نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2836Likes

موضوع: آش رشته

نمایش نتایج: از 473 به 480 از 677
صفحه 60 از 85 نخستنخست ... 505758596061626370 ... آخرینآخرین
  1. #473
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,699
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2241
    پسند شده
    93858
    پسند کرده
    79125

    ویترین مدال ها

    سلام دوستای گلم
    خسته نباشید
    چه آش های خوشمزه و خوشگلی
    در ادامه براتون دستور 4 نوع آش از کتاب مستطاب رو میذارم:

    آش رشته:
    200 گرم رشته
    1 ق آرد
    2 پ بنشن شب خیسانده(نخود -لوبیا قرمز-لوبیا چیتی-عدس)
    1 کیلو سبزی ساطوری درشت(اسفناج تره جعفری گشنیز(مقدار اسفناج 2-3 برابر است)گاهی برگ چغندر هم اضافه میکنند.
    1-2 ق م زردچوبه
    2 پ کشک ساییده
    پیاز داغ
    نعنا داغ
    سیر داغ
    فلفل داغ
    روغن
    نمک و فلفل
    بنشن را با 2 لیتر آب در دیگ جاداری بریزید و روی اتش تیز به جوش اورید.سپس اتش را کم کنید در دیگ را ببندید و 2 ساعت بپزد
    در پایان ساعت اول زردچوبه را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
    پس از پخت بنشن سبزی را اضافه کنید و 12-1- دقیقه بپزید.سپس اتش را تیز کنید و رشته را کم کم اضافه کنید.
    پس از انکه رشته نرم شد اش را چند دور اهسته بگردانید.انگاه ارد را در 1 پ اب سرد حل کنید و در اش بریزید و هم بزنید.
    آش رشته باید اهسته هم زده شود تا رشته پاره نشود
    اتش را کم کنید و 30-35 دقیقه بپزید تا اش جا بیافتد(آش یکدست شود)
    اگر اش سفت باشد میتوانید کمی اب جوش به ان اضافه کنید.
    میتوانید کشک را به اش اضافه کنید(اگر تمایل داشته باشید) و همین که آش به جوش امد ان را خاموش کنید.
    روی ظرف را با کشک نعنا داغ سیر داغ پیاز داغ و فلفل داغ آرایش کنید
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۳/۱۵ در ساعت ۱۱:۳۳ بعد از ظهر
    zardin, mitra40, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #474
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,699
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2241
    پسند شده
    93858
    پسند کرده
    79125

    ویترین مدال ها

    آش رشته شف طیبه:
    آش رشته يكي از معروف ترين آشهاي ايرانيه و تقريبا ميشه گفت كه همه توش استاد هستند و خب مثل هر غذاي سنتي ديگه اي اين آش هم از اين شهر تا اون شهر و بلكه حتي از اين خانه به اون خانه اندكي تغييرات داره و به همين دليل هم هست كه هر آشي رو كه ميچشي قدري با آشي كه خودت درست ميكني متفاوته.مثل هر غذاي سنتي ديگه اي تاكيد ميكنم كه حتما تشريف ببريد كنار دست مادر گراميتون وايسيد و ازش آش رشته رو ياد بگيريد چون يك غذا سنتي نيست مگر اينكه از مادر به دختر منتقل بشه. يا حالا از مادر بزرگ يا عمه يا خاله يا زن عمو يا زن دايي يا... توصيه من اينه كه براي غذاهاي سنتي دست به دامن دنياي مجازي نشيد مگر اينكه مجبور باشيد. غذاي سنتي رو از مامانتون ياد بگيريد. اين دقيقا كاريه كه من انجام ميدم. آشي كه تا لحظاتي ديگر مشاهده خواهيد كرد آش رشته ماماني خانمه كه من كاملا بهش ايمان دارم.






    عدس سبز 170 گرم
    لوبيا چيتي 150گرم
    نخود 150 گرم
    پياز متوسط 1عدد
    ادويه 2 ق چ
    سبزي آش 1 كيلو
    سير 5 حبه
    رشته 1 بسته
    روغن مايع نصف ليوان
    آب
    نمك و فلفل قرمز
    پياز داغ
    نعناع داغ
    كشك









    عدس و لوبيا و نخود را جداگانه به خوبي ميپزيم.
    نخود و لوبيا بايد از شب قبل پاك شده و خيس داده شود. ولي عدس سبز نيازي به خيس دادن ندارد.
    اطمينان حاصل كنيد كه حبوبات به خوبي پخته شده اند.


    سبزيها را با سايز متوسط خورد ميكنيم. لزومي ندارد ريز خورد شود.


    سبزيهاي خورد شده را در ديگ بزرگي ميريزيم.
    نخود و لوبياي پخته شده را به همراه آبش به ديگ اضافه ميكنيم.
    پياز را خورد كرده و به مواد اضافه ميكنيم.
    ادويه و فلفل قرمز را نيز اضافه ميكنيم.
    سير ها را با مقداري زردچوبه و نمك كوبيده و اضافه ميكنيم.


    اجازه ميدهيم سبزيها بپزند.
    در اين مرحله عدس پخته شده را نيز اضافه ميكنيم.
    چون عدس زود وا ميره نبايد در ابتدا درون ديگ ريخته شود.







    رشته ها را با دست خورد كرده و روي آش ميپاشيم. و مرتب هم ميزنيم كه به هم نچسبند.

    zardin, sara chef, آهو مشکی پوش و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #475
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,699
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2241
    پسند شده
    93858
    پسند کرده
    79125

    ویترین مدال ها

    ادامه:
    رشته ها را با دست خورد كرده و روي آش ميپاشيم. و مرتب هم ميزنيم كه به هم نچسبند.







    روغن را اضافه كرده و هم ميزنيم تا به خوبي مخلوط شوند.









    اجازه ميدهيم رشته ها پخته شود. توجه داشته باشيد پخت رشته بسيار سريع است. مرتب بچشيد.




    (در هر مرحله از پخت كه احساس كرديد آب آش كم شده بايد مقداري آب جوش اضافه كنيد.)









    در ديگ را قرار داده و ميگذاريم چند دقيقه اي آش جا بيافتد. مراقب باشيد ته نگيرد.











    آش را در كاسه كشيده و با كشك و پياز داغ و نعناع داغ تزئين ميكنيم.











    تزئين آش يك كار تفننيه كه همه توش وارديد. من همينطوري يه چيزي واسه عكاسي آماده كردم. طراحي با قيف پلاستيكي و تركيب كشك با نعناع داغ. عنايت داشته باشيد نعناع داغ بايد حتما سرد شده و بعد با كشك تركيب شود. وگرنه لورك تحويل ميگيريد.









    حالا چند تا نكته هم خودم بگم:
    اول اينكه انتظار نداشته باشيد يك شبه "آش پز" حرفه اي بشيد!
    ديديد بعضي ها آش ها شون خيلي معروفه و هميشه پر طرفداره و كاسه اش هم ليسيده ميشه؟ اون ها هم بار اولشون نبوده كه آش پختند. منطقيه؟ پس نتيجه اينكه: بايد تمرين كنيد.
    در مورد ميزان آب: مرتب يه كتري آب در حال جوشيدن بغل دستتون باشه. و در هر مرحله كه احساس ميكنيد آبش كمه بهش آب اضافه كنيد. آب رو ميشه هر بار به يك آش غليظ اضافه كرد ولي اگر يكهو آب ريختيد و رقيق شد اونوقت دستتون تو سرتونه و نميدونيد بايد چيكار كنيد! پس نتيجه اينكه: مرتب به آشتون سر بزنيد و هواش رو داشته باشيد.
    ديگ: سايز ديگ مهمه. اين ميزاني كه ماماني خانم به شما دادند بنا به گفته خودشون براي 7 نفر مناسبه. ولي توصيه ميكنم از ديگ با سايز بزرگ استفاده كنيد چون معمولا جنس حبوبات و رشته ها فرق ميكنه و ممكنه نياز به آب بيشتري پيدا كنه و بهتر اينه كه ديگ بزرگي داشته باشيد تا آش خوب جا بيافته.
    رشته: توصيه ميكنم همه رشته ها رو يكباره نريزيد توي ديگ. مگر اينكه تجربه اش رو داشته باشيد و بدونيد كه جنس رشته چطوريه و معمولا چقدر افزايش حجم داره.


    اينا توضيحات اضافه ايه كه خودم بهتون دادم. ماماني خانم معتقد هستند توضيحات زيادي انسان رو بيشتر گيج ميكنه و يك رسپي بايد مختصر و مفيد باشه. ولي من اگه توضيح ندم تو گلوم گير ميكنه!









    آش رشته در يك هواي سرد و باروني بي اندازه ميچسبه. ميدونم الان دهنتون آب افتاده و هوس آش رشته كرديد.











    انشالا كه آشهاتون خيلي خوب جا بيافته و خيلي هم خوشمزه بشه. و نذرتون هم قبول باشه.





    آپديت:
    دوستان در مورد تزئين آش توضيح بيشتري خواسته بودند به نظر من ساده بود ولي توضيح ميدم:
    ابتدا خودمون نعناع خشك خيلي خوشرنگي درست ميكنيم (توضيحات در پست فردا) بعد آسياب كرده و باهاش يه نعناع داغ درست ميكنيم كه رنگ سبزش با آدم حرف ميزنه! اجازه ميديم سرد بشه.خيلي خيلي مهمه كه سرد بشه. اگر عجله داريد ايرادي نداره كه بذاريدش توي يخچال.حالا كم كم بهش كشك اضافه ميكنيم تا به غلظت دلخواه برسيم. نبايد خيلي سفت باشه و نه خيلي شل. براي اينكه بهتون كمك كنم ميتونم بگم بايد غلظتش در حد شامپو باشه.توي بلندر ريخته و دستگاه رو روشن ميكنيم و هم ميزنيم تا كاملا يكدست بشه. توي قيف پلاستيكي و يا يه دونه زيپ لاك ميريزيم و ميذاريمش كنار واسه تزئين. آش رو توي كاسه ميكشيم. مقداري كشك رو با آب رقيق ميكنيم. كم كم بهش آب اضافه ميكنيم كه خيلي شل نشه. اندكي رقيق تر از غلظت شامپو. اون قسمت از سطح آش رو كه قراره تزئين شه با كشك ميپوشونيم. نوك قيف رو ميبريم. حالا ديگه فقط بايد خطوط مارپيچ ايجاد كنيد. و يا هر طرحي كه دوست داريد روش بندازيد. اينقدر جذاب و هيجان برانگيزه كه دوست نداريد تموم شه. ولي كلا كمتر از يك دقيقه تزئين كاسه آشتون به پايان ميرسه. حالا ديگه با پيازداغ تزئين رو تكميل ميكنيم و اندكي البته هم از اون نعناع داغ خوشرنگ.

    آپديت مجدد:
    برخي از دوستان خواسته بودن بدونن دقيقا از چه سبزيهايي بايد استفاده كنند. من سبزيهايي كه ماماني خانم توي آش رشته ميريزند رو با اندازه هاش ذكر ميكنم و تذكر ميدم كه اينها سبزيهايي هستند كه ايشون براي "آش رشته خودشون " استفاده ميكنند.

    اسفناج 200 گرم
    تره 100 گرم
    شويد 100 گرم
    جعفري 100 گرم
    گشنيز 100 گرم
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۳/۱۵ در ساعت ۱۱:۳۸ بعد از ظهر
    Pariisa, yangom, کیجا و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #476
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,699
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2241
    پسند شده
    93858
    پسند کرده
    79125

    ویترین مدال ها

    آش رشته (آذربایجان)
    200 گرم رشته
    2 پ بنشن شب خیسانده(نخود-لوبیا سفید-لوبیا قرمز-عدس)
    1 کیلو سبزی ساطوری(تره-جعفری-اسفناج)
    1 پ آلو بخارا خیسانده(میتوان الوچه یا الو سیاه هم بکار برد)
    1 پ برگه زردالو خیسانده
    1 پ مغز گردو نیمکوب
    1-2 ق رب گوجه
    نعنع داغ
    نمک و فلفل

    مطابق دستور قبل بنشن را بپزید سپس سبزی و خشکبار را با مغز گردو و رب اضافه کنید.
    1 لیتر اب جوش اضافه کنید و اش را بجوش اورید.سپس رشته ها را بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید.اش را کم کنید و 60-70 دقیقه بپزد.گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.پس از انکه اش جا افتاد اندکی فلفل بزنید(روی اش را با نعنا داغ ارایش کنید)
    zardin, mitra40, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #477
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,699
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2241
    پسند شده
    93858
    پسند کرده
    79125

    ویترین مدال ها

    آش رشته آذربایجان:
    نیم کیلو رشته
    3 پ آب قلم
    6-5 پر سیر کوبیده
    2 پ لوبیا چشم بلبلی خیسانده
    1 ق نعنای خشک کف مال
    1 پ سرکه
    نمک
    لوبیا را با 1 لیتر اب و کمی نمک روی اتش ملایم بار کنید و 1 ساعت بپزد.آب قلم را به لوبیا اضافه کنید و به جوش اورید.
    رشته را کم کم به دیگ اضافه کنید و اهسته بگردانید تا رشته پاره نشود.
    اش را بجوش اورید و 12 دقیقه بپزید.نعنای خشک را روی اش بریزید و هم بزنید
    سیر را به سرکه اضافه کنید و اش را با سیر و سرکه سر سفره ببرید.به این اش میتوان تا نیم کیلو کوفته سر گنجشکی هم اضافه کرد.
    zardin, mitra40, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #478
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,699
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2241
    پسند شده
    93858
    پسند کرده
    79125

    ویترین مدال ها

    آش رشته ترکیه:
    200 گرم رشته
    6 پ آب قلم یا آب مرغ
    1 پیاز خرد کرده
    2 پ عدس
    1 بته کرفس با برگ نازک ساطوری
    2-3 گوجه پوست کنده خرد شده
    کره 2-3 گردو
    1-2 ق نعنا داغ
    پیاز داغ
    نمک
    عدس را 1 ساعت بپزید.پیاز را در کره تفت دهیدو کرفس را اضافه کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید
    سپس گوجه را اضافه کرده و تفت دهید
    آب قلم و عدس پخته را با آبش به آن اضافه کنید و دیگ را بجوش اورید.سپس اتش را کم کنید 30-40 دقیقه بپزد
    آب و نمک اش را اندازه کنید و سپس رشته را اضافه کنید
    و 15-20 دقیقه روی شعله کم بپزد.ظرف را پیاز داغ و نعنا داغ ارایش کنید
    zardin, mitra40, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #479
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    436
    میزان امتیاز
    117
    پسند شده
    3358
    پسند کرده
    1614
    من اینا رو برای ایده تزیین آش گذاشتمنام: ___3.jpg نمایش: 845 اندازه: 63.9 کیلو بایتنام: ___4.jpg نمایش: 917 اندازه: 69.1 کیلو بایتنام: __2.jpg نمایش: 833 اندازه: 37.5 کیلو بایت
    باران67, glabella, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #480
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,699
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2241
    پسند شده
    93858
    پسند کرده
    79125

    ویترین مدال ها

    اینم از آش رشته من:
    من ترجیح میدم اش رو با نخود لوبیا و رشته کمتر درست کنم
    در واقع دستور کتاب مستطاب رو بیشتر دوست دارم و موادم رو کاملا طبق اون بر میدارم فقط شوهرم دوست نداره توی اش رشته ارد بزنم و به جاش دوست داره روغن بزنم(مثل شف طیبه)
    ترتیب کارم اینه:نخود و لوبیا ها رو جدا میپزم(شب خیسانده)
    عدس رو جدا میپزم
    تو دیگ ابجوش سبزی رو میریزم و روغن
    سبزی که کمی پخته شد لوبیا و عدس و نخود رو میریزم
    بعد اروم اروم رشته را میریزم و هم میزنم تا به هم نچسبه
    نمک فلفل هم میزنم(کشک هم خودم درست میکنم نمکشو کم میگیرم) با زردچوبه و پاز داغ و سیر داغ
    زردچوبه هم به پیاز داغ میزنم و هم تو خود اش
    سیر داغ هم خیلی دوست دایم تو اش
    کشک هم سر سفره میبریم تو خود اش نمیزنیم
    ما سرکه قرمز خونگی و ابغوره و کشک رو سر سفره میذاریم هر کی هر چی دوست داره با آشش میخوره

    نام: آش رشته (6).jpg نمایش: 2034 اندازه: 89.1 کیلو بایتنام: آش رشته (11).jpg نمایش: 661 اندازه: 84.9 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۶/۲۶ در ساعت ۰۲:۰۴ قبل از ظهر
    خاله زهره, samin93, malihejoon773 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 60 از 85 نخستنخست ... 505758596061626370 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما