نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2855Likes

موضوع: آش رشته

نمایش نتایج: از 369 به 376 از 679
صفحه 47 از 85 نخستنخست ... 374445464748495057 ... آخرینآخرین
  1. #369
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,045
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    4164
    پسند کرده
    4449
    آش رشته برای افطار برای همینه که تزئین نداره
    فسنجون
     
    مامان غزل, serepizadeh, Elsanaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #370
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,800
    میزان امتیاز
    635
    پسند شده
    47834
    پسند کرده
    50105

    ویترین مدال ها

    از شب قبل نصف پیمانه لوبیا چیتی و نصف پیمانه نخود رو خیس میکنم و صبح میذارم جداگانه بپزن.
    2عدد پیاز نگینی رو تفت میدم و بهش کمی سبزی خشک(ترخون و شوید) اضافه میکنم و زردچوبه رو اضافه و تفت میدم. بعد 1 پیمانه عدس و نصف پیمانه بلغور و نصف پیمانه برنج و 2عدد هویج متوسط نگینی درشت رو اضافه میکنم و با آب میگذارم خوب بپزه. بعد پخت نیم کیلو سبزی آش خرد شده و شسته شده رو با نخود و لوبیا اضافه میکنم و اواخر پخت رشته رو اضافه میکنم.

    mary524, مامان غزل, serepizadeh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  3. #371
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    523
    پسند شده
    9895
    پسند کرده
    6528
    المیرا جون شما به آشتون هویج اضافه میکنید؟
    چه جالب نمیدونستم
    خوشمزه میشه؟ شیرینش نمیکنه؟
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  4. #372
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Donya007 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    227
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    682
    پسند کرده
    725

    ویترین مدال ها


    آش رشته
    * این دفعه رشته هاش فله ای بود!که یکم نمکش بیشتر از این بسته بندی هاست و بیشتر طعم رشته های قدیمی رو داشت...
    Elsanaa, somayeh-b و (ziba) این نوشته را پسندیده.

  5. #373
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,031
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    537
    پسند شده
    22673
    پسند کرده
    14782
    آش رشته دستپخت مامان

    نخود و لوبیای پخته-سبزی آش-رشته آش-پیاز داغ و نعناع داغو سیر داغ

    پیاز داغ میکنیم زردچوبه میزنیم و آب اضافه میکنیم سبزی تازه و نخود لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم تا با هم بپزند و جا بیفتن
    پیاز داغ اضافه میکنیم و کمی نمک میزنیم وقتی سبزی خوب پخت رشته رو میریزیم تا بپزه و جابیفته




    من چرا این تزیین رو یاد نمیگیرمباید همون برم نخل بکشم فقط
    (ziba) و titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  6. #374
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    628
    پسند کرده
    44
    آش رشته
    با همون دستور قبلي
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  7. #375
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1026
    پسند شده
    29078
    پسند کرده
    17415

    ویترین مدال ها

    آش رشته که تو یه روز بارونی حسابی چسبید جای همه دوستان خالی



    نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس میکنم و چند بارآ بش رو عوض میکنم و تو زود پز میذارم تا بپزه
    آب رو جوش میارم و عدس رو می ریزم و بعد از چند جوش سبزی آش رو هم می ریزم
    رشته رو هم اضافه میکنم و در قابلمه رو نمیذارم تا رشته ها بپزه و له نشه
    نخود و لوبیا پخته رو هم می ریزم
    پیاز و سیر داغ درست میکنم یکم برای تزیین برمیدارم و به بقیه زردچوبه ،فلفل قرمز و زیره (برای گرفتن نفخ حیویات)اضافه میکنم و توی آش می ریزم.
    اگه لعاب آش کم باشه 1 ق غ آرد رو تو نصف لیوان اب حل میکنم و توی آش می ریزم.
    *termeh*, *سایه روشن*, محیا خانوم و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #376
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    523
    پسند شده
    9895
    پسند کرده
    6528
    نقل قول نوشته اصلی توسط porteghal narenji نمایش پست ها
    سلام خانوم های گل یه سوال من هر وقت اش درست میکنم رشته هام ریز ریز میشه.رشته هام رادرسته میریزم.اشکال کار از منه یا ازرشته ها
    خانومی گل در درجه ی اول سعی کنید رشته ی خوب و با کیفیت بخرید.
    بعد از اضافه کردن رشته ی آش تقریبا یه چیزی حدود 30 دقیقه زمان لازمه که رشته بپزه و آش جا بیفته. البته این زمان بنا به جنس رشته و میزان حرارت ممکنه متغیر باشه . بهترین راهش هم اینه که بعد از 20 دقیقه هر5 دقیقه یکبار یکی از رشته ها رو گاز بزنید و زمانی که کاملا پخته بود و آش لعاب کافی رو داشت و جا افتاده بود پختش رو متوقف کنید. چون بیش از حد پختن رشته و هم زدن مرتب مخصوصا زمانیکه رشته پخته شده باعث میشه رشته توی آشتون ریز ریز بشه.
    رستگار, (ziba) و گیسو خاتون این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


صفحه 47 از 85 نخستنخست ... 374445464748495057 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما