاب و هيجان برانگيزه كه دوست نداريد تموم شه. ولي كلا كمتر از يك دقيقه تزئين كاسه آشتون به پايان ميرسه. حالا ديگه با پيازداغ تزئين رو تكميل ميكنيم و اندكي البته هم از اون نعناع داغ خوشرنگ.

    آپديت مجدد:
    برخي از دوستان خواسته بودن بدونن دقيقا از چه سبزيهايي بايد استفاده كنند. من سبزيهايي كه ماماني خانم توي آش رشته ميريزند رو با اندازه هاش ذكر ميكنم و تذكر ميدم كه اينها سبزيهايي هستند كه ايشون براي "آش رشته خودشون " استفاده ميكنند.

    اسفناج 200 گرم
    تره 100 گرم
    شويد 100 گرم
    جعفري 100 گرم
    گشنيز 100 گرم
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۳/۱۵ در ساعت ۱۱:۳۸ بعد از ظهر
    Pariisa, yangom, کیجا و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #528
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    آش رشته (آذربایجان)
    200 گرم رشته
    2 پ بنشن شب خیسانده(نخود-لوبیا سفید-لوبیا قرمز-عدس)
    1 کیلو سبزی ساطوری(تره-جعفری-اسفناج)
    1 پ آلو بخارا خیسانده(میتوان الوچه یا الو سیاه هم بکار برد)
    1 پ برگه زردالو خیسانده
    1 پ مغز گردو نیمکوب
    1-2 ق رب گوجه
    نعنع داغ
    نمک و فلفل

    مطابق دستور قبل بنشن را بپزید سپس سبزی و خشکبار را با مغز گردو و رب اضافه کنید.
    1 لیتر اب جوش اضافه کنید و اش را بجوش اورید.سپس رشته ها را بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید.اش را کم کنید و 60-70 دقیقه بپزد.گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.پس از انکه اش جا افتاد اندکی فلفل بزنید(روی اش را با نعنا داغ ارایش کنید)
    zardin, mitra40, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 66 از 91 نخستنخست ... 566364656667686976 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما